Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Kobliha
Mirka72
| 22. 8. 2009 22:50
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
super těch 12 kilčo
a přesto jsem shodila
pa pa Koblík

Doufám,že bude zítra lépe,jak nám cpou rosňáci v televizi,protože takhle by to nešlo
.No a co se týče jídla,to byla dnes bída,zítra se na to musím zaměřit.
....od 13ti let furt bojuji s váhou...né, že bych byla nějako tlustá, ale kdo by nebyl rád za každý kilo dole...jednou jsem se do toho tak vžila, že jsem každej den vynechávala oběd, dávala si malé porce jídla(snídaně, večeře)...jezdila každý den hodinu na rotopedu a za měsíc 15kilo dole...jo...jenže....za chvíli to šlo zpátky...nevydrží mi dlouho to, že si řeknu, že budu cvičit obden nebo tak....teď se snažím jíst míň, hodně pít...a hlavně to jídlo jsem vyměnila za zdravější věci (hodně ovoce, zeleniny)...a musím říct, že ani po "normálním" jídle netoužím....a po sladkém?...jakoby mi vymizela chuť....
teď jsem tu chvilku nebyla a řeknu vám, že jsem totálně mimo.... nějak nevim, kolik stránek tu je nových a neni ani čas hledat, kdy jsem tu byla naposled a co jsem naposled četla
. Doufám, že váha půjde dále dolů, alespoň ještě 10 kileček nebo raději 15. Na závěr gratuluji všem kterým se podařilo zhubnout na vysněná kila a těm, které se o to stále snaží (i marně) pevnou vůli - jednou se to musí přece zlomit !!!!! Všem i sobě držím palečky.
pa Mirka