Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Monicca
Bedriska
| 12. 8. 2009 20:44
Ahoj Moni,
souhlasím s holkama,možná jen není ten správný čas a nebo potřebuješ vytvořit ,,hladinku"Meridie a ona zafunguje. Liposukce je celkem drasťárna,aspoň si to myslím. Tak nezoufej a zkus jiné alternativy v kombinaci s Meri,třeba to nastartuješ. a pokud ne,určitě najdeš způsob,jak na to.Držím pěstičky Ahoj Béďa
Koblíženka
Bedriska
| 12. 8. 2009 20:37
Ahoj Koblíženko(to jsem tě pokřtila ,co?!)
Díky za zprávičku a soucítění s mým splínem,ale mám
pocit,že už trošku frčím v režimu a vpátek hupsnu na váhu tak bude snad důvod k radosti .
Dnes mě zastavila sousedka a říká,,vy jste strašně zhubla",tak se se mnou asi fakt něco děje.Nevidím to až tak divoce,ale když to půjde pozvolna a já trošku přidám
na aktivitě,to by v tom byl čert,aby to nešlo pěkně dál.....Takže ,doufám,že i ostatní zaberou a budou bojovat...mějte se hezky a Kobli držímtaky palečky,pa,pa Béďa
Mirule
Bedriska
| 12. 8. 2009 20:30
Ahoj Mamko Úžasňáková!!!
Moc ti gratuluju za takový úspěch v boji s kilíčky. Trošku se stydím,protože se hýbu pouze v prácia ty makáš tvrdě a ještě z toho má okolí,,kultůru".,,No je toto možné?!!
Holt znáš to řčení,,O kom se mluvívá, spoustu let se dožívá" Budou si muset dávat na dědině bacha až v 90ti letech budeš drandit místní komunikaci na bruslích s omladinou .Na okolí hoď bobíka,hlavně že je ti fajn a fakty smekám!!! Pa a díky za podporu Béďa
Mirule
Bedriska
| 12. 8. 2009 20:30
Ahoj Mamko Úžasňáková!!!
Moc ti gratuluju za takový úspěch v boji s kilíčky. Trošku se stydím,protože se hýbu pouze v prácia ty makáš tvrdě a ještě z toho má okolí,,kultůru".,,No je toto možné?!!
Holt znáš to řčení,,O kom se mluvívá, spoustu let se dožívá" Budou si muset dávat na dědině bacha až v 90ti letech budeš drandit místní komunikaci na bruslích s omladinou .Na okolí hoď bobíka,hlavně že je ti fajn a fakty smekám!!! Pa a díky za podporu Béďa
Díky
Mirka72
| 12. 8. 2009 16:09
Ahojky všem! Moc vám všem díky.Jinak daří se mi dobře,mám ted nový šatník a podle klepen i výkoného milence když mám tolik kilo dole Ale když tu jezdím na bruslích,tak si klepaj na čelo a řikaj ,že jsem prdlá matka od 3 dětí. Tak abych nemusela psát každé vzlášt,tak to shrnu. Meridii jsem brala 3 měsíce a shodila jsem 14kg,pak jsem měla cca 6 týdnů pauzu ve které mi ještě 1kilo ubylo a ted po 3 týdnech dalšího užívání Meridie dalších 2.5kg. Můj cíl bylo 15kg ,takže jsem zpokojená.Tak papa a všem přeji mnoho úspěchů s Meridií Mirka
Meridky
ctyrlistek
| 12. 8. 2009 15:27
Ahoj holky, tak já budu mít zítra za sebou dva týdny. Tak uvidím, až dnes večer vlezu na váhu. Tedy jestli na ní vůbec budu mít sílu vlézt. Včera jsme byli celý den na golfu, nešla jsem na hřiště a odpálila přes 200 míčů.....teď jsem ráda, že si v práci udělám aspoň čaj. No a večer se trochu pilo...takže nepočítám s nějakým velkým úbytkem...Jsem ráda, že vám ta kila lezou tak pěkně dolů Doufám, že u mě se to už taky pořádně rozběhne.
Meridie 10 mg
Avril
| 12. 8. 2009 13:52
Dobrý den,
omlouvám se,že Vám sem takhle vlézám,ale Vaše diskutárna je ta určitě nejlepší a tak bych chtěla jen dát vědět,jestli by některá měla zájem o Meridii 10 mg na tři měsíce,já ji nemohu užívat a tak bych ji někomu poskytla.V případě zájmu se prosím ozvěte na email:kudlanka.verie@seznam.cz
Ostatním děkuji za pochopení
:o))
blackangel18
| 12. 8. 2009 10:42
Čauky holky, tak sem dnes vlezla na váhu a mam o další kilčo dole :o) začínam mít radost . Jen aby to šlo takle dál Jinak tobě Mirko gratuluju snad se časem taky přiblížim k -20kg :o) Jak dlouho že tu Meridii bereš?
