Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Monky
kuchticka
| 30. 7. 2007 19:43
no to doufám,že se ozve,až bude moci.Jinak mi dneska přišlo oficiálně že jsem na školu přijata.Tak od září každé útarý boj a zbytek týdne budu šrotit.Ale dokonce se těším.Příjdu na jiné myšlenky a doufám,že mi stoupne i sebevědomí.A pevně věřím,že mi všichni pomůžou tak jak slíbili-jinak budu v háji.Jo pc má, jen pro sebe.Občas mám malého na klíně a on kouká jak datluju a občas se mu podaří nožkou klepnout do klávesnice.To pak koukám,co jsem to za bludy napsala. tak se měj-te a hezký večer.Jo tento týden bude Petr jezdit "kolem komína"tak snad spolu budeme každou nocHurááááá.
kuchtička
monky
| 30. 7. 2007 16:49
Ahojky neboj dcerka se ti ozve jak bude moct.U nás taky pršelo, ale jen v noci.Teď už zase svítí sluníčko, jen fouká studený vítr.
Takže máš počítač jen pro sebe co ?? Se máš !! Já se poctivě dělím a vždy prohrávámMěj se ahojky
Tatry
kuchticka
| 30. 7. 2007 08:04
Ahooooj děvčata.Tak víkend utekl jak voda.Děti odjely v pořádku do lázní,autobus měli docela luxusní.Na patro s wc a barem,video telka.Petra má sebou mobil,jen asi nemají signál,nebo jim telefony doporučili nepoužívat.Tak jen doufám,že dojeli v pořádku,a že mají lepší počas než my tady v Ostravě-zrovna leje.Ale zahrádky to ocení-že jo holky?
pro Lenku
monky
| 27. 7. 2007 21:02
Promiň, že jsem ti neodpověděla na dotaz ohledně mých zad.Nějak mi vypadlo. Teď to napravuji.
Mám crohnovu nemoc, to je onemocnění střev a k tomu se přidávají další potíže.Každý má jiné.Já mám velké bolesti zad a kloubů.Teď mě například hodně bolí za krkem, mám tam milion pálivých bolestivých mravenců.Taky mě mravenčí pravá ruka.Proto tu nejsem tak často, jako dřív.U počítače mě to vždy chytne ještě víc.Ale poctivě čtu po částech.Tak to je asi vše Ahojky
masáž
monky
| 27. 7. 2007 20:58
Teda Mono docela ti závidím tu masáž.Musela to být bomba.Nevím, jestli by byla pro mě vhodná.Mám problémy se záněta ve střevech a v zádech.Tak nevím co by to teplo se mnou dělalo.Musím se na to někoho zeptat.
Jinak přeji všem pohodový víkend a dětem kuchtičky pěkný pobyt v Tatrách.
Zase víkend
kuchticka
| 27. 7. 2007 13:22
já nevím,připadá mi to,že víkend je každý týden,ne? Petr se už vrátil,navíc tu mám Martina,takže se sem asi zase do pondělí nedostanu.Takže Mono,určitě se těšíš na děti,neboj ,s tím praním to nebude tak žhavé,Petra se vrátila ve středu,taky jsem si myslela,že se pračka nezastaví.Měla špinavých pár věcí.Bylo pořád krásně tak se hodně koupali.
Lindule,tobě hezký víkend- ostatně jako všem tady na Viktorce,a ozvu se asi až v pondělí.Tak papa a užijte si sobotěnku a neděli. Jo v sobotu mi obě děti jedou do Tater,tak ať mají taky pěkné počasí.Tak se mějte.
masáže lávovými kameny
Mona
| 27. 7. 2007 07:56
Ahoj holky, včera jsem byla na masáži lávovými kameny. Nechala jsem si namasírovat nohy , záda, šíji a krční páteř , celkem 60minut.Prý ta masáž rozproudí lymfu v těle. A to já potřebuju, pořádně očistit tělo.(ještě tak přestat kouřit)Ta paní masérka je velice šikovná.Celou dobu jsem byla potichu a relaxovala, byla to fakt paráda a bylo to moc příjemné. .Po masáži jsem musela hodně pít, a´t se vyplaví toxiny z těla.Takže jsem pila jak duha,chodila pořád čůrat a na večeři jsem si dala 2 dcl dobrého bílého vínka a šla jsem spát. Ta hodinová masáž mě stála 280,. Kč Objednala jsem se znovu na 24.srpna, zase hodinová masáž.Ještě nevím, jestli zase lávová nebo zkusím medovou.

Zítra jedu pro děti na tábor, byly tam 14 dní, tak budu o víkendu asi jenom prát a prát.
Taky si chci vzít příští týden dovolenou, ale šéf o tom ještě neví.
Mona
boty
Lindule
| 26. 7. 2007 12:45
V cenách dětských bot se moc neorientuji, ale připadají mi opravdu dost levné.

