Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
zapomínání
lenka
| 6. 7. 2007 19:32
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
a zapomínám dost často. Myslím na spoutu věcí a to pak ze mne lezou úplné blbiny, jenže si to hned uvědomím a vypadne ze mne: "co to kecám?"
a to jsou okolo všichni per plex.

Nakonec tedy zavolala vrchní pokladní a položku vystornovala a namarkovala to správně. Korunovala to tím, že jsem 95korunový nákup platila 80korunovou stravenkou, s tím, že ještě doplatím zbytek. A ona na mne: " Ale na stravenku vám nevrátím." Měla jsem takovou chuť jí říct, že fajn a jít. Ale nakonec jsem jí řekla, že to je v pořádku, že jí ještě 15 korun doplatím. Ale to už jsem se musela opravdu usmívat nad lidskou blbostí.
Mohu jen chválit a chválit a chválit.
Bolí ji bříško a hodně hlava.Teď spí,
tak jsem tady.Jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí.Doktorka zatím řekla, že máme čekat.
Ted papkám kozí sýr s rajčátkem a půjdu na spinning,tak to vylepším.Byl to supr relax a ted hup do normálu.Syn měl na vysvědčení také samé 1111,je ve třetí třídě.Dnes ráno odjel na 14dní ze spolužákem na tábor,tak doufám,že si to užije.Mějte se a hezký den.
Jenže to já nemůžu, protože jsem objednaná do fitka. Rozhořčeně jsem dorazila do práce, kamarád zvedl sluchátko a zařídil, aby mi to sem dovezli

Vám všem ze školou držím palečky,ono to s přibývajícím věkem jde čím dál hůř,ale my jsme šikulky a bojovnice,to zvládnete.Lindule,já jsem začla s angličtinou ted v 33letech,jsem ještě na mateřské a do října budu,o to to mám jednoduší.Jen lituji,že jsem nezačala chodit dříve.Chodím tam 7měsíců,učíme se podle hedvay učebnice a máme supr učitelku,hrozně mě to baví.Ledacos si přeložím,je to paráda.