Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha
Mirka72
| 17. 8. 2009 21:52
Čusíky Koblížku!! I když nejsi on-line a nesvítíš zelenětak doufám ,že jsi někde pod stromem a nesmažíš se na slunci Jinak si to pěkně užívej a nabíjej se energií Tak papa Mirka
Fotečka...
Bedriska
| 17. 8. 2009 21:49
Fotečka dooost dobrá, snad se do nich nevěsta za pár let a dětí ještě vejde . Ráno ve 4.20 vstávám,takže pěknou dobro noc....B
Méda Béda
Mirka72
| 17. 8. 2009 21:47
Díky za podporu. přidala jsem jí do čaje trochu Brufínkovýho sirupu a spí. Jinak mám u postele blicí misku v pohotovosti Tak papa A hezké sníky chrníky Mirka
Miruš
Bedriska
| 17. 8. 2009 21:47
U nás se Ježíšek asi taky nezastaví,
též ještě dorekonstruováváme(to je teda blábol).Tak ti rozumí, chystáme se na omítku a nové vchodovky...
taky to bude pěkná sumička, ale jak říká moje kamarádka...,,Hlavně zdraví"....takže pa )mimochodem, můj mladší synek je též srpňák ale1. mu bylo 10. 4au a klidnou noc...B.
Méda Béda
Mirka72
| 17. 8. 2009 21:42
Jo našla jsem pěknou fotečku tak posílám všem
Miruš
Bedriska
| 17. 8. 2009 21:40
Nezoufej Miruš, určitě je malá přehřátá a kdo by nebyl.
Je toho teď hodně, většinou stačí dostatek tekutin a odpočinek nebo spánek...doufám,že se malé nic zásadního nerozběhne.Držím palečky, jo a kdyby šla teplotka nahoru,tak se mi osvědčily zábaly pouze na kotníčky a zápěstí, někdy je dobré přidat fenistil kapky
na zklidnění, ale omlouvám se ,jsem fakt deformovaná...určitě to bude dobrý. A vzhledem k tomu,že jsem dnes nevycházela,tak jsem přežila....zdravím z jihu Moravy B.
Méda Béda
Mirka72
| 17. 8. 2009 21:39
Vánoce Vánoce přicházejí zpívejte přátelé. ..... Holka dej pokoj já vím,že je to už za 4 měsíce,letí to,to je hroznýpomalu abych začala shánět dárky a psát Jéžiškovi No ale nevim,mi jsme si asi už naježili nová střešní okna a matroš na podktrovní místnosti.A byla to řacha.Každý kdo rekonstruje baráček ,tak ví o čem je řeč. Jo jdu hajati Tak papapa Mirka
Ahoj...
Bedriska
| 17. 8. 2009 21:32
Ahoj Miruš a Čtyřlístku a vůbec všichni ostatní...
Dnes byl opravdu náročný den, asi nejhorší zátěžový stupeň .Nějak jsem nemohla skoro fungovat a ráno jsem musela svou hlavu taky konejšit růžovou tabletkou ,ale jinak by mi asi praskla.
Díky za povzbuzení,těch 9 kilo je prý už vidět, ale vím Miruš jak ti je,byla jsem na tom podobně před týdnem,ale věřím že to zvládneš a opět budeš brázdit jezedáckou autostrádu,pro potěchu všech .
Dnes jsem měla sice volno,ale děti jsou na dovolené
s mojí milou švagrovou, drahá polovička byla pracovat
a tak místo relaxace,vymyslela jsem si různé práce. Pustila rádio na velké volume a už jsem jela jako fretka, prádlo, vysavač, prach, podlahy....nějak jsem už zapomněla co jde všechno zmáknout . Už u všeho tolik nefuním,je to fajn.Zítra opět hupky šupky do práce. Mějte se fajn a nezoufejte o vánocích rádi zavzpomínáme na horké letní dny . (to jsem se zase ,,rozkecala") tak čauky Béďa
Méda Béda
Mirka72
| 17. 8. 2009 21:30
Ahojky Tak jak přežíváš horka? Tady se hnala bouřka od Budějic a pak jen 3 krát zahřmělo a bylo po bouřce,dusno jako bejk a ještě ted je venku 23stupnů Ta moje nejmenší ratolest ,ted jí budou 28.srpna 2 roky má 37.8 teplotu ,tak nevim co se z toho vyvrbí,ale myslím si že je přehřátá.TAk ráno moudřejší večeraJinak jsem opuchlá,jó blíží se mé dny.Váha stojí a ještě tak týden bude státa to horko mi taky nedělá dobře.Kdyby bylo tak 25 stupnů ve stínu pořád ,tak by mě to tak nevadilo,jako když jsou takovýhle výkyvy tak papa Mirka
......
Mirka72
| 17. 8. 2009 11:45
Ahojky Ani se nedivim,že se vám sem tedko v tom šíleným horku nechce Tady 30 ve stínu a je to úmorný.Navíc mě rozbolela hlavaa taky se blíží mé dny ,tak cítím jak otíkám a nabírám Tak se Meridiačky chroupačky mějte hezky a slunánkový pozdrav z jihu Čech Mirka
Meridky
ctyrlistek
| 17. 8. 2009 11:15
Jo jo, břišní tanec, no ten jsem taky jednou zkoušela....byla to prča, byly jsme tam s kamarádkou.....já tedy ještě před 15kg a musím říct, že mi to vůbec nešlo. Holkám co měly nějaké kilčo navíc to šlo mnohem lépe Tak přemýšlím, že bych teď místo angličtiny si dala břišní tanec?
Méda Béda
Mirka72
| 16. 8. 2009 20:38
Ahojky Médo! tak to je super úspěch -9kg.Jóó břišní tanečky ,tak to je super zpestření Tatka koupí za ušetřené úspory démant velký jak kovová padesátikoruna lípneš ho na modelínu do pupíku a můžeš se kroutit potom za peníze na návsi jako Anife To by tam asi nerozdejchali co? Tak papa a tanečkům zdar Mirka
ahojky...
Bedriska
| 16. 8. 2009 13:45
Ahoj všechny šikulenky,
jen ve stručnosti, v pátek jsem vážení nestihla,tak až včera ráno váha ukázala 81 kilo (původní váha 90kg). Meridku beru bez 2 dnů 2 měsíce.Tak jsem fakt rozradostněna, sice necvičím,ale mám přes prázdniny
jiné pracovní zařazení a daleko víc pohybu což mi vyhovuje. Od září má fungovat ve vedlejší vesnici kurz Břišních tanců tak se těším,ale pokud to tak půjde dál tak nevím jestli mi bez špíčků vydrží v pupíku drahokam . Ale neva,kdyžtak to připnu vteřiňákem. Mějte se bezva ,jo a Miruš,jsem ráda,že ses nasmála,protože smysl pro humor je pro nás všechny moc důležitý a jáí se směju taky moc ráda. Veru a Koblí, díky za reakce na zprávičky....zatím ahoj Béďa
Meridky
ctyrlistek
| 14. 8. 2009 14:08
Ahoj holky, tak dnes jsem si vzala první meridku z druhého plata. Zatím pouze jen to jedno kilo dole, ale musím uznat, že se zas tak moc nehýbu....dneska opět od půl osmé do šesti v ambulanci...tady toho moc nenaběhám...maximálně na záchod, a k rychlovarce a večer už jsem po celém dni hotová Ale o víkendu to napravím...určitě
Koupím Meridii
ABXY
| 14. 8. 2009 08:52
Koupím Meridii nebo Lindaxu - dávka na 3 měsíce. Prosím, jen seriózně, pokud možno k vyzvednutí osobně.
...02:38.... opozdilec
ivculik
| 14. 8. 2009 02:38
Milé a štíhlé spolubojovnice...
Tak koukám, že dnes tu opravdu straším pěkně pozdě... I já dneska polevila a na kolo nesedla... Mám po včerejšku pocit, že mi někdo pěkně nařezal...
Jezdila jsem na rotopedu a pak skákala na míči u PC asi dvě hoďky... Zadek skoro necítím....
Zítra, vlastně už dneska mám vážení, tak trnu..... jak na tom budu.... Pokud bude něco dole, určitě se ozvu...
Teď už běžím do hajan... IV.
Méďa Béďa
Verionka
| 13. 8. 2009 23:27
Ahoj Méďo Béďo,
tak ti musím dát za pravdu,že si tady diskuzi bez naší Míry a Koblížka nedovedu představit,prostě jak jsem již psala tahouni diskuze,toto tu frčí a člověk i po špatném dni se odreaguje a od zasměje,je to taková super podpora nejen v hubnutí,ale i na psychiku a to je opravdu fajn,co říkáš....že mám pravdu?..... .
Prostě holky jsou naše jedničky.. .
