Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

pro orlovnaku
vendy
| 21. 1. 2008 19:38
Ahojky, tak to mě moc mrzí, že ti stále není lépe . Jsou to nějaké děsně odolné bacily, mamka je nemocná už skoro týden, také má antibiotika a necítí se o moc lépe a je taky pořád hrozně slabá.
A dnes dcera přišla ze školy s teplotou přes 39 ...takže asi ráno pofičíme k doktorce. A to jsem byla na paragrafu na konci listopadu...ach jo !!!
ahojky
Majka33
| 21. 1. 2008 16:21
Holky ahoj,nachvíly jsem si odskočila na email.Není mi dobře,mám ještě k tomu angínu.Musela jsem znovu k dochtorce.Beru antibiotika,ale nezdá se mi že by mi to nějak pomohlo.Citím se ještě hůř.Tak já nevím................Vendy držím pěstičky aby tvůj tatínek měl dobré výsledky a jsem ráda že to takhle dopadlo a že se cití dobře.Myslela jsem na tebe.Jsem moc moc rada.Zatím ahoj jdu si lehnout,jsem úplně slabá.Pááá.
pro Linduli
vendy
| 21. 1. 2008 13:34
Díky , také se zatím raduju jen tak opratrně, abych to nezakřikla......výsledky by měli být do 10 dní....
Tatínek je ale hrozně optimistický, děsně ho obdivuju
pro Monu
vendy
| 21. 1. 2008 13:32
Tak to je moc smutné, když rodiče takhle dětem ubližují a kazí jim radost.... My se s manželem snažíme.. případné problémy s bývalými partnery vůbec neventilovat před dětmi !
Vůbec nejhorší je když se rozvedení rodiče mstí jeden druhému přes děti........

Ale bohužel s tím máme také špatné zkušenosti, můj bývalý manžel i manželova bývalá žena si uštěpačné poznámky před dětmi také neumí odpustit.......
pozitivní zprávy
Lindule
| 21. 1. 2008 13:10
Vendy, tak to gratuluji. Ale jen tak potichu, abych nic nezakřikla. Držím pěstičky na histologii. Kdy budete mít výsledky?
Pozitivní zprávy
vendy
| 21. 1. 2008 13:04
Ahoj holky, tak tatínek už má operaci za sebou, a zatím se dá říci, že dopadla dobře . Tatínek se cítí dobře a včera už mohl dokonce i chodit (třetí den po operaci). Na CT to vypadá, že se doktorům podařilo vybrat všechno a teď nejvíce záleží jaké budou výsledky histologie. Byla bych šťastná, kdyby byly negativní .....
úklid
Lindule
| 21. 1. 2008 09:34
Ahoj holčiny po víkendu. Měla jsem ho volný , nebyla jsem v práci, takže jsem se nemohla dřív ozvat.

V pátek jsem pomáhala sestře, která se stěhuje do nového bytu. Když jsem viděla kuchyňskou linku, málem jsem dostala osypky. Ta předchozí majitelka minimálně rok neuklízela. Nejsem nijak přehnaně pořádkumilná, ale tohle bylo příliš. Všechno ulepené a zaprášené. Ve skříni, kde měli jídlo, pavučiny. A to měli malé děcko. Brrr. Vrhla jsem se na to, ale na dokonalý efekt bych potřebovala rejžák a tunu sava. Sestra si chce koupit novou linku, tak na přechodnou dobu to bude stačit. Dokonce i táta poznal rozdíl, to je co říct.Jsem na sebe pyšná a prostě mi to nedalo a musím se pochlubit.
Vendy
Mona
| 17. 1. 2008 11:10
Ahoj Vendy,

můj přítel nemá děti ve své péči, má jeho bývalá manželka.
Vánoce u nás proběhly docela v klidu, všichni jsme povečeřeli, rozdali si dárky, potom jsme šli na návštěvu k mojí mamce a potom děti odjely, ty moje jely k otci, z jeho strany byl klid a Petrovy děti zase odjely k matce a tam to potom začalo.Ptala se děcek, co dostaly u nás za dárky a na to začala nadávat Petrovi do ubožáků a chudáků.A přitom měli moc pěkné i docela drahé dárky!!!A dostali to, co si oba přáli.

