Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Ahojky cukeťačko!!!!!
monky
| 17. 7. 2007 11:46
Nejsi už přejezená????Myslím té cukety.To vedro je hrozné.Když máte v práci klimu tak to jde, ale jak jsem slyšela, hodně lidí si na ni stěžuje.Že jsou nachlazení a bolí je v krku.Když vyjdeš ven tak to musí být nářez.Mě stačí jen vlézt někam do obchoďáku a pak vyjít ven.Zatím ahojky
úrodička úroda
Lindule
| 17. 7. 2007 11:37
ahojky, u nás je příjemně. Naštěstí máme v práci klimatizaci. Horší to bude, až půjdu domů. To máme pocit, jako bychom do tváře dostali horkou facku.

Meruňky bych si hned dala. Já teď zápasím s úrodou cuket. O víkendu jsem splácala nádivku. Říkala jsem si, že vydrží tak 2 dny, ale Petr ji do sebe naházel na 2x . Takže příště ji udělám z dvojnásobné várky. Dnes večer, pokud mi Petr koupí vajíčka (z Prahy v tomhle vedru bych je donesla vařená ), upeču cuketovou bábovku. Zítra uvařím těstoviny s cuketou a jestli mi ještě nějaké zbydou(to bych se divila, kdyby ne), zkusím zavařit cuketovou pomazánku.
Ahoj holky
Mona
| 17. 7. 2007 11:13
Tak já jsem odvezla v neděli děti na 14 dní na tábor.Říkala jsem si, že budu mít chvilku klidu, ale včera jsem si musela vzít dovolenou, protože jsem zavařovala 20kg okurek.Dneska jsem už v práci, ale zase mě Petr přiveze meruňky, tak zkusím nějakou marmeládu.
Venku je hrozné horko,ale u mě v práci je příjemně, sluníčko tu svítí až odpoledne, ale to už budu doma.A to tu není ani klimatiz.
Tak zatím pa pa
Mona
vedro
lenka
| 16. 7. 2007 20:03
Holky, jsem úplně vyřízená z toho vedra, chtěla jsem napsat něco do deníčku, ale nechám to na jindy. Tak vás jen zdravím a jdu si dát studenou sprchu.
Po víkendu...
kuchticka
| 16. 7. 2007 10:38
Ahoj holky,tak zase jen pár slov,ať si nemyslíte,že na vás nemyslím.
Víkend utekl,včera jsme byli celá rodina na akvaparku,to vedro se doma vydržet nedá,syn mi tu zůstal ještě dneska.Petru do tábora nakonec odprovodil její otec-kdybychom tam byli ,oba asi by to nedopadlo dobře.Poslední dobou je dost agresivní,a poslouchat jeho řeči,co vykládá Petře opravdu nemusím.Takže se mi vrátí až další čtvrtek a v sobotu zase jede do lázní do Tater.
Doma jsme konečně stihli přestěhovat obyvák k mé představě...vypadá super.A taky jsme museli otočit velkou skříň v předsíni aby se mi vlezla do kuchyně MYČKA!!!
Dnaska příjde brácha od Petra a navrtá mi konečně všechny poličky na mvětiny a na různé drobnosti.
Takže tak.Přeji vám pěkný den Viktorky a hodně pijte má být velké vedro.Papa
íííííííííí
Lindule
| 13. 7. 2007 15:19
tenhle týden si jenom áchám a ochám. Hlava ta mrška nedá pokoj a nedá. A když už jsem si myslela, že budu mít chvilku klidu, vymyslelo si vedení hurá akci. Což znamenalo obvolat cca 5 lidí, domluvit se s nimi, zadávání do systému atd. Prostě práce na cca hodinu. Za pět minut od požadavku přišli s tím, jak jsme to vyřídili. No, teď už je to v pohodě a snad už nic zvláštního nepříjde. A o víkendu jsem doma. V sobotu jdu k Petrově mámě na oběd a domluvit ten tandemák a v neděli k sestře na oběd. Má narozeniny. Takže nemusím celý víkend vařit.

Užijte si všichni víkend a vyšetřte si alespoň trochu času na sebe, jinak dopadnete jako já teto týden.