Tak se zatím měj moc hezky a držím palečky ať ta tvoje váha kouká popolézt dolů.....papa
Mirka 72
Verionka
| 13. 8. 2009 23:18
Ahoj Míro,
tak já se přiznám,že bych byla spokojená za tu 60(myslím 60 kg),ale moje váha před dětma je 55-56 kilo,ale je pravda,že to jsem měla zase pro změnu od Médi Bédi větší zadek než prsa a manžel teď říká,že je to tak akorát,tak se musím přiznat,že už to u mě není tak intenzivní (myslím ta píle,důslednost a hlavně dostatečný pohyb) jako u vás,no prostě si už ulevuju,už ani tak poctivě jako předtím necvičím,ale v jídle jedu pořád ve stejných kolejích,nějak mi to prostě vyhovuje jíst málo a víckrát ,tak nemohu čekat zázraky,ale sice pomalu,ale pořád hubnu,což je pro mě opravdu zázrak .
Když tu píšete o sportu,tak já pro změnu od svých 6 let hrála volejbal,takže taky od té doby mám ruce silné ruce a svaly na rukou jako chlap.Nikdy jsem nenosila trička bez rukávů a ani moc šaty,prostě to té mé postavě moc nesedlo a začínám až teď... .
Jinak se přiznám,že si vždycky na tebe vzpomenu,když vidím tady před barákem jezdit děti na inlajnecha říkám si jaké by to bylo tady na vsi vzrůšo,kdybych takhle vyjela já Tak o tom by psali večer v novinách.....:-D :-D :-D
Tak zatím papa
Méda Béda
Mirka72
| 13. 8. 2009 22:17
Ahojky! Tak jsem se nasmála víc svaly než prsa to jsi mě dostala.U mě to bylo asi tak nějak taky. Brusle odpočívají No dneska jsem koukala na tu silnici a stále vrstva ornice,moc nezapršelo,tak že stále jsem ve fázy čekání. Babky už jsi na mě zvykly a vždycky vytahnou židle a koukaj jak mi to jde Dneska jsem přesazovala kosatce a takový malý jehličnan. Pohyb byl jak jsem lítala s kolečkem po zahradě. K obědu byl dušený pangas se zeleninou mnam mnam.Rodina uzený ,zelo,knedloJen tu véču jsem nějak odbyla kouskem čerstvý okurky tak se zítra polepším papa Mirka
Ahoj Mirule
Bedriska
| 13. 8. 2009 22:02
Ahoj mirule, tak koukám,že jsi opět v diskuzi tak hurá!
Nesmutni, Koblížka se zrelaxuje a opět bude veselo .Protože bez vás dvou by to tady vůbec ,,nefrčelo".
Tak si říkám,jestli ti jezedáci mají tucha že jsi ve střelbě
Mejkpísová(angličtina mi nejde) ,to by si rozmysleli vozit slámu přes tvou trať!!!. Je bezva sledovat jak vzájemně za podpory dozráváme(alespoň některé) a získáváme sebevědomí.Taky jsem si připadala trošku, jak exot...dělala jsem historický šerm a měla víc svaly než prsa. život opravdu má smysl pro humor... .Tak díky,že jsi na diskuzi,je to fajn. Béďa
Kobliha
Mirka72
| 13. 8. 2009 21:51
Čusánky Koblíku! Tak si to hezky užij ,doufám ,že se počasí umoudří a budeš mít hezké počasí a až se vrátíš nabitá energií a sluníčkem tak napiš.Budu se na tebe móóóóc těšit tak pápá Mirka
Verionka
Mirka72
| 13. 8. 2009 21:45
Ahojky Verčo! No no tolik chvály na mou osobu Jen se snažim abych nebyla tak krabicózní jako dřív Těch tvých 65 kg jsem měla naposled tak ve druháku a to je 21let Jó já byla ramenatá ,udělaná v páce jsem přetahla kdejakýho kluka a hlavně nic moc hezká a s brýlemy a oni za to se mnou nechtěli nic mít a to jsem nesportovala,jen jsem závodně střílela se vzduchovky a malorážky .Kobliha by měla odjíždět zítra.Tak snad bude mít hezké počasí.Ted když tu pár dní není,tak to nějak není onochybí mi. A kolik chceš ještě schodit abys byla IN?Jinak mi máme školku i školu vedle ve vsi a to je devítiletka.Honza jde do 5.třídy a je jich ve třídě 13. Jó tak zatím papa Mirka
Míra
Verionka
| 13. 8. 2009 13:03
Ahoj Miruš,
tak to jsem ale popleta popletená,tak Koblížek odjíždí až zítra a já bych jí poslala na dovču o týden dříve.
