Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

veverka
pipina
| 26. 10. 2009 10:05
Ahojky Veverko,
u mě je to zase poslední dva dny s tou žízní v normě....ale to asi bude jen klid před bouří
A co se týče cvičení, tak jsem se poslední týden flákala....no spíš záda léčila a šetřila.......cvičím na břicho i na záda (říkal pan doktor, že to prý musím) a stejně mě ty záda zloběj. Už je to trochu lepší, tak se zase začnu po troškách hejbat
a to ti by mě zajímalo co u vás v Plzni na ženském těle znamenají "madla" tady u nás okolo Písku bych zrovna ty "madla" zhubnout nechtěla

A ještě mi pověz....abych nemusela pracně hledat ve starších stránkách. Jaká byla tvoje vysněná a skoro dosažená váha?
Tak zatím pa pa
lidushka
pipina
| 26. 10. 2009 09:44
Ahóój,
ty jsi ale nedočkavec nedočkavá
Je mi jasný, že by jsme každá chtěla zhubnout do těla modelky maximálně do týdne ..jenže to je holt utopie
Tak abych Ti dodala chuť a podporu (jako mě všechny holky tady na té diskusi).
Já nabírala po několik let.....začalo to nešťastným manželstvím a rozvodem...pak zase pohodlným životem......a tady je vidět, že prostě přibírám v jakékoliv životní etapě ........no a potom těhotenství a kila co zůstaly po porodu. Takže jsem byla na 84 kilech ( v lepších časech jsem měla 65-66 kilo). Něco jsem zhubla,ale pak se to zastavilo a nešlo už ani deko

Abych taky odpověděla na tvou otázku Meridku beru 3tí týden a mám 3,5 kila dole. Pomohla mi zase nastartovat proces hubnutí.....takže super
Pusť se do toho a vydrž...tedy pokud zmizí to tvoje bušení srdíčka.....
Přeji ti, abys měla taky tak pozitivní zkušenost s merikou jako drtivá většina z nás
Tak zatím pa a dej vědět jak se cítíš
pipina
Ahojky
Bedriska
| 26. 10. 2009 06:43
Ahoj Koblíženko, Miruš, Ivculíku, Kacafko,,Petty, Liduško....Zkrátka, všechny.
Jen ve stručnosti, moc Vám všem gratuluju k úspěšnému boji s kily . Jste vážně šikulenky... Koblí, jsem ráda,že jsi už v poho opět mezi námi. I když nevím jestli se mohu počítat. Před 14 dny jsem dobrala Meri a tak si hlídám mých stabilních - 12 kilo. Jsem rozhodlá brát ji zase, jakmile naspořím...znáte to, hypotéka, účty, děti nové botky....holt maminka musí počkat. Tak mi držte prosím palečky, ať se ,,nerozkysnu". Zatím pa,pa a vběřím že mi odhodlaný boj vydrží. Hurá, dnes máme opět aerobik, navíc jsem včera běhala snad 3 km za šikovným synkem, který jezdil na bruslích.Lákalo mě to ,tak doufám že se na ně jeětš letos s ním postavím...ať není Miruš jediná pod drobnohledem závistivých sousedek.... Mějte se hezky a shozeným kilům ZDAR. Béďa
lidushka
Kobliha
| 25. 10. 2009 20:10
Ahoj Liduško ,já měla bušení srdce občas ještě před meridií,potom jsem to ze začátku užívání zaznamenala také,ale než jsem to řekla doktorovi,tak to přešlo a bylo to asi tak první měsíc. Užívám 10 mg už od března a po této kratší nepříjemnosti jsem nic jiného neměla.Pokud tě to bude zlobit nadále a nebudeš se cítit dobře,tak to jistě prober s MUDr.Jinak ti přeji trpělivost a váha se jistě pohne................ahojky Kobliha
pro všechny hubnulky
Kobliha
| 25. 10. 2009 19:59
Ahoj holky,tak se hlásím po čase do služby.........bylo toho poslední dobou trochu moc,nejprve nemoc,pak hodně práce a zase nemoc,pak menší útlum,ale teď už je vše O.K. Koukala jsem jaké jste šikulky a poctivě odhazujete kilečka,takže tímto vám moc gratuluji a tleskám. Já měla dole 18 kg,ale teď jsem v očekávání,tak jsem na 17kg jinak pomalu zase začínám cvičit a najíždím do starých kobližích kolejí ..................tak se holčiny mějte báječně a zatím papa Koblík
Evíík
veverka123
| 25. 10. 2009 19:03
ahoj Evi,máš krásný děti a tobě to samozdřejmě taky sluší,malá Barunka je samozdřejmě nejkouzelnější.No ale na fotkách nevypadáš jako tlustá.
Tak nám dneska přehodily čas a já si mohla o hodinu déle pospat,cvičení po ránu neprovozuji ani o víkendu,to naspávám celý týden.Ale jezdila jsem odpoledne.Nemůžu nechat to moje kolo zahálet,už jsem si na něj natolik zvykla,že mi i chybí,když nejezdím.Zhubla jsem zase půl kila,teď to jinak ani nepůjde.A co ty,co nového?Zatím pa
pety
veverka123
| 25. 10. 2009 18:54
ahoj Pety,tak zase vyřizuji korespondenci,nějak časově nestíhám,měla jsem tu o víkendu dceru s přítelem a to se na počítač moc nedostanu,před chvilkou odjeli domů,tak jsem hupla na počítač.Blahopřeji ti k těm kilčům,tento týden už to možná bude zase víc,viď.Ono se přidá kilo ke kilu a najednou si začne všímat okolí,žes zhubla a to je dobrý a hlavně příjemný pocit.Tak zatím ahoj a ozvi se,co nového
pipina
veverka123
| 25. 10. 2009 18:46
ahoj Pipčo,v práci už si ze mě všichni dělaj srandu,že trávím víc času na záchodě,uvařím si litr čaje,ten vypiju tak za 2 hoďky ,ale na záchod jdu tak šestkrát.No a nejhorší je to ve městě,nemáme v Plzni příliš mnoho veřejných,v centru jo,ale někde mimo je to problém.
Já tento rtýden zase zhubla půl kila,už jsem ani nečekala nic jinýho.No ale už jsem se téměř dostala na váhu,na kterou jsem chtěla,naše Jitka mi dneska říkala,že už nemám !madla"to je dobrý.Docela hodně cvičím,tak ta postava se trochu formuje,není to jen hubnutí kil jako takových.Tak zatím pa a dobré hubnutí v dalším týdnu
pipina
lidushka
| 25. 10. 2009 18:39
Ahoj,a můžu se zeptat z kolika jsi zhubla na kolik a za jak dlouho??Děkuju
lidushka a eviik
pipina
| 25. 10. 2009 18:13
Tak to nejsem ve vaší partě , páč beru 15ku.

