Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

meridka
lidushka
| 23. 10. 2009 12:18
Ahoj všem.Jsem na tomhle serveru uplně nová a ještě se tu moc neorientuju a hlavně ani nevím jestli jsem tu správně ale což,kdyžtak zas půjdu o stránku dál
No teď něco o mě.Je mi 23,mám 7 měsíčního chlapečka,jsem rok vdaná a vážím metrák
Od včerejška beru meridii 15 tak sem zvědavá co to se mnou udělá.Za poslední měsíc jsem změnou jídelníčku a jízdou na orbitreku shodila kila ale potřebovala bych shodit ještě takovejch 15-20 kilo ale to se mi asi nepovede.
Máte někdo skušenosti s meridií??Jako třeba od kdy ste cítily že začíná fungovat,jestli ste měly nějaký vedlejší účinky a kolik a za jak dlouho ste zhubly.Moc vám všem děkuju za odpovědi.Mějte se bájo
pipina
Kacafa
| 23. 10. 2009 10:54
Ahojky. Poradíš co jíš za vlakninu? Přesnější název? Děkuji mooockrát
Mirka72
Eviik
| 22. 10. 2009 22:34
Ha ha ! Jako bych ty závistivky viděla , jak blednou vzteky . Také bydlím na vesnici a několikrát se mi v létě stalo, že se mě hned několik lidí (určitě škodolibě) ptalo, jestli prý jsem zase těhotná. . I sousedka přišla, že prý se too mně povídá, jako že zaručeně čekám pátý dítě. Tím samozřejmě naráželi na to, jak jsem tlustá a že mi břicho rok po porodu ještě nějak nestačilo splasknout . No, už se těším, až po zimě odhodím kabát a vytřu jim zraky .
pa
veverka123
Eviik
| 22. 10. 2009 22:26
Ahoj Veveruško ,
tak to se mi teda povedlo s tím raním cvičením, co ?
Tak to seš na tom snad ještě hůř než já. Sice v noci párkrát vstanu k Barušce, ale už 14 dní mě odměňuje a spinká tak do půl deváté i déle. Když tedy všechny po ránu vypakuju do školy, je sedm a já ještě rychle zalehnu, abych alespoň hoďku dospala .
Měj se hezky pa
Veverka
Mirka72
| 22. 10. 2009 22:07
Ahojky Veveruško!! Na výlov se půjdu jen juknout a pak valim do Tábora na autobusák pro ségru.Přijede s klukama oni mají berounáci prázdniny celý týden a mi jen od středymanžel jim jde velrybářům pomoct,tak i snad nějaká ta ploutev bude.Odpoledne razíme k jedné tetce na 70tiny. V neděli trochu odych a v pondělí má Alenka 6. narozeniny tak tu bude veselo V úterý pojedou domů a přijede zase mamka tak už se těším To bude týden jak vyšitej ale já mám ráda kolem sebe ruch. Koblížek se určitě ozve, asi toho má moc,tak pauzíruje tak papá Mirka
Eviik
Mirka72
| 22. 10. 2009 21:56
Ahojky Evííku! Místní slépky už se mnou nemluví a já o ně ani nestojím Já jsem si vždycky víc rozuměla s chlapama . V Praze jsem dělala v nástrojářské dílně(to mi bylo 22let)kde byly jenom chlapy a jak se mi z klukama ( věk tak 40-60 let)dělalo!! Kam se hrabaly ženskýMoje bývalá kolegyně z práce říkala: lepší dělat s 10 mužskejma než s jednou ženskou. Tady ted drobně prší a já jdu ke kotly ,ještě tam hodit nějaké polínko. Tak papa Mirka
Mirka
veverka123
| 22. 10. 2009 21:46
ahoj Miruš,moc ti to slušíUž to vidím,jak v té pekárně korzuješ jako na molu a ty baby čuměj a pak drbou,přesně si to dovedu představit.Ale faktem zůstává,že nehubneme kvůli nim,ale hlavně kvůli sobě,ne
U vás už je taky po sněhu,viď.Dneska bylo u nás docela teplo a odpoledne zase pro změnu pršelo.A jak se připravuješ na výlov?