Když bude dcerka s někým, koho už zná, tak by to mělo proběhnout bez problému.A Tatry jsou hory, tak by tam mohlo být trochu chladněji.
boty
kuchticka
| 26. 7. 2007 12:24
jo koupily jsme dvoje botasky utíkačky a žabky.Má to jen do lázní a taky do školy jestli to ty boty přežijou.Stály pár korun-150,-,99,- a žabky 70,- takže i kdyby vzaly za své,tak mě to moc mrzet nebude.no tábor má za sebou,děvče,do lázní do Tater jede i s bráchou a dcerou od přítelkyně bývalého, tak snad tam taková krize nebude.Jinak začínají zase hice,tak nevím,kdy se teda to počas umoudří.Ale líp,než kdyby měly děti celé prázdniny v dešti.
Kuchticka - boty
Lindule
| 26. 7. 2007 12:13
Tak co, sehnali jste nějaké? Já si teď musím také koupit botičky. Dneska ráno mi přišlo potvrzení přihlášky na kurzy tai chi. Doporučují sálovou obuv s měkkou podrážkou a takové já nemám. Ty do fitka jsou pevné a už se začínají párat. Ale co, mám další omluvu pro nákupy a Petr je rád, že se hýbu, mám víc zájmů a že jsem spokojená. Přinejhorším vypomůžou rodiče. Pořád si vychvalují, jak jsem zhubla, tak ať mají pocit, že mi k tomu pomohli.Jé, já mám vlastně v září svátek, tak jim to mohu navrhnout jako dárek.
Děkuji
Lindule
| 26. 7. 2007 12:08
On to byl spíš takový povzdech, ani mne nenapadlo, že by to mohlo fungovat. DEKUJI.
Lindule- komentáře
anonym
| 26. 7. 2007 10:15
Lindule, s tím upozorněním na komentáře v deníčku je to dobrý nápad, hned to zadám programátorovi. Příště to prosím napsat do Diskuzí o diskuzích, tady to snadno přehlédnu a tak by se mohlo stát, že přání mých čtenářek zůstane nevyslyšeno .
tábor
kuchticka
| 26. 7. 2007 08:59
Lindule,ono je to asi jedno s druhým.Bylo ji smutno,generál byl někdo jiný a navíc byly ty šílené vedra.Ale včera se vrátila,a nakonec nebylo to tak špatné.Tak jen tolik utíkám dokoupit boty,které vzaly na táboře za svééééé.Pa
dousabel
Lindule
| 25. 7. 2007 13:06
Tak jsem si poctivě přečetla tvé komentáře k mému deníčku. Škoda, že po přidání komentáře nechodí dotyčnému upozornění. Většinou do starších příspěvků nechodím, pokud něco nehledám.

Recepty v poslední době čerpám z knížky Potraviny pro zdravou výživu od A do Z od: Jarmila Mandžuková - obrázek přiložen.Pokud vím, tak podle ní vaří i Vendy. Stojí něco kolem 130-140 kč. Já ji měla půjčenou z knihovny a pár těch receptů jsem si opsala do wordu. Takže kdybys chtěla, můžu ti je poslat na e-mail.
A dále z časopisu Apetit, různých starších časopisů nebo z netu. Většinou si vybírám takové recepty, které už někdo kladně okomentoval.

L.
Kuchticko
Lindule
| 25. 7. 2007 12:32
ha z Hanýska se stal upír. Má dva zuby

A proč tedy Petra volala z tábora, že chce domu? Asi se ji jen stýskalo, ne?

Hladím hlavičku, aby nic nebolelo. L.
dousabel
Lindule
| 25. 7. 2007 12:28
No jo , kážu vodu a piju víno.
Ajoj holky
kuchticka
| 25. 7. 2007 11:42
tak myčka myčkuje,malý má druhý zub,po týdnu se konečně vyprázdnil ,tak je mu líp a dovezla jsem si Petru z tábora .Nakonec-neměli se zase tak špatně.Tak jen krátce,musím jít dodělat oběd a popovídat si o táboře.Pa holky pěkný den.Jo a s těma migrénama-dneska je asi špatný vzduch taky mi není nejlíp-
Lindul,
anonym
| 25. 7. 2007 10:54
teď jsi mne opravdu rozesmála, zrovna ty mi radíš abych se v práci šetřila , když čtu tvé příspěvky o tom jak pracuješ za kolegu, který neumí všechnu práci a jak on má udělat na oplátku tu tvoji a jak to pak všechno stejně honíš sama, tak mám pocit, že čtu své poznámky
nic nového??
anonym
| 25. 7. 2007 10:50
věřím ti, ale raději se přesvědčím , kolikrát to co nám připadá jako běžné a někdy i nudné, je pro ostatní novnka a bezva nápad. takže si raději tvůj deníček přelousknu
lenko
Lindule
| 25. 7. 2007 10:49
já vždycky když vidím tu tvoji kočku, tak se mi samy rozjíždějí koutky úst až někam k uším. Asi tak: To je tak úžasně pohodový obrázek. L.
dousabel - migréna a deníček
Lindule
| 25. 7. 2007 10:46
Vím, jak ti je , ale určitě bude líp.