Nemyslela jsem to špatně,že není přítomna,ba naopak když jste vy dvě na drátě tak ty stránky podpory rychle ubíhají a podpora roste ,i když se přiznám,že nějak poslední dobou nestíhám,jelikož zase za chvíli konec prázdnin a ta moje starší dcera mění školu na druhý stupěň(tady na vsi máme pouze první)tak bude muset dojíždět tak jsme vyřizovaly fotky a průkazky a takové ty věci,ale aspoň pravidelně stíhám po nocích diskuzi číst......
Jinak já stále ve stejných kolejích (váha 64 kg),ale musím říct,že už jsem dostala spousta pochval,že mi to sluší,tak mám dobrý pocit na a jsem tak mnějak celkově spokojená,ale samozřejmě na tebe nemám,ty si prostě jednička....... .
Tak se zatím měj moc hezky a papa
Bedriska
monicca
| 13. 8. 2009 06:29
ahojky Béďo, díky za podporu! Já začala s meridií 10mg na jeden měsíc, a pak najela na meridii 15 mg. Brala jsem jí 2 měsíce, a když nebyl žádný výsledek /ani po týdenním ježdění na kole v průměru cca 80 km denně/ tak jsem to vzdala. Fakt mě to mrzí, zkusím si dát pauzu a pak dobrat to poslední balení na měsíc.
Všem moc držím palečky v dalším hubnutí!
Mirka
ctyrlistek
| 12. 8. 2009 22:32
Jj, s tím vážením jsem taky zjistala, ze po ránu mám nejmíň.
No, večer jsem vlezla na váhu a jsem tam, kde jsem byla na začátku....asi to bude tím večerním vínem (dvakrát za sebou). Takže opravdu žádný alkohol
Jo, já jsem nikdy žádný sportovec nebyla, ale golf mě chytl, nepotřebuješ k tomu žádnou velkou fyzičku, jsi na čerstvém vzduchu, příjemně se projdeš a hlavně golfovat můžeš až do důchodu
verionka
Mirka72
| 12. 8. 2009 22:12
Ahojky Verčo! Já myslím ,že Koblížek jede až v pátek za sinicema a jestli tady ted není, tak k tomu má určitě nějaký pádný důvod. Taková Čubina tu nebyla ani nepamatuju Tento způsob léta,zdá se mi poněkud rozmarný!!! Tak ještě víc než 14 dní a děti povalí do školy!! Nějak to rychle utíká Tak papa ahojky Mirka
ctyrlístek
Mirka72
| 12. 8. 2009 22:05
Ahoj 4lístku!! Na golf koukám tak maximálně v telce ale jinak Ti chci poradit s vážením. Nejlepší je se vážit po ránu.Protože ještě v noci tělo pracuje a něco málo spálí.Nejlepší je to po návštěvě wcTak potom dej vědít jak jsi na tom tak pá Mirka
Bedřiška
Mirka72
| 12. 8. 2009 21:57
Ahojky Médo Bédo! No nevim jestli zrovna v 90 letech tu ještě budu ale chtěla bych se toho dožítTed mi zaneřádili blátem jezedáci tu silnici vedle ve vsi co tam jezdím jezdit,když sváželi balíky slámy,tak musim počkat až pořádně zaprší,nebo vyrazím jezdit okolo baráku at mají téma k pivu . Tak zatím papa Mirka
Ahoj všichni
Verionka
| 12. 8. 2009 21:26
Ahoj všichni,
tak koukám,že jeden z hlavních aktérů této diskuze se dovolenkuje (chytá zelenou barvu - z těch sinic myslím) a tady je celkem mrtvo.....
Jinak všechny nové přírůstky tu vítám a držím palečky ať jim to pěkně jde (zejména anděl v černém) to teda koukám super.
Tak zatím papa
Ahoj všichni
Verionka
| 12. 8. 2009 21:26
Ahoj všichni,
tak koukám,že jeden z hlavních aktérů této diskuze se dovolenkuje (chytá zelenou barvu - z těch sinic myslím) a tady je celkem mrtvo.....
Jinak všechny nové přírůstky tu vítám a držím palečky ať jim to pěkně jde (zejména anděl v černém) to teda koukám super.
Tak zatím papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
18. 6. 2025 16:08
14525
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...