Nevíš,co Kobliha,už se dlouho neozvala,to jí ta nemoc tak zklátila?Zítra už je pátek a to mám radost,protože se hlavně vyspím.Jen počasí asi za moc stát nebude,no ale teď už to lepší nebude.Papa
Evíík
veverka123
| 22. 10. 2009 21:39
ahoj Evino,taky nějak nestíhám psát,než se naděju,je večer,tak jsem taky jen vždy zkoukla,co nového a už jsem si říkala,že všichni zapadali sněhem a dali se na zimní spánek,což by byla nádhera Musela jsem se smát,když si psala,že jen já,když už nemám dítka školou povinná,mám čas po ránu cvičit.Vstávám totiž ve čtyři a v půl páty utíkám na autobus.Ale bohužel zastávka je tak pět minut běhu,tak na nastartování metabolismu to nebude,to bych musela na zastávku o vesnici dál.Taky už se povedlo,když mi ujel autobus,tak jsem musela vedle do vsi na vlak,ale to zase raděj ranní sportování oželím.Hrozně ráda spím,bohužel jen málokdy se mi povede věnovat se tomuto koníčku,leda o víkendu.Ale jinak se musím svěřit,že jsem nikdy svačiny do školy nepřipravovala,Jitka byla vycepovaná,od první třídy si je ráno vzala sama,podle toho,na co měla chuť,vstávala na budíka,já jezdila do práce vždycky dřív než ona do školy.
No a blahopřeji k výsledku,já myslím,že to je fajn,4 kila jsou za 4 týdny akorátTak zatím papa a drž se!
pipina
veverka123
| 22. 10. 2009 21:26
ahoj Pipčo,blahopřeji k odhozeným kilíčkům,super
Já taky piju jako divá,vždycky jsem měla problém vypít alespoň litr a teď vypiju tři a ještě mám žízeň.Pití musím nosit stále s sebou.
Ahoj :-)
Eviik
| 22. 10. 2009 19:18
Ahoj Mirko, Veverko, Kačafo, Ivculiku, Kobliho a ostatní
Pár dní jsem nepsala, nestíhám. Každý den ale čtu vaše příspěvky, abych věděla, co je u vás nového .
Držíte se skvěle holky, jen tak dál!
Já mám po necelých 4 týdnech skoro 4 kilča dole. Neletí to závratnou rychlostí, ale jde to dolů. Cvičení stále nestíhám a přiznám se, že občas si i mlsnu zakázané (třeba včera večer palčinku mňam !)
Tobě to Miru na té fotce mooooc sluší - už vidím, jak baby u vás na vsi blednou závistí - to už ti myslím bude slušet i ten kyblík na ježky .
Ivculiku s tím spalováním tuků to zní celkem logicky - je přece různé, kolik má kdo v daném okamžiku (než začne cvičit) v sobě cukrů a jak dlouho trvá, než je spálí, aby se dostalo na tuky. Proto také doporučují cvičit po probuzení na lačno, než posnídáš sacharidy
To si ale může dovolit leda tak Veverka, která už po ránu nemusí řešit snídani a svačinky pro děti do školy .
Mějte se všechny moc krásně, zase písnu, jak mi to hubne
pa Evík
Mám začít s užíváním nebo ne??
paina
| 22. 10. 2009 15:42
Ahoj zdravím všechny. Jsem tu nová. Přestala jsem kouřit a trochu mi šli kila nahoru. Abych se přiznala nevim kolik ,ale poznám to na oblečení. Doktorka mi předepsala meridii a já stále nevim jestli si s ní mám začít. Než jsem přestala vážila jsem 60kg. Tlustá nejsem, ale moje chutě na jídlo byli po prvních 14 ti dnech nekontrolovaný. Mám prostě pocit, že přibírám i po vodě. Mohl by jste mi někdo poradit??
mirouš
pipina
| 22. 10. 2009 14:27
Hoj ahoj Míro......nějak dlouho se tu neukázal obrázek koblihy na talířku což? Snad jí ten bacil tak nezklátil?!
A ono i Čubík nějak nedává vědět jak se má
Tak to koukejte holky napravit....
