Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

zapomínání
lenka
| 6. 7. 2007 19:32
Tak my jsme zrovna včera jeli do obchodu speciálně jen kvůli škrabce na brambory, protože se nám zlomila -podnikli jsme výjezd do obchodu jen kvůli ní, no a zpátky jsme se vrátili s melounem, mozzarelou, cibulí a bez škrabky, prostě jsme na ní zapomněli. Před páru dny jsme zase jeli ráno nakoupit do bioobchodu a odpoledne jsme začali hledat pomazánku, kterou jsme koupili a nemohli jsme ji najít, tak jsme si nadávali, že jsme ji zapomněli v obchodě. Pak jsme hledali tofu, opět neúspěšně, tak jsme si už nadávali ,že jsme sklerotici, ale když už jsme nemohli najít ani jogurty, tak jsme si říkali ,že pojedeme do obchodu, protože jsme tam museli nechat celou tašku. Tak jsme se oblíkli, docela sprintem, protože měli brzy zavírat, nastoupili jsme do auta a nákup by v autě - prostě jsme ho zapomněli vyložit
zapomínání
anonym
| 6. 7. 2007 18:14
Já nejsem ani těhotná, ani nekojím a s tím věkem to taky není nejlepší a zapomínám dost často. Myslím na spoutu věcí a to pak ze mne lezou úplné blbiny, jenže si to hned uvědomím a vypadne ze mne: "co to kecám?" a to jsou okolo všichni per plex.
Jen je nejhorší, že vím co chci a nemůžu nalistovat to správné pojmenování. Je to fakt způsobené tím kvapíkem, který žijeme.
pokladní
Lindule
| 4. 7. 2007 13:32
Tak hlavně že to máš na co svádět.

Já měla podobný zážitek. Šla jsem nakupovat (to jsem byla ale menší, takže to mohu svádět na věk.) a celou cestu jsem si opakovala: 10 rohlíků, 4 nanuky. A somozřejmě jsem to řekla obráceně tj. 10 nanuků a 4 rohlíky. Také je však možné, že zapracovalo moje podvědomí a chutě.

A můj strejda když byl malý, tak měl jít koupit imitaci (salám). Nějak to popletl a řekl že chce italskou, což byla směs bonbonů. Opravdu je přinesl domů, takže babča ukrojila suché chleby a k nim měli k večeři bonbony.
Pokladní
kuchticka
| 4. 7. 2007 08:26

jo já mám taky zkušenost,ale sa nakupováním.Stojím u salámů,uvažuji,že se ještě musím vrátit pro mlíko,paní se mě ptá,co chci a já OKNO.Vybalila jsem jen,že chci "salám?" .A ona :a jaký to bude?"a já,že nevím,pořád jsem měla v hlavě to mlíko,tak jsem řekl,že z Kunína.Nakonec jsme se dohodly,salám jsem měla v košíku. Jenže o pult dál se opakovalo to samé u sýrů.No smála jsem se sama sobě na celý obchod.
Podotýkám,že jsem byla v 6.měsící těhotenství,takže jsem to měla na co svést.
A o víkendu:ten samý obchod,ta samá prodavačka-mimochodem,od té doby se dost srdečně zdravíme a vždycky se smějeme-a můj přítel mi píše sms.Že mi ten melír sluší,že se omlouvá,že nešel se mnou a že si večer dáme vínko.Já myslela,že píše,ať mu koupím pivo. No začala jsem se smát,že je to legrce,že vlastní chlap mi něco takového napíše,a zase jsem zapoměla ,co jsem chtěla.Takže repete.Pro změnu kojím,takže moje mozkovna občas vypadává.
pokladní
Lindule
| 3. 7. 2007 12:08
Právě jsem zažila "perfektní" odbavení na pokladně. Šla jsem si koupit pár věcí a pokladní mi místo brambor namarkovala cenu za česnek. Brambory stojí cca 15Kč za kilo a česnek cca 90Kč/kilo. Takže docela velký rozdíl. Pokladní tedy navrhla, že mi nebude markovat kuřecí šunku, která stála 30kč. Což by tak odpovídalo rozdílu. Jenže co když nebude dobrá a já ji budu chtít reklamovat. Nebudu ji mít na účtence a nic nezmůžu. Vysvětlit té pokladní, proč bych mohla reklamovat výrobek, který má ještě dobrou trvanlivost, si vyžádalo čas a pomoc paní nebo slečny, která stála za mnou.(Tímto jí děkuji )Pořád mlela tu svou, že ta šunka je dobrá a má ještě 10 dní trvanlivost.Už jsme přesně popisovali postup.Vezmem šunku, otevřeme jí a zjistíme, že je špatná. Nakonec tedy zavolala vrchní pokladní a položku vystornovala a namarkovala to správně. Korunovala to tím, že jsem 95korunový nákup platila 80korunovou stravenkou, s tím, že ještě doplatím zbytek. A ona na mne: " Ale na stravenku vám nevrátím." Měla jsem takovou chuť jí říct, že fajn a jít. Ale nakonec jsem jí řekla, že to je v pořádku, že jí ještě 15 korun doplatím. Ale to už jsem se musela opravdu usmívat nad lidskou blbostí.
návrat
lenka
| 3. 7. 2007 08:57
Díky za přivítání, však už mi po vás bylo smutno Pořád se prokousávám vašimi deníčky, je toho hodně, tak to jde pomalu. Vendy se nám zatím vdala, musím jí pak zpětně pogratulovat. Holky, nemůžu si nějak přehodit režim na české poměry -pořád zdravím a děkuji chorvatsky, v obchodě to vypadá fakt dot blbě .
:-)
Lindule
| 3. 7. 2007 07:55

