Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha
Mirka72
| 27. 10. 2009 22:35
Čusánečky Koblíku! Sice všechno s Mírou ale mě do smíchu moc není.Bolí mi střeva ,páč jsem nebyla 2 dny na velký a tak jsem si na doporučení magistry koupila Psylium a ráno namýchala s trochou štávy a výsledek??!! Nejen ,že jsem na záchodě celý den nebyla ale ted si připadám ,že jsem zblajzla anakondu a ta mi ted roste v břiše a příšerně se mrská Jsem nafouklá jak vzducholod ,tak asi polknu s velkým odporem na noc lžíci oliváče a bude to noc plná vášní tak pápá Mirka
žiju !!
Mirka72
| 27. 10. 2009 22:26
Ahojky holky! Nějak nestíhám.V sobotu přijela ségra s dětma a pak jsme jeli na oslavu tetky 70tin,Tam se stoly prohýbaly pod jídlem no děs Oni mají berounáci volno už od pondělí,tak jsem je dneska odvezla a hned přivezla mamku. Tak mám týden otevřených dveří a nervy na pochodu. Zase asi tak před hodinou jsem ulovila ježka,tak jsem ho vzala na projíždku autem a vypustila jsem ho ve vedlejší vsi. Tak doufám ,že těch 6 km neujde za noc a zítra navečír tu psina nebude zase dělat rotiku jinak váha stojí -21kg a zítra naposled chroupnu Meridii. Tak zatím pápá a dobrou noc a sníky chrníky Mirka
veverka
Kobliha
| 27. 10. 2009 22:25
Ahojky Veru .......tak zítra práci zdar a jak známo práce šlechtí člověka že? ...........no to si jen tak říkám,aby se mi zítra lépe vstávalo ( děsná představa,když celej barák bude chrnět ) .......díky za otázku,už si nepřipadám jako bábinka,páč jsem to za dnešek rozhejbala a je to O.K................tak mažu do pelechu měj se pěkně a zítra s oslavujte s mírou,nebo s Mírou ,jak chcete.................pá pá Koblík
Kacafa
ivculik
| 27. 10. 2009 22:24
Jinak klasika od Olgy Šípkové nikdy nezklame a ke stažení vše ZDARMA !!!!
http://www.mp3hits.cz/…iory-t41234.html
Kacafa
ivculik
| 27. 10. 2009 22:20
Ahojky, hodně dobrého online cvičení na stránkách: http://www.hejbejse.tv/on-line-televize
kobliha
veverka123
| 27. 10. 2009 21:36
Ještě jsem se zapomněla zeptat,jak je na tom tvé důchodové tělo.Už se cítíš zase jako mladá holka?
kobliha
veverka123
| 27. 10. 2009 21:34
ahoj Koblížku,tak zítra holt pomažem do práceTak mi blaží u srdce,že nejsem sama,kdo zítra musí a taky si říkám,že v pátek pěkně budem chrnět a ostatní půjdou makat Taky jsme si s tím mým mužským říkali,že když už musíme do práce,tak si uděláme hezký odpoledne a zajdem po práci na vínko,abychom ten svátek oslaviliTak ahoj a práci zdar
Kacafa
Kobliha
| 27. 10. 2009 19:08
Ahoj Kacafko
tak nevím jestli tady můžu přímo jmenovat,aby to nebyla reklama,ale já cvičím doma podle naší mistrině v aerobiku,jmenuje se Olga a její příjmení roste na keři...(to byla malá nápověda) ,já jsem si její céda koupila,když se prodávaly s nějakýma novinama,ale myslím,že v obchodě je určitě seženeš.........tak dobré pořízení
papa Koblík
Liduška
Kobliha
| 27. 10. 2009 18:59
Ahoj Liduš
......tak přesně jsem to měla já,když jsem byla v klidu najednou divně nepravidelně buch buch a třeba při cvičení,nebo po,vůbec nic...........ale jak jsem psala,přešlo to........no nemělo by to trvat dlouho a rozhodně dodržuj pitný režim a uvidíš.................brát meridii jenom měsíc,to nevím,jestli ti to k něčemu bude,tělo si po měsíci na to zvykne a pak mu to sebereš,tak uvidíš jak se ti to bude jevit............hlavně ti přeju zlepšení s tím a dej vědět
papa Koblík
všem
Kacafa
| 27. 10. 2009 17:48
Ahojky holky hubnoucí .
