Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Kobliha
blackangel18
| 29. 7. 2009 09:56
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Teď přes prázdniny a svou dovču jsem měla jen omezený přístup na net-proto ty pauzy.Jinak Meridku mám necelých 14dní-vážila jsem se jen 1a teď v pátek čekám na to druhý.Mám 10mg,snáším dobře,myslím si,že je to taková moje berlička-protože člověk alespoň přemýšlí,čím se láduje...
Chci se zeptat,máte někdo jen tu 10 delší dobu????Je možný,že mi stačí a sedne ta slabší?/v minulosti jsem měla možnost zkusit pokoutně 15-ale tu jsem měla jen týden a byla jsem totálně rozhozená
psychicky...../Díky za odpověď....Pa a držím všem pěstičky
.
.
Měj se moc a moc hezky a papa Veronika
Ahojky Veru,já to prostě nechápu,že máš rovnou tu 15,prý je silnější,ale zatím jsem neslyšela nějaké super výsledky,pak nevím kolik ti je,ale jestli jsi mladá,tak ti musí stačit ta 10 a fakt co doktor to názor
,mě když jí psal můj gyn.,tak mi řekl,že s 15 byly u pacientek problémy a rovnou psal 10 s dodatkem,že 15 už nikomu psát nebude.Já nevím holka,ale těžko půjdeš říkat doktorovi,že ti něco napsal blbě a chceš to podle sebe
............tak pa pa 
,ale já jsem před užíváním meridie žádnou jinou nebrala a gynekolog mi také rovnou napsal 15,tak jsem z toho docela mimo (a ještě rovnou na tři měsíce,tak jsem sama zvědavá)
,báječná
ale má málo kcal :D tak sem si řekla proč ho neudělat.. s tim svičenim máš pravdu.. já jezdim na rotopedu každej den aspon 30min. Tak doufam že to bude k něčemu dobrý.