Pro Moncu
Frogy
| 11. 8. 2009 17:04
Ahoj Monco,
prubezne procitam diskusi a taky holcinam zavidim ty ubytky a rikam si, ze to snad ani neni mozny Faktem ale je, ze asi na nekoho Meridia pusobi vic, na nekoho min. Dneska jsem ale premyslela nad tim, cim to je, ze zrovna na me, co se tyka ubytku kil, pusobi tak nejak neslane nemastne. Hubnu cca 1/2 kg za tyden, coz ve srovnani s vetsinou kolegynek na tehle diskusi neni nic moc. A to se skutecne neprejidam a davam si pozor na to, co vezmu do tlamky
Jednim z duvodu mozna bude to, ze nepotrebuji shodit moc kil, bude mi stacit cca 5-7 a asi se u me neda mluvit o nadvaze Tudiz se za tuhle berlicku, jakou je Meridia, trochu stydim. Tak mozna proto to jde pomalu, ale doufam, ze jiste
A druhym duvodem myslim bude to, ze spousta z nas ma totalne rozhozeny metabolismus z toho, jak se neustale snazime hubnout, drzet, pak se chvili precpavame a pak zase intenzivne hubneme.....ruku na srdce, ale myyslim, ze se to tyka vetsiny z nas Prave proto by mozna nebylo od veci zajit za nejakym opravdu zkusenym vyzivovym poradcem, ktery dokaze zjistit rychlost metabolismu a v neposledni rade napise takovy jidelnicek, ktery podpori fungovani metabolismu a jeho zrychleni, co myslis? Myslim, ze v kombinaci s Meridii by pak kila dolu letela "skoro sama"
Mirce
Luccin
| 11. 8. 2009 12:59
Ahoj Miri, nějak tady v tom lítám,ale jestli jsem přečetla správne, máš dole 17,5kg? No moc gratuluju,to je super co Já ted čekám své dny až se to přežene,dám vedet,zda se to hnulo nebo ne. Pořád je to tech 13kg dole. Meridii už neberu přes týden a zmeny zádný....papa
MIRKA72
ivculik
| 11. 8. 2009 11:06
Ahojky Míro, to je úžasný, jak se ti daří. :)
Moc ti to přeju. :)
A codoma, chvalí tě tvoje druhá polovička? :)
Já se budu vážit zase až v pátek, tak uvidíme, jak na tom budu.... :)
Včera byl nějaký blbý den, či co.... :(
Měla sem děsnou migrénu, šílená bolest hlavy, pocit na zvracení... ani nevím kolik růžových tabletek jsem spolykala.... :(
Tak doufám, že se to nepodepíše na váze... :( IV.
Méďa Béďa
Verionka
| 11. 8. 2009 10:27
Ahoj Méďo Béďo,
nevěš hlavu,já jsem na tom stejně,také stojím na stejné váze,ale věřím,že to opět půjde......Zatím ahojky
Mirka 72
Verionka
| 11. 8. 2009 10:24
Ahoj Miru,
tak se opět dostávám po delší odmlce k diskuzi a koukám jak blázen jak ti to jde,no mohu jen gratulovat.
Já jsem opět na stejné váze a to 64 kg,je pravda,že se mi začala váha pohybovat pomalu dolů a naši rodinu postihla nějaká střevní chřipka,takže opět dva dny můj režim v pr..háji a ještě ke všemu mi paní doktorka poradila,že na špatný žaludek je dobrá stuená coca cola s ledem a mě opravdu pomohla,ale je to absolutně proti mému režimu,takže se opět váha zasekla a stojí a stojí,ale zaplať pánbůh že nevylezla nahoru,takže jsem zase ve fázi čekání,jak to půjde,ale i tak jsem spokojená,jelikož jsem si dala cíl 60kg,tak už se pomalu blížím.........
Jinak okurky už mám zdělané a myslím že tak na dvaroky vystaráno,jelikož mám asi 120 sklenic.
Tady dneska svítí sluníčko střídavě,občas se zátáhne,tak jsem zvědavá jestli sprchne.....tak zatím papa
buldoček
dyckulenda
| 11. 8. 2009 09:37
ahojky buldočku,no tedy koukám jak blázen 3 kg za týden nezbývá mi nic jiného než ti tiše závidět a blahopřát jen tak dál
Mirka 72
dyckulenda
| 11. 8. 2009 09:35
Ahojky Mirko není co dodat jen blahopřát jen tak dál
6 týden
dyckulenda
| 11. 8. 2009 09:33
ahojky děvčátka,koukam kolik vás tu přibylo a je to super máte super výsledky musím vam zatleskat a blahopřat a tem kterým se nedaří tak jak by chtěli(nezoufejte však ono se to spraví) no já mam 6 tádn za sebou a mám 6 kg dole.já jsem spokojená no ještě aspon 5 kg a uvidíme jak to půjde bez meridie tak se mějt krásně a uživejte zbytek prazdnin už se to blíží ke konci tak zas někdy pááááááá
úterý
Mirka72
| 11. 8. 2009 07:29
Ahojky !tak dnešnín dnem -17.5kg tak mám ohromnouuuuuu radost.Tak papapa a hezký i když propršánkový den Mirka
Dobrou...........
