Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha
Mirka72
| 22. 8. 2009 22:50
Ahojky Jó oběd na zítra! Já budu dělat knedlo,vepřo,zelo- to chce naše tělo a knedlíčkovou polívku A já určitě budu mít pan*** v zelenině
ivculík
Kobliha
| 22. 8. 2009 22:49
Ahoj šikulo super těch 12 kilčo a nedělej si starosti,já jsem taky občas zhřešila,nebo naopak šidila jídlo a přesto jsem shodila.Tak se drž a přeji další kila dole pa pa Koblík
blacík
Kobliha
| 22. 8. 2009 22:45
Ahoj anděli,mám prosbu,nepiš tak dlouhé články ,trvalo mi strašně dlouho,než jsem to přečetla .Díky za pochopení pa pa Koblík
Mirka
Kobliha
| 22. 8. 2009 22:43
Ahojáček Míro ,to byl den na pytel.Asi řádily nějaký tlaky či co,protože mě tedy hlava nebolela,ale za to jsem byla líná jak pašík a práce??? Z toho co jsem chtěla udělat jsem udělala téměř h.....Doufám,že bude zítra lépe,jak nám cpou rosňáci v televizi,protože takhle by to nešlo.No a co se týče jídla,to byla dnes bída,zítra se na to musím zaměřit.
Ivculík
Mirka72
| 22. 8. 2009 21:59
Ahojky Culíku! -12 kilo je super i ty zasloužíš potlééééésk a grilovaný maso můžeš,když si k němu nedáš hranolky nebo jinou takovou pecku a taková ogrilovaná paprika,nebo kukuřice to nemá chybu.Tak se opatruj a další kilča at mizí.Pá Mirka
Kobliha
Mirka72
| 22. 8. 2009 21:53
Čusíky Koblíku! Tak mi odpoledne rozbolela hlava a vůbec jsem neměla ani pomyšlení na jídlo,tak jsem si udělala okurku v acidofilním mlíku a bylo to. Ted si vařim višnový čaj s mátou.Tak aktivity jsi měla dost já čekala až oprší silnice ,abych mohla na inlajny. Už si na mě lidi zvykli a zjistila jsem ,když je hezký počasí, tak je odtud krásně vidět na Temelín Paradox : elektrárna na dohled a nejdražší energie v republice!!!A ten doplatekno děs. Jó holt budou mít zase pěkný odměny hoši!! Pa Mirka
Ahojky holky,
ivculik
| 22. 8. 2009 21:36
Tak jsem tady zase po delší odmlce... Koukám, jak se Vám všem daří.
Především Mirka zaslouží potlesk
Já to mám tak všelijak...
Dole mám asi 12kg, ale tenle týden jsem docela hřešila... :( měli jsme tu manželovi rodiče, tak se často grilovalo a posedávalo a nakupovalo... no hrůza.
Je pravda, že jsem několikrát jela na rotopedu, ale po těch bombách můžu být rada, že nemám všechno zpět....
černý anděl
Mirka72
| 22. 8. 2009 20:42
Anděli! No tos nám toho napsala ani ti chlíveček na psaní nestačil Příště u holou větu trochu rozved Tak papa Mirka
:-)
blackangel18
| 22. 8. 2009 14:01
čauky holky..