Pa pipina
zdárek nazdárek všem
pipina
| 22. 10. 2009 13:08
Ahojky všem chroupalkám, tak po 14ti dnech chroupání jsem odhodila 3 kila což je krása
Taky jsem měla brnění až svědění dlaní pár dní,ale už to přešlo.
Prošla jsem i zácpovým obobím než jsem zjistila, že je dobrý brát vlákninu v tabletách nebo rozpustit do vody...vřele doporučuju....bobek je jistej
Ale s pitím to je teď mazec......... denně vypiju 3-4 litry a pořád je to málo.... jazyk přilepenej na patře

Tak se všechny mějte krásně

jdu si léčit záda......včera mi v nich ruplo a dneska jsem skoro lazar...
meridia
Lola87
| 22. 10. 2009 12:05
Ahoj vsem, asi si na me nepamatujete, ukazala jsem se tu par dni v cervenci a pak uz ne. Meridii beru nejak od srpna a mam dole zatim 11 kilo a pokracuju dal
Mam na vas strasne velkou prosbicku. Shanim na netu jak se da Meridii pro jednu moji kamaradku. Ona ji ma od doktorky predepsanou, ale uz ji dobrala a strasne se stydi jit si pro dalsi recept, protoze se s doktorkou nejak nepohodla a tak z ni ma proste psychickej blok... Neprodal byste mi nekdo jedno nebo dve baleni? Za jedno je ochotna pry zaplatit i 600 Kc...coz je o dve stovky vic, nez stoji na predpis. Ozvete se mi prosim do soukromych vzkazu.... Moc dekuju.
Jinak nakukuju porad, jen nejak neni cas psat
Luciin
Mirka72
| 22. 10. 2009 09:17
AhojkyLucííku! To víš že si všímaj a hlavě ty co mě dlouho neviděli Někdy si připadám jak exot. Včera jsem se musela jít ukázat holkám na pekárnu na dílnu,čučeli na mě jak na svatej obrázek,no můžu říct že mi to potěšilo ale z druhý strany mi bylo trapně ,jak na mě vejraly Stejně mě pak zdrbly Tak papa
Miri
Luccin
| 22. 10. 2009 08:31
Ahoj Miri, děkuji za odpoved, holt to má každý jiné. Já mám dole 2kg, ted uz to nejde tak rychle jako tenkrát, to mi ale bylo jasny, za každý deko jsem ráda, takže spokojenost a musí se vydržet. Tak ty uz dobíráš, ale myslím, že výsledek je super To se človek cítí uplně jinak vid. A obměněnej celej šatník? Co lidi na to, všímají si?
Luccin
Mirka72
| 22. 10. 2009 08:25
Ahojky Lucííku! Zdravím tě Tak musím říct,že mě tenhle vedlejší účinek nepostihl. Mě občas brněly prsty a měla jsem ruce jak z mrazáku. Jinak s váhou ted stojím 88 kilo tak - 21kg Dobírám posledních 6 bobulí a co bude potom uvidím. tak se měj hezky a písni jak ti to pokračuje. Tak papa Mirka
Dotaz
Luccin
| 22. 10. 2009 08:15
Zdravím všechny Chtěla jsem se zeptat, padaly vám někomu vlasy při braní Merid? Já uz kdyz jsem ji brala poprvé, tak mi docela dost padaly vlasy, že byly všude po byte, a ted když jsem začala podruhé tak mi to zase začalo. Nejsou to tedy žadny velký kvanta, ale zas málo jich také není...
Míra
ivculik
| 21. 10. 2009 23:39
Ahojky Míro, sníh už naštěstí taje, elektrika běží, dokonce i na bednu se dá koukat... :) Momentálně se pár dní pěkně flákam... Na kole jsem jezdila naposledy v neděli, Na té víkendové návštěvě jsme cosi pochytili, prvné to skolilo manžela a z neděle na pondělí i nás s Verčou... :(
Takže je nám všem fakt úžasně... :(Papa Iv.
Spalování tuků po 20 minutách ( OMYL!)
Kacafa
| 21. 10. 2009 11:34
Ahojky všem koupila jsem si Tinu ke kafíčku a zírám.
Tak opišu članek.