Doktorka mi ji taky předepsala s tím, že 10ka prý tolik nezabírá.......holky tu většinou psaly pravý opak, jenže já byla vděčná, že mi ji napsala, tak jsem ani neprotestovala .
Snáším ji v pohodě a hubnu .....takže si nemůžu stěžovat Sem tam mám pocit vláčnosti a velikou žízeň. Bušení srdce jsem tedy neměla, ale zase mě brněly až svěděli dlaně....toť vše z vedlejších účinků.
Ono taky každá jsme jiná a na každou meridka působí jinak......každopádně je třeba se hlídat a všechno divný rychle řešit
Takže se opatrujme a hubněme.....a tomu zdar zdar a nazdar
Pipina
Evik
pipina
| 25. 10. 2009 17:55
Zdar Eviku, tak pomerančový džus s vlákninou jsem ještě nestačila prubnout.....ale zítra ráno se naň chystám
Po čokoládě jsem tedy opravdu nestloustla ale buchtičky kynutý já moc ráda......u mě to tloustnutí dorazilo těhotenství, ale hlavně nezopovědný splácávání všeho možnýho dohromady a taky cpaní se večer........a to nemluvím o nedodržování hodinových intervalů mezi jídly.......no prostě čuně
Meridka mi celkem vzala chuť na sladký, takže zatím je to dobrý a doufám, že to tak zůstane
Tak zatím pa pa Pipina
lidushka
Eviik
| 25. 10. 2009 01:45
Ahoj,
musím oponovat tvé MUDr. v názoru, že 10-ka moc nezabírá!
Je spíše s podivem, že ti předepsala rovnou 15-ku.
Co já vím, jedeme tu na 10 všechny a hubne nám to. Možná právě proto máš problémy s bušením - je to dost silný. Uvidíš, jestli to nepřejde, nech si předepsat slabší. Držím palec, pa
lidushka
Kacafa
| 24. 10. 2009 21:42
Ahojky. Já myslím, že by jsi na to neměla myslet,že vůbec bereš Meridii a příbaloví leták raději nečíst zbytečně děsí a pak se většina pozoruje jestly náhodou nemá nějaký vedlejší učinek. Meridie je dobře snášená většina má jen sucho v puse. Opravdu tomu dej pár dnů a vše se upraví. Pokud ne tak kontaktuj dr. Jinak co jsme tu tak téměř všechny máme meridii 10mg. Tak ti držím palečky ať tě trápeníčko přejde Zatím nic nevzdávej vydrž a uvidí se
Eviik
lidushka
| 24. 10. 2009 21:09
No dr. mi dala rovnou 15tku ,že prej 10 moc nezabírá.Tlak mam prej dobrej a v pátek jdu na kontrolní krev-tenhle pátek mi to jaxi nevyšlo tak se o tom zmíním.Zhubnout sice chci,ale šlo to i bez prášků takže litovat nebudu když je přestanu brát,možná jen tech penězrodičák jak jistě všechny víte nic mocřikala sem si že tomu dam tejden,a když to nevymizí tak to pořešim-aspoň že mi to vyšlo s tou dr. tak hezky.