No tak co už naděláme, ona nikdy nedostane rozum.A to pracuje jako zástupkyně ředitele na naší ZŠ a má vysokou školu!!!Nevím, vůbec ji nechápu.

Mona
pro Monu
Majka33
| 17. 1. 2008 10:45
ahoj,taky jsem vyděla tvoje fotky,jsou pěkné,hodně se podobáš na mojí jednu kámošku.V první chvíly jsem si myslela že je to ona.Pá.
....ach ty řidiči!!!!!!!!!!!
Majka33
| 17. 1. 2008 10:40
já měla podobný zážitek včera.Přišla jsem k přechodu,jeden mi dal přednost a tak jsem chtěla vykročit a nějaký blbec vyjel zaním a přímo na mě.Jen tak tak jsem doběhla na druhou stranu.Však se mu to někdy vymstí.Kolena se mi podlamovaly.Hrůza,já si myslím že od té doby co musí řidiči dávat na přechodu přednost,je to horší a horší,víc je havárek a přejetých.měly by se někteří řidiči nad sebou zamyslet.Ale jsou někteří i chodci bezohlední,když vstoupí do vozovky přímo před auto i to jsem parkrát vyděla.ach jo je to smutné když se neumíme navzájem respektovat.Vždycky mám strach o dcerku když jde do školy,hlavně ty děti jsou ohrožené.Holky tak mám chřipku,beru antibiotika.Dvě hodiny jsem seděla u dochtorky.Já myslela že se zblázním.Tak se zatím mějte.Pááááá.
pro Monu
vendy
| 17. 1. 2008 10:37
Ahojky Mono,
teda čerty máte u vás pořádné, jen co je pravda - úžasné kostýmy !!!
Nevím, možná jsem se tě už na to ptala, ale jsem hlava děravá...tvůj přítel má kluky ve své péči..nebo je mívá jen o víkendech ? Na fotkách z vánoc jste byli všichni pohromadě...taková pěkná velká rodina . A jak spolu děti vzájemně vycházejí ?
Poslušně hlásím, že jsem zde
Mona
| 17. 1. 2008 08:48
Ahoj holky, tak jsem se dočkala , už mám svůj PC.

Zdravím Vás všechny.
Četla jsem si VAše příspěvky a zjistila jsem , že je tu někdo nový.Takže zdravím nové tváře!!!
Pekárna: pekárnu mám už rok, dostala jsem ji na Vánoce a je to super.Chleba už vůbec nekupuju.Taky peču občas chleba i sousedům ,mamce a tak.

Věk: je mi už 34 a někdy se cítím na 50 a někdy zase na 20, ale souhlasím s tím, že někdo vypadá líp starší , než byl za mlada, třeba Stašová nebo i ten Gott.
Já třeba dneska se cítím na 20 let, protože jsem byla včera na hodinové masáži zad, ale v neděli se budu cítit tak na 70., protože jdeme v pátek a v sobotu na ples.Nevím, jestli to zvládnu.

Jinak jsem přidala do deníčku fotky z Mikuláše a z Vánoc, jak jsem Vám slíbila.

Tak se mějte fajn a já se zase ozvu
Mona
bezohlední řidiči
Lindule
| 17. 1. 2008 07:25
Tak jsem šla do práce, blížila se ke křižovatce a jeden .... řidič aby nemusel čekat na červenou prosvištěl kolem mne přes křižovatku. Já jsem zlitá od hlavy až k patě. Uhnout nebylo pomalu kam a také jsem neměla šanci ho vidět, když se ke mně blížil ze zadu. Na světlém kabátku mám od shora dolů špinavé flekance a kalhoty mokré. Zralé do pračky. Ale musím v tom celý den vydržel. Já bych ho ....