Ha, zase přišli otravovat. Jdu něco předělávat. Pááá
Vendy
Juja
| 13. 7. 2007 13:41
Ahoj Vendy, já tedy určitě nelenoším, i když by se mi chtěloooooooooo ,ale musím být pilná jako včelka .
Přeji Ti, aby jsi si tábor užila a hlavně pevné nervy. Počasí vám bude podle předpovědi přát, tak si můžete užít i koupání. Tak až se vrátíš, tak nám napiš, jak jsi se měla.
Pátek 13.
vendy
| 13. 7. 2007 13:00
Dneska je tady pusto prázdno, že by jste se zalekly pátku 13. a raději dnes vůbec nevyzly z postele ? A nebo máte taky takový fičák jako já a balíte se na nějakou dovču....
Já dneska odjíždím na dětský tábor jako vedoucí , tak snad to psychicky zvládnu . Budeme tam úplně odříznutí od civilizace, žádný internet a navíc tam není ani žádný signál - takže i bez mobilu. Tak se s vámi na 14 dní loučím a užívejte léta !!!!!!!
kuchtička
monky
| 12. 7. 2007 19:16
U nás taky celý den pršelo!!!Ale teď večer leze sluníčko, jak typické!!! Zítra má být prý!!!!31 stupňů.Jsem teda zvědavá!!
Tak to my bychom se hádaly asi celý týden, co si má dcera sebou vzít.Mě stačí ve školní rok řešit oblečení.Ta mladší je strašná.Když si usmyslí, že jde v modrém (celá!!!) tak mě čerti berou , protože vše modré nemá.Ale ona chce a chceTvrdohlavecCelý tatínek
Pěkný víkend, kdyby jme se neviděly
Lindule
monky
| 12. 7. 2007 19:11
Ahojky moc děkuji za vyčerpávající odpověď.Mám Prostějov kousek, tak se tam pozeptám.Musím se domluvit s manželem.
Dcera není žádný sloník, má 43 kg a to má skoro 16 let!!!!Takové malé vyžlátko
Co hlavička už nebolí??Měj se ahojky
Ach jo....
kuchticka
| 12. 7. 2007 16:40
ráno to vypadalo na pěkné počasí a už se zase škaredí. Petr byl ve Španělsku pracovně,víkend strávil ve Francii ve Strasburgu,protože se přes prázdniny jezdit o víkendu nesmí.
Ale nebyl tak nadšený,jako posledně.Ani víno nedovezl,ani pomeranče,a ani sluníčko.Jinak Petra už má na tábor sbaleno .Stálo mě to dva dny dohadů,co teda si vezme. Nakonec jsem vlítla do skříně-půlka jí byla malá,čtvrtka šla do špíny a ten zbytek byl dobrý.Výbava mě stála asi 1000,-korun.A na poště jsem nechala 150,- jsem to ale chudák!!!!!Takže mazec.
A syn chodí i přes prázdniny na tréninky.Petra odjíždí v sobotu.No Petr už je na cestě domů tak zase padám.Pokud mě tu syn do neděle ještě pustí tak pisnu. Jinak pěkný víkend Viktorky.
tandemové seskoky
Lindule
| 12. 7. 2007 15:53
tak jsem se koukala na strány firmy, se kterou Péťa skákal a píšou tam, že seskok může absolvovat kdokoli ve věku od 10 do 100let a maximální váze 130kg (vyjímky po konzultaci možné). TAkže jestli dcera není sloník, může skákat.
Skáče se v Příbrami a v Prostějově a lze si objednat dárkový poukaz. Ten příjde do 2 dnů poštou spolu s instrukcemi, jak zaplatit a jak má postupovat obdarovaný. S tím poukazem to také vyjde levněji.
Stojí to 3600kč(s poukazem 3400) a pokud chcete i fotky a DVD nebo WHS připlácí se max. 2000kč(s poukazem 1800kč). Uf. doufám, že je to vyčerpávající.
kuchtička
monky
| 12. 7. 2007 15:39
Ahojky je mi líto, že máš problémy s tím prstem.Že by to byla ta alergie????? Nebo alkoholový opar?? Doufám, že to bude v pořádku.On se ti hned nějak nezdál!!!
Užij si syna a dokonči přípravy na tábor.Někdy zase ahoj při lepším počasí doufejme.Manžel si ho určitě užil ve Španělsku!!!Nedovezl kousek??
Ahoj holky...
kuchticka
| 12. 7. 2007 09:50
jsem tu každý den,nebojte,jen nemám čas psát.Tak jen v rychlosti- Vendy vítám tě z dovolené,až nakouknu do tvého deníčku ,určitě se dozvím,že jste se měli super.
Jujo vítám tě,a těším se na tvůj deníček.
Lindule na bolest hlavy je nejlepší stáhnout si ji šátkem a dát si studený obklad za krk.Jo a obdivuji tě že máš odvahu na ten tandemák!!!!Smekám.
Monky tebe zdravím.Holky já už musím.Jdu na kontrolu s tím prstem,nějak mi to hnisá,asi ta alergie od doktora přeskočila na můj prst!!
Jinak malý už sedí,papá všechno co může od půl roku a roste jak z vody. Petr se vrátil po 12 dnech ze Španělska,navíc mám syna do neděle,a dceru vypravuji na tábor. Jede v sobotu tak nemám fakt čas.Doženu to příští týden.SLIBUJI. PAPA
| 11. 7. 2007 17:39
Dnes se nestačím divit jak jste pilné!!!!Byla jsem tu po 12 té hodině a od té doby tu jsou napsané 2 !! stránky. Fakt dobrý!!!
LINDULE je mi líto tvé bolesti hlavy.Doufám, že to do rána přejde, jak jsi sama psala.A nepřepínej se tolik.Jsem zvědavá na tvůj tandemový seskok.Až tam půjdeš, zeptej se prosím jak je to s věkem.Dcera chce, jak už jsem psala.V říjnu jí bude 16.Moc děkuji Ahojky
naomi
Lindule
| 11. 7. 2007 15:27
ve fitku bylo nádherně. Pot ze mne jen lil a úžasně jsem si pročistila hlavu.

