Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha
blackangel18
| 29. 7. 2009 09:56
Hlava vzhuru je stále.. ted jedu do soboty ke kamarádce, takže se v neděli zvážim a doufam že tam bude aspon - 1kg :o) Zatim se tu mějte pěkně. Papa
Pro Verionku
Laurasuper
| 29. 7. 2009 09:34
Já si myslím, že v tom, že meme 15 to není! Já jsem neslyšela, že by se s 15 hublo míň než s 10. I když na druhou stranu jak jsem psala, tak loni jsem měla 10 a zhubla jsem 4 kg aniž bych někak upravila jídelníček.
Teď mám 15. Myslím, že problém je to v tom, že jsem ji měla v roku párkrát, třeba 3 týdny a pak jsem se na to vykašlala a pro tělo to není takový zázrak jako poprvé.Teď ji mám měsíc a nemám dole ani dve kila a z toho jsem tak na další prášky.
Mojí kamarádce napsal lékař také rovnou hned 15 a výsledek z váhy 84 se posunula na 70 kg za 3 měsíce! Tak si podle ní připadám úplně neschopná.
Jinak moje váha počáteční váha je 72 až 73 kg a pořád to tou 7 začíná!
meridka
arsin
| 29. 7. 2009 09:21
Ahojda holky,tak jsem tu po nějaké odmlce opětTeď přes prázdniny a svou dovču jsem měla jen omezený přístup na net-proto ty pauzy.Jinak Meridku mám necelých 14dní-vážila jsem se jen 1a teď v pátek čekám na to druhý.Mám 10mg,snáším dobře,myslím si,že je to taková moje berlička-protože člověk alespoň přemýšlí,čím se láduje... Chci se zeptat,máte někdo jen tu 10 delší dobu????Je možný,že mi stačí a sedne ta slabší?/v minulosti jsem měla možnost zkusit pokoutně 15-ale tu jsem měla jen týden a byla jsem totálně rozhozenápsychicky...../Díky za odpověď....Pa a držím všem pěstičky
Koblížek
Verionka
| 29. 7. 2009 02:37
Jo a ještě jsem ti zapoměla napsat že je mi 34 let.Tak a to už je snad všehno tak zatím papa a zítra hezký den Veronika
Koblížek
Verionka
| 29. 7. 2009 02:35
Ahoj Koblížku,
tak já ti tedy nevím,já chodím ke svému gynekologovi od mládí takže velice dobře ví,že před dětma jsem vážila tak 55-56 kg na svojí výšku 160 cm prý ideální váha,po prvním dítku jsem přibrala 18 kg a sama jsem je dokázala schodit,ale je pravda,že to mi bylo 24 let a vše šlo tak nějak jednoduššeji a teď přitom druhém jsem přibrala skoro neuvěřitelných 30 kg,je pravda,že mé druhé dítě taky bylo skoro pětikilové.
Takže jsem se dostala na váhu 85 kg a schodila jsem sama 15 kg bez jakýchkoliv prostředků,ale to je pořád málo na moji výšku.Takže s meridii jsem začínala na 70 kg a během prvních 14 dní jsem sundala 4 kila,ale od té doby(vlastně tři týdny váha stojí),takže 66kg,ale pořád do mé stávající váhy mi chybí 10 kg,byla bych šťastná i za 60 kg,tak fakt nevím..... .
Já co se týká problémů,vůbec žádné nemám,ani nevím co se týká pití,jelikož jsem byla i předtím zvyklá pít hodně.
Jediné co trochu pociťuji,že mi trochu padají vlasy,ale né v takové míře,že bych byla za chvíli plešatá,ale přece jenom padají,jinak fakt nic.....
A co se týká doktora tak u něj je to opravdu jak se vyspí,jednou je báječný popovídá si s tebou a jindy je takový odměřený a bere to jak na běžícím páse,takže ti pomalu řekne jenom dobrý den a nashledanou......takže v tomhle směru nevím,ale je pravda,že uvidím ještě týden,to bude měsíc a potom půjdu na kontrolu a váhový úbytek nebude od té doby žádný,tak co mi řekne........
Tak se zatím měj moc hezky a dej mi schválně vědět,ci si o tom myslíš,jsem zvědavá na tvůj názor..... Měj se moc a moc hezky a papa Veronika
Nezbednice !!!!
Kobliha
| 28. 7. 2009 23:54
Siduš....?...Jiřinka.......?...Čubajs.......?....Alfik.....?....Gabča...?..a další...........pěkně jste se na to kočky vybodly a zapoměli na nás,zatím co my tady na vás myslíme pořád!!!!
Verionka
Kobliha
| 28. 7. 2009 23:47
Ahojky Veru,já to prostě nechápu,že máš rovnou tu 15,prý je silnější,ale zatím jsem neslyšela nějaké super výsledky,pak nevím kolik ti je,ale jestli jsi mladá,tak ti musí stačit ta 10 a fakt co doktor to názor,mě když jí psal můj gyn.,tak mi řekl,že s 15 byly u pacientek problémy a rovnou psal 10 s dodatkem,že 15 už nikomu psát nebude.Já nevím holka,ale těžko půjdeš říkat doktorovi,že ti něco napsal blbě a chceš to podle sebe.Nebo jestli se s ním dá mluvit???? A nebo ještě vydrž a uvidíme.Nevím jakou máš nadváhu (promiň nepamatuji se,je nás tu moc),ale jestli se třeba neblížíš ke své váze a kilča se spíš povlečou ( to je teď u mě)..........Tak dej vědět a zatím pa pa Koblík
Lola
Kobliha
| 28. 7. 2009 23:33
Ahoj Loli,neboj zas taková dřina to nebude,první kila většinou rychle mizí,ale určitě tam zapoj trochu pohybu a hlídej si stravování............... S prvním výsledkem tě to nakopne a všechno pak budeš dělat automaticky (tedy aspoň u mě to tak bylo) ............... a kdy začneš baštit?..............zatím pa Kobliha
Luccík
Kobliha
| 28. 7. 2009 23:23
No Lucíku,tak to je paráda a náhodička s tím místem .My jsme tam byli nadšeni celá rodina a mám to pořád před sebou.To už teď ti tiše závidím........mám otázku: nepřibalila by jsi mě tajně do kufru? ............tak pa pa
blacka.....
Kobliha
| 28. 7. 2009 23:19
Hlavu vzhůru děvče,máš pěkně našlápnuto,takže ti to půjde dobře ...........jestli jsi četla diskuzi už dříve,naše milá Siduška odhazovala jedno kilo za druhým A hlavně si ten rotoped nějak neznepříjemni,to by byla škoda............tak pa Koblík
Lola87
blackangel18
| 28. 7. 2009 22:20
Ahojky Lolo, tak to jsme na tom úplně stejně.. já taky potřebuju minimálně 30kg dolu.. každopádně bych měla vážit tak 70kg a to je pak ještě další 20kg.. takže nebudu naivní a budu doufat v -20kg alespon :o) ale pokud to půjde ještě níž tak budu moc ráda. Každopándě se budu snažit aby to šlo dolu co nejvíc.. Zatim pa
Kobliha
Lola87
| 28. 7. 2009 21:14
Dekuju za odpoved Ja uz se na Meridii moc tesim, uz se nemuzu dockat....zavidim vam vsem, ze tu tak pekne hubnete Kdyby se to povedlo, chtela bych sundat 30 kg, ale spokojim se s 20ti..... ale tech 20 je vazne nutnost takze me ceka pekna drina...
Meridia
blackangel18
| 28. 7. 2009 20:47
Ahojky, já začla brát taky meridii a doktor mi napsal jenom 10mg.. a prej 15mg se píše až po 3měsící.. navíc mi ji napsal na 3měsíce a dneska mi přinesla sestřička (od něj, od lékaře) ještě jedno balení na 1měsíc.. prý je ted Meridia v akci a když koupíte na 3měsíce dostanete na 4. Já mam za 5dní dole 3kg stále.. Tak snad se to hned dolu.. Zatim pa
Kobli
Luccin
| 28. 7. 2009 20:06
Já uz v Crikvenici byla asi 4x, sjela jsem v Chorvatsku toho dost, ale sem jsme se vždy rádi vraceli....je to tam moc hezky a proste k tomu místu jsem si vytvořila vztah Ted jedeme pár kiláků odsud, ale sem budeme chodit.
