Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

pro Renu
vendy
| 13. 3. 2007 20:26
Jo to chápu, vím jak naše děti taky pořád toužily po nějakém tom zvířátku. Je to škoda , teď už nezbývá než pořídit mu brášku nebo sestřičku
ahoj
renu
| 13. 3. 2007 20:20
Ty si tady?

To je dobře,já už fakt měla pocit,že se tu s nikym asi už nikdy nesetkám.

Jsme měli takovou radost z hokeje.jsem jim to přála,klukum ušatým,chleba sice levnější nebude,ale což,jsou to šikulové .
Petr tu vedle mě opět vede válku a přitom hltá rajskou,Máťa se dívá na TV na film Pejskové-je to o malých štěňátkách retrívra.Hm,malej,pořád smutní.
pro Renu
vendy
| 13. 3. 2007 20:12
Svatební noc teda nic moc , to ti bylo špatně z jídla nebo z nervozity ? Ale co, hlavně že vám to klape - a dokonce už 13 let, to je bezva .
pro Renu
vendy
| 13. 3. 2007 20:09
Ahojky Renu , to je fajn, že jsi si na Victorku našla chvilku . To jarní počasí je fakt paráda, skutečně jako v květnu, jen aby nás nečekalo zase nějaké překvápko, třeba sníh v červnu, dnes už člověk nemůže spoléhat na nic .
zdravim
renu
| 13. 3. 2007 19:43
Koukám,jak jste se rozjely v tématu svateb.Já už jsem vdaná 13let a kousek.Brali jsem se z lásky 15.10.1993,a bylo škaredě.A naše svatební noc,byl nezapomenutelný zážitek.Cha-já jsem proseděla na záchodě a Petr si sedl k platu se žloutkovýma věnečkama a jedl a jedl.No,paráda.

Všimla jsem si,že jste tu skoro samé Moravandy.Je to náhoda nebo co?

Rekonstrukce zatím zdárně pokračuje,ale já mám pocit,že to asi nikdy neskončí a že ten binec tu bude navěky.
Tak a je to tady-Budějce vyhráli nad Slávii!!Jóó
Jdu si dát panáka

Máťa teď prožívá zklamání,jeho dlouhotrvající kašel je výsledkem alergie "prachové",takže nemůžeme pořídit žádné zvířátko.Zrovna jeho sestřenka teď dostala malého retrívra,tak trochu závidí.***ka moje!

Tak jo,jsem ráda,že jsem si na vás udělala čas.Moc ho teď nemám a vždycky,když sem zavítám,tak mám smůlu-pusto a prázdno.

