Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Vendy
lenka
| 21. 4. 2007 19:24
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Diky Vendy. A to není všechno. Zrovna mi volal táta od Honzíka že bude mít celý příští tyden dovču!!!Nebyli jsme spolu přes týden od porodu malého-včera to byly tři měsíce. U nás v Ostravě už taky kouká slunko tak jen ať nefouká studený vítr jako včera. Vypadalo to že na horách sněží, a na Lysé se sníh pořád drží. No a stěhujeme se z 2+0 ,kde nás bylo 5,když přijel na víkend i starší syn-je v péči otce- do 3+1!!!! Tady mám dvou plotýnkový vařič,jen sprchový kout a tam VANU a TROUBU!! hrozně ráda peču tak se fakt těším.TAk pokud to dneska vyjde dostanu smlouvu a další týden v sobotu klíče. Tak se mějte jdu honem vařit ať má ta má mrodinka co dobrého do bříška. Dělám řízky. mňam .
!

jéé, tak to by mě nenapadlo, že to tak vyzní. Žádné mazadlo
Stál 140 Kč.
nějak jsem to letos nestihla.
. Docela mi chutná. Jinak tu kopřivovou kúru držím zrovna teď, už jsem ve druhém týdnu, tak ještě jeden týden - piju směs, hlavní díl jsou tam kopřivy a pak ještě sedmikáska a petrklíč.
Že?
- to není nic pro mě !
, ale jinak mě vždycky přítel potěší tím, že když se v obchodě u něčeho zastavím a líbí se mi to, tak mě hned přesvědčuje abych si udělala radost a koupila si to. Raději dárky vybírá se mnou, protože jinak má strach aby se trefil do mého vkusu ....