Tělo spaluje tuky od první minuty,ale zpočátku jen velmi pomalu. Když zásoby sacharidů zmizí,spotřeba tuků silně vzroste. A to může být i po 10 minutách. Proto hodinu před tréninkem nic nejezte. Dobrý je vytrvalostní sport (například jízda na kole,nordic Walking) s tepem 120 úderů za minutu. Studie ukazují, že tehdy je spalování tuků nejefektnější.

Měla jsem potřebu se sváma o tuto informaci podělit jinak přeji pěkný den. Kačka
Ivculík
Mirka72
| 20. 10. 2009 22:52
Ahojky Culíku! Tak jak je u vás ? Tady u nás sníh roztál jen v pangejtech jsou zbytky. Asi emigruju do teplých krajin ta zima mi vůbec nedělá dobře Vážit se budu až zítra, ale nic moc se asi váha nehnula, měla jsem své dny. Tak papa Mirka
bramborka
Mirka72
| 20. 10. 2009 22:41
Ahojky Bramborko! Tak to je super 3 kilča,tak gratuluji a tleskám jen tak dál , jen ta zima mi nějak odebírá energii. V neděli se mění čas,to zase bude něco tak pápá Mirka
Ahojky
bramborka
| 20. 10. 2009 09:26
Ahoj Mirko,Koblížku,Petty a ostatní hubeňourky,tak už se můžu taky pochlubit,za 18dnímám dole 3kg ,ale konečně mi splasklo aspoň trochu bříško a mám 4,5cm v pase,což je super .Tak do vánoc určo budu .Zatím se mějte hezky,tady na západě je strašná zima už nám chybí jen ten sníh .
veverka123
pety1
| 19. 10. 2009 20:50
Ahojky Veverko ,

No tak včera jsem se konečně vážila a mám dole 3kg asi za 15 dní.A můžu Ti říct , že teď budu mít strach tam vlést znovu po čase , protože při mé smůle to zase přiberu.Ale snad neeeeeeeeeeeeeeeeee Nemám nyní čas ani na spinning ato kdybych jezdila, tak váha by šla určitě ještě více dolů.Musím to napravit a vdržať.
Písnu potom ještě , taď sledují superstar a bulim.je to drama. tak papapa
Změňte stravovací návyky a žijte zdravě.
StudioWellness
| 18. 10. 2009 21:51
Zdravím, všechny nespokojené se svou postavou a hmotností. Já mám, tedy měl jsem doma přesně takového nespokojené člověka, konkrétně manželku a už se to nedalo vydržet (ne ta váha, ale ty řeči o ztrátě sebevědomí z důvodu tělesných rozměrů), vyzkoušelo se snad všechno, všechny ty zázračné tablety zaručující zhubnutí a pořád nic. Takže jsem do toho vstoupil já a jednoho dne rozhodl zakoupit výrobky ShapeWorks a začali jsme doma hubnout. Podpora při hubnutí musí být, to je bez debat, takže pokud já chci aby bylo doma vše jako dřív musím dodat tu podporu a finance, ono to něco samozřejmě stojí, ale ve finále to stojí za to a dnes vynaložených peněz nelituji já ani manželka. Když jsme dosáhli požadovaných rozměrů a váhy tak mě to během toho procesu tak nadchlo, že jsem založil tento web www.studio-wellness.cz a stal se propagátorem zdravé výživy a vřele každé ženě resp. partnerovi doporučuji navštívit a přečíst si věci o skutečném hubnutí, které je vyzkoušené v praxi, jsme skuteční existující lidé a jsme kdykoliv k dispozici a ochotni odpovědět na jakékoliv dotazy. Web je stále v takovém provizorním chodu, ale pracuje se na vylepšení.
pety
veverka123
| 18. 10. 2009 19:55
ahojky,já byla dneska taky skoro celý den zalezlá,jen jsem ještě uklízela zbytek venkovních kytek,které přežili a zazimovala je.
Dělala jsem tu rabu na pivě,nevím,jestli to bylo úplně tak,jen vím,že to tam nesolil,protože ten chlap měl vysoky tlak.Na pekáček jsem nakrájela cibuli na kolečka,rybu jsem osolila,opepřila nahrubo drceným pepřem a pasypala tymiánem,nahoru jsem dala znovu cibuli a zalila černým pivem.Dělala jsem to s treskou,ale určitě by to bylo dobrý i s pan***m. Moc nám to chutnalo,jako přílohu jsem dělala brambory pečený v troubě.