papa
Byty
anonym
| 13. 3. 2007 16:31
Ale zdá se mi, že se v poslední době ty ceny v Ov a v Op pomalu začínají srovnávat. V každým případě je to šílený.
pro Petkav
vendy
| 13. 3. 2007 15:42
Takže přímo z prajzské Vstávat o půl 3 - no tak to si vůbec nedovedu představit , tak to chápu, že jste raději volili tu Ostravu, a ty ceny bytů - to je opravdu velký rozdíl !!
Jsem moc ráda, že už bytovou otázku nemusím řešit, ty ceny jdou pořád nahoru, za 3+1 v paneláku už chtějí i 1 200 000 Kč.
Vendy
anonym
| 13. 3. 2007 15:18
Já jsem z Hlučína. Z Opavy jsme odešli kvůli práce, manžel dojížděl do Ostravy. A vstával v půl třetí ráno. Což se nedalo. A taky sehrál svou cenu rozdíl v cenách bytů v OV a v OP.
pro Petkav
vendy
| 13. 3. 2007 14:50
Jé tak to jste měli fakt složité obřad v Opavě a na hostinu až do Jeseníků ! Ty pocházíš vlastně odkud - z Ostravy ? Proč jste v Opavě nezůstali, když se ti tady tak líbilo ?
Vendy
anonym
| 13. 3. 2007 13:45
Počasí bylo krásný,ale docela horko. My jsme chtěli svatbu jenom uplně malinkou, tak jen svědky a rodiče. Ale nakonec jsme z toho upustili, protože to byla po dlouhé době příležitost, jak se sejít při nějaké veselé události. Poslední rok před svatbou jsme totiž pořád lítali po pohřbech. Tak nakonec se nás sešlo asi padesát, sice ne na obřadě, ale tak nějak průběžně. My jsme to totiž měli celé takové složité. Vzali jsme se v Opavě a na hostinu jsme jeli do Jeseníků, odkud manžel pochází a je tam zbytek rodiny.Docela chaos....
pro Petkav
vendy
| 13. 3. 2007 13:10
My jsme chtěli buď červen nebo září, nekonec zvítězil červen . A jaké jste měli na vaší svatbu počasí ? Měli jste svatbu velkou nebo malou ?
Je to má druhá svatba, takže chceme aby to byla svatba menší, taková jednoduchá, decentní.
Já se poprvé vdávala v březnu a to byl ještě snih. Nemám na svou první svatbu bohužel moc krásné vzpomínky. Obřad byl v kostele, byla mi tam děsná zima, oddávající byl Polák a nemluvil dobře česky, navíc měl špinavé boty, jako by právě vylezl z řepy, nemohla jsem se tenkrát na nic jiného soustředit, a pořád mu koukala na ty zablácené boty . Dnes mi to příjde k smíchu, ale vzpomínám si že mě to tehdy děsně mrzelo.
Vendy
anonym
| 13. 3. 2007 12:50
Máte hezký datum. My jsme se brali 7.6.
Ahoj holky
anonym
| 13. 3. 2007 12:49
Všechny moc zdravím a přeju hezký odpoledne. Asi jste všechny někde venku a sbíráte první sluneční paprsky.
pro Myšičku
vendy
| 13. 3. 2007 08:01
Myšičko, s přítelem jsme spolu 3 roky a přes všechny problémy, které život v takové smíšené rodině přináší je nám spolu moc krásně .
A co říkají na svatbu děti - no tak různě - nejvíce to těší Pavlínku, má mého přítele moc ráda a těší se že budeme doopravdická rodina , Klárka se také těší, ale ze všeho nejvíce ji zajímá co na té svatbě bude mít na sobě prostě jako puboš. A František, to je flegmatik, jemu je to tak celkem jedno, ale výhrady k tomu nemá ....
Příjmení budu mít stejné jako přítel, sice mě trošku mrzí, že se budu jmenovat jinak než Pavlínka, ale probíraly jsme to spolu a ona s tím souhlasí....tak jenom doufám, že ji to později nebude trápit.
Taky zdravím :-)
vendy
| 13. 3. 2007 07:43
Venku máme zase krásné slunečné ráno je to bezva, hned mám lepší naladu a více energie . Snad to krásné počasí vydrží, protože ve čtvrtek a pátek mám dovolenou (děti u nás teď mají jarní prázdniny) tak se těším, že vyrazíme na nějaký výlet.
A další pozdrav
anonym
| 13. 3. 2007 07:02
Taky vás chci pozdravit.
Dnes má být prý moc krásně. Tak jsem zvědavá. Mějte hezký den.
Pozdrav
ryba
| 13. 3. 2007 06:53
Ahoj holky,všem posílám jeden slunečný pozdrav.
Celý týden mám školení na nový program od osmi do pěti,tak ani nestíhám číst všechno,co jste napsaly.

Jinak nás postihla angina, Filip to chytnul,takže jako správný chlap pěkně fňuká a po pěti letech má antibiotika a vůbec to nechce.

Vendy to oznámení je moc hezký.Taky Ti ho schvaluji.

Mějte se fajn a užívejte jarní sluníčkol
Pozdrav
natyna
| 13. 3. 2007 06:52
Ahoj holky,jdu Vás jen pozdravit a zase pádím do práce,vrátím se až večer tak pište ať mám zítra co číst.Mimochodem,máte krásný téma.Ahoj
svatba
Evka
| 12. 3. 2007 21:14
já se také připojím. nám na svatbě mrzlo jen praštělo 22,12 a jsme spolu už 31 let tak že v počasí to nebude
svatba
Petra
| 12. 3. 2007 21:10
Jojo, když prší, prší štěstí a to je důležité
Vendy
anonym
| 12. 3. 2007 20:56
Když prší, prší štěstí, tak se to říká, ne? A když svítí slunce, budete mít slunečný život, ne? Takže nic není špatně.
Jak dlouho vlastně spolu jste? A co na to děti? Jak příjmení-necháš si svoje?
pro Petru
vendy
| 12. 3. 2007 20:48
Peťo výběr prstýnků nás teprve čeká, takže ti děkuju za radu .
Počasí si nikdo dopředu nevybere, tak nezbývá než doufat... ale máme variantu i na déšť, kdyby pršelo, tak by byl obřad v zámecké oranžeii, svatba mezi pomeranči
svatba
Petra
| 12. 3. 2007 20:23
Vendy, to je krásné, romantické - v zámeckém parku. To bude nádhera
Počasí asi řeší každá nevěsta. Sice jsme měli svatbu v kostele,ale já
se s ním nervovala už půl roku dopředu - i když to člověk neovlivní.
No, nakonec to byl nej***ší víkend v roce,všichni byli upocení, ale
mně to vůbec nepřišlo, neměla jsem čas o tom přemýšlet

Jak ti píše Lenka, určitě peněz ze svatby "zdravě"využij My jsme si za ně koupili hoodně kvalitní odšťaňovač a mlýnek na obilí

Jen bych ti dala radu, prstýnky vybírejte "naživo", u nás na výběr v
obchodě nebyly. Nabízeli je z katalogu-na víkend jsme dostali
10katalogů. Jenže obrázky dost zkreslují. Manžel přijel ze služebky po
téměř 3měsících necelé 3 týdny před svatbou, tak jsme potřebovali
rychle vybrat,aby je stihli objednat.Jenže realita byla jiná než
obrázek.
odšťavňovač
lenka
| 12. 3. 2007 19:58
Vendy, určitě toho využij a s předstihem všem řekni, ať ti koupí něco,co opravdu využijete - aby se ti nesešly třeba čtyři varné konvice a podobně. Myslím, že tím ušetříš i spoustu práce svatebčanům, protože nebudou muset vymýšlet svatební dar. A odšťavňovač určitš využiješ, všechny bioholky ho mají . Ne, vážně, já ho mám taky a moc ho využívám.
bio kytice
vendy
| 12. 3. 2007 19:53

teď jsme se s přítelem teda oba nasmáli , svatební kytice z bio mrkví Leni kam ty na ty nápady chodíš - fakt dobré
Ale s tím odšťavovačem je to dobrý nápad, stejně už o něm delší dobu uvažujeme !
kytice
lenka
| 12. 3. 2007 19:42
No dobře, když teda nebudeš mít bio hostinu, tak si aspoň místo klasické svatební kytice nech navázat svazek bio mrkví .

Ale mohla bys aspoň hostům říct, ať se ti místo svatebního daru složí na něco zajímavého, třeba odšťavňovač nebo tak něco, ne?
Jo, láska
anonym
| 12. 3. 2007 19:42
To je snad jediný důvod, proč jsem podstoupila pro nás tak nepříjemné martýrium na úřadě atd..

Vendy, krásné oznámení.

my jsme měli srandovní oznámení, s nějakými dráčky , dinosaury nebo příšerkami...či co to bylo. Příšerky se objímaly a byla kolem nich srdíčka. Manžel chtěl něco netradičního, když už to musí být. A mně to bylo jedno.

Vdávat se z lásky je to nejhezčí. Sice se každý divil, proč hned nemáme děti, nějak to nemohli pochopit...

Přeji všem nastávajícím manželkám krásný svatební den a hlavně ty po něm!
Svatební oznámení
vendy
| 12. 3. 2007 19:37
Uff - tak to jsem ráda holky, že mám to svatebko schváleno .

Peťo svatbu budeme mít 9.6.07 venku v zámeckém parku (takže mussííí být hezky )

Leni, svatební menu pořád nic chystáme se na to v pátek, ale v bio kvalitě ? - hmmm nevím, nevím - můžu se na to v těch restauracích zeptat
Este
lenka
| 12. 3. 2007 19:32
Tak já jsem se vdávala z lásky . Prostě jsem chtěla dát nějak všem najevo, že my dva jsme nerozlučná dvojice. Když jsem byla krátce po svatbě, hrozně se mi líbilo používat slovo "manžel" (a to i teď), zkrátka mě to nějak hřálo srdce. Ale na druhou stranu vůbec nic nemám proti tomu, když spolu lidé žijí jen tak , bez svatby - papír opravdu není k ničemu potřeba. Každý to má ale jinak, já jsem ráda vdaná,stejně tak jako je jiný rád, že svatbu prožívat nemusel.
svatebky
lenka
| 12. 3. 2007 19:29
Vendy, tak jsem si to celé prošla, myslím tím i ty ostatní svatební oznámení a to tvoje je z nich opravd unejhezčí. Takže z mojí strany to máš schváleno .
Hele, a co to svatební menu? Měla bys jít příkladem a udělat ho v bio kvalitě .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
21. 12. 2025 09:40
15795
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26