Chci se zeptat nevíte někdo kde seženu nějaké dvd aerobic? Chci si trošku spestřit cvičení a nejen šlapat na rotopedu. Brouzdala jsem po netu,ale nenašla jsem nic ke stažení tak si asi budu muset nějaké koupit. A budu moc ráda pokud nějaké doporučíte děkuji předem
Veverka123
lidushka
| 27. 10. 2009 17:45
Děkuju za přivítání,taky přeji mnoho úspěchu.
Srdíčko stále buší ale únava zmizela,tak snad zmizí i tohle.
pipna
lidushka
| 27. 10. 2009 17:43
Ahoj pipi,nedočkavá možná sem,ale spíš zvědavá
Hlavně mě to jaksi inspiruje když vidím jak to jde jinam.Já určo vydržím,zkoušela jsem už několikrát za život zhubnout a pokaždý bez výsledku ale teď po porodu sem si řekla adot,no a prvních 6 kileček je dole.Hubnu od 21.9. takže něco přes měsíc.Tak sem zvědavá jak to půjde s meridií.Pa a držim pěsti ať se ti daří.
kobliha
lidushka
| 27. 10. 2009 17:40
Ahoj,ńeže bych ti to přála ale jsem ráda že nejsem jediná-tím myslím jako že se to prostě stát může.Pociťuju to jen když sem uplně v klidu.Když sem v pohybu tak dobrý.Tak uvidim jestli to vymizí nebo jak.Jen sem si teda řikala že budu meridku brát jen měsíc,jako nastartování ale koukám že to všechny berete dýl,tak já nevím.
pipča
Kobliha
| 27. 10. 2009 12:58
Ahojky pipíku,
tak došlo na má slova a ráno jsem se na chvilku dostala do důchodového věku ,jelikož jsem lezla s postele dost divně..............plížila jsem se jak provinilej pes ,ta pauza v nic nedělání je fakt znát ...........ale ty jsi se do toho dala,takhle pěkně obstarat zahrádku,je to práce viď? Ještě že máme malej pozemek a stačí mi to!!!! Tady je dnes hnusně,ale nebudu si kazit náladu že??

Tak se měj pěkně a zatím papa Koblík
Koblík
pipina
| 27. 10. 2009 11:11
Nazárek Koblížku,
ty se chceš trochu strhnout ne? Tys to teda rozjela ale asi sama víš kolik si můžeš dovolit člověk je sice utahanej jako kotě,ale spokojenej sám se sebou....a za ten pocit to stojí
Moje neproduktivní vytírání se zvrtlo do brutálního zazimování zahrady....schrabat listí, povápnit ořechy, odvést kolec na kompost, vypustit a zaizolovat vodu...a dalších pár předzimních úprav......tady bylo hnusně celý den a ta veliká zahrada plná ovadlých a smutných kytek a stromů nijak na náladě nepřidá......už aby tu bylo jaro
Dneska to počasí vypadá lepčejc, tak už tééda vytřu

Zatím se měj a opatruj se
pipi
Veverča
pipina
| 27. 10. 2009 10:16
Nazdárek Veverko,
tak to je úžasná zpráva ne jen příjemná. Takhle přeci vypadá přímo ukázkové hubnutí
Když jsem chodila po porodu na hubnutí k odbornici přes výživu, tak mě taky měřila tuky v horní polovině těla a zvlášť v dolní....což byla katastrofa, páč mám typicky ženskou postavu..nějaká ty prsa (mimochodem, to jsou u nás ty madla ..chlapy se za ně rádi přidržujou ) docela úzký pas a díky tomu nepoměrně široký boky......a ještě jednu dedičnou lahůdku ...... výrazně vysazený zadek když jsem chodila na spinning, tak místo abych ten zadek cvičením ořezala, tak mi ještě víc naběhl.....ale byl pěkně pevnej
Mrzí mě, že jsem si taky nenechala před meridkou někde změřit kila tuku v těle. Nerada bych v těch 3,5 kilech co šly dolů zhubla zrovna ty svaly......to by byl jo-jo efekt jako vyšitej
A můj cíl? začínala jsem na 84 kilech po porodu....něco odpadalo (pracně)a s meridkou jsem roztáčela 75 kilo. Budu spokojená když se dostanu pod 70 kilo. S výškou 170 cm je to celkem slučitelný
Tak ať se nám daří a to nejen nám,ale všem odhodlaným...
Tak zatím pa
meridia
avonka
| 27. 10. 2009 09:52
Ahoj uplně přesně vim o čem mluvíš, dcerce je 14 měsíců a já trošku zhubla při kojení(2 měsíce) a od týá doby zas pomalu přibírám a přibírám, manžel do rýpe snad denně už to nemůžu poslouchat.... kamarádka mi řekla o meridii, tak chci zajít za obvodní lékařkou a nechat si je napsat mám 84kg ve 23 letech.... než sem otěhotněla měla sem 60. tak snad s emi to povede pravidelně chodim na aerobik, tak snad to bude v pohodě
Veverča
Kobliha
| 26. 10. 2009 22:09
Ahojky Verčo,
delší dobu jsem tu nebyla,to je fakt,ale ty bacily se mě držely jak klíšťata a díky tomu jsem měla rozhozený naprosto všechno.............když jsem pro nemoc odkládala práci,tak jsem to pak zase všechno doháněla a motalo se to pořád dokola jak bludnej kruh...........ale už dobrý.............jinak jestli tě to trochu podpoří,tak já mažu ve středu na svátek taky do práce a na pátek už snad bude volno...............tak se měj pěkně a práci zdar ......papa Koblík
Pipínek
Kobliha
| 26. 10. 2009 22:03
Ahojky pipi,
tak nevím jestli polehoučku,pomaloučku,ale včera jsem si dala hoďku aerobiku podle céda,pak výživná procházka se psem a večír 35 min. na rotopedu .....před chvilkou jsem se vrátila s aerobiku a zítra se už asi nehnu,protože mě bolí snad i krev ,ale musím si zase zvyknout a pak už to bude pohodička....... a jaké bylo neproduktivní vytírání ? ...........tady bylo skoro celý den pěkně,tak mi to zřejmě přidalo i na energi či co............tak se měj fajn a zatím papa Koblík
kobliha
veverka123
| 26. 10. 2009 20:11
ahoj Koblížku,už jsem měla starost,co s tebou je.Tak to jsem ráda,že už ses zase zajela do starých kolejí.No já už psala Pipině,co nového,tak to nebudu vypisovat znova,určitě si to přečteš.Cvičení se vyplatilo a mám z toho velkou radost.Jsem i ráda,že je docela lepší počasí,ne taková psota jako byla nedavno.
Myslela jsem,že si uděláme delší víkend a ono to vypadá,že půjdem do práce i ve středu.Alespoň jsem ukecala na osmou,ale i tak mi to štve.No,když to dobře dopadne,mohli bychom být doma alespoň v pátek.Ale abych to nezakřikla.Zatím ahoj
Liduschka
veverka123
| 26. 10. 2009 20:03
ahoj Lidu,dodatečně tě také vítám mezi námi.Já žádné vedlejší účinky neměla,ale bušení srdce,pokud se během tak týdne uklidní,asi nebude žádný problém.Pokud by to však přetrvávalo,tak si zajdi za doktorkou.
Jinak myslím,že většině z nás meridie hodně pomohla nastartovat metabolismus,lépe se stravovat ,dodržovat pitný režim a cvičit a tím pádem i hubnout.Tak ti přeji ,aby se ti také dařilo a dej vědět,jak je
Evíík
veverka123
| 26. 10. 2009 19:56
ahoj Evi,každej holt máme nějaké ty problémové partie,je to nedokonalost přírody,že tuk se ukládá zrovna tam,kde to nejmíň potřebujem.Já měla vždycky problém s břichem a madly.Čemu u nás v Plzni říkáme madla jsem už vysvětlila Pipině.Já vím,že Plzeň je teď mediálně známá spíš skandály na právnický fakultě než slengovými výrazy. Jen mě udivuje,že se v tom začaly šťourat až nyní,když to že studovat v Plzni na právech je otázkou peněz,ne znalostí,je známo minimálně 10 let.
Počasí bylo dneska krásný,tak jsem šla chvilinku project brusle a pak kolo v koupelně,to už byla tma na to,abych jezdila venku.Bohužel už to lepší nebude.Tak zatím ahoj,ať kila ubývají
pipina
veverka123
| 26. 10. 2009 19:45
ahoj Pipčo,dneska se musím podělit o příjemnou zprávu,která mi udělala velkou radost.Byla jsem na kontrole u doktorky a ta mi poslala ke své kolegyni změřit tuk(ona přístroj nemá,je gynekoložka,ale posílá právě těm,co předepíše meridku,změřit tuk na tom bodystatu na začátku a pak ke konci)Tak jsem zhubla 12kg tuku a přibrala 3kg svalové hmoty.