A tys měla něco podobnýho??Když víš o čem mluvím???
lidushka
Eviik
| 24. 10. 2009 20:59
Ahoj,
pochopila jsem to moc dobře a rozhodně to není nic zanedbatelného.... Bude-li to trvat delší dobu, určitě o tom informuj lékaře, který ti Meridi předepsal a rozhodně bys měla podstoupit kontrolní EKG a pravidelnou kontrolu tlaku ... Určitě si nezahrávej - vím o čem mluvím....
Kolikátku bereš? Desítku?
vedlejší účinky
lidushka
| 24. 10. 2009 20:32
Dobrý večer všem.Ráda bych přečetla všechny vaše příspěvky ale bohužel na to nemám čas,ale ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti s vedlešíma účinkama meridky.Sucho v ústech,zácpa ani nevolnosti nepociťuju,jen možná maličko únavu.Ne klasickou ale sem taková jakoby vláčná ale o to mi nejde.Spíš by mě zajímalo to bušení srdce,jestli to někdo máte.Já vpubertě docela trpěla na aritmii ale podle dr. to bylo dospíváním.V 18 sem byla na vyšetření srdce,měla sem i speciální snímač na 24 hodin a nic to nezjistilo.V těhotenství veškerý problémy zmizely,i po něm ale teď co beru meridku tak se mi docela často stává že mi tak divně buší srdce,jednou rychle,jednou pomaleji a někdy tak nějak divně a mam trošku strach,abych si nějak neublížila.No nevim jestli ste mě pochopily,snad jo.No prostě stalo se to i někomu z vás???Děkuju.Jo a ještě sem nic nezhubla,spíš naopakberu ji 4 dny,myslíte že se to ještě otočí?
Mirka72
Eviik
| 23. 10. 2009 23:42
Kráásná fotečka , dík.
A koukám, že princeznička je celá maminka

Vložia jsem pár foteček do deníčku ....
Lepší nebyly - to až půjdu na jiný PC
pa
Evíík
Mirka72
| 23. 10. 2009 23:27
Ahojky Evííků!!! Ta fotka je super kam se hrabou delfíni Ale jsi čupr mamka,takhle to nevypadá ,že máš nějaké to kilo navíc Ale bacha na to sluníčko to taky může vylézt v únoru pak jedině ten kabát přes sebe.a sněžnice na nožky Já ted stojím s váhou pořád jsem na těch -21kg a zbývá mi 5 bobulí.Ale jsem ráda,že jsem se dostala s Meridií na tuhle váhu.Už jsem nedoufala,že se mi to někdy podaří Papa Mirka
Mirka72
Eviik
| 23. 10. 2009 23:12
Teda Miru ! - To je nápad !!!
To bych možná byla i na titulce v Blesku a to by teprva všichni čuměli , jaká jsem čupr mamina po čtyřech dětech .
Tak teď už jen vydržet a jestli vážně zhubnu tolik, abych na sebe byla pyšná - tak se snad budu na jaře při prvním sluníčku promenádovat před obecním úřadem v plavkách
Zatím přidávám fotečku, kde je vidět jen hlavinka (na té ta kilča navíc nejsou vidět )
evíík
Mirka72
| 23. 10. 2009 21:47
Ahojky Evííku! Jen aby jsi pod tím kabátem něco měla myslím tím oblečení to by tě taky mohly nahánět hoši z pomáhat a chránit za mravní delikt obnažování na veřejnosti a to by nestálo za to ale jinak by to byl fičák. Už to vidím v barvách jak se objeví babka s kárkou narvanou nákupem a ty hup před ní a rozvíráš kabát a ona v němém úžasu stojí a zírá a ani nehlesne Já mám bujnou představivost tak se nezlob jiná už nebudu Mirka
lindushka
Mirka72
| 23. 10. 2009 21:37
Ahoj Linduško! Tak tě vítám mezi námi Já jsem píšu od 10 stránky a kdyby jsi si našla čas a pomalu přelouskala celou diskuzy ,tak by jsi zjistila,že všechno je tu napsáno a popsáno. Vedlejší účinky,recepty,různé stavyjako např. brnění prstů,někdo padání vlasů,migrény,chutě na sladký atd.Také různé preparáty ,které spalují tuky a mohou se brát součastně s Meridií. Nebo čaje ,které pomáhají čistit játra.A těch informací je zde spousta Jinak ti přeji mnoho úspěchů s Meridií Mirka
meridia
Lola87
| 23. 10. 2009 21:14
Ahojda, zase ja Doufam, ze to nevadi? Nikdo byste mi neprodal jednu krabicku Meridie? Moc moc prosiiim....

