Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Meridia
luciynka
| 31. 7. 2009 00:55
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.Tak zatím papa 
a musím,říct,že taky se potýkám s tím,že se mi již tři týdny váha nehnula ani o kousek směrem dolů,takže určitě je to špatně a myslím,že ten příspěvek pro Koblížka asi vyjadřuje dost,určitě je to o polevení v režimu,možná v hlavě a tak všechno dohromady a hlavně pít...To že piješ málo to je snad úplně,to nejhorší,nemyslím to zle,ale opravdu se nad tím zamysly,protože je to určitě o tom,to brát jako zpříjemnění života a né jako galeje.......Jinak se měj moc a moc hezky a držím palečky papa
.

.Ostatním se omlouvám,že jsem omlouvám,že jsem obdočila od daného tématu........
.A o tom doktorovi uvidíme....nebudeme vše schazovat na meridii,třeba je chyba i u mě,je pravda,že přece jenom člověk od té doby co jsem schodila těch prvních 15 kilo,tak jsem hodně polevila,prostě si kolikrát řeknu,že už to není tak akutní jako předtím,možná je to i v hlavě.....A taky se přiznám,že jsem včera po dlouhé době opět začala jíst poctivě po 2-3 hodinách a přišla jsem si děsně plná,jako když jím pořád v jednom kuse a taky jsem byla 4x za ten den na velké straně a byla jsem úplně večer překvapena,když jsem vlezla na váhu a váha byla na 66,5 kg,což je docela překvapující,jelikož i dnes očekávám své dny,takže si myslím,jestli opravdu to mé tělo již moc nestrádalo a tak nic nepouštělo,řečeno hodně zjednodušeně,ale už jsem se zase našlápla na tu pravidelnost tak pak vlezu na váhu až po skončení svých dnů a uvidím.....třeba to bude tím....
a než půjdu na kontrolu,tak aspoň uvidím co a jak.....Jaký máš na to názor ty?
ale já jsem na tom taky bledě. nejenže toho za den moc nevypiju, ale ani moc nesnim. k pití se snažim hlavně něco bez cukru, takže většinou si kupuju poděbradku prolinii. a z jídlem, je to běs. doktorka mi taky říkala, že se musim naučit jíst pravidelně, ale nějak mi to nejde. nevim jak si to zažít. hlavně člověk furt někde něco dělá a na jídlo neni čas....
ted vetšinou tak 3dny v tejdnu chodim pracovat, takže to je vždy tak na 3-4 hodiny být venku a chodit po loukách a po polích, takže sice terén, ale ne moc rychle jak by měla asi efektivní chůze vypadat... no a na to, abych si pak šla věčer nebo jindy ranko zaběhat, jak jsem chodila na začátku tak 2-3xtýdně, nějak nemám náladu ani chuť.....
.............A raději pokoutně nic nekupuj
a už mám plán.............zítra koupím velkej kufr,nechám se poslat poštou k vám a manželovi to už snad nějak vysvětlíš,že potřebuješ pár hadrů navíc ne
..............ach jo,kdyby to tak šlo