Lenka je tady!!!!!! Hurááááááá
LENI
kuchticka
| 2. 7. 2007 19:23

Ahooooooooooooooooooooooooojjjjj!!!!!Konečně tě máme zpátky. Doufám,že dovča dopadla dobře vyšlo vám počasí a nechytli jste žádnou střevní chřipku. Tak piš piš piš máš co dohánět!
dovča
lenka
| 2. 7. 2007 18:37
Právě se to snažím napsat do deníčku, zatím jen krátce, co jsme přijeli, mám toho teď hodně na zařizování.
pro Lenku
Petra
| 2. 7. 2007 18:34
Ahoj Lenko!!

Tak jaká byla dovča??Já už myslela, že jsi tam zůstala
kuk
lenka
| 2. 7. 2007 18:29
BAAAAAAAAAAAAAAAAF
děti
Lindule
| 2. 7. 2007 13:54
Já ještě nemám dětičky, tak nemohu přispívat se svojí troškou do mlýna. Mohu jen chválit a chválit a chválit.
Monky, snad to nebude nic vážného

O víkendu jsem viděla svého tátu, jak s 3 letým synovcem tančí Pásla ovečky v zeleném háječku a Kolo kolo mlýnský. Měla jsem co dělat, abych se neřehtala příliš nahlas . Na druhou stranu je mi líto, že takhle neblbnul s námi, když jsme byly malé.
prázdniny
eve
| 2. 7. 2007 13:50
To je mě Mončo moc líto,že dcerka stůně,přeji brzské uzdravení a hezké prázdniny.Ahoj.
prázdniny
monky
| 2. 7. 2007 13:43
Ahoj všechny zdravím o prázdninách.Starší dcera měla také samé jedničky a mladší 3 dvojky.Každý nemůže být genius.
Dnes se ta mladší moje chudinka vzbudila s teplotou 39.Bolí ji bříško a hodně hlava.Teď spí, tak jsem tady.Jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí.Doktorka zatím řekla, že máme čekat.
Užívejta si prázdniny ahojky
ahojky
eve
| 2. 7. 2007 11:23
Všechny zdravím.Po náročném víkendu jsem zpátky.Oslavovali jsme narození synovce.Znáte to,nějaký dortíček,selátko,štamprlička a hubnoucí plán dostal na zadek.Ted papkám kozí sýr s rajčátkem a půjdu na spinning,tak to vylepším.Byl to supr relax a ted hup do normálu.Syn měl na vysvědčení také samé 1111,je ve třetí třídě.Dnes ráno odjel na 14dní ze spolužákem na tábor,tak doufám,že si to užije.Mějte se a hezký den.
dárek k svátku
Lindule
| 29. 6. 2007 14:09
Tak teď jsem byla slušně vytočená. Měla jsem objednané triko s potiskem synovce pro taťku k svátku. Mělo to být hotové ve 12.00. Odběhla jsem si kvůli tomu z práce a oni mi řekli, že to tam ještě nemají ať prý si příjdu po práci. Jenže to já nemůžu, protože jsem objednaná do fitka. Rozhořčeně jsem dorazila do práce, kamarád zvedl sluchátko a zařídil, aby mi to sem dovezli . Což udělali, sami od sebe mi dali 10% slevu, ale zase neměli peníze nazpátek. Takže jsem si ještě běžela koupit ke kase dropsy. Uf. No, ale hlavně že to triko vypadá báječně a doufám, že taťkovi udělá radost. Teď ještě koupit dárek Péťovi a mám pro dnešek vystaráno.O dárek pro tchána se postará Péťa.