Tak u vás v Písku nemají holky madla?Nevím,zda je to úplně plzeňský výraz,ale jsou to takové ty špeky nad pasem,v oblasti nad boky.Nevypadá to moc hezky,zvlášť,když se nosí bokovky,ale myslím,že to je docela častá oblast,kde se holkám usazuje tuk. U mě kromě břicha taky.Obojí se mi podařilo zredukovat.Není to tak,že bych tam neměla vůbec nic,ale jsem docela spokojená. Dala jsem si cíl,zhubnout na 60kg,ale jsem malá,takže v žádném případě ze mě není žádná podvýživa.To ani nehrozí.Ale meridie mi moc pomohla,naučila jsem se lépe stravovat,pít a chtěla bych v tom pokračovat i potom.No a to cvičení mi určitě také hodně pomohlo.A jaký cíl sis dala ty?Určitě ti to taky vyjde.Tak zatím pa
Koblík
pipina
| 26. 10. 2009 14:58
Ahojky koblíku,
tak pomaloučku a polehoučku....nemusí se to strhnout hned na začátku
Já včera dopoledne měla po strašně dlouhý době v ruce tenisovou raketu........ 1,5 hodiny jsem lítala po kurtu při čtyřhře. Výborný na rozhýbání a navíc mě to bavilo.....včera jo.....ale už co jsem dneska vstala...bolí mě svaly o kterých jsem ani nevěděla že je mám A to ještě na netu píšou, že dnešek je nejmíň produktivní den z celého roku
Hmm, tak páč dneska je tu od rána pěkně hnusně a ještě prší, tak asi půjdu neproduktivně poklidit a vytřít
tak se zatím měj hezky pa pa
škodolibý Evík-))))
pipina
| 26. 10. 2009 14:48

Ty jseš ale škodolibka ale hééč ....taky mi chutnalo
Výborná rada nad zlato
Pomerančový džus mi tu sice vypili, ale zachránila jsem mrkvový, tak jsem ho trochu zředila a musím fakt uznat že to chutná jako s dužinou.......takže už se nebudu "trápit" ale vychutnávat
Okoukla jsem tvůj deníček.......a klobouk dolů.....4 děti to je výkon nad výkony...obdivuju prostě čupr mamina
pa páá
pipína
Kobliha
| 26. 10. 2009 12:56
Ahoj pipi ,taky jsem ráda,že je to za mnou,ale byl to boj.Teď mám pocit,jako bych byla opět na začátku.........pomalu začínám cvičit a najíždět na starý režim,takže dnes mě čeká hopsání na aerobicu ,tak jsem na sebe zvědavá................tak papa a hezký den,tady svítí sluníčko.........
Béďa
Kobliha
| 26. 10. 2009 12:52
Ahojky Bédíku ,jasně že jsi stále mezi námi,pořád máme společný cíl..............a neboj za pár dní na tom budeme stejně,už mi zbývá pár dní a budu bez válečků ............zatím nevím co dál,ale v listopadu jedu za doktorem tak uvidíme jak to všechno posoudí...................tak Bédíku jsi šikula,že si pěkně udržuješ váhu a přeji ti pevnou vůli........papa Koblík
pipina
Eviik
| 26. 10. 2009 12:31
Ahoj Pipi,
tak co pomerančový džusík s vlákninou ? - Byla to ňamka ?
Neříkej, že sis nechtěla ještě přidat - mně to fakt chutná, heč
Měj se
veverka123
Eviik
| 26. 10. 2009 12:25
Ahoj,
dík za kompliment , ale já na té fotce mám 87 kilo .
Ale máš pravdu, hlava docela ujde , horší je to od pasu dolů. Nemám ani tak moc problém s boky, ale ty nohy ! Z fleku by mohly posloužit jako podpěrné pilíře karlova Mostu Hrála jsem celý život volejbal, tak mi mamka říká, že jsem si ty tuky sklepala od pasu dolů .
Tak zatím pa
Koblížek
pipina
| 26. 10. 2009 10:17
Ahóóój Koblížku,
už jsem ztrácela naději, že se aspoň nepokochám koblížkem na talířku (když už ho nemůžu zdlábnout )
Jsem ráda, žes nad bacilem vyhrála a nával práce zvládla
Tak zatím pa a opatruj se
pipina

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
13. 6. 2025 13:40
14495
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18