Kobliha
| 10. 8. 2009 22:35
..............noc,já tedy ne ještě budu dohánět resty,ale Mirku jsem nestihla a zbytek nejspíš chrníkujete,tak ať se vám něco pěkného zdá a mějte se všechny bojovnice báječně..............ahóóóój Kobliha
Monča
Kobliha
| 10. 8. 2009 22:31
Ahoj Moni ,nebuť labuť a ještě zabojuj,každá jsme jiná, ještě vydrž a nebo skus radu Mirky,ale nehaž flintu do žita .Onehdá tady psala Laura,jak se jí nedaří a už psala,že se váha pohnula.Takže s chutí do boje a dej nám vědět bojovnice...............zatím pa pa Koblík
Béďa
Kobliha
| 10. 8. 2009 22:24
Ahoj Bédíku ,ono se to zase rozběhne,jak najedeš na svůj režim,uvidíš.Já jsem sice na dovolený nechala kilo,ale teď mi pro změnu váha stojí a stojí a stojí,tak teda nic moc.Takže ať se daří a kilča mizí..............pa pa Koblík
buldoček
Kobliha
| 10. 8. 2009 22:20
Ahoj bulďo ,jako tedy 3 kg za týden?? Super,super a bez vedlejších účinků ?? Nemám co dodat,snad jen ............tak pa pa Kobliha
úterní Mirka
Kobliha
| 10. 8. 2009 22:17
Ahojky Míro,tak já mám tedy taky veselo,rodinka zase pohromadě až na manžela,ten dnes zase odsvištěl služebně do pryč ,ale děťátka mi tu zůstaly,tak jsem spokojená .Dneska mi bylo pěkně šoufl,asi s toho vedra,nebo co a tak jsem pořád čekala,kdy sprchne a začalo až asi před hodinou. No a strašit zase budu do noci,mám toho nějak teď víc............tak pa pa pa Koblík
Kobliha
Mirka72
| 10. 8. 2009 21:48
Ahojky Koblíku! Tak mi dnes přijela ségra s klukama a hned je tu veselo.Honza je ve starých kolejích už je doma tak držkuje Jinak vážit se budu zítra,ted mám na vážení úterkyochladilo se byla tu bouřka ,ale jen chvilku. Tak papa A doufám ,že nebudeš zase za noční můru tak papa A dobrou. Mirka
monicca
Mirka72
| 10. 8. 2009 21:27
Ahojky Monule! TAk to mi mrzí ,že to u tebe nefunguje ale zkus si dát třeba měsíc pauzu a pak to zkus znova. Nezdávej to a ozvi se nám pa Mirka
Bedřiška
Mirka72
| 10. 8. 2009 21:22
Ahojky Médo Bédo! to se pohne až se znova vrátíš do kolejí ( né do těch nádražních) na dovolený se to flinká ,já byla týden u mamky a ani deko a jen co jsem přijela domu,tak se to pomalu zase začlo hýbat. Tak držím palečky a papa Mirka
buldoček
Mirka72
| 10. 8. 2009 21:17
Ahojky buldočku! Tak to je super a jen tak dál a držím palečky papa Mirka
.......
monicca
| 10. 8. 2009 20:31
Tedy holky, vy jste fakt třídy! Tolik kil za tolik málo!!!! Mít po týdnu 3 kg dole tak se jdu snad opít!!!!
Proč proč proč ta zatracená meridie na mě nepůsobí!
A to jsem se fakt snažila. Takže po nezdaru jsem usoudila, že namá cenu jí brát. Tak snad pomůže jenom liposukce a hlad!
Buklocku a všechny děvčata schazující kila : moc vám to přeju, jen tak dál!
Ahojdá....
Bedriska
| 10. 8. 2009 19:32
Ahoj všechny šikulky,zdravím ty stávající a taktéž ty nové ,nějak se vtom ztrácím,ale já to doženu .
Tak jsem opět zde. Kilča se mě drží zuby nehty,je fakt,že o dovolené člověk lajdá a i když pohybu má dost.... Zkrátka, po 3 týdnech dovolených atp. pouze kilo dole. Ale je pravda,že se blíží moje dny,tak uvidíme...Jinak,děvčata žasnu a držím vám všem palce,vím sama jak je to někdy těžké,ale komu čest,tomu hurá.Ještě,že tu máme ty tahounky, Miruš, Koblihu, Verunku....holky, díky,že nás nenecháte na holičkách a máte zájem. Mějt se fajn a zatím páček shledáček...Béďa
hlášeníčko
buldocek
| 10. 8. 2009 18:18
Ahojky, tak jesem tu po týdnu užívání Meridie a mebší úpravě svého jídelníčku. Hlásím úbytek 3,10 kg/týden. Jdyby to šlo takto stále, vůbec bych se nezlobila.
Jinak vámi popisované vedlejší účinky se zatím nekonaly, takže v poho.
Mirka
blackangel18
| 9. 8. 2009 22:36
Ahojky, tak to sem už v klidu že to neni jenom u mě

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
18. 6. 2025 17:12
14526
Ondrej Prikryl