Vendy a hádej na koho jsem si vzpomněla, když jsem to všechno zařizovala. Na toho "vašeho" zlatníka.
Kuchticko, Naomi
Lindule
| 29. 6. 2007 14:01

Je to i vaše vysvědčení.
ahojky
naomi
| 29. 6. 2007 09:50
Tak taky už Kristýnka dorazila s vysvědčením, má jednu dvojku, jinak samé jedničky.Přidala bych se a taky popřála hezké prázniny všem dětičkám a všem Victorkám.Mějte se všichni fajn, jdu si poklábosit s kamarádkou o pár pater níž.Zatím pa...
samé jedničky...
kuchticka
| 29. 6. 2007 09:47

Juchůůůůůůůůů,tak i mé snažení s dcerou v tomto školním roce bylo oceněno.Dostala samé jedničky,utíkala už od vedlejšího baráku a volala na mě:Mamííííí,ja jsem šťastná,mám samé jedničky.Já jsem taky ráda,že jsem dceři mohla dát její první mobil,který tak chtěla. Tak ať je i u vás tolik radosti.
Vysvědčení
kuchticka
| 29. 6. 2007 08:28

tak už je to ať je hezké a ať se děti nebojí přijít domů.A v příštím školním roce hodně úspěchů,dětem přeji pěkné prázdniny,rodičům pohodovou dovolenou a všem ostatním pěkný den.
tak si to užij
eve
| 28. 6. 2007 16:50
Myslím tu dovču,člověk musí občas vypnout,aby z toho kolotoče s dětmi nezblbnul.Děti jsou super,ale občas je super i bez nich.Dát si někdy oraz.Takže zapomen na hadr a uklízení a relaxuj.Užij si to.Pá všem.
dovolená
Mona
| 28. 6. 2007 13:00
Holky, ještě zítra půjdu do práce a děti do školy a mám dovolenou, hurááá .Sice jenom týden, ale budu jenom ležet a ležet.(Jak se znám, tak budu běhat s hadrem po domě a uklízet a prát a žehlit.Pořád dokola).
Dneska musím jít s dětma koupit nějaké ty kytky pro paní učitelky za to, že nezešílely.
Mona
ahoj holky
eve
| 28. 6. 2007 11:45
Vám všem ze školou držím palečky,ono to s přibývajícím věkem jde čím dál hůř,ale my jsme šikulky a bojovnice,to zvládnete.Lindule,já jsem začla s angličtinou ted v 33letech,jsem ještě na mateřské a do října budu,o to to mám jednoduší.Jen lituji,že jsem nezačala chodit dříve.Chodím tam 7měsíců,učíme se podle hedvay učebnice a máme supr učitelku,hrozně mě to baví.Ledacos si přeložím,je to paráda.Určitě chod,já vím,s prací se to bude hůře kloubit.Zatím se mějte a pá.
zdravím
monky
| 28. 6. 2007 11:07
Ahoj nějak mi v poslední době nefunguje viktorka.Tak honem píšu, než se zase smázne!!
Lindule:S tou kni***u mě to mrzí.Ale nasysly si hodně zásob a nějak přežiješ!!!
Kuchtička:S tou školou to zvládneš levou zadní!!!Musíš si věřit a dostaneš se do toho.Držím palce.
Pro ostatní holky viktorky:Úklid je všude stejný!!!Děti jsou u toho na odstřel!!!Mám dcery 15 a 11 a je to pořád hrůza.Mají společný pokoj.Ta starší na mladší pořád ječí, ať už vyhodí panenky.Ale ona si s nima ještě pořád hraje!!Znáte to, děs!! Mějte se a já budu aspoň číst, když nebudu fungovat!!
léto a knihovna
Lindule
| 28. 6. 2007 09:39
Jdu si sem trochu zaplakat. Ale nebojte, žádná tragédie. Příští týden mi zavřou knihovnu a pak bude přes léto otevřená pouze v pondělí a ve čtvrtek. To znamená, že se sem do knihnovny dostanu jen 1x za čtrnáct dní. To bude knižní absťák. Musím jít honem syslit zásoby.
kuchticka
Lindule
| 28. 6. 2007 09:19
Určitě to zvládneš. Jde jen o ty první týdny a pak zjistíš, že ti jde učení čím dál tím líp.

To já se pořád přemlouvám, abych se alespoň vrhla na angličtinu. Ale ne a ne se dokopat. Vždycky, když si čtu v deníčku Dousabel, jak byla na angličtině, stydím se. Jenže na mne začli tlačit i v práci, takže se tomu nevyhnu. Je to však třeba. Cítím, jak čím dál tím víc hloupnu. Moje mozkové buňky potřebují víc tréninku.
naomi
Lindule
| 28. 6. 2007 09:14
ahojky, určitě to dopadne dobře. A uvidíš, jak se ti uleví, až všechny bolesti a potíže zmizí.

Nevím, co jsi studovala, ale třeba by to šlo i dálkově. To by nebyla taková zdravotní zátěž.
L.
kuchtička
naomi
| 27. 6. 2007 19:56
Ahojky, tak to máš super, že nemusíš dělat přijímačky, já jsem si taky dala před 2 lety přihlášku na nást. studium, ale musela jsem dělat přijímačky, to byl teda mazec.....pak jsem čekala na výsledky a vzali mne.Jenže jsem to musela po půl roce ukončit ze zdrav. důvodů....Tobě přeji ať ti to vyjde a je super, že nemusíš dělat přijímačky....a z Honzíčkem to určitě zvládneš.Budu ti držet palečky.Já jsem zase dneska byla u gyn. a už mám termín operace 26.7. bohužel hysterektomie, moc se bojím, ale věřím, že vše dopadne dobře a mne se konečně uleví.......
Ahoj holky
kuchticka
| 27. 6. 2007 16:57
Tak vás všechny zdravím,mám minutku čas tak se musím pochlubuit. Dneska jsem si podala přihlášku na nádstavbové studium. Mají ještě 13 volných míst,už je to třetí výběrové kolo,tak nemusím dělat ani přijímačky. Tak pokud mě vezmou-dozvím se to 27.7. asi-tak se budu od září zase učit. No mám z toho trochu strach,přece jen jsen 15 let ze školy venku,a za tu dobu mi v hlavě moc nezůstalo. A navíc pořád ještě kojím,a nechci se toho vzdát,tak to bude složitější. Honzík ještě nechce nic jiného než mlíko mateřské,ale mám dva měsíce ho naučit pít z lahve a papat taky něco jiného.Tak mi držte palce -podle přijímaček z netu to bude pěkný masakr. Tak se mějte,až mi zbude večer kousek času tak pisnu. Pa
naše děti
eve
| 27. 6. 2007 11:29
Ahoj Mončo a ostatní holky.Kluk je ve třetí třídě,s tím uklidem je to asi všude stejné,ale když si na něho lehce došlápnu tak to jde.Manžel je pořád v přáci,chodí až večer domů.Jak u soukromníka.Dcerka bude mít v říjnu 4roky,půjde do školky a já do práce.Tak si chci užít ještě poslední klidné prázdniny.Dnes jdu na laiserové odstranění milií,tak na mě myslete.Zatím pá.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 12. 2025 13:06
15785
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26