Jinak ctu tady, ze uzivate psyllium Tak ja jsem nedavno prisla na dve super vychytavky, tak se s vami podelim! Psyllium mam doma taky, ale z jeho konzumace se mi mirne receno zveda kufr, nejak to nezvladam polknout, jak je to hnusny..... A v DM drogerii jsem si zacala kupovat jablecny ocet v tabletkach, stoji par korun, do padesatky se urcite vejdete A je to bezva, skvele to podporuje metabolismus!! A jeste k tomu jsem si zacala kupovat zasadity prasek (Basen-pulver), taky v DM drogerii od znacky Gesunde. Je to na odkyseleni organismu, ktere zpusobuje obezitu. Musim rict, ze je to zazrak! Sice je to taky hnusny ale to psyllium je podle me horsi... a pomaha to teda bezvadne Cejtim se po tom strasne fajn a zase se mi kilecka pekne rozbehla dolu Doporucuju zkusit, oboje stoji par korun, ten prasek je taky kolem padesati korun Ten zasadity prasek uz jsem doporucila i mamce a kamaradce a obe jsou nadsene
Beru to oboje jako doplnky k te Meridii a je to fakt znat Navic jsou to prirodni latky, zadna chemie, takze nic nezdraveho.... (ten prasek jsou vlastne jenom mineraly a vitaminy).
ještě otázečka
lidushka
| 23. 10. 2009 19:22
Jen mě tak napadlo jestli tu někdo nemáte fotečky jak vám jde hubnutí,jsem moc zvědavá jak to jde jinejm a hlavně by mě to i motivovalo.Dík všem
eviik
lidushka
| 23. 10. 2009 19:20
Děkuju za přivýtání
Neboj nekojím,takovej blázen nejsem.Já ani tu meridii brát nechtěla ale tak nějak se to seběhlo že už sem slupla 2 prášky.
Celou tuhle diskusy asi nepřelouskám,vždy čtu náhodně a víceméně sem se nic moc nedozvěděla.Jen snad to,že už ste tu sehraná parta,tak snad mezi vás taky zapadnu.No sem zvědavá jak to moje hubnutí bude probíhat.Dnes ráno jsem měla na váze o 2 kila míň než včera jenže to sem byla na tahu takže to bylo asi tím vínečkem.No uvidím zítra jak to bude a pak se budu vážit už jen jednou za týden.
pipina
Eviik
| 23. 10. 2009 17:16
Ahoj,
no určitě to vyzkoušej s tím džusem !
óóóóóó jak ti závidím, že ti čokoláda nechutná!!!
A po čem si to vlastně teda ztloustla?
U mě to rozhodně nebyla jen ta čokoláda, ale taky buchty a koláče a všelijaký sušenčičky a oplatečky - to je moje ! A v neposlední řadě také to, že jsem si celé dny neuvařila a cpala se jen chleby s máslem , popřípadě instantními polévkami. Asi proto mi to hubne i bez cvičení - tělo zažívá vitamínovou revoluci .
Jinak kousek sladkosti si neodepřu skoro denně . Měla bych ale brzdit, aby se Meridka nenaštvala, že jí nepomáhám .
pa a měj se
Eviik
pipina
| 23. 10. 2009 14:59
Zdar Eviku,
s tím pomerančovým džusem to tedy zkusím....moc zajímavá rada...ono je tam napsáno,že se ta vláknina dá ochutit, ale nějak nemám nápady čím
S tím hřešením dobrůtek...to k životu patří....ale jen s mírou (nebo frantou.....jenže kolikrát to dá veliký úsilí nezbaštit ještě jednu
Mám své dny a ikdyž svýmu mozku domlouvám,že sladké ne ne ne,tak tyhle dva dny je to hrozný...nevím co je to za nervový pochody v tý mozkovně behem mensesu,ale nedá se to ukočírovat. Takže sem tam zobnu.....většinou gumový medvídky ( asi jsem jedna z mála který nechutná čokoláda)
Tak se sladkým ofafrně,ať nám ty kilča jdou dolů.

