Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha
Mirka72
| 4. 11. 2009 12:48
Ahojky Tady taky od rána lilo a ted...... svítí svítí slunce nad hlavou nad hlavou ale fakt za chvílku dorazí dítka ze školních zařízení a bude po klidutak jdu něco dělat.. Mirka
Ahojky Hubnulky
Kobliha
| 4. 11. 2009 12:35
........no holky kde jste kdo ? od rána leje,tak bych tady čekala nával a ono nic, no leda že by bylo hnusně jenom u nás .............pá pá Koblík
Eviik
Mirka72
| 3. 11. 2009 22:15
Ahojky ! Já myslím ,že nebylo snad co závidět. Přišli jí na písek v žlučníku a 4 krát jí vezli ze záchvatem do nemocnice ,kde si týden poležela. Nemocniční strava - to skoro vůbec nejedla a měla přísnou dietu.No už to má za sebou. Holky jsou obě v pořádku Tady ve vsi se řiká,že řidiči co si vozí vejce v klidu, tak mají pomalý spermie a to jsou vždycky holky.Tak nevim. Mi máme kluka prvního a to můj mužskej dělal v malé fabrice a potom začal jezdit a máme dvě holky a nebo že by po vodě? Ted se tu narodili 4 holky v rozmezí 1 měsíce Mirka
Kobliha
Mirka72
| 3. 11. 2009 22:03
Čusíky! Já ted svítím a ty už určitě svítíš v postely Tak zítra papa Mirka
Mirka
Kobliha
| 3. 11. 2009 21:17
Jééééééééééé Míro ty svítíš
Pipinča
Kobliha
| 3. 11. 2009 21:16
Ahojky Pipíku
to chrnění se spraví,uvidíš a netrap se tím,hlavně,že přes den jsi relativně fit ...................takže sraz třídy ? ...............a co si vzít na sebe?.................co třeba otevřít skříň a vybrat nějaké oblečení .........já bych to udělala asi takhle,ale to je na tobě ..................to je prostě klasika,měla bych stejný problém
tak snad se ti dnes bude spát lépe,já zase padnu za vlast,jsem utahaná jako kotě,nebo kočka ?........tak dobrou klidnou noc pá pá Koblík
Evík
Kobliha
| 3. 11. 2009 21:10
Ahojky Evi,
tohle ponocování už si ani nepamatuju,jak mi ti kluci rychle vyrostli,ale na paměti mám,že jsme taky měli noční "bejby mejdany" a souhlasím s tebou udělit Nobelovku za modrožluté válečky ,protože to je k nevíře co člověk zvládne,když je vycuclej že? Já už sice teď moc nehubnu,ale taky momentálně už nebaštím a ani nevím jestli mi gynďák ještě něco napíše..........to zjistím příští týden v úterý při kontrole.........................tak se měj pěkně a papa Koblík
Mirka
Eviik
| 3. 11. 2009 19:48
Jééé, že gratuluji!!!!
Další holka na světě ! AŤ jim oběma slouží zdravíčko
Jinak těch 16 kilo je teda PECKA !!!! - TO SE TEDA MÁ !!!
My, co musíme těhotenská kila těžce shazovat můžeme jen tiše závidět .
Pa
jóó čáp !!!
Mirka72
| 3. 11. 2009 16:34
Ahojky ! Tak čáp nepřiletěl,ale vrána přinesla Denisku 48cm a 3 kg Oslavila jsem dvěma kousky rolády a vůbec mi nedělá ted dobře v žaludku. Tak papapa Mirka . A ještě něco "Kamarádka schodila v těhotenství díky žlučníku 16kg!!!!! To je pecka co? Mirka
pipina
Eviik
| 3. 11. 2009 15:44
Ahoj pipi ,
teda přiznám se , že jsem sice nespala, ale byla tak napůl v kómatu a sem tam přišel i mikrospánek.......to když zrovna Baruška rajtovala po tatínkovi .
Nevím, nevím, jestli bych měla sílu něco napsat do mobilu - ono bych stejně asi neměla šanci..... vidět totiž u mě mobil Baruška... okamžitě by se ho dožadovala a chtěla pustit "la-la"... .
No a to si myslím, že kdyby nám tam začal znít "Chňapík maličký ... Chňap... Chňap... Chňapí .... ", že už by Pavel asi vyskočil z okna a spal na sněhu !

Jenom prosím vyřiď té své kamarádce, že porodu se nesmí bát !!!!! Teď to myslím úplně vážně a bez legrace. To je potom obrovská komplikace a miminko to má pak o hodně těžší. Jestli to stihne, ať si přečte knížku od Zdenky Jordánový: "Tvoje dítě jako šance pro tebe" Pak snad pochopí a bude možná i litovat, co jenom z pusy během těhotenství vypustila. . Nikdy ale není pozdě a určitě jí to pomůže i do dalších let s výchovou miminka.
papa
Evik
pipina
| 3. 11. 2009 15:07
Ahojky Evíku,
taky koukám....... veselá a produktivní noc mít tvoje číslo,tak ti napíšu,páč ty jsi zrovna ten blázen co byl taky vzhůru
Dneska v noci to bude lepší.....cejtím to v kostech a už vím co na sebe .....a Baruška maminku určo nechá taky vyspat
Jinak jsi dobrá se takhle pustit do půstu......já kdysi zkusila jeden den a málem okusovala omítku. Ale za smrsknutý žaludek to stojí Měla jsem tuhle neděli krapet rozežranou a ještě dneska musím domlouvat žaludku,aby se srovnal
Když zjistíš toho ohromnýho vynálezce Meridky, vezmu si černou sukýnku a bílou halenku s volánkama (fuj) a půjdu mu tu Nobelovku předat s tebou páč si ji fááákt zaslouží...
Tak se měj krásně a papa pipina
Koblík
pipina
| 3. 11. 2009 14:43
Ahóój Koblížku,
taky nejsem po té hnus noci unavená...funguju normálně jen pořád zívám,ale že bych měla touhu zalézt do postele....tak to ne
Doufám,ale že se to už opakovat nebude......nikdy jsem na úplněk netrpěla a spala jako když do vody mrsknou, tak bych ocenila,kdyby se vše vrátilo k původnímu stavu
Ono jsem tomu taky trochu pomohla......když je hodně důležitýho přemýšlení, tak to ten spánek odpuzuje.........a my máme sraz se školou..........takže myslím na to co si vezmu na sebe
měj se krásně přeje trubka pipina
Mirka
pipina
| 3. 11. 2009 14:33
Ahojky Mirečku
tak to máš na nervíky velikej nárok......každá ženská s jinou soucítí co se týče porodu
Taky mám kamarádku co to má za pár......sice se bojí porodu,ale zase se těší, že už nebude chodit jako matrona a dokáže si zavázat tkaničky bez pomoci
Dopoledne jsem jela do Tesca koupit hafanům granule a páč měli v akci i pro čičiny tak jsem to vzala všechno z gruntu. Táhla jsem to do auta a nadávala si pro lenost vzít si košík. A v autě mi došlo,že přesně takovou váhu jsem si naplácanou na sobě tahala po porodu před 1,5 rokem
Takže se mi hned zvedla nálada ....hnusný počasí nehnusný
Tak papa Pipina

PS: to teda nevím jak bys ty pytle utáhla ty, aby to dohromady dalo tvoje odhozená kilíčka
Mirka72
Eviik
| 3. 11. 2009 13:33
Ahoj Miru ,
já včera nedržela úplný půst, bo jsem měla chvilkama hlad a nejsem zvyklá to lámat přes koleno. Poslouchám, co říká tělo a to chtělo něco do žaloudku úplněk - neúplněk . Tak jsem uzobávala sušený švestky a jablko a zapíjela to hektolitry vody.
Váha ráno o kilčo nižší, ale to ze mě stejně odešla jen voda- to nemá s tuky nic společného.
Pro mě je ten půst prospěšný v tom, že se mi trošku smrskne žaludek a to i pár dní vydrží, když se nebudu přecpávat.

A jak bylo v pesíšku? Zahřála ses?
Jinak obdivuji tvé nasazení v aerobní aktivitách !
Já o tom zatím jen mluvím .
pa Eva
Kobliha
Eviik
| 3. 11. 2009 13:23
Ahojky ,
tak to se máš, že jsi prochrněla elou noc . Pro mě úplněk - neúplněk, spím jak zabitá, ale dnes to byl děs. Nevím jestli na Barušku víc působila magická síla úplňku, nebo její prořezávající se zoubek.... v každém případě od jedné do tří nespala, a já tudíž také ne. Chvilku si povídala v postýlce, pak už jí to nebavilo, tak se dožadovala pozornosti. Jelikož jsem šla spát v půl jedné, zmohla jsem se akorát na to, abych ji přenesla k nám do postele. Na spánek však ona neměla ani pomyšlení. Hupsala tam po nás, hýkala, šťourala nám do nosu a do očí až do půl třetí. Když už se mi po několikáté usadila na obličej a zpívala "hopi hopi "- převládla touha spánku nad milující matkou a vyexpedovala jsem ji zpět do postýlky. Jak říkají s oblibou naše děti, byla jsem faaakt dooost drsná .Po asi 5 minutách hurónského křiku jsem jí šla udělat Sunar. Usla až ve tři. Vzhledem k tomu, že jsem chvilku po páté vstávala - abych dohlídla, zda nejstarší synátor odkráčí včas na bus do školy - byla jsem jak praštěná palicí . Máš ale pravdu, že díky Meridce potom přes den funguju docela normálně, i když v noci skoro nespím. Tomu, kdo ten modro-žlutej zázrak vymyslel, bych dala Nobelovu cenu! No posuď sama, necvičím, hřeším sladkým a přesto hubnu !!! V noci nespím a přes den funguju - vždyť je to skoro zázrak !
Pa pa kamzíku ...... vlastně kozo .. rohu !
pipi
Kobliha
| 3. 11. 2009 12:25
Ahoj Pipčo,
tak tyhle stavy velmi dobře znám,ale to už je minulost, měla jsem to hlavně ze začátku užívání meridie a postupem času se to zlepšilo až zmizelo,jediné pozitivum,které to mělo,bylo,že jsem přes den nebyla unavená a to díky meridii................tady dnes ještě nepršelo,ale zataženo je,takže v baráku aby člověk svítil pomalu i přes den..................tak papa Pipíku a žádný nervíky.............. Koblík
pipina
Mirka72
| 3. 11. 2009 11:57
Ahojky Pipiníno! To já spala jak zabitá Jinak já mám nervíky od rána. Mám kamarádku v porodnici a ten čáp se někde zasek bo co ,nebo že by ho sežrali domorodci v Africe? tak ahojky Mirka
...
pipina
| 3. 11. 2009 09:48
Tak už chápu proč jsem včera byla na ostřel
Tenhle úplněk ač byl zalezlej za mrakama mi teda dal pěknou nakládačku.
Nervóza, protivná, unavená, hubu málem natrženou od věčnýho zívání a vrcholem byl noční spánek......tak se tomu rozhodně říct nedá. Ve 2 v noci to vypadalo, že nebudu spát celou noc?!?!?? Oči jako pětky, poslouchání nočních zvuků a závist při pohledu na toho mýho jak spal jako mimino
Už jsem brala mobil, že si s někým aspoň budu psát ....jenže kterej blázen by byl v takovou hodinu vzhůru že?!?
A ráno v 6 hodin zase oči jako pětky......by mě zajímalo kolik já toho dneska vůbec naspala.....
a ještě od rána jenom leje......
no hnus hnus
Kobliha
Mirka72
| 2. 11. 2009 22:36
Ahojky Martíku. To mi v tělocvičně vymrzli jak ho... u cesty tak jen doufám,že to neostůnu. Jinak jdu taky do hajan OHŘÁT SE Tak papa a dobrou noc Mirka
Evík
Kobliha
| 2. 11. 2009 22:20
Kozoroh zdraví Kozoroha

tak Evíku já tedy dnes půst nedržím,ale moje strava byla úděsná...............málo a nepravidelně.........navíc jsem byla poněkud ve skluzu,takže to je vždycky na pytel

no a úplňku už se zas tak nebojím jako dřív,protože jsem je poslední dobou prospávala jako nemluvně a ne jako dřív,kdy jsem čučela jak puk do tmy..........

tak papa za chvíli se chystám do pesíšku
Koblík
áááhóóój Míro
Kobliha
| 2. 11. 2009 22:14
tak jsem si to přivalila domů s bálónování a je mi fajn ........pěkně mě bolí svaly,jelikož jsme dnes k tomu měly ještě činky a gumu + malé míče,no bylo toho požehnaně,ale dobrý, tak ještě omýt tělo a hup do peřin
veverka
Mirka72
| 2. 11. 2009 22:01
Ahojky Veveruško! Sranda musí bejt - to je moje krédo,to píšu jáA jinak tady ve vsi žádnýho bezdomáče nemáme a pochybuji ,že by se někomu chtělo lézt 40 cm křídlem. Máme špaletový okna a na noc v létě otvírám do dvora a tam mám zvenku na okně natahlou hustou záclonu.K nám by snad ani ten Drákula nevlít,protože muj chlap STRAŠNĚ chrápe,leda by měl klapky na uších a vypnutý radar Dárky už nějaký mám .Kupuji postupně aby toho pak nebylo moc najednou. Tak papa Mirka
Eviik
Mirka72
| 2. 11. 2009 21:51
Ahojky Evííků! Dneska je sice úplněk,ale myslím si, že přes ty mračna plný vody se k nám jeho svit nedostane Počasí hnusný ,tady začalo pokapávat až tak kolem 8 večerní.Jestli to umrzne tak to bude nádhera.Ještě že na zítra nemám naplánovanou nějakou jízdu do města. Tak to nám ráno písni o kolik ti váha ukázala méně ,když jsi hladověla.jinak pápá Mirka
Mirka
veverka123
| 2. 11. 2009 20:03
Cauky Miruš,dva dny tu nejsem a pak když zpětně čtu příspěvky,tak se dobře nařechtám,ten váš humor s Koblížkou nemá chybu.Ale jak zde již někdo říkal,sranda musí být Mám ráda lidi,kteří mají smysl pro humor,sama se ráda směju,někdy příliš hlasitě nebo v místech,kde to není úplně vhodné,jako třeba v MHD,když nastoupí baba s klobrcem na hlavě zelené barvy a s nějakou připevněnou zeleninou,k tomu červenomodrý kabát asi tak o dvě čísla menší,kozačky s kožichem,že kdyby je měl Meresjev,tak nemusel přijít o nohy,to prostě nejde se nesmát.
No a co upír,otevřela si mu okno?Dneska na to není asi úplně nejvhodnější den,je zima a leje od rána.Nechala bych to,až se oteplí.Ještě by ti mohl do ložnice místo upíra vlezt polozmrzlý bezdomovec.
Jinak jsem taky dneska zase rozhejbala tělo na cyklotrenažeru,byla jsem spocená jako myš,u nás na vsi se říká,jak dveře od chlíva.Myslela jsem,že si půjdu ještězaposilovat,ale to už nějak nestíhám.Zítra budu tvrdnout v práci do večera,musím dodělat faktury za minulý měsíc.To mi taky moc nebaví,ale co se dá dělat.Tak jsem musel dneska uvařit na zítra,kuřecí prsa s těstovinami porkem a žampiony.Ještě,že ten můj mužskej je ochotnej jíst dietní stravu,nechtělo by se mi vařit na dvakrát.
A co vánoce,už máš dárky?Já jako obvykle ne,ale moc to neřeším,děti malý nemám,tak toho moc nekupujem.Tak zatím ahojky
Mirka a Kobliha
Eviik
| 2. 11. 2009 18:04
Proboha !!!
Teď už jsou tam zase pesíšky místo pelíšků .
To si zase na mně smlsnete, co ?
Pa pa
Mirka a Kobliha
Eviik
| 2. 11. 2009 18:04
Proboha !!!
Teď už jsou tam zase pesíšky místo pelíšků .
To si zase na mně smlsnete, co ?
Pa pa
Mirka a Kobliha
Eviik
| 2. 11. 2009 18:01
Ahoj holky ,
kamzík ......pardon ...vlastně kozoroh ... se hlásí .

Že jsem vám to posledně s tím hupsáním do pesíšků pěkně zavařila, co?

Nu což, alespoň jsme se všichni při následném pročítání diskuse pěkně zasmály

U nás taky celej den leje, je zima, no hnus!

Dnes je úplněk !!! Kolik z vás dnes drží půst ? Já teda jo !
Mějte se všechny krásně a hubnutí ZDAR
Mirka
Kobliha
| 2. 11. 2009 12:36
To budem ,ale o kamzíkovi už ani slovo.........víš jak to dopadlo minule .............tak pa pa
Kobliha
Mirka72
| 2. 11. 2009 12:33
Ahojkýýý! To zase budem večír holky vyskákaný .Tak papa a hezký zbytek dne Mirka
Míra
Kobliha
| 2. 11. 2009 12:30
Čusíík Míro,
tady je to teda taky hnus......chčije a chčije,no a zimě ani nemluvím..........já jdu dneska pro změnu balónovat ,tak se aspoň zahřejeme viď? ..........tak zatím pá pá pá Koblík

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 6. 2025 12:24
14483
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 6. 2025 17:57