všechny šikulky
Kobliha
| 22. 8. 2009 08:38
Ahoj holky ,moc vás všechny zdravím a vítám další nováčky,kteří se přidali do naší party bojovníků.Delší dobu jsem tu nebyla,měla jsem nějaké starosti,ale tak snad už bude pohoda.Koukala jsem,jak vám mizí kilča,tak to je super a moc to všem přeju,no a těm co jsou na začátku přeju pevnou vůli a hodně štěstí v hubnutí.Měla jsem aktivní dovolenou,ale i tak se zapojím příští týden do pravidelného cvičení aerobiku a už se na to moc těším.Zatím se mějte holky báječně a všem hezký den Kobliha
Koblihóóóó
Mirka72
| 22. 8. 2009 08:28
Čusánečky Koblíku! Sláva nazdar výletu a po týdnu už jsi tu HURÁ HURÁ HURÁtak pěkně osmažená a v dobré náladě tak to je superSice dneska o něco mín chladnějš než včera ale aspon se zchladíme tak zatim pápá Mirka
Mííííííííííííííííííróóóóóóóóóó
Kobliha
| 22. 8. 2009 08:22
Ahoj hubendíro ,no tedy Mirko,máš u mě za 1,protože to je úžasnej výkon ta tvoje váha.Tak a teď se teprve uvedu .Jsem zpět po dovolené a pomalu se zase rozkoukávám.Bylo to celkem fajn,když pominu komáry,mouchy,vosy,mravence,škvory,klíšťata a narvanou vodu sinicema .Každý den na kole,nebo ve vodě+badminton a pinčes,takže,ikdyž jsem si dala občas buřta a nehlídala jídelníček,kupodivu jsem popošila knoflík o 2 cm a za chvíli budu mít knoflík asi na zadku .Vážit se budu raději,ale až tak po týdnu až se doma zaklimatizuju.Jinak mi dnes chlapáci odjeli ještě na vodu,takže jsem zase za slamáka .Tak zatím pa pa a hezký den,ikdyž poněkud zatažený ...........ahóóój Koblík
jsem nováček =)
Dadla
| 21. 8. 2009 09:53
Ahoj Lado, asi by si zasloužila dostat na zadek, protože v tvém věku je naprosto zbytečné a nevhodné brát meridii. Navíc při výšce 170 cm, 70 kg určitě nejsi tlustá, pokud se tak cítíš, tak by ti jistě stačilo upravit na pravidelnou stravu a více pohybu. Mám dceru ve tvém věku, která si také ztěžuje na váhu, ale na jídlo nemá čas, protože (v prázdniny) dopoledne spí, pak sedí u počítače a večer vyráží ven. Když jí vytáhnu na kolo, tak je z toho nemocná.
Takže určitě to zkus bez chemie.
Ahoj Dadla
jsem nováček =)
Lady17
| 20. 8. 2009 20:28
Ahoj.Jsem tu nová =)...Chci se přidat k vám k diskuzi....Je mi 17let, ale mám 170cm a 70kg..po 5dnech braní meridie 10, mám už 68kg...ale stejně...připadám si tlustá....od 13ti let furt bojuji s váhou...né, že bych byla nějako tlustá, ale kdo by nebyl rád za každý kilo dole...jednou jsem se do toho tak vžila, že jsem každej den vynechávala oběd, dávala si malé porce jídla(snídaně, večeře)...jezdila každý den hodinu na rotopedu a za měsíc 15kilo dole...jo...jenže....za chvíli to šlo zpátky...nevydrží mi dlouho to, že si řeknu, že budu cvičit obden nebo tak....teď se snažím jíst míň, hodně pít...a hlavně to jídlo jsem vyměnila za zdravější věci (hodně ovoce, zeleniny)...a musím říct, že ani po "normálním" jídle netoužím....a po sladkém?...jakoby mi vymizela chuť.... ...doufám, že mi to vydrží i po dobrání prášků...budu se snažit.....tak ahoj....zase někdy
ztracená
jajava
| 20. 8. 2009 14:58
ahojky holky, teda teď jsem tu chvilku nebyla a řeknu vám, že jsem totálně mimo.... nějak nevim, kolik stránek tu je nových a neni ani čas hledat, kdy jsem tu byla naposled a co jsem naposled četla
Tak vás chci jen pozdravit a sdělit své neúspěchy... byla jsem v úterý na kontrole. po 2 měsících s meridii mám 64,5kg, původně 69kg... takže žádná sláva je pravda, že ted jsem měsíc moc necvičila, ale co se týče jídla, se snažím jíst míň a hodně pít. někdy vypiju i 2,5l jen vody s citronem, nebo "šumákem"...
je sice pravda, že měla doktorka rozbitou váhu na měření tuků a svalů, tak nevím, jak se mi to změnilo. přes boky mám ale o 5cm míň a v pase asi o 2cm míň. ale stále je to málo... a tak kdo ví, asi budu za chvíli sama, bez svojí lásky, která má jiné představy

tak se zatím zase mějte krásně.... užívejte slunečné počasko, má se nám to kazit
Dadla
Mirka72
| 20. 8. 2009 10:56
Ahojky Dadlo! 9.3. - 15.6. to bylo 14kgpak jsem si dala pauzu cca 6 týdnů a tam mi 1kilo ještě ubylo a začla jsem znova 21.7. a po měsíci další 3kila. Totálně jsem překopala jídelníček.Sice jsem od listopadu cvičila jednou týdně ,a od toho března jsem začla jezdit ještě na jedno cvičení. Ted jezdím ,když teda počasí dovolí 2krát týdně na inlajny tak na hodinu. A hlavně přestala jsem dojídat po dětech a přestala jsem žrát a začala jsem jístkdyž mám chut na sladký tak si to dám dopoledne,ale to bývá jen před tím ,když má přijít menzes,jinak sladký nemusím.Já nesladím tak občas mlsám čokoládu 86%,mám jí v lednici a jenom kostičku víc ne.TAk to je tak všechno jinak hezký tropický den Mirka
....
Mirka72
| 20. 8. 2009 10:41
Ahojky Tak jsem se včera chtěla přihlásit a vůbec mi to nešlotak asi stávkovali či co!!! Jinak jsem byla včera jak omámená,jak bylo v nějakém filmu: Mamince vypadl mozek tak tak nějak jsem se cítila. Navečír jsem jela bruslit,silnice už je bez ornice,tak to šlo. Jen jsem se trochu bála,protože kolem silnice je vysoká kukuřice,aby na nás nevyběhlo divoký prase šustilo to všelijak .dneska mi přišly mé dny ,tak jsem jak vzducholod a bolí břicho a do to ho to horko,se snad picnu .Tak papa hezký den Mirka
buldocek
Dadla
| 19. 8. 2009 16:39
ahojky, prozradíš, co v těch krabičkách máš a jak často je vyprazdňuješ ?
Dadla
Meridia
Dadla
| 19. 8. 2009 16:34
Ahoj Mirko, těch 18 kg je fakt úžasných a strašně ti to závidím. Jak dlouho ti trvalo to shodit? Pošly na to recept.
Ahoj Dadla
buldocek
ctyrlistek
| 18. 8. 2009 23:40
a muzu se zeptat kolik jsi mela na zacatku kg? Nebo kolik chces dat pryc?
2.týden
buldocek
| 18. 8. 2009 21:50
Jídelníček jsem změnila jen lehce, spíš jsem začala hlídat pravidelnost. Pracuji jako obchodní zástupce a někdy je to těžké uhlídat.Vozím sebou v autě jednotlivé porce v krabičkách, někdy si zaskočím na oběd na nějaký salát nebo lehčí jídlo bez příloh.
buldocek
monicca
| 18. 8. 2009 21:21
Tedy za 2 týdny 5 kg je móóc pěkný!
Blahopřeji! A smím se zeptat, jestli jenom chroupeš meridku, nebo jsi úplně změnila jídelníček? Pohybovou aktivitu jsi nezvýšila a přeci hubneš..... Závidím.Já kmitám jako voleček a pořád nic. Chjo
2,týden
buldocek
| 18. 8. 2009 20:14
Ahojky, tak po druhém týdnu žívání Meridie hlásím celkový úbytek -5kg. Na to že mám zatím minimum pohybu (zdravotní důvody nedovolí většinu sportů) si myslím, že to je slušný výsledek
Meridky
ctyrlistek
| 18. 8. 2009 14:50
Ahoj holky,
tak jsem si dnes ráno dala předsevzetí, že budu hodně pít...a jako na potvoru, nám v práci dělají nějaké stavební úpravy a šikulkám dělníkům se podařilo opět přeseknout nějakou trubku a neteče voda...tak jsem aspoň zašla s kolegou (vegetarianem) na oběd...měla jsem vegatariansky talir...cizrna, cuketa a buhvi co tam bylo ještě, ale musím uznat, že jsem se docela najedla, ale že bych to musela mít každý den??? Co vůbec jíte? Máte nějak rapidně změněný jídelníček?
Dadla
Mirka72
| 18. 8. 2009 08:52
Ahojky Dadlo! Tak tě vítám mezi námi Meridiačkami chroupačkami-4kg je super a ta sportovní aktivitatak není co dodat,jen to že ti držím palce at se ti předsevzetí vyplnípapa Mirka
a zase úterý
Mirka72
| 18. 8. 2009 08:48
Ahojky milé Meridiačky chroupačky TAk dneska z podivem mi váha ukázala 91kg to je otroti minulému týdnu o 0.5kg. Ač s podivem,protože čekám do konce týdne své dny a připadám si oteklá jako bejk.Tak suma sumárum -18kg. Okolo 23 hodiny se přihnala bouřka ,žádné škody nenapáchala tak je aspon zalito a příjemně se ochladilo Tak papa a přeji všem hezký den papa Mirka
Dadla
ctyrlistek
| 18. 8. 2009 00:05
Ahoj, tak vítej
Holky, jak zvládáte tyhle vedra? Já klasika dnes v práci od půl osmé do šesti, vedro k padnutí, aspoň, že trochu fungoval větrák, ale i tak ze mě lilo...no děs. Zítra nás čeká v druhé práci malování a vzhledem k tomu, že je doba dovolených, tak se mi ani pod slibem dvou dnů volna (za jedno dopo strávené malováním) nepodařilo nikoho ukecat, tak se na to budu muset vrhnout sama...no aspoň půjdou dolů další deka
Meridia
Dadla
| 17. 8. 2009 22:06
Ahojte všechny, Před 13 dny jsem začala užívat meridii,kterou mi sama nabídla moje gynekoložka, protože mám problémy s nadváhou. Je mi 46 let a při 161 cm jsem vážila 83 kg(už se asi na mě nemohla dívat ). Než jsem ji ale začala užívat, tak jsem nedůvěřivě brouzdala na internetu, abych se dozvěděla více informací o tomto léku až jsem narazila na tuto diskusi. Po přečtení několika článků jsem si řekla, že to zkusím. Vrhla jsem se do toho s takovým úsilím, že po 13 dnech mám 4 kg dole . Jídelníček jsem až tak upravovat nemusela, protože se nepřežírám už několik let (ikdyž někdy !!!), ale začala jsem hodně jezdit na kole 20-40 km denně, nebo alespoň 25 minut na trenažéru. Hlavně jsem konečně upravila pitný režim, protože po meridii mám hroznou žízeň. Jinak první dva dny mírná třesavka a pár dní jsem se v noci místo spaní dívala do stropu. Teď už je všechno O.K., jen ta žízeň. Doufám, že váha půjde dále dolů, alespoň ještě 10 kileček nebo raději 15. Na závěr gratuluji všem kterým se podařilo zhubnout na vysněná kila a těm, které se o to stále snaží (i marně) pevnou vůli - jednou se to musí přece zlomit !!!!! Všem i sobě držím palečky.
Ahojky Dadla
Crupíky dupíky
Mirka72
| 17. 8. 2009 21:54
Tak dobrou a ničím a nikým nerušenou noc pa Mirka
poslední zprávička
Bedriska
| 17. 8. 2009 21:53
Tady minulý týden řádila střevní jednodenní chřipka, opravdu po jednom dni bylo vše v poho....vystřídali se obya synci a den na to tatínek, já co by silná matka vše zvládla bez problémů ,,,,že by to bylo tou Meri?! . Asi jó...pa B.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
18. 6. 2025 09:58