A mimochodem .....na to že nemáš čas cvičit jsou 4 kilča za měsíc kráááásnej výsledek
Pa pipina
Veverka
pipina
| 23. 10. 2009 14:40
Hojky ahojky Veveruš, díky za blahopřání
S tím pitím je to teda síla...mě to ze začátku braní meridky nijak nepřišlo,ale po 14 ti dnech mám čím dál větší žízeň.
Takže taky mám flašku u pusy skoro pořád a to nemluvím o lítání na záchod.......z fleku bych mohla dělat dobrovolnou hasičku
Ale pít se musí ikdyž nic nechroupem....jinak by jsme uschly jako kytičky...říká dcera

Jdu se napít......už je tu zase ta žízeň:)
Tak pa Pipina
Kacafa
pipina
| 23. 10. 2009 14:31
Ahoj
Tak přesně jak tu psala Eviik..taky beru Psyllium.
Patřím do skupiny co jim to moc nechutná, takže je pro mě lepší dát lžičku do pusy a zapít vodou a pak ještě aspoň skleničku vody navíc zní to divně,ale kousnout se to dá Je víc příchutí a asi nejlepší je malinová. Stojí okolo 70,-...což není tak hrozný.
Pak jsem taky brala vlákninu v tabletách od Herbalifu.....ale to jen proto,že mi tu zbyla z mého peněžně náročného hubnutí před Meridií........v lékárně mi nabízela vlákninu v tabletách taky a rozhodně tě nezrujnuje

Tak asi tak.......zaplní ti žaludek horem a ještě udělá príma službu spodem
Tak zatím pa pa Pipina
lidushka
Eviik
| 23. 10. 2009 14:22
Ahoj a vítej mezi námi ,
seš tu určitě správně . Jsou tu holky, co zhubly 18 - 20 kilo (třeba Mirka s Koblihou ) a také spousta těch, co teprve jedou měsíc dva a myslím, že všechny fakt hubneme . Když projedeš diskusi zpět, uvidíš, jak nám ta kilča letí dolů .Jasně, že to není úplně zadarmo - změnily jsme jídelníček, jíme často, malé porce, hodně zeleniny - prostě zdravě. Trocha pohybu navíc proces hubnutí jenom urychlí .
myslím, že meridie funguje téměř okamžitě, alespoň já jsem hned druhý den začala lemtat hektoliktry vody a neměla jsem hlad a v pohodě zvládala chutě na sladké(to už teda trošku přešlo ). Po měsíci mám 4 kila dole, ale občas hřeším, třeba předevčírem a včera palačinky a nemám čas cvičit.
Takže s chutí do toho a myslím, že i 15-20 kilo se dá zhubnout - sama v to toiž doufám .
Jinak doufám, že už nekojíš?
pa a drž se
Kacafa
Eviik
| 23. 10. 2009 14:12
Ahojky ,
vím, ptala ses pipiny. Já také beru vlákninu a to ještě dááávno před Meridií. Používám Psyllium Dr.Popova (můžeš se podívat třeba sem:
http://www.lekarna.cz/…-50g-dr-popov-1/
Každý den ráno nalačno přidám dvě kávové lžičky do 2 dcl pomerančového džusu a nechám chvilku naboptnat. Slyšela jsem názor, že má někdo problém to pít, ale mě to docela i chutná. Je to trošku jako pomerančový džus s dužinou
pa, měj se hezky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
24. 8. 2025 21:06
14935
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl