Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Ryba
lenka
| 2. 5. 2007 09:10
Rybko, ten kocour to má jednak jako záchod a jednak jako zábavu, takže hrabe když se mu chce na záchod i když se mu nechce. Přijde mi, že je snad zkřížený s nějakým psem, ti přeci rádi hrabou. Ale snad se to teď zlepší, teď jsme častěji zahradě, tak to se bojí přijít...akorát když dýl nejsme doma, tak jdu hned hledat, kde jsou jaké škody a mámstrach otevřít branku s tím, co zase uvidím
čáry máry fuk
lenka
| 2. 5. 2007 09:06
dousabel, jen se nám do toho klidně pleť,není nad rady starších a zkušenějších čarodějnic. Ještě jsem o naší problematice přemýšlela a napadlo mě oslovit nějakého velkého výrobce vysavačů , třeba Elektrolux s tím, ať zavedou do prodeje nějaký výrobek přímo šití nám -čarodějnicích- na míru. Odbyt by určitě měli, vždyť nás tu straší tolik. Nebo bychom se aspoń mohly všechny domluvit na nějakém vysavači a vzít to ve velkém -určitě bychom dostaly množstevní slevu.
nový byt
kuchticka
| 2. 5. 2007 08:06
Ahojte holky.Tak jsem zhruba po týdnu zase tady.Konečně jsme se přestěhovali a mi teď začíná týden vybalování a neustálého překládání a hledání všeho možného.Nikdy bych nevěřila,kolik mám doma nepotřebných věcí. Jen ze spíže jsem vyhodila snad 4 igelitky různých krabiček tácků apod. No a včera by se mi už jeden šikl. Mám tady v tom novém bytě troubu tak jsme s tátou včera pekli štrůdly a honzové buchty!!!! nezbylo ani na snídani. Dalo nám to zabrat,jen vymalovat ty abstrakce oranžové v obýváku o velikosti 6krát 5 metrů, a modré v pokojich_no to byl humus .Ale už bydlíme a já doufám,že dříve než za dva roky se stěhovat nebudeme a když už tak do vlastního. Tak ať máte prima den já jdu makat na tom našem bytečku.
:)
ryba
| 2. 5. 2007 06:00
Ahoj všechny Victorky, doufám,že jste nikam neuletěly a postupně se tady všechny přihlásíte. Ta Vaše diskuse o koštěti byla fakt dobrá.

Lenko s tím kocourem ,je to škodič, který Ti vyhrabává rostlinky a nebo to používá jako záchůdek? Na kočky funguje,když jim na zahradě nasypeš někde trochu písku a oni se tam naučí chodit.
A nebo jestli to je kocour od sousedů,tak nevíš jaký bojový úkol dostal
pohon koštěte
anonym
| 1. 5. 2007 21:02
Milé dámy,
promiňte, že se pletu do vaší diskuse, ale nedá mi to. Jsem oproti vám o něco pokročilejší, tedy hlavně co se věktu týče. Ale co to znamená, stovka sem nebo tam, že? Já osobně sázím na léty prověřené tradice. Co takhle ebonitová tyč (dá se dobře nasadit na koště i smeták) a liščí ocas (já ho nahrazuji ocasem mého totoula (Lenka již jistě ví ) Zkuste to také někdy?
Přeji mnoho úspěšně nalétaných hodin.
pohon
Lindule
| 1. 5. 2007 13:27
Ještě bychom mohli zkusit přimontovat plachtu. Anebo místo koček a kocourů sebou vozit nějaké ptactvo. A v případě nutnosti je použít jako tahouny. Takový dračí pohon by taky nebyl marný. Ale opět by tu byl problém s dračím žárem.

Měli bychom vyhlásit výběrové řízení na nejlepší řešení. A jako hlavní cena by bylo.......Nebylo by nic, jsme chudé čarodějnice, ale ten dotyčný nebo dotyčná by měl/a náš nehynoucí obdiv a úctu.
pohon
lenka
| 1. 5. 2007 13:14
To je opravdu složitá a velmi vážná problematika....měla by se uspořádat nějaká čarodějnická konference, nejlépe celosvětová, aby se to pořádně projednalo. Nebyl by špatný raketový pohon, ovšem mám obavu,jestli by od těch raket nešlehal příliš velký žár, který by mohl zapálit koště. Pak mě ještě napadlo nechal se vystřelit d vzduchu nějaký velkým prakem a při pádu dolů brzdit ušima
vysavač
Lindule
| 1. 5. 2007 13:06
Jé, ten hrb ti závidím. Ale padat z výšky se mi kvůli němu nechce.

S tím vysavačem nevím. Nejdřív mne napadlo napojit ho na solární nabíječku, ale pak jsem si uvědomila, že létáme převážně v noci. Takže by ti stejně nepomohla. Leda nějaká lunární nabíječka. Ale co dělat, kdyby bylo zataženo nebo opak úplňku?
bezdrátový vysavač
lenka
| 1. 5. 2007 12:56
Lindule, bezdrátový vysavač jsem už vyzkoušela, je fajn, že dolet není omezen délkou šňůry, nicméně je na dobíjení, čili vydrží ve vzduchu asi jen patnáct minut.....a to je problém. Minule jsem to neodhadla, nezahájila včas přistávací manévry a ve vzduchu mi došlo palivo. Pád byl opravdu nepříjemný, od té doby mám na zádech hrb, což je ale zase na druhou stranu fajn, že je pravý, žádný silikon, ostatní čarodějnice závidí
let na vysavači
Lindule
| 1. 5. 2007 10:35
Lenko,tak jsem si to představila a musela se strašně smát. Úplně to v duchu vidím, jak kroužíš nad domovem na šňůře jako když pouštíš draka. Možná lepší než prodlužovačka by byl nějaký bezdrátový. (I když nevím, jestli se něco takového vyrábí )
let
lenka
| 1. 5. 2007 09:33
Lindule, můj let taky nic moc....koště bylo hrozně nepohodlné, tak jsem přesedlala na vysavač, jenže nemá moc dlouhou šnůru, tak jsem měla velmi krátký dolet. Na příští rok musím koupit pořádnou prodlužku.
let
Lindule
| 1. 5. 2007 09:16
Jak jste si zalétali? Mně někdo ukradl koště , tak jsem se musela spokojit s dřevěnou kozou na řežání dříví. Trochu těžkopádná, ale dalo se.
čarodějnice
anonym
| 30. 4. 2007 17:44
My máme sousedku a ta jestli není čarodějnice, tak už nikdo! Čarodějka nižšího řádu. Zlá, nesnášenlivá, hloupá, primitivní. Za dveřmi bytu má mechanickou metlu. Na lítání trochu těžké.
Přeji všem příjemný let
papa
Lindule
| 30. 4. 2007 16:08
Už musím domů. Nejdřív budu slavit s manželem výročí, pak ho uspím a půjdu se proletět.
kocour
Lindule
| 30. 4. 2007 16:05
Já bych si ho klidně odvezla, ale už jednu kočku máme. Navíc dost žárlivou kočku. Když jsem si jednou chtěla pohladit sousedovic kotě, tak ztropila děsný bengál, syčela a ježila se.

Je celá černá a ráda se nosí na zádech. Takže když s ní takhle jdu od branky, moje maskovací identita je v prachu. Každý pozná, že jsem zakuklená čarodějnice. (Jen ta bradavice na nose mi nechce a nechce vyrůst )
kocour
lenka
| 30. 4. 2007 16:00
S těma bylinkama to nevím,ale problém je, že my máme velko uzahradu, takže bych to musela vysázet stejně všude, což je dost nereálné. Lepší je čekat, jestli si pro něj nakonec fakt nějaká nepřiletí
podhrabávající kocour
Lindule
| 30. 4. 2007 15:56
A neexistuje nějaká rostlinka nebo bylinka, která by kocoury odpuzovala? Zkoušela ses na to někoho zeptat?
úřady a obchody
Lindule
| 30. 4. 2007 15:53
Jo a ty nepříjemné baby v obchodech a na úřadech. To nejsou pravé čarodějnice. Jsou to zatrpklé rádobyčarodějnice. Proto jsou tak nepříjemné.
večer
lenka
| 30. 4. 2007 15:53
Jo, já vím, že až večer, jenže já tak nedočkavě čekám, až si některá přiletí pro toho ko***, že čekám už od rána, kdyby letěla nějaká aktivní
košťata
Lindule
| 30. 4. 2007 15:51
Ale já koště stále používám. Je to osvědčený a spolehlivý dopravní prostředek.Navíc nenápadný. Stačí odložit do křoví, kde splyne s ostatním roštím.

A že žádnou čarodějnici zatím nevidíš, to se nediv. My létáme až večer.
ještě k čarodějnicím
lenka
| 30. 4. 2007 15:45
Ještě k těm čarodějnicím...já si stějně myslím, že už žádná košťata nepoužívají a prostě se tak nějak nenápadně a pomalu infiltrovali mezi nás obyčejné lidi - no řekněte, když se podíváte na úřadech, v obchodech, nebo ve svém okolí - schválně, že je tam aspoň jedna zaručená čarodějnice?
čarodějnice
lenka
| 30. 4. 2007 15:43
Tak nevím, nevím, dneska pořád koukám na oblohu, jestli nebudou lítat čarodějnice na koštěti a pořád nic ale viděla jsem několik letadel a dva horkovzdušné balóny, že by se tak modernizovaly? Ale čekám, že se nějaká čarodějnice zastaví a odnese si sebou toho svého toulavého ko***,co nám pořád rozhrabáná záhonky.
svátek
Lindule
| 30. 4. 2007 15:33
Milé Victorky, vše nejlepší k tomu dnešnímu svátku a miliony bezpečných letohodin na koštěti.
víkend
Lindule
| 28. 4. 2007 10:32
Já bych také ráda někam vyrazila (pěšky, ne na kole), ale jednak musím být v práci a druhak se stále ještě cítím jak moucha. Chřipka je prevít. Navíc jsem už přes týden nebyla ve fitku a strašně se mi stýská
Také mám
anonym
| 27. 4. 2007 18:49
problém se sedlem Nohy to ušlapou, plíce udýchají, ale po pár kiláskách už nevím, jak si sednout . Také jsem přemýšlela nad jiným sedlem. Nebo že bych si pořídila cyklistické kalhoty vycpané v rozkroku?

Hanka
Zdravím
vendy
| 27. 4. 2007 14:32
všechny Victorky a přeju krásný víkend !
My se chystáme zase na kola, tak doufám, že se fyzicky neodrovnám, tak jako minulý víkend...... Asi bych na tom kole potřebovala vyměnit sedlo, za nějaké pohodlnější, bojím se, že si v pondělí ani nesednu ........
pro pusi
vendy
| 22. 4. 2007 18:36
Mrkni do mého deníčku, v rubrice zdravý životní styl mám k té očistě několik příspěvků, a celý očistný týden tam je po dnech rozepsaný .
Očista
pusi
| 22. 4. 2007 12:31
Ahoj vendy,
mohla bys mi prosím říct něco víc o té očistě???Co přesně jsi jedla a pod.?? Děkuju
stěhování
kuchticka
| 22. 4. 2007 08:41
Asi by ta hypotéka Leni byla dobrá,jenže já jsem vedena jako matka samoživitelka tak mi nikde nedají.Nebankovní sektory sice jo,ale nepídila jsem se kolik se přeplatí a jestli bychom to utáhli finančně.Víš,jsem opatrná,žiju sice s přítelem,máme bezva vztah,tolerujeme se, ale má dost nebezpečné povolání.Vím o čem mluvím-jezdí kamionem -celý týden je mimo čr a kolik je bláznů na cestách a že to nemá jednoduché jsem měla možnost poznat na vlastní krk. A tak vydržíme rok dva a pak budeme mít našetřeno alespoň na byt z obce po neplatičích.A taky bychom chtěli ještě jednoho klučinu. A tak potřebujeme 3+1 určitě. Tak se holky mějte,táta šel koupit holce kolo tak mám jen prcka tak jdu ještě dospat noc.papa
Očista
vendy
| 21. 4. 2007 21:21
Očista se dala docela dobře zvládnout, nejhorší jsou asi ty první 3 dny, kdy se pijí ovocené šťávy a jí pouze ovoce a zelenina, ale zase na druhé straně jsem se v tyto dny cítila nejlépe . Když už se pak postupně přidávaly další potraviny, tak už to bylo v pohodě, ale hlad jsem nepociťovala v žádné fázi, ale zato chuť na něco dobrého, to ano . (obzvlášť když jsem koukala, jak si pochutnává zbytek rodiny).
Ale určitě to sebeovládání stálo zato, cítila jsem se moc dobře a ještě jsem shodila něco přes 2 kg - 1 kg se mi sice o ukončení kůry zase vrátilo, ale to se dalo čekat. Příští jaro si to určitě zase zopakuju !

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
20. 12. 2025 18:20
15793
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26