Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

manželství
lenka
| 11. 3. 2007 21:45
Já jsem vdaná šest let a jsou to nejlepší roky mého života . Holky a s kolika kluky jste chodily před manželstvím?
Petka
lenka
| 11. 3. 2007 21:43
Aha, už ani nevím proč jsem si myslela, že to není dálkově...proto mi vrtalo hlavou, v kolik chodíš do práce....no ale bylo mi divné, že bys cédéčka prodávala po nocích Praxe bude určitě zajímavá, to půjdete do nějakého ústavu ne?
tv
lenka
| 11. 3. 2007 21:41
Tak jsem zkoukla tu Záměnu manželek...chlap nemakačenko, co si už šest let hledá práci. Zdravý, silný, mladý kluk...no ať si žije každý jak chce, akorát mi vadí, že dáváme státu opravdu velké daně a ty pak jdu na sociální podporu těmto lidem.
Svatba
anonym
| 11. 3. 2007 20:05
My jsme se brali v roce 2003, ale předtím jsme spolu 4 roky bydleli.
Leni,
anonym
| 11. 3. 2007 20:03
studuju dálkově . Školu mám jednou za čtrnáct dní v pátek zhruba od 8 do 8 do večera. Jinak chodím do práce, dělám každý den od 10 do 6 do večera. Tak to jde. Jen to zkouškové bývá náročnější na čas. A v tomto semestru budu muset na 10dní někam na praxi, tak zase budu kombinovat. Ještě, že mám hodnýho šéfa.
Svatební fotky
anonym
| 11. 3. 2007 20:02
sem dám, až asi zítra, dnes se mi nechce hledat.
Vdávala jsem se v r. 1994 v červnu. Letos to bude tedy 13 let. Ale známe se 15 let. To je děs, tak dlouho, když to tak vidím napsané!

A holky, jak dlouho jste vy vydané?
A svatba?
anonym
| 11. 3. 2007 19:58
My jsme se brali taky v červnu, šaty jsem si nechaly na sobě jen tak dlouho, dokud se všichni dostatečně nepokochali tím, jak nám to sluší. Pak jsme se všichni převlékli do "civilu" a končili jsme v sedm ráno. Tak jsme si to parádně užili.
Petko
lenka
| 11. 3. 2007 19:56
Petko, já ti úplně rozumím, že z toho máš radost. Máš pocit, žes něco dokázala a tak to přesně je. Dostat se v pozdějším věku na vysokou a porazit ty mladé v přijímačkách, kteří si pamatují spoustu věcí ze školy, to je prostě paráda. a ty to nestuduješ dálkově, že? A v kolik hodin teda chodíš do práce?
Anonyme
Kloa
| 11. 3. 2007 19:55
Nic jsem ti neudělala, tak na mě neútoč!
Kdyby s tebou někdo zacházel jako mysicka se mnou, taky by sis to nenechal (a) líbit. Poprvé jsem to nechala být, podruhé už ne.
Ano, snažím se očistit, protože její útoky jsou neoprávněné.
svatba
lenka
| 11. 3. 2007 19:54
Jooooooo, to je bezva, že sem ty fotky dáš . A před kolika lety jsi se vdávala? To moje půjčovné stálo tehdy před lety šest tisíc, daly se samozřejmě půjčit t i levnější šaty, jenže já jsem byla ve třech půjčovnách a pak už jsem byla líná chodit někam jinam, tak jsem to vzdala. Jak říkám, můj styl svatby by byl teď jiný, ale tehdy jsme o tom s manželem tam moc nepřemýšleli, protože jsme to brali tak, že se to jako tak dělá a tak jsme šli s davem . dnes už ale přemýšlíme úplně jinak. Jdu se dívat na Záměnu manželek, docela mě ten pořad baví, tak zatím pa.
škola
anonym
| 11. 3. 2007 19:51
Já mám výhodu, že mě ta škola baví. Tak proto mi to asi nepřijde tak náročné. A navíc mám k tomu vytvořené ty nejlepší podmínky: hodného manžela, relativní klídek v práci. