Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Děti
Mona
| 27. 6. 2007 10:02
Jo, moje děti jsou šikulky, ale jak na co.Na kolech a ve škole jim to jde, syn chodí do 5. a bude mít 3 dvojky a dcera chodí do 3. a bude mít samé jedničky.Ale uklidit si doma v pokojíku, tak to jedině s křikem a ještě se hádají, kdo co bude dělat.A taky jsou hodné, ale jenom když spí.
Jedou také na 14 dní na tábor na Ploštinu, le já budu muset chodit do práce, takže si toho klidu moc neužiju.Ještě bude doma Petr (přítel, žijeme spolu), on má totiž taky prázdniny , řediteluje na ZŠ, a ten někdy vydá za celou třídu dětí.
Chtěla jsem vám přiložit fotku, ale ne a ne se mi to odeslat s tou přílohou.musím na to ještě přijít.Ukazuje mě to "stránku nelze zobrazit".
Mona
ahoj holky
eve
| 26. 6. 2007 20:03
Tak jsem konečně zase tady.Nešel nám net.Mony,tvé děti jsou velké šikulky.Hlavně v dnešní době děti jen sedí u počítače a venek jim nic neříká.Syn by u něj seděl také pořád.Naštěstí má hodně kamošů,co ho vytáhnou ven.Tak oslava dopadla dobře,ještě jedna v Hranicích,bude se péct sele a bude bečka,Ada bude řádně zapitý,někým,ha ha,ten se musí dožít alespon 100let.Syn donesl na vysvědčení samé jedničky,je ve třetí.Jen kdyby to tak šlo dál.První dva týdny prázdnin jede na tábor a v srpnu ještě jeden s basketbalem,snad si to užije.Mějte se pá.
.....
naomi
| 26. 6. 2007 16:51
......zase mi to skočilo jinak, než jsem to napsala, já se asi picnu........nic mi nejde jak bych chtěla......kašlu na to to, jsou horší věci.....
ahojky
naomi
| 26. 6. 2007 16:47
Konečně jsem se dostala k počítači.O víkendu jsem byla s Kristýnkou u mamky, měla narozeniny. Manžel si zase užíval pánskou jízdu a pekli prasátko.Vždycky přemýšlím co koupit, aby to využila.Vzala jsem jí do města, aby si vybrala něco na sebe.Vybrala si halenku,oblečení není nikdy dost....

Zítra dopoledne si jdu pro termín operace, tak jsem zvědavá kdy to bude, už to chci mít za sebou....

Kiki mi zase marodí....už zase ta teplota.....alergie.....Doufám, že se dá aspoň trochu dohromady, aby si mohla zajít pro vysvědčení....už se nemůže dočkat, tak se na něj nadřela.....

Děkuji lindule za nabídku smajlíků, je jich opravdu hóóóóódně......
Mona
Lindule
| 26. 6. 2007 13:20
A nepotěšilo by ji něco osobnějšího? Třeba kalendář s fotkama vnoučat a dětí. U nás to vyrábí v krámku, kde vyvolávají fotky. Nebo ty fotky tisknou na hrnky, talíře, textil. Hotovo je to do 48hodin.

Jinak mne také nic nenapadá. Naše babička byla ten samý případ. Prý nic nepotřebuje a všechno má.
Lindule
Mona
| 26. 6. 2007 13:06
MTB je Valašský pohár mládeže horských kol, jezdí se asi 10 závodů po týdnu, pokaždé v jiném městě jiná trať.Po závodě jsou ocenění ti nejlepší, udělí se jim body a po posledním závodu se body spočítají a vyhodnotí se celkový vítěz v každé kategorii.Moje děti jezdí ty závody asi od 4 let, dceři je teď 9 a synovi zatím 11 let.
Babička je čipera, její mamka se dožila 96 let.Ještě v tomhle věku se dokáže sama o sebe postarat, je ale pod dohledem pečovatelek.Ráda šije a i dneska sem tam něco někomu spraví, má ten starý šlapací šicí stroj.
Oslavu uspořádala, aby se tam celá naše rodina sešla, její děti, vnuci a má hodně pravnoučat.Prý, kdoví, jestli se dožije dalších narozenin.
problém je, že nevím, co jí mám koupit k těm narozkám.Prý nic nepotřebuje, tak to vidím asi na kytku a nějaký dárkový koš, ale to prý chtějí koupit i ostatní.Tak nevím.
Mona
Mona
Lindule
| 26. 6. 2007 11:35
Sice nevím, co to je pohár MTB , ale zírám.

Koncem týdne má být už zase teplo. Tak by ta vaše oslava měla vyjít. To je můj sen, dožít se takového věku a nemít při tom žádné větší zdravotní problémy a být při zdravém rozumu.
to Lindule
Mona
| 26. 6. 2007 09:37
Děkuju, jsem na ně pyšná.Dcera už má 26 medailí a syn 16 medailí.Dcera vloni vyhrála i pohár MTB mládeže za 3. místo celkově.Letos jsou oba zatím na 3.místě průběžně, ještě jich ale čeká jeden závod tuto sobotu v Jablůňce.Děcka mají aspoň nějaký pohyb a nesedí jenom u PC.Tam teď sedí jejich mamina .
V sobotu po závodech jdeme mojí babičce na oslavu, slaví 90. narozeniny.Snad nám vyjde počasí.
Mona
Mona
Lindule
| 25. 6. 2007 13:47
Tvým dětem tleskám, jsou to šikulky
ahojky
Lindule
| 25. 6. 2007 13:44
Tak jsem tu psala takový dlouhý příspěvek a ono nic. Error

Takže ve zkratce: Skočím taky, mrznu, nestíhám a svět je malý.
Tak jo, já se to pokusím napasat znovu, ale pro jistotu si to zkopíruju.

Já se také bojím výšek, ale čím víc nad tím přemýšlím, tím víc jsem nahlodaná. Ale do dalších kulatin ještě času dost, takže o tom mohu dál jenom přemýšlet.

Uvěřila jsem předpovědi počasí a mrznu v letních šatičkách. Naštěstí sluníčko už vykukuje z mráčků, tak to snad bude dobré.

V práci je nás čím dál tím míň. Běžně je nás 6, tenhle týden tu budeme ve 2.

Maminka kolegyňky je prý na Victorce pečená vařená. A pak že je svět a internet velký.

A jestli se to opět neuloží, máte smůlu a já začnu mít pocit, že trpím samopsaním ( jako samomluvou)
Po víkendu
Mona
| 25. 6. 2007 11:47
Tak ahoj Victorky,

tak jsem zase po víkendu v práciJjá jsem měla víkend pracovní, aspoň v sobotu, doděláváme totiž terasu u domu.Ale v neděli jsem jenom odpočívala, nic jsem neuděla, byla jsem se jenom projet na kole.Moje děti byly u otce na víkend, v neděli jely na závody na horských kolech do Velkých Karlovic. Dcera byla 2. a syn 4.Ještě tento týden musím vydržet v práci, ten další už mám dovolenou.Sice nikam nepojedeme, ale aspoň nemusím do práce.Teď tady mám klídek, mám všechno udělané, tak sedím na internetu.
Mona
výšky
monky
| 25. 6. 2007 11:23
Jo to znám.Čím jsem starší, tak se víc bojím.Teď jsem byla v nemocnici v 7 patře a bylo to docela náročné.Taky tam byl balkon a výhled na celý Olomouc, Kopeček atd...Měla jsem docela strach.Doma nemáme ani patro a nejsem zvyklá.
pro Naomi
kuchticka
| 25. 6. 2007 11:21
to je škoda,že ti nejdou fotky.ale pokud máš podobného pejska tak mám trošku představu.
Začátek týdne
monky
| 25. 6. 2007 11:20
Ahoj všechny taky zdravím začátkem týdne.Jak jste prožily víkend?Odpočinuly jste si doufám!!
U nás má být dnes 32 stupňů, ale od rána nesvítí sluníčko a je zamračeno.A ty teploty taky nejsou bůhvíjaké.Tak nevím.Třeba se ještě dočkám.
Lindule
kuchticka
| 25. 6. 2007 11:14
tvůj manžel je eso!!!Smekám před všemi,co mají takovou odvahu a milují adrenalín.Já se výšek bojím,když jsme se nastěhovali do 7.patra tak jsem týden chodila na balkon s nataženýma rukama před sebou ,abych se rychle chytla zábradlí. A prádlo jsem radši věšela na sušák-ten jsem pak šoupla na balkon.
HEB-SKÉ RÁNO
kuchticka
| 25. 6. 2007 08:05

Ahoj všechny Viktorky přeji pěkný den,a poslední týden školy!!V pátek mají děti vysvědčení,tak ať je hezké,a kdyby ne.tak je moc netrestejte,je to i vaše vizitka.A když už budete mít natáhnutou ruku,vzpomeňte si na sebe.Jo a Lindule a Monky,já s váma o prázdninách držím stráž,tak nebojte,taky sem tam něco pisnu.
dousabel
Lindule
| 23. 6. 2007 16:07
Tak to jsem asi vyjímka . Já si nikdy nemyslela, že by úředníci měli nějak vysoké platy. Jo, politici, to je něco jiného.
Ale to co jsi napsala, že si o vás lidé myslí, to si zas o nás myslí pracovníci jednotlivých obchodů.(ježiš to je kostrbatá věta ) Když se jedna taková zmínila o tom, že jsme zdražili, abychom měli na čtrnácté platy, mohla jsem se smíchy potrhat. Já ani nevím, co to je třináctý plat..

Když jsem byla student, tak jsem si šla jednou jedinkrát vyřizovat příspěvky na děti ( to jako na mne). Víckrát mne tam nikdo neviděl. Před budovou drahá auta, oblečení rozhodně nebylo ze sekáče a na krku samé zlato.
zaměstnání
anonym
| 23. 6. 2007 15:52
to znám, ty stálé kritiky
Já jsem státní úředník, většinou to také neprezentuji.
Někdy se musím se usmívat když slyším jak si úředníci v pracovní době všechno vyřídí, jak jsou tupí, jak si jenom sedí u počítačů, jak si lakuju v práci nehty... jó a ještě ty nehorázně vysoké platy. Pak vidím před naší budovou, kde sedíme stát auta těch chudáků co si chodí na sociálku pro příspěvky a přemýšlím, jestli opravdu nejsem hloupá, že chodím do práce.
dousabel
Lindule
| 23. 6. 2007 15:34
Také nemám moc trpělivosti, když něco vysvětluji. 3x a dost. Pak už to vzdávám. Měli jsme tu člověka, který si psal poznámky - krok po kroku, jak má postupovat. Potíž byla v tom, že asi uměl jenom psát a ne číst. Protože nebyl schopný se podle těch poznámek řídit. A to je měl vcelku dobře a logicky napsané.

Zpracovávám objednávky na čerstvé zboží v jednom obchodním řetězci - pro všechny obchody. Radši nebudu psát kde. Stačí mi, že od rodiny i přátel věčně slyším stížnosti typu: Tak jsem byl/a tam a tam a neměli jste tam to a to. Z 99% za to nemůžu. A nikdo nikdy nepochválí. Jenom kritizují. Tak se chválíme sami.
pravda
anonym
| 23. 6. 2007 15:20
jenže ony paní učitelky to někdy nerady slyší
Můj chlap má taky pravdu, ale já taky. Jedu tak abych měla pocit, že mám situaci pod kontrolou. Ikdyž jeho zase chápu, já když v práci někoho učím na počítači a on je fakt tupej a pomalej, tak taky kvetu
Smím se zeptat co v práci děláš, že chodíte i o víkendech?
dousabel
Lindule
| 23. 6. 2007 15:13
Ale syn měl pravdu.

autorka knížky se jmenuje Jarmila Mandžuková

Pracuji do 16.30. No, pracuji.... Přesněji řečeno odcházím v 16.30. Víkendy jsou tu většinou klidné.
knížka
anonym
| 23. 6. 2007 14:53
od koho je ta knížka, mrkla by se na ní u nás a taky maminu bych navnadila, ta te'd stále něco studuje
S mužským si nedělám moc velký starosti, on je rejpal stejně jako já, takže si nemáme co vyčítat. Ná š syn to má po nás po obou, když se v hodině angličtiny jeho učitelka ptala kam se píše adresa (měla na mysly v obchodní korespondenci), lakonicky pravil: "na obálku" Ještě, že u nich neexistují Žákovské knížky, to bych si početla .

Do kolika pracuješ?
tandemáč
eve
| 23. 6. 2007 14:51
Ahoj Lindule a Monky.Zdravím,u nás zase prší.Lindule dodatečně vše nej ke kulatinám a slivovička at pekně zraje a s tím mimčem držím moc palečky.Fotka super,jen tiše závidím.Monky s tím seskokem mrkni na www.funtandem.cz,tam vše potřebné najdeš.Mám pocit,že v tandemu se může skákat od 12let.poukaz obědnaný přes net vyjde levněji.tak se mějte,ozvu se zítra,jedu k rodičům,děláme bečku na narození Adouška.Pekla jsem z listového těsta tvarohové šátečky a dělala slané tyčinky a dva druhy pomazánek na jednohubky.Akorát to počasí nebude ono.Mějte se krásně a zítra pa.
ahoj dousabel
Lindule
| 23. 6. 2007 14:39
to je mi líto . Doufám, že se ti noha brzy umoudří. Jestli nechceš, aby měl ten tvůj mužský řeči, až pojedeš domů, tak ho podpoř ve tvoření náladičky. Bude rád, že je rád a na kritiku řízení zapomene. A když by náhodou remcal, že jedeš pomalu, tak mu řekni toto: Radši ztratím v životě minutu než v minutě život. To je naše heslo, když jedeme s Péťou a předjíždí nás sebevrah za volantem.

Dopoledne jsem měla v práci celkem fofr, ale teď je klid. Využívám počítače a přepisuji si recepty z půjčené knížky Potraviny pro zdravou výživu od A do Z. Čím víc přepisuji, tím víc jsem přesvědčená, že si ji nakonec koupím. Ty recepty opravdu vypadají slibně.
ahoj Lindule,
anonym
| 23. 6. 2007 14:28
tak ty máš zase pracovní víken, že?
Já se flinkám a to doslova a do písmene. Včera mi otekla noha, bolí a nemůžu se toho zbavit. To bych raději byla v práci a fit. Takhle nemůžu doma nic udělat, oběd vařil mužskej, odpoledne máme jít na nějakou oslavu, ale.. První plán byl, že pojedeme na kolech, ale to jsem rezolutně odmítla. Ono by se také mohlo stát, že bych domů vláčela dvě kola a ještě veselýho cyklistu a to je nad mé síly ikdyž jsem v pohodě. Takže asi pojedeme autem, já nepiji a řídit "umím", jen to můj muž těžce nese. On jezdí každý den a já tak jednou za dva měsíce, takže nejsem tak dokonalá a hlavně na jeho vkus jsem pomalá. No uvidíme.
Monky
Lindule
| 23. 6. 2007 13:33
jsem v práci. A zrovna nám nefunguje jeden program, takže jsme tu teď datlovali jako... no jako datli . A zítra nás to čeká zase.

Petr skákal někdy v září a zrovna bylo dost oblačno.Když vyletěli nahoru, začalo drobně pršet. Takže jsme viděli jen mrak, z kterého pomalu začali vypadávat malý deštníčky. Byl to ale sehraný tým a dole už na ně čekali dva pomocníci, kteří je v tomhle počasí jistili a pomohli jim spacifikovat padák. Dceři by si mohla dát na ten skok darovací poukaz. My to také tak udělali. Platil rok a Petr se pak sám objednal podle toho, jak mu to vyhovovalo.

Jen teď nevím, jestli to bylo nějak věkově omezené.
Lindule
monky
| 23. 6. 2007 13:15
Ahoj máš pracovní víkend?? Doufám, že jseš někde v knihovně?? Dcera by chtěla taky zkusit seskok v tandemu.Tak nevím, jestli budu mít odvahu jí to koupit!!! Mám o ni docela strach.Ale ona má narozeniny až 29 října a to už je docela zima.Asi jí to budu muset dát dřív.Jestli seberu odvahu.
eve
Lindule
| 23. 6. 2007 13:02
ahojky . Já se narodila 29.května před třiceti lety. Borůvky a třešně bych si také dala. Letos se nám ale moc třešní neurodilo a to málo, co jsme sčesali jsme uložili do lihu . Je to náš první pokus, tak dofám že té vodky nakonec nebudeme litovat.
Já si na svého synovce také musela počkat. Nakonec ho sestra se švárou adoptovali. Je to takový roztomilý kulíšek (3 roky). Musíme se s manželem (a doktory) přičinit, aby jsme do rodiny přispěli dalším dítětem a synovec nebyl tolik rozmazlovaný.

Ještě k tomu tandemu. Zkusím připojit manželovu fotku. Je to jediná akčnější. Na všech ostatních má úsměv od ucha k uchu.
naomi
Lindule
| 23. 6. 2007 07:57
našla jsem stránky se smajlíkama, které se tvoří pomocí znamének, závorek a tak. Tady to je: http://smajlici.info/smajlici/ Tak můžeš alespoň používat je. Jen k některým asi budeme potřebovat vysvětlivky. Netušila jsem, že je jich tolik.
kuchtička
naomi
| 22. 6. 2007 20:47
Ahojky, dívala jsem se, že jsi mi psala do deníčku, ale tento obleček jsem nedělala, ale dala jsem návrh mamce jestli mi ho udělá pro Rexíka.Bohužel ani tento pejsek co je na fotce není náš Rexík, ale vypadá úplně stejně jako náš. Fotky mi bohužel nejdou stahovat na počítač, tak jako mi nejdou smajlíci, tak jsem hledala aspoň podobu pejska, který vypadá stejně a našla....Je strašně hodný hlavně na děti, lidi...., ale na některé psy je lump...., kdybych ho pustila volně, tak ho nenajdu, pustí se i do velkého psa, je prostě trhač, teď bych tady dala zubatého, smějícího smajlíka, ale nemám ach jo...snad někdy, až budeme mít jiný počítač.Měj se R.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 12. 2025 13:06
15785
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26