Ale ono se mu nebo jí to vrátí. Věřím na boží mlýny.
Klub třicátnic
Emma
| 16. 1. 2008 15:01
Tak v klubu budu za necelé dva měsíce už dva roky (32). Na věku nezáleží, pokud je člověk zdraví, může se cítit mlád stále, viz. moje maminka (52). Ale přesto, jak se přehoupla třicítka, spoustu věcí najednou vidím jinak a přehodnocuji svoje priority. Jestli správným směrem, to ukáže čas.
za
domasovanda
| 16. 1. 2008 12:22
případné chyby a překlepy se olouvám,nestíhám to po sobě číst cvátám pro dceru do školky
správný věk
domasovanda
| 16. 1. 2008 12:21
Holky abych se přiznala myslela jsem si,že 30 na krku je hrozná představa,když jsem sem napsala svůj první příspěvek tak jsem si to ještě myslela,ale musím se přiznat,že je těch třicet lepších než 20,máte pravdu člověk byl "blbější"naivní a říkal si ".mě je to jedno nějak to dopadne".Mě otevřela oči hádka s "mojí tetou"(schválně píšu v uvozovkách,protože to byla moje teta jen do začátku prázdnin, od té doby se s ní nestýkám(bydlíme v jedné dědině jen každá na jiném konci) a je to pro mě cizí paní,měly jsme spolu takovej větší konflikt(ona na mě něco svedla,že jsem jí řekla ale já jsem s ní vůbec nemluvila,no a aféra byla na světě,ale to je jedno),já jsem vždycky byla ten typ člověka co si raději všechno vyslechne,než aby se hádal,ale po tomhle incidentu jsem otevřela oči a řekla jsem si,že mě bude 30 a nebudu pořád poslouchat jak to nebo ono dělám špatně a tam že musím a tak to nedělej,no určitě to znáte-třeba od tchýně já místo tchýně měla "tetu",běda jak jsem někam jela a ona o tom nevěděla,nebo jsem se jí nezeptala když jsem jela nakupovat jestli něco nepotřebuje,tak byl oheň na střeše,no prostě takovej GENERÁL-jak jí říká můj táta.Od 10července se mi změnil život a klidnější prázdniny a vůbec celou dobu jsem ještě neměla,pochvaluje si to i moje mamka,protože stála na mé straně a je teď špatná tak jako já,věřím tomu,že i ta moje blížící se třicítka mě otevřela oči a ze mě spadl obrovský balvan v podobě téhle paní.Možná se Vám budu zdát jako nějaká citlivka,ale už s ní přetrhaly vztahy i její obě snachy,protože jim pořád do něčeho mluví,no myslím,že za chvilku bude ráda,že má aspoň toho psa,protože se říká,že pes je věrný přítel člověka-tak ať si to užije,já si taky teď užívám
barva na vlasy
lenka
| 16. 1. 2008 11:43
Oheldně těch klasických barev na vlasy přetiskuju článek z Novinek.cz:

Snaha zakrýt šediny nebo zvýraznit přirozenou barvu vlasů může pro život představovat nebezpečí. Alespoň to vyplývá z výsledků průzkumu, který uveřejnil německý časopis Ökotest. Při rozboru, jemuž vědci podrobili dvacet rudých a hnědých odstínů vlasového barviva, vyšlo najevo, že všechny obsahují aromatické rakovinotvorné aminy.

15. 1. 2004 08:56 - BERLÍN

Ve většině z nich se nacházel jedovatý toluylendiamin, tedy látka, která mění dědičný kód bakterií a mimo jiné, jak se prokázalo u laboratorních krys, poškozuje nenarozené plody. Poškozuje močové ústrojí

U člověka se projevuje hlavně zvýšeným výskytem zhoubného onemocnění močového měchýře. Vysvětlení je poměrně jednoduché. Otravné látky se nejjednodušeji dostávají do organismu prostřednictvím kůže nebo právě vlasů. Sice se zpracovávají a částečně vylučují močí, ale jejich zbytek se hromadí v měchýři, který poškozuje. )
Ahoj holky
Mona
| 16. 1. 2008 10:38
Zase jenom letem, šéf na chvilku odjel, snad mi už doveze dneska můj počítač.Měl by být už opravený.Mezi svátky mu vyhořel hard disk, ale prý mi tam všechno zůstalo, o nic jsem nepřišla. (zlatá flashka na zálohy!!!)
Tak jak budu zase na "svém", tak se vám zase ozvu.
Zatím pa pa a zdravím všechny
Mona
pro Orlovanku
vendy
| 16. 1. 2008 10:38
Tak to mě mrzí, že se chřipka nevyhla ani tobě .
Přeju všem nemocným brzké uzdravení
Charisma
vendy
| 16. 1. 2008 10:36
Lindule ty jsi tady vzpomínala Karla Gotta, jak získal s věkem charisma. Já zase musím říct, že mě stále překvapuje Simona Stašová, jak s věkem vypadá čím dál lépe...mám ji moc ráda jako herečku...protože umí zahrát fakt cokoli...no asi má talent po mamince .
barva na vlasy
Lindule
| 16. 1. 2008 09:55
Sestra si barví vlasy henou. Je to přírodnější, než ty chemické barvy. Na druhou stranu čeká cca 3-4 hodiny než jí chytne.