No a neděle je pomalu u konce a zítra zase do práce,co se dá dělat,hlavně,aby nebylo zase tak hnusně jako tento týden.Slibovali,že bude lépe,tak snad nekecají.
Ještě pořád ses nevážila?Ty seš dobrá,že to tak dlouho vydržíš,ale zase je to lepší,než lézt na váhu každý den.Ale podle oblečení bys měla poznat,jak hubneš.Já asi na cm zhubla víc než na kila,což není špatný.Tak zatím pa a přeji hezký týden
veverka123
pety1
| 17. 10. 2009 21:15
Ahoj Veverko ,

Náš pejsek se jmenuje Benji a jeto malinký joršír.Je to mazlíček.Pořád si chce hrát a nebo jinak spi a spi.Jako malé mimčo.
My jsme dnešní den strávili u televize .Celé odpoledne jsme hlěli na filmy.
Na ten pořad jsem se dívala a chtěla jsem to vyzkoušet jen se musím podívat na ten pořad přes PC a opsat si ten recept , kde dělal tu rybu s tím pivem.Na konec to vypadalo dost dobře.A který jsi zkoušela ty?Zrovna ten?Pokud ano , tak mi písni recept a já to vyzkouším.
Zatém papapapa
bedřiška
veverka123
| 17. 10. 2009 15:18
ahoj Béďo,jak si radila,užívám si tepla rodinného krbu a to doslova.Venku od rána prší,tak jsem si zajezdila na kole v koupelně a na chvíli usedla k počítači. Vlašáky jsou svinstvo,mám podobnou zkušenost jako Mirka.Přežrala jsem se jich a pak mi bylo blbě,jsou bohužel hodně mastný.Tak raděj jako prevenci proti chorobám používám zázvorový čaj.Docela mi chutná,tak si ho udělám každý večer.Přidám do něj skořici,hřebíček a malinko medu.U mě to s kily také není žádný zázrak,zase jen půl kila,ale nějak to neřeším.Tak pa.
pety
veverka123
| 17. 10. 2009 15:09
ahoj Pety,sice už u nás nesněží,ale pořád je hnusně a prší.Tak jsem dnes vylezla jen pro dřevo do krbu,abych zatopila.Teď už to s tím sportováním venku bude bída.Ještě,že mám ten cyklotrenažer v koupelně,tak mohu jezdit zima nezima.Zrovna jsem dojezdila.Nedívala ses ve čtvrtek na Havlíčka?Říkal tam recept na tresku s tymiánem,tak jsem to hned dneska vyzkoušela k obědu a bylo to moc dobrý.Mýmu mužskýmu to taky chutnalo.
Jakýho máš minipejska?Já mám psy ráda,my máme ale velkýho,bydlíme v baráku,tak tam můžu mít něco většíhoí.Většinou jsme měli ovčáky a teď mám chodskýho.Vypadá podobně jako ovčák,ale je víc chlupatej,má menší ouška,kratší čenich a je nižší.Je to hodně temperamentní pes,potřebuje hodně běhat.
Tak už máš uklizeno?Vím,jaké to je,když se doma něco předělává.Dělali jsme postupně novou kuchyni a obývákem,koupelnu a chodbu,takže jsme měli rozkopanej barák půl roku.Tak zatím ahoj.
Gabrielle
veverka123
| 17. 10. 2009 14:59
ahoj Gábi,já bych ti radila v každém případě konzultaci s lékařem,tem jediný může objektivně posoudit,zda je meridie pro tebe vhodná,či ne.Já osobmě si myslím,že v tvém případě by stačilo zorganizovat si čas tak,aby ti alespoň denně vyšla hodina času na sportování,abys jedla pravidelně a šlo by to určitě i bez meridie.Nemáš zase tak velkou nadváhu,abys to musela řešit takto.Když si najdou čas na cvičení maminy s dětmi,tak by sis ho určitě našla taky.Tak držím palce

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
14. 6. 2025 09:04
14498
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
14. 6. 2025 07:51