Nevadí, že nepíšeš pravidelně deníček, hlavně když píšeš . Já se na každý tvůj příspěvek hrozně moc těším.

S prací to zas až tolik nepřeháněj, pěkně zvolna polehoučku. L.
dousabel
lenka
| 25. 7. 2007 10:42
Jooo, to znám, já byla pryč tři týdny, to si počteš, než to přečteš Ale pomůžu ti - u mě nic nového ani zajímavého ,takže mé příspěvky a deníček můžeš vynechat . Takže budeš mít o práci mít, to jsem hodná, že ti to hlásím, že?
pozdrav z dovolené
anonym
| 25. 7. 2007 10:28
Ahoj ffšini ,
jsem ještě na dovče, ale už od zítra se vracím zpět do pracovního procesu.
Z dovolené jsme se vrátili už v neděli, celý podvečer místo toho, abych vyblovala a prala ... jsem seděla u netu a četla vaše příspěvky, K vašim deníčkům jsem se ani nepropracovala. V pondělí jsem šla na jeden den do práce, honem udělat něco "důležitého" a jak jsem celý den čučela do počítače a vyhledávala v mapách, večer mne chytla taková migréna, že jsem nebyla schopná ani se hnout, jen jsem třikrát sprintovala na záchod, střídala jssem posezení s objímáním mísy, prostě hnus. Druhý den jse¨me jeli na návštěvu k rodičům mého muže do Ústí n.L. a těď jsme u kamarádů. K dopsání deníčku se propracuji nejdříve až o víkendu.
Jujo
Lindule
| 25. 7. 2007 09:38
já už závislá jsem.

Když o něčem moc dlouho přemýšlím, tak nic neudělám. Musím se do toho vrhat po hlavě, abych neměla šanci dostat strach. S fitkem to bylo to samé. Ráno v autobusu mne to napadlo, zeptala jsem se kamarádky, kam kdysi chodila a hned jsem tam zavolala a objednala se. Kdybych to odkládala, nic by z toho nebylo.

Užij si to dneska, i zítra i pozítří, i po po po...... Prostě pokaždé, když tam půjdeš.Řekla bych, že tahle závislost je zdravá závislost.
Tai-chi
Juja
| 25. 7. 2007 08:24
Lindule, hned bych šla do toho s Tebou, ale mám to daleko. Jsi odvážná, že ses takhle odhodlala, ale ono je asi nejlepší skočit do toho po hlavě. Přeji Ti, ať se Ti to líbí .
Tak včera jsem se zase odhodlala a vyrazila na aerobic. A Lindule pocit je to určitě stejný jako máš ty s fitkem . Stanou se z nás závislačky, co? Mně to tak baví....dneska musím jít znova!!!!!!!!!!!!
Candys - tai-chi
Lindule
| 25. 7. 2007 08:14
Tak jsem tu založila samostatnou diskuzi na tai chi, ale nikdo se neozval. Trochu jsem pátrala sama, nevdržela to a hned se na jeden kurz objednala přes net. Čekám, kdy mi příjde odpověď. Začít by se mělo v září, hodina týdně. Tak uvidíme, dám určitě vědět. L.
Lenka
Mona
| 24. 7. 2007 12:43
Ahojky holky, pár dní jsem tu nebyla a kolik jste popsaly stránek!!!
Leni, já bydlím asi 20 km od Vsetína v Horní Lidči, je to taková skoro pohraniční velká obec.Kopců je tu hodně, skály na lezení máme taky, cyklostezky, jenom nám tu chybí nějaké koupaliště.Na koupák musíme dojíždět.

Myčka: do myčky kupuji Calgonit tablety, občas tam přisypu sůl, a skvěle to myje.Jsem s Calgonitem spokojená.Zpočátku jsem kupovala Somat, ale ten Calgonit se mi zdá lepší.Taky nádobí "peru" asi jednou za 3 dny, takže tablety mě vydrží dlouho.Poprvé jsme taky s Petrem seděli u myčky a poslouchali a čekali jsme na to, až uslyšíme zvuk podobný ždímání v pračce.A ono nic, jenom si to tak trochu ševelilo.Nebyla skoro slyšet.

Mona
malba - palce
Lindule
| 24. 7. 2007 12:37
je to moc krásné. Ale takhle my se namalujeme. A kdybychom neměli sundané záclony i závěsy a okna do ulice, asi by to skončilo jako u vás

Palce představují hlavu?
Kuchticko - rekonstrukce
Lindule
| 24. 7. 2007 12:35
já se trochu bojím, ale zase se těším, až to tam bude zgruntu uklizené. Kamarádi si zamlouvají, že se k nám pak přijedou podívat. Jestli to půjde takhle dál, budu jim muset připravit rozvrh návštěv. + slíbila jsem kamarádce, že ji a jejího kamaráda pozvu na kachnu.
Lindule
kuchticka
| 24. 7. 2007 12:25
tu rekonstrukci vám docela závidím.Já miluju,když nse může něco přetvářet,i když je s tím spojena spousta nepořádku.tak držím palce,ať vše zvládnete.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 12. 2025 13:06
15785
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26