Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Kobliha
Mirka72
| 4. 11. 2009 12:48
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
od rána leje,tak bych tady čekala nával a ono nic,
.............pá pá Koblík
Tady ve vsi se řiká,že řidiči co si vozí vejce
v klidu, tak mají pomalý spermie a to jsou vždycky holky.Tak nevim. Mi máme kluka prvního a to můj mužskej dělal v malé fabrice a potom začal jezdit

...................takže sraz třídy ? ...............a co si vzít na sebe?.................co třeba otevřít skříň a vybrat nějaké oblečení
pá pá Koblík
,ale na paměti mám,že jsme taky měli noční "bejby mejdany" 
!!!!! Teď to myslím úplně vážně a bez legrace. To je potom obrovská komplikace a miminko to má pak o hodně těžší.
Nevím jestli na Barušku víc působila magická síla úplňku, nebo její prořezávající se zoubek.... v každém případě od jedné do tří nespala, a já tudíž také ne. Chvilku si povídala v postýlce, pak už jí to nebavilo, tak se dožadovala pozornosti. Jelikož jsem šla spát v půl jedné, zmohla jsem se akorát na to, abych ji přenesla k nám do postele. Na spánek však ona neměla ani pomyšlení. Hupsala tam po nás, hýkala, šťourala nám do nosu a do očí až do půl třetí. Když už se mi po několikáté usadila na obličej a zpívala "hopi hopi "- převládla touha spánku nad milující matkou a vyexpedovala jsem ji zpět do postýlky. Jak říkají s oblibou naše děti, byla jsem faaakt dooost drsná