Užij si dovolenou. Do Jeseníků bych chtěla jet příští léto. Právě kvůli bioslavnostem.
Pročítala jsem si články o hyster.... a tam psali, že nejhorší je to období před tím. Tak se snaž být hlavně v klidu. Bude to dobré a uvidíš, jak se ti pak uleví.
Kuchticka
Lindule
| 11. 7. 2007 15:23
Ta tu byla naposledy 4.7. Nejspíš si dovoluje na dovolené.
Juja
Lindule
| 11. 7. 2007 15:22
Jo, to každoměsíční zklamání znám. Na druhou stranu jsem se naučila brát ten čas do otěhotnění jako příležitost leccos podniknout. Většinou si říkáme, že jednou uděláme to a to. A že je na to ještě dost času. Teď si naopak říkám, že až budu mít mimčo, tak nebudu stíhat a všechny své restíky a přání si plním ihned. Jako lezení po stěně, častější stýkání se s přáteli a teď nově mne čeká tandemový seskok.

Vendy, kdyby to bylo za dlouho, ale my máme skákat už začátkem srpna. Uááááááááááá.Musím to rychle vytěsnit.Šup šup z hlavy ven.
Lindule
Juja
| 11. 7. 2007 15:12
Tak to mě mrzí, že máš takové komplikace. Držím palce. Tak to já jsem proti Tobě ještě fakt úplně v pohodě. Vím, že do roka to není nic divného, to mě naštěstí nalévá optimismus. Ale jistě znáš, jaké je to každý měsíc zklamání.
pro Juju
vendy
| 11. 7. 2007 15:10
Super - na receptíky se budu těšit
Vendy
Juja
| 11. 7. 2007 15:08
Zatím je tady pro mě tolik toho nového, ve volných chvilkách si tu pročítám a hltám informace. Ale slibuju, že deníček si založím hned jak se trochu rozkoukám. A pokusím se vložit i nějaký ten receptík.
pro Linduli
vendy
| 11. 7. 2007 15:08

to jsi mě pobavila, přímo jsem se vžila to tvé situace, taky občas na něco kývnu, když je to ještě daleko, ale pak když se to přiblíží, tak se biju pěstí do hlavy, jak jsem mohla něco tak šíleného slíbit - takže přeju úspěšné vytlačování
Juja
Lindule
| 11. 7. 2007 15:07
Já mám i gynekologické problémy. Na podzim jsem byla na laparoskopii kvůli endometrioze. Teď mi skončila půl roční léčba a na podzim "hupsnem" na umělé oplodnění. Tak uvidíme.
Ty máš ještě dost času. Můžeš být klidná. Psala jsi (jeslti si to dobře pamatuji), že se pokoušíte od ledna. Doktoři většinou říkají, že rok snažení je v normě. Teprve po roce se začíná řešit, zda je vše v pořádku.
Vendy
Lindule
| 11. 7. 2007 15:01
a kdo říká, že mám odvahu. Zatím to úspěšně vytlačuji ze své mysli.
pro Juju
vendy
| 11. 7. 2007 15:00
Tak mě napadlo, když se taky zajímáš o zdravou stravu a bio, že by jsi si mohla založit deníček a hodit tam nějaké své oblíbené recepty ať máme s holkama zase nějakou novou ispiraci - co říkáš ?
Lindule
vendy
| 11. 7. 2007 14:56
Lindule snad tě ta bolest hlavy nebude trápit dloho !

Koukám, že jsi přišla na chuť adrenalinovým sportům - obdivuju tvoji odvahu ! Kamarád taky skákal - seskok dostal jako dárek ke třicátinám, a stále vzpomíná jaký to byl úžasný zážitek !
pro Lenku
vendy
| 11. 7. 2007 14:49
Jé vidíš - problémy s pletí - na ty jsem už docela zapomněla - takže jsem právě zjistila, že jsi měla pravdu , že se mé tělo asi čistilo a teď už je v pohodě. Jen se mi dělají na obličeji takové hnědé mapky od sluníčka - ale po mé zkušenosti z loňska vím, že přes zimu zase zmizí - teda alespoň doufám .
Lindule
Juja
| 11. 7. 2007 14:40
Lindule, koukám, že jsi byla o pár sekund rychlejší . Tak to se nedivím, že je ti zle. Snaž se víc šetřit, nestojí to za ty komplikace. Ale ode mě ty rady sedí - taky když mám stresové období absolutně se nešetřím. Jednou mi dokonce zalehlo ucho a nakonec zjistili potíže ze středním uchem a důvod - prý stresy. Rvali do mě vitamínové injekce, prášky. Pak jsem se vydržela pár měsíců nepřepínat, ale dlouho mi to nevydrželo.
A nemůžu se divit, že pak nemůžu otěhotnět, co?! Jestli pak v tom nebudeme mít ten problém, viď?!
Díky
Juja
| 11. 7. 2007 14:35
Holky díky za přivítání a za morální podporu.
Lindule může to být i nerového původu, nemáš nějaké stresy. Může to být nějaká silná migréna, netrpíš na ně.
Držím palce ať to přebolí co nejdřív.
Až Ti bude lépe napiš, jak dlouho se snažíte o miminko vy, ať vím, že v tom nejsem sama.
bolest hlavy
Lindule
| 11. 7. 2007 14:34
Lenko, mám to od přílišného vydání energie. Dřív, když jsme něco podnikali, tak jsem dopoledne ze sebe vydala všechnu energii a na odpoledne nic nezbylo. Navíc mi pak bylo špatně, tak jako dnes. Postupně jsem se naučila krotit a rozvrhnout si síly do celého dne. Jenže tento týden zastupuji kolegu a v návalu práce jsem sama na sebe zapomněla. Přebíhám tu od počítače k počítači a přitom jde jenom o práci. Ne o život. Dnes už s tím nic neudělám, přes noc se mi udělá líp a zítra budu moudřejší.

Budu skákat. Zaplatí mi to Petrova mamka, když s ní půjdu. Já se také bojím. MOC. Zvláště když mi nedělají dobře výšky a kolotoče. Zatím se na to snažím nemyslet.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 12. 2025 13:06
15785
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26