Já holt barvím - melírky -chemicky. Mám mastné vlasy a díky té barvě se mi trochu vysušují a nemusím si mýt hlavu každý den. Před nedávnem jsem přemýšlela, jestli si mohou barvit hlavu i těhotné. Přeci jen je to chemie a může se dostávat do těla. Nevíte o tom někdo něco?
vrásky
lenka
| 16. 1. 2008 09:47
Tak s vráskama to zatím u mě není tak hrozné, akorát při smíchu kolem očí, ale čert to vem. Ale začínají mi šedivět vlasy, což mi vadí víc, protože si je nechci barvit - ony sice jsou i nějaké přírodní barvy na vlasy, ale prostě nějak mám averzi se v barvení nějak angažovat. Ale mám světlejší vlasy, tak to zatím není tak moc vidět....teda já to vidím dost, ale utěšuju se, že ostatní ne
vrásky
Lindule
| 16. 1. 2008 09:43
mně se začaly dělat vrásky na čele už teď ve třiceti. Ale nějak to neřeším. Prostě se snažím nezapomínat starat se o pleť a to je tak všechno. Radši budu mít vrásky než si v šedesáti hrát s vyhlazeným obličejem (myslím po liftingu nebo jak tomu zákroku říkají) na třicítku.

Stejně obdivuji některé muže i ženy, kteří věkem získávají charisma. Nepůjdu daleko, zůstanu tady v Čechách. Třeba takový Gott. Když byl mladý, tak to bylo takové "Ucho". Vzhledově nic moc. Alespoň mně se moc nelíbil. Příjde mi, že čím víc stárne, tím je ..... nechci říct hezčí, ale něco v něm je. Ale to je můj názor. Chápu, že spousta z Vás řekne: "Fuj Gott, vždyť je sterej"
věk
lenka
| 16. 1. 2008 09:16
Tak jsme se tu po ránu sešly všechno, to je bezva Co se týká věku, taky bych neměnila ze stejných důvodů o kterých tu už píšete. Ale co bych chtěla je, aby se mi ten věk teď zastavil a už nepřibýval Včera jsem se dívala na Primu na film Spy game ,byl z roku 2001 a hrál tam Robert Redford ....tak na mě padl nějaký smutek, protože byl vždycky tak krásný a teď je hodně starý a vrásčitý a já si uvědomila, že mě to taky čeká...no ale d důchodu ještě daleko, tak jsem zatím v klidu
holky
Majka33
| 16. 1. 2008 09:01
Souhlasím tady ze vším co jste napsaly.Nikdo není dokonalý u každého se něco najde.Já jsem též ráda že mám 32.Mám skvělého manžela,dvě milované děti,jsou to moje dvě sluníčka v mém životě a mám rodinné zázemí.Sice ze zdravím to už není jak ve dvaceti a jak píše Lindule,toho alkoholu už též míń snesu,hned mě rozbolí hlava,žaludek a je to.Holky jdu k dochtorce asi mám chřipku,chytla jsem to od dcery.Tak přejí hodně zdravíčka a pořádně se musíme vypotit at´na nás bacily nemůžou.Zatím pááááááááááááá.
dousabel
Lindule
| 16. 1. 2008 08:07
Tvýho muže bych asi přetrhla. Ale co s nimi naděláme. Zatím jsem nepotkala žádného pana Dokonalého a myslím si, že ani žádný pan Dokonalý neexistuje.A jestli někde existuje, ženský ho chytí a budou vystavovat v zoo jako exota.
:-)
Lindule
| 16. 1. 2008 08:01
Vendy, to nevadí, že reaguješ na špatný příspěvek. Já se nad tím trochu zamyslela a myslím, že s Tebou souhlasím. Mám víc zkušenností, sebevědomí, myslím si, že většinou vím, co chci. Jen bych chtěla mít tělo jako ve dvaceti. Nejde mi ani tak o postavu, váhu a tak, jako o zdraví. Nebolela mne kolena, záda, žaludek. Snesla jsem víc alkoholu , potřebovala jsem míň spánku. A taky mi trošičku chybí naivita. Dřív jsem měla nějaké ideály, názory a bohužel život mne naučil, že ne každý podle nich žije. Teď bohužel mnohdy přistupuji k některým situacím a lidem se skepticismem. Nevím, zda se to dá ještě napravit.