Koblížek
Verionka
| 28. 7. 2009 18:14
Ahoj Koblížku,
tak se musím přiznat,že mě tvůj příspěvek nějak nahlodal,že nevím,jestli je to dobře,či ne... .Já teď užívám meridii,dneska končím pátý týden a je pravda,že za prvních 14 dní mi váha šla o 4 kila dolů a od té doby jsem stále na stejné váze(takže vlastně tři týdny).A dá se říci,že vše dělám pořád stejně,vyjímkou těch dvou blbých dnů,tak sama nevím.... .
Ale je fakt,že gynekolog mi napsal rovnou 15mg a na tři měsíce......Co ty myslíš?.....papa
Superlaura
Verionka
| 28. 7. 2009 18:07
Ahojky Lauro,
tak myslím,že stravování je v pohodě,ten pohyb určitě taky,tak jak říká Koblížek,ještě ta trpělivost,ale je pravda,že i mě nahlodal její příspěvek s tou meridií 15,jelikož mi ji gynekolog také napsal a prvních čtrnáct dní jsem šla dolů o 4,5 kg a teď již třetí týden stojím na stejné váze,tak sama nevím....,ale já jsem před užíváním meridie žádnou jinou nebrala a gynekolog mi také rovnou napsal 15,tak jsem z toho docela mimo (a ještě rovnou na tři měsíce,tak jsem sama zvědavá).Papa
Kobliha
blackangel18
| 28. 7. 2009 17:35
No já taky, už se na sebe nemůžu dívat.. tak snad se povede dát váhu aspon na 90kg kéž by aspon tak.. ale pořád je předemnou 30kg dolu.. cože je ještě plno hodin na kole :o)) Zatim pa
Lola
Kobliha
| 28. 7. 2009 17:05
Ahojky,tak tímto způsobem jsem nikdy nehubla a upřímě si to ani nedovedu představit,bohužel ani v projímadlech se nevyznám.Počkej na tu naší zlatou meridii a to bude potom něco!! Tak zatím pa Kobliha
Luccík
Kobliha
| 28. 7. 2009 17:03
No Lucíku dovolená byla jedinečná ,báječná ,no prostě super ,byla bych tam klíďo ještě teď a můžu se zeptat? Vy jedete také do Cirkvenice? Mě se to tam moc líbilo a příští rok tam chceme jet znova..............pa
Laura
Kobliha
| 28. 7. 2009 16:59
Ahoj Lauro ,podle mě teda jíš dobře a máš tam i dost důležitých živin a určitě si hlavně hlídej pravidelnost v jídle,má se jíst každé 2 až 3 hodiny,takže podle mě tedy v jídle chybu nemáš,pohyb je taky v pohodě,tak teď už jen ta trpělivost a výsledek se jistě dostaví,ale pořád si myslím jestli není problém v meridii 15mg,když jsi před tím měla tu 10,tak uvidíš.Ať se ti daří pa pa Kobliha
blacka....
Kobliha
| 28. 7. 2009 16:52
Blaciku ,určitě ten rotoped k něčemu bude ,to je jasný a to,že jezdíš 30 min.,je výborný,tělo spaluje tuky až po 20 minutách a když jedeš 30 je to akorát,taky si pak trochu protahuj nožky,ať nemáš zkrácené svalstvo a zbytečně tě nebolí nohy.To mám radost,že takhle sportuješ .............jen tak dál...........zatím pa Koblík
meridia
Lola87
| 28. 7. 2009 16:09
Ahojda, tak se znovu hlasim. Koukam ze mate diskuzi pekne zajetou :) Ja uz odpocitavam kazdy den, kdy si domu prinesu Meridii, jen doufam, ze mi pomuze..... :) Jeste musim tyden vydrzet
Chci se vas zeptat, kdyz tu tedka pisete o te zacpe... Zkousely jste nekdy nekdo hubnout s projimadlem? Ja se tech chemickych dost bojim, to bych si neriskla, a popravde ani nevim, jak funguji, ale koupila jsem si prirodni Fructolax, takove ovocne kostky, bez chemie, a asi se mi diky nim podarilo zbavit prebytecne vody v tele, protoze jsem za tyden shodila 3 kila. Od tehotenstvi vodu dost zadrzuju, tak jsem zkusila tohle prirodni projimadlo a pomohlo to..
Mate s nejakym nekdo zkusenost? Nevite, jak funguji ta klasicka chemicka?
Kobli
Luccin
| 28. 7. 2009 16:00
Ahojky, tak o gratuluji k dalším kilečkům dole No a jak sis uživala dovču? My se na stejné místo chystame za 14dní,tak uz se taky MOC tešímZe človek vypadne do jinýho prostředí a krapet si odpočine
verionka
Laurasuper
| 28. 7. 2009 14:44
Děkuji za rady. Určitě jsem toho pečiva měla moc i když cerálního. Dávala jsem si ho někdy jako přílohu k masu na oběd, tak na večeři. Od včera jsem ten jídelníček zkusila upravit, tak snad se to trochu pohne.
Ale i tak. Včera jsem si dala na oběd malou porcičku brambor a k tomu grilovaný kuřecí plátek a zelenu. Od 1 hodiny jsem byla s malým na bazéně, tak jsem si s sebou vzala nektarinku, ale stejně jsem v 17 hodin musela sníst jeden tmavý rohlík. A to už jsem opravdu hlady šilhala a nejmíň hodinu předem jsem na něho myslela..
No a domů jsem došla kolem 20 hodiny a to jsem snědla malou misku salatu, ktery jsem si udělala v poledne z kousku papriky a kuřete a rajčete.
Chodím spát až okolo půl noci.
Tak jak to vidíte? Jím podle vás moc?
Kobliha
blackangel18
| 28. 7. 2009 14:16
Ahojky, asi máš pravdu.. nemá cenu si vařit věci sama pro sebe.. Dneska jsem dělala květák a samozřejmně že to doma nikdo nejí ale má málo kcal :D tak sem si řekla proč ho neudělat.. s tim svičenim máš pravdu.. já jezdim na rotopedu každej den aspon 30min. Tak doufam že to bude k něčemu dobrý.
Sophy
Kobliha
| 28. 7. 2009 13:59
Ahoj Sophy,tak já tuto zkušenost bohužel nemám,ale ta antikoncepce by se případně dala změnit ne?Určitě najdete s doktorem řešení a myslím,že ti meridii kvůli tomu nebude brát.Obzvlášť,když uvidí tvůj super výsledek za který ti moc tleskám Tak se drž a dej vědět.........Kobliha
luciana a black i ostatní
Kobliha
| 28. 7. 2009 13:52
Holky vy co máte problém s velkou stranou nezoufejte,ono se to jistě spraví.Luccík má pravdu,tělo přijímá méně a tak nemá co,ale já mám dobrou zkušenost s meruňkovým kompotem na lačno,ale musí být domácí a jinak Míra myslím radila kefírové mléko,či nějaký olej,ale to si přesně nepamatuji s tím olejem.Dokonce tady někdo nastavil kombinaci "naprat se melounem a na to vypít kefírové mléko" Tak je to na vás holčiny a držím palečky...........pa pa Kobliha
blackangel
Kobliha
| 28. 7. 2009 13:44
Ahoj blacku,(nevím jak lépe zdrobnit tvůj název) ,koukala jsem jak ti váha pomalu ubývá,tak to je super!! A co se týče těch teplých jídel..........já sama sobě nějak extra nevyvařuju a jím v podstatě všechno společně s rodinou,akorát se vyhýbám knedlíkům a smetanovým jídlům.Když budeš baštit menší porce a večer spíše zeleninku,tak to bude v pohodě.Já ale ještě cvičím a hodně jezdím na bruslích,někdy na kole. Včera byly brusle "ala" dámská jízda tak to bylo super .........ozvi se a zatím pa pa Kobliha
Luccík
Kobliha
| 28. 7. 2009 13:35
Ahojky Luccíku ,tak se zpětně brouzdám diskuzí,taky to trochu nestíhám,ale musím uznat,že máš pravdu s tím jídlem,taky jsem se to naučila a doufám,že až skončím,tak si to udržím.Jinak já jsem shodila 15 kg (poslední kilčo bylo na dovče) a teď se váha opět nehýbe,ale už jsem spokojená.Dneska od rána lijavec,ale zítra snad zase pěkně.Měj se pěkně pa pa Kobliha
meridia
blackangel18
| 28. 7. 2009 10:20
Ahojky holky, já dneksa vzala 5pilulku.. a mam stejný problém.. taky nejdu na záchod..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
19. 6. 2025 13:20
14536
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
19. 6. 2025 00:23