Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Lindule
lenka
| 11. 7. 2007 14:24
Lindule a nemáš probémy s krční páteří? krční páteř je mrška, ráda způsobuje tyhle problémy. Mě to taky trápilo, tak každý den cvičím na záda a krk, koupila jsem výbornou novou matraci do postele a pořádnou židli k počítači a moc mi to pomohlo.

Tak ty budeš skákat? Já bych se asi bála.
Vendy
lenka
| 11. 7. 2007 14:20
Vendy, už párkrát jsem se tě chtěla zeptat, jak jsi na tom s pletí, jestli se ti to už zlepšilo? Jako jestli to moje utěšování, že se to zlepší, bylo pravdivé
:-(
Lindule
| 11. 7. 2007 14:14
Já si k vám jdu trochu poplakat na rameno. Už mne zase bolí hlava, od toho žaludek a mám pocit na omdlení. Nevím co dřív, jestli brečet, zvracet nebo omdlívat. Mám sice dovoleno jít domů, ale bojím se, abych se cestou neskácela nebo nezvracela na ulici. To by asi nebyla hezká podívaná. Tak jen tak sedím, snažím se vypnout a dát se co nejdříve do pořádku.

Jo a vítám Juju (skloňuje se to tak?) Nám se také s děťátkem nedaří, ale věřím, že s pomocí doktorů budeme do roka tři ( nebo alespoň 2 a jeden na cestě)

Mám pár novinek a jedna se týká tandemového seskoku, ale teď nemám sílu se rozepisovat. Ale budete koukat. A já taky.
pro Monu
vendy
| 11. 7. 2007 14:14
Tak to jsou nádherné uspěchy ! Gratuluju k tak šikovným dětem . Taky jsem moc ráda, že naše děti mají spoustu koníčků - u nás obě starší děti dělají orientační běh a začínají se dostavovat první úspěchy - už nějakou tu medaily nad postelí taky mají a nejmaladší dcera ta je hodně výtvarně zaměřená, chodí do lidové školy umění a tančí v lidovém souboru . Hlavně jsme rádi, že je ty jejich koníčky baví
Kuchtička
lenka
| 11. 7. 2007 13:56
A kde se nám toulá Kuchtička? Kuchtičkooooooooooo.......
sport
lenka
| 11. 7. 2007 13:55
Děti jsou opravdu moc šikovné. Tohle mě v životě docela mrzí, že mě rodiče nevyvedli k žádnému sportu - v dětství je to přeci jen nutnost děti k něčemu přistrčit a pomáhat jim. ¨Tolik bych chtěla být dobrá v nějakém sportu, bavilo by mě jezdit po závodech, takže je strašně fajn ,že tohle tvoje děti zažijí. sice teď sportuju, ale jen rekreačně, na žádné medaile to už nevypadá
Mona
naomi
| 11. 7. 2007 13:36
Ahojky,no páni, tak to máš opravdu šikovné dětičky Mono.Už se těším na fotky.....pa
Děti
Mona
| 11. 7. 2007 13:04
Holky, musím se zase pochlubit.
30.06. se dcera zase umístila na závodech horských kol MTB Valašský pohár mládeže na 2.místě, celkově je 3. a syn je celkově 4.
1.7. byli na Mistrovství Slovenska v Dohňanech, dcera 1. a syn 4.
7.7.byl syn na 1.místě v takovém malém závodě Potečtour
8.7. byla dcera na závodech ČEZ Cup ve Slovenské Turzovce na 1.místě.
Už nemáme kde dávat medaile(dcera jich má skoro 30 a syn do 20), věším je dětem nad postel, každému nad tu svou.A o pohárech ani nemluvě.
Teď budou mít přes prázdniny trochu klid, jedou v neděli na tábor a další závod je až v září.
Já jsem tak ráda, že jsou tak šikovní.Sice je to zásluha mého ex-manžela, že s nimi jezdí po závodech a že nesedí jenom doma u PC.Ale i tak mě to hřeje na srdíčku.
Fotky zkusím přiložit později.
Mona
Juja
monky
| 11. 7. 2007 12:42
Ahojky vítám tě u nás na Viktorce.
Taky tu nejsem moc dlouho, ale snažím se.
Tvá marná snaha o mimi mě mrzí.Ale nic si z toho nedělej.Taky jsme se snažili delší dobu.O první asi 5 měsíců a o druhé 3/4 roku.Taky jsem propadala beznaději, ale pak se vše vydařilo.
Přeji ti , aby se vše povedlo.Musíš věřit a moc se tím nestresovat.
Zatím se měj a někdy příště ahoj
Bioslavnost
lenka
| 11. 7. 2007 12:01
Dneska je na Viktorce pozvánka na Bioslavnosti, všimly jste si? Už se moc těším ,vypadá to, že vyjedeme už v pátek a přespíme u známých na půli cesty, což jsem celkem ráda, je to přeci jen trochu z ruky.
Juja
lenka
| 11. 7. 2007 11:52
Ahoj Jujo, to víš, že tě vezmeme mezi sebe - a moc rády, každá nová dušička je vítaná Ani se ti nedivím, že se ti tolik stran nechce číst, já byla tři týdny na dovolené a ještě jsem nestihla přečíst všechno, co se tu za tu dobu událo. Jinak více o nás se můžeš dozvědět v našem profilu pod ikonkou (tlačítko Ukaž profil), je to tam aspoň ve zkratce.
Vezmete mě do klubu?
Juja
| 11. 7. 2007 09:45
Ahoj holky, jsem na Viktorce nová a nevím jestli můžu mezi vás? Třicet mi ještě není, ale už za necelé dva měsíce bude. Jak se to blíží, mám z toho takový divný pocit. Je mi jasné, že to není vůbec nějaký hrozný věk, jen jsem tak ve dvaceti měla představu, že ve třiceti budu máma od rodiny a dokud tam byla pořád na začátku ta dvojka, tak jsem to neřešila. Protože jsem při práci dodělávala VŠ, tak jsem rodinu odkládala. Před měsícem jsem ale odpromovala a od začátku roku se pokoušíme o mimi a bohužel dodnes neúspěšně. Tak jak to vypadá, tak se do té třicítky prostě nedočkám. Začínám z toho být smutná.
Ráda si pokecám s "vrstevnicemi", tak doufám, že mě do klubu vezmete. Jen po mě, prosím, nechtějte, abych přečetla všech 300 stran této diskuze, abych vás poznala. Já slibuju, že se budu "učit" za pochodu. Tak přísahám!!!!
masáž
Mona
| 11. 7. 2007 09:33
Ahoj holky, na té masáži lávovými kameny jsem ještě nebyla, ale už se moc těším.Byla jsem někdy na jaře na baňkování u známé paní masérky, která se tím zabývá a hodně ji to baví.To baňkování bylo trochu bolestivé, nejdřív mě baňky nahřála ohněm a potom mě je přiložila postupně na záda.NAkonec mě celá záda namasírovala a hlavně krční páteř.to celé trvalo asi hodinu.Záda jsem měla celá fialová od těch baněk a nejvíc v těch problémových partiích.Musela jsem hodně pít, ať se ta "špina"z těla rychle vyloučí ven.Ale před tím baňkováním mě právě ta paní ukázala ty lávové kameny.Byly to takové kulaté kameny nahřáté v nějakém teploučkém masážním oleji a těmi kameny mě jezdila po zádech. Aaach to byla slast!Bylo to moc příjemné a když si pomyslím, že mě bude masírovat celou hodinu...!!! Ta masáž lávovýmy kameny se dá použít na celé tělo i na obličej.Na to má takové malé kamínky.Pak je zase důležité hodně pít.A je dobré ty masáže opakovat třeba po měsíci.
Cenově nevím , jak se to pohybuje, to baňkování mě stálo 1 hod.-160,- Kč a ty lávové vám potom napíšu.
Mona
Ahojky
vendy
| 11. 7. 2007 08:16
Zdravím všechny třicítky , Leni nějak nestihám, v práci se mi to během toho týdne co jsem byla pryč nakupilo, takže se na Victorku skoro nedostanu no a doma je to s časem ještě horší protože se už balíme na ten tábor. Ale stihla jsem si přečíst tvé příspěvky v deníčku, je fajn že se ti dovolená vydařila - ale já taky říkám - doma je doma .
Užij si ty bioslavnosti a pak určitě napiš jak to tam probíhalo !!!
Naomi -bioslavnosti
lenka
| 10. 7. 2007 18:50
Ty bioslavnosti jsou ve Starém městě pod Sněžníkem, už jsme tady o tom mluvili, že tam chceme všichni jet, ale skoro nikdo nemůže. Teda já jedu . Bude tam celou sobotu program a nákup všemožných věcí v biokvalitě a taky možnost návštěvy biofarem atd.
Naomi
lenka
| 10. 7. 2007 18:47
Naomi, jsem popleta, ten dotaz na operaci samozřejmě patřil tobě, jen jsem v názvu popletla jména, tak se omlouvám.
VZKAZ
naomi
| 10. 7. 2007 17:36
Leni, tak teď jsem si všimla, že ten vzkaz asi nebyl pro mne nebo jó??????? Psala jsi asi Moně.....ne naomi......měla jsem email a zprávičku...tak nevím.....
bioslavnosti-LENKA
naomi
| 10. 7. 2007 17:30
Ahojky Leni, ani nevím, že tam nějaké Bioslavnosti budou, můžeš mi to prosím trošku popsat, kde to bude? Díky. Jinak termín mám 26.7.-bohužel mne čeká hysterektomie-bojim, bojim...
počasí
monky
| 10. 7. 2007 16:56
Ahojky počasí je asi všude stejné.Prší a prší!!!!
Zrovna jsem douklízela koupelnu .UF UF UF Nic jiného se v tomto počasí nedá dělat.Už to potřebovala.Dlouho jsem pořádně neuklízela po operaci a tak už to volalo!!!!
Mějte se viktorky a modleme se za lepší počasíčko!!!
Mona
lenka
| 10. 7. 2007 16:02
Mono ,když jedeš do Jeseníků, tak bys taky mohla jet na ty Bioslavnosti, máš to kousek. Promiň delší dobu jsem tu nebyla ,tak jsem ani nezaregistrovala s čím že se to chystáš na operaci?
ahojky všem
naomi
| 10. 7. 2007 13:43
Dlouho už jsem tu nic nepísla, tak to napravím, pořád mám plnou hlavu té operace, termín se blíží a blíží.Ve čtvrtek pojedeme do Jeseníků,asi na 4-5dnů, tak si tam snad pročistím hlavu a příjdu na jiné myšlenky.Kiki je u mamky na prázninách od soboty, Jirka je v práci a já sama doma......počasíčko nám moc nepřeje, snad se umoudří.... LINDULE doufám, že jsis užila volno a užila sis v posilovně....zatím se mějte všechny moc krásně........
Vendy
lenka
| 9. 7. 2007 19:19
Vendy, už jsem si všimla, že jsi z Rožnova zpátky, tak proč nekoukneš sem do třicítek? Číhám tu na tebe, abych ti mohla zpětně poblahopřát ke svatbě
lávové kameny
lenka
| 9. 7. 2007 19:18
Mono , o těch lávových kamenech jsem už hodně slyšela, moc mě zajímá, jaké to bylo a jak to probíhalo, tak pak písni, jo?
Mona - dovolená
Lindule
| 9. 7. 2007 15:00
My na dovolenou pojedeme tamtéž. Na Zlaté Písky a na Maltu. Jen doufám, že nám při tom ten domeček zlatý nespadne.

Máš hodného přítele. Užij si masáž. Závidím. L.
Au
Lindule
| 9. 7. 2007 14:58
mně asi dneska rupne hlava. Zastupuji kolegu s tím, že jiný kolega měl udělat moji práci. Protože práci toho prvního kolegy zvládám jenom já. Od rána opravuji chyby, které tam ten druhý kolega nasekal. A kolegyně ho ještě obhajuje, že prý pro ně je máslo a mléko ten samý výrobek. Chtěla bych je vidět, jak by jim chutnal máselný pudink nebo vajíčka na mléku. Já jim také nemíchám hrušky a jabka, tak proč????

No nic, konec vzdychání. Dám si kafčo a hurá do roboty. A zítra mám volnooooooooooo Jo a večer jdu do fitka. 3x HURÁ
dovolená
Mona
| 9. 7. 2007 12:33
Ahojky holky,takže hlásím příchod .Dovolená mě skončila a tak jsem zase v práci.Mám tady toho hodně, ale na Victorku si čas udělám.
Dovolenou jsem měla pracovní, stála jsem u míchačky na maltu.Konečně jsme dodělali terasu, už jenom natřít zahr.nábytek a uvařit si kafe.Přítel má teď prázdniny, takže on si toho volna užije dost, ale já ani ne.Můžu si vzít ještě jeden týden dovolené, ale to nechám asi na srpen.Snad bude lepší počasí.Místo dovolené jsem dostala od přítele objednávku na hodinovou masáž lávovýmy kameny.Ať si prý taky odpočinu.Už se na to těším.
Tak jdu zase pracovat, zatim pa pa.
Mona
bojím, bojím
Lindule
| 8. 7. 2007 15:25
Před chviličkou jsem se podívala, kdo všechno je právě on-line a zjistila jsem, že jen já. Tak hupky, šupky jedu domů. Ještě bych se tu začala sama bát.

Zítra zastupuji kolegu a v úterý mám volno. Tak nevím, kdy se sem zas dostanu, takže zatím
prázdniny
Lindule
| 8. 7. 2007 14:27
Prázdniny jsou úžasně.... pracovní . Snažím se alespoň po večer načerpat dovolenkovou atmosféfu. Včera při česání rybízu a sklízení levandule. Celý domeček nádherně voní. Krásně foukal větřík, sousedovic ovečky bečely a Šmudla mne pilně hlídala a skákala mi na nohy.A začíná mne chytat cuketová mánie.

A dneska jsem si alespoň pročítala katalogy cestovních kanceláří, co tu máme v kuchyňce.
zapomínámí
monky
| 8. 7. 2007 14:15
Jo to znám!!Lístečky jsou doma a hlava v obchodě prázdná.Ale vozík se plní a plní, hlavně s dětma.Pak přijedem domů (nebo už v autě) a vzpomenu si co jsem nekoupila!!!Jako včera.Jeli jsme do Makra a cestou zpátky jsem přišla na to, že nemám mouku, kterou jsem chtěla. Klasika!!!
A jak je o prázdninách viktorky???Počasí není nic moc, aspoň u nás.Třeba se to zlepší. Ahojky
zapomínání
Lindule
| 7. 7. 2007 07:56
A lístečky se seznamem, co máme koupit, nepomohou, protože je zapomeneme doma.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 12. 2025 13:06
15785
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26