Kuchtičko, známky opravdu nejsou důležité. Samozřejmě je nutné, abys prošla, ale ještě jsem nezažila, že by se mne někdo ptal na známky nebo výsledky zkoušek. Vždy je zajímalo jen dosažené vzdělání. A také si myslím, že na to, že se staráš o celou rodinu včetně malého Hanýska, máš známky výborné a obdivuji Tě, jak to zvládáš.

Všem marůdkům přeji hodně zdraví, pokud to jde odpočívejte a kurýrujte se.
Jéjda
vendy
| 16. 1. 2008 07:47
jsem to ale motovidlo, koukám že reaguju na nějaký starší příspěvek, kde holky šílí nad tím, že už jim bude třicet...

..jsem ještě asi v nějakém útlumu po ránu, takže se nedivte, že je můj příspěvek tak trochu "mimo mísu" jak by řekla dcera
Věk
vendy
| 16. 1. 2008 07:42
Já jsem se svým věkem spokojená , je mi 33 a mít zpátky 20 už bych nechtěla, ono by mi je stejně nikdo nevrátil . Ale jsem ráda, že už jsem si našla své cestičky životem, že už nemusím hledat a tápat, že mám práci, která mě baví, skvělého partnera a děti, že nemusím řešit otázku bydlení a že jsem si našla svůj životní styl .
Vím, že člověk nemá v životě nic jisté, proto si moc vážím toho co mám .
zatracená chřipka
Juja
| 16. 1. 2008 07:27
Ahoj holky, u nás chřipka taky řádí, byla jsem jedina, kdo nepodlehl. Včera tu ale na mě kolega prskal tak vehementně, že jsem se dnes probudila s bolestmi hlavy, krku a bohužel i zad . Jestli to jen trochu půjde, tak zkusím dneska odejít z práce co nejdřív a možná si vezmu volno i na zítřek. Mám tu i nějakou práci, co můžu dělat doma, tak by to snad mohlo jít.
Kuchtičko gratuluji k tomu, že máš první půlrok za sebou. Máš můj obdiv, že to s malým dítětem zvládáš a to že myslím, že známky máš hodně slušné - matika a čeština jsou vždycky postrach a mají s ní problémy i Ti, co děti při studiu nemají .
Dousabel jsem ráda, že jsi se tady "zastavila". Přesně na tu pekárnu Moulinex jsem taky koukala na netu, má i dobré ty programy. Zatím to mám naštudované jen přes internet, ale chtěla bych pekárny vidět ještě naživo. Manželovi se líbila nějaká Pansonic, protože má spoustu funkcí, ale byla mnohem dražší a hlavně nemá to okénko a to by mě vadilo, kdybych se nemohla občas podívat, co se tam děje . Uvažuji, že ji také objednám na inernetu, protože jsou tam levnější a je tam super výběr.
Jinak s daňovými přiznáními Ti přeji pevné nervy, taky mám připraveno hromadu prázdných formulářů nejen na daň z nemovitosti. Každý rok se divím, kolik dokáží úřady vymyslet formulářů a zákonodárci nám ještě chystají samá překvapení a změny, aby jsme se nenudili . Snad se tím co nejdřív prokoušu a těším se až budou všechny vyplněné a odevzdané.
Mějte se všichni báječně .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
2. 7. 2025 20:52
14609
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda