Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Luciana55
Luccin
| 28. 7. 2009 07:47
Nu,myslím,že když málo jíš...tak já ze začátku chodila třeba 1x za 4dny a bylo to naprosto normální...tím,že nebylo co
dneka jsem velmi zvedava
luciana55
| 28. 7. 2009 07:15
dneska jsem si vzala 6pilulku meridie 15 a jsem zvedava co zjstim na vaze... sna uz by mohly byt 4kg dole....ale reknu vam holky ze mam strasnou zacpu..mate stim nektera skusenost??jinak je u me vse vpohodicce...
Verionka
Luccin
| 28. 7. 2009 07:04
Ahojky, nu,u mě to bylo tak, že před prckem jsem měla 70kg, nikdy jsem nebyla štíhla,ale ani ne koule.V těhotenství jsem přibrala 19kg,to jsem pak behem 2 mesíců schodila...Ale po 3 letech malyho jsem najednou nabrala na 79kgTakže v tom jsme si řekla dost a schodila to alespon na tech 66kg,i to dalo velkou dřinu...a je to hodně znát. Samozřejmě že bych si představovala váhu, která začíná 5kou...Uvidime,jak to pujde...Moje gynekoložka říkala, že každý se dostane na váhu,kterou si představuje,ale težce se na ní udrží,prý já mám mát tak 63kg...Ale jak říkám,když to pujde, chtela bych mít číslíčko s 5kou Je to ted taky težky,dříve to bylo po kilech,ted je to pár deka za týden.Měj hezky den
Kobliha a všichni
Mirka72
| 27. 7. 2009 23:46
Ahojky a dobrou noc a budu se na vás těšit tak zatim papa Mirka
Mirka
Kobliha
| 27. 7. 2009 23:43
Já už to chápu,ty Scherlocku...........tak pa,dobrou noc a hezkou cestu...................měj se krááááááááááááásně a brzy ahóóóóóóóóój......
Mirka
Kobliha
| 27. 7. 2009 23:40
Míro co ta nová fotka?? Na té před tím ti to slušelo víc
Koblík
Mirka72
| 27. 7. 2009 23:39
Ahojky ! Tak vidíš milý Vocne všechno jde,když se chce Tak papa a dobrou noc Mirka
Mirka
Kobliha
| 27. 7. 2009 23:35
No tak to je teda nářez ,neuvěřitelné Kde jsi to zchrastila??? O pár metrů dál bydlím................to jsi mě tedy dostala
Všichni nováčci
Kobliha
| 27. 7. 2009 23:31
Ahoj holky nějak nestíhám,tak alespoň za letu vás tady všechny vítám a přeji vám mnoho a mnoho úspěchů v hubnutí.Zítra poctivě přelouskám příspěvky a lépe se zapojím do pokecu.Tak dorou a mějte se báječně pa pa Kobliha.............to je zase hodin
Kobliha
Mirka72
| 27. 7. 2009 23:28
Čusánky Koblíku! Tak už mám snad všechno zabaleno I nafukovací madraci,protože se manželovi u mamky špatně spí,ale prý za to může postel tak nevim,tak pro klid v rodině jsem jí přibalila a malý kompresůrek do zapalovače v autě, aby jsme nemuseli foukat celá rodina Ještě ráno z mrazáku vyndám slípkana a králíka a můžem vyrazit ještě že máme větší rodinné auto tak papa a ted je to tu na tobě.Tak papa Mirka To jsem našla hezkou fotku vid?!!!
Mirka
Kobliha
| 27. 7. 2009 23:28
Ahoj Míro omlouvám svou nedochvilnost,ale ty prázdniny jsou horší,než když je škola..........žádný režim .Přeju ti pěknou dovolenou,hodně sluníčka a pěkně si to užijte.Pá pá bude nám tady smutno...................zatím papánek Koblínek
Mirka 72
Verionka
| 27. 7. 2009 21:14
Ahoj Miru,
tak koukám,že největší tahouni těchto stránek si jedou na dovču...a tady je to jako po vymření... .
Tak se tam měj moc a moc hezky a hlavně ať tam máte hezké počasí,tak papa a užij si to....Já volám nashledanou,nashledanou.....při vzpomínce zabolí... papa
Je čas .....
Mirka72
| 27. 7. 2009 20:44
Ahojky všem je čas udělat všem pápá zítra odjíždíme k mamce na malou dololenou,tak že se vrátíme až o víkendu.Tak se tu mějte hezky a pěkně odbourávejte tuky.Tak papa a hezký zbytek týdne přeje Mirka
Problém?
Sophy
| 27. 7. 2009 18:17
Ahojky vám všem.4 roky používám antikoncepci depoprovera injekčně,znamená to že nemám menstruaci.Až doteď bez problému,ale nyní beru 3 týden Meridii a začala jsem krvácet,nemáte někdo zkušenost?
Volala jsem gynekologovi,a pokud krvácení do tří dnů nezmizí mám přijít.Tak mám trošku strach aby mi meridii nezakázal, jsem s ní naprosto spokojená a po 8 shozených kg se cítím fakt dobře.
Luccin
Verionka
| 27. 7. 2009 17:46
Ahoj Luccin,
tak jsem registrovala tvůj příspěvek a zaujal mě tím,že máš výšku skoro jako já i když jsem o dva cm ještě menší a nyní vážím 66 kg,původní váha než jsem začala hubnout byla 85 kg,bez meridie jsem schodila 15 kg,ale to je na mou výšku málo,takže s meridií jsem začala na 70kg.Za první měsíc jsem zhubla 4,5 kg,takže se moje váha pohybuje na 65,5kg,ale už to není tak slavné,jelikož již druhý týden váha stále stojí na stejné váze,tak jsem na to sama zvědavá......Potřebovala bych se dostat aspoň na těch 60 kg i když původní před dítkama byla 55-56 kg,ale na té 60 bych byla spokojená.....Tak se zatím měj pěkně a papa Verionka
Mirka 72
Verionka
| 27. 7. 2009 10:32
Ahojky Míro,
ještě jsem ti chtěla napsat,s tím milencem? Tak to máš ještě v poho... ,jestli nemáš žárlivého manžela ....
U nás se zase o mě říká,že jsem hodně moc nemocná a proto jsem takhle zhubla....,tak už mi to s prominutím,místní káči pmalu strojí funus a skládájí se na rakev....
Vím,že je to zrovna blbá sranda,ale já si z toho musím dělat legraci,protože je to jinak k pláči,jak jsou lidi hloupí a hlavně závistiví......(aspoň u nás na vsi tomu tak je......).A teď už jdu hezky žehlit,máme krásné počasí a mě už stihlo od rána uschnout prádlo,tak ho hned vyžehlím.....papa měj se krásně.....a skládej básně.....Veronika
Ahoj všíchni
Verionka
| 27. 7. 2009 10:26
Ahoj všichni,
tímto chci přivítat všechny nováčky tady a přeji mnoho úspěchů v našem společném boji s kilogrami.....
Superlaura
Verionka
| 27. 7. 2009 10:24
Ahoj Lauro,
tímto tě vítám mezi nás,koukám,že se opravdu diskuse rozrůstá,že za chvíli to tu budu číst hodinu....,ale chtěla jsem ti jenom sdělit,své poznatky....na každého to působí jinak a každý hubne jinak,ale já třeba zjistila,že když si dám na večeři,jak ty píšeš,celozrnné pečivo,tak bych nezhubla ani deko,prostě večer pečivo moje tělo nezpracuje nevím proč tomu tak je,ale když maso,sýr,tak k tomu spousta zeleniny,ale né pečivo,prostě ta mouka mi na večeři vadí a to opravdu poctivě dodržuji,že jím 3-4 hod, před spaním......Tohle já naopak snídám......svačina ovoce nebo zelenina,oběd králík,kuře(prostě bílé maso,ryby moc nemusím i když je to špatné),ale také bez přílohy buď se zeleninou nebo popř.brambory,svačina většinou meloun,teď v létě nebo ananas a na večeři zeleninové saláty s instantní zálivkou,přidává se do toho pouze trochu oleje a voda a nebo když grilujeme tak maso se zeleninou,ale už opravdu bez pečiva......
Ale to je prostě jenom můj jídelníček,každý je jiný,ale já tak hle mám již dole 19 kilo.......a občas zhřeším hořkou čokoládou na vaření tak čtyři kostičky....a sport? Je moje hyperaktivní dcera dvouletá a po ránu rotoped a teď bazén,jinak tomu taky moc nedám.......TAk nevím,jestli jsem ti trochu poradila nebo ne?....tak zatím papa Verionka
Superlaura
Verionka
| 27. 7. 2009 10:24
Ahoj Lauro,
tímto tě vítám mezi nás,koukám,že se opravdu diskuse rozrůstá,že za chvíli to tu budu číst hodinu....,ale chtěla jsem ti jenom sdělit,své poznatky....na každého to působí jinak a každý hubne jinak,ale já třeba zjistila,že když si dám na večeři,jak ty píšeš,celozrnné pečivo,tak bych nezhubla ani deko,prostě večer pečivo moje tělo nezpracuje nevím proč tomu tak je,ale když maso,sýr,tak k tomu spousta zeleniny,ale né pečivo,prostě ta mouka mi na večeři vadí a to opravdu poctivě dodržuji,že jím 3-4 hod, před spaním......Tohle já naopak snídám......svačina ovoce nebo zelenina,oběd králík,kuře(prostě bílé maso,ryby moc nemusím i když je to špatné),ale také bez přílohy buď se zeleninou nebo popř.brambory,svačina většinou meloun,teď v létě nebo ananas a na večeři zeleninové saláty s instantní zálivkou,přidává se do toho pouze trochu oleje a voda a nebo když grilujeme tak maso se zeleninou,ale už opravdu bez pečiva......
Ale to je prostě jenom můj jídelníček,každý je jiný,ale já tak hle mám již dole 19 kilo.......a občas zhřeším hořkou čokoládou na vaření tak čtyři kostičky....a sport? Je moje hyperaktivní dcera dvouletá a po ránu rotoped a teď bazén,jinak tomu taky moc nedám.......TAk nevím,jestli jsem ti trochu poradila nebo ne?....tak zatím papa Verionka
Ahoj Míro,
Verionka
| 27. 7. 2009 10:13
Ahoj Míro,
tak po kratší pauze jsem opět mezi vámi,konečně jsem se dočkala,že je manžel opět po 14.ti denní dovolené v práci a je vše ve strých kolejích.... .
Už jsem opět ráno nasedla na svůj rotoped a ujela těch svých 20-22 km,ale musím říct,že po těch čtrnácti dnech jsem si myslela,že snad to neujedu,jak so tělo lehce odvykne a lenoší... ,přišlo mi to ,že snad jedu 100 km,ale zvládla jsem to a musím říct,že se opět cítím skvěle...i když váha nic moc,pořád stávkuje a nechce se hnout.....65,4 kg(10 deka),ale já se snad té 65 nezbavím......Jinak musím říct,že mám nové poznatky,co se týká mého těla,ale nesměj se mi,včera večer mě honila taková divná mlsná,že prostě člověk má chuť na něco a neví na co,než otevře tu ledničku a tam něco zblejskne,tak já včera (sama se tomu ještě dneska divím),chuť no neuvěřitelné CITRON,fakt nekecám, snědla jsem půlku citronu jako pomeranč a byla jsem strašně spokojená....... ,já už z toho asi začínám blbnout...... Tak zatím papa
Luccin
blackangel18
| 27. 7. 2009 10:01
Jéééééééé holky já vám tak závidim
Mirka
Luccin
| 27. 7. 2009 09:51
Ahoj Miri,tedy gratuluji, 15kg je sakra znát co...a je pravda, že ted to jde po dekách, uz to není jak na začátku,po kilech...Také mám nový šatník,to je pořád, musím do krámků, ponevadž nemám co na sebe Mej se fajn
Mirka72
blackangel18
| 27. 7. 2009 09:13
Tak děkuju .. to já si tam určo zavolam :) Ještě bych se chtěla zeptat jak berete tabletky.. jestli 1ráno nebo 1odpoledne.. :o)
Mirka72
blackangel18
| 27. 7. 2009 09:13
Tak děkuju .. to já si tam určo zavolam :) Ještě bych se chtěla zeptat jak berete tabletky.. jestli 1ráno nebo 1odpoledne.. :o)
blackangel
Mirka72
| 27. 7. 2009 09:05
Ahojky Já třeba mám oblíbeného pan*** (rybu)dušeného bud z čerstvou nebo dušenou zeleninou,ale ne s bramborama.Kuřecí nudličky v rýži a tak podobně. Nebo i normální jídla ale dětské porceMůžeš i vyzkoušet zavolat na Merrylinku tam ti taky poradí tel.číslo je tady dole na stránce.Tak papa Mirka
Meridia
blackangel18
| 27. 7. 2009 08:55
Děkuju já doufam že snad jo.. budu se snažit.. třeba jako ty s těma 15kg.. to je super :o)
blackangel18
Mirka72
| 27. 7. 2009 08:50
Ahojky ! Tak je super,že si se k nám chroupačkám přidala. Dřžím ti palečky at ti to s Meridií vyjde a přebytečné kila tě navždy opustí tak se měj hezky a papa Mirka
meridia
blackangel18
| 27. 7. 2009 08:47
Ahojky holky, sem hrozně ráda že jsem to tady našla.. a že si o tom taky takle píšete.. Alespon budu mít větší motivaci.. jinak já ve čtvrtek měla 121,9 a dneksa sem vzelzl ana váhu a mam 119,2 takže si mylsim že dobrý.. snad.. Byla bych moc ráda kdyby jste mi poradili nějaká teplá jídla, která při hubnutí jíte.. Děkuju moc
Luccin
Mirka72
| 27. 7. 2009 08:29
Ahojky Lucciáši Já te srdečně zdravím a štrašně moc gratujuji.Jinak já začla zase brát,jenže jsem do toho měla své dny ,tak se budu vážit až příští týden.Ale jinak -15 kilo.Taky jsem ráda ,mám nový šatník a šušká se po vsi ,že i milence Tak se měj hezky a opatruj se papa Mirka
Ahoj všem
Luccin
| 27. 7. 2009 07:20
Ahooooj, zdravím všechny nováčky a samozřejmě i Mirku s Kobližkou!!!! HOLKY, já to tady vůůůůbec nestíhám! Vy jedete s těma příspěvkama, že to člověk nestíhá hltat...Pro shrnutí, já tenhle týden doberu Meridii 15. Brala jsem ji tedy 4 měsíce. Měla jsem 79,3kg a ted mám 66kg. Takže 13,3kg přesně dole. Sice s tím, že měřím 162cm bych ráda ještě dolů, ale uvidime,co to dá...Každopádne se cítím výborně a myslím, že jsem se hlavně naučila jíst.Tak doufám, že mi to vydrží a vám všem držím palečky....Co Miri a Kobli,jak jste na tom s kilečkama? Mějte krásný sluníčkový den

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
19. 6. 2025 20:02
14539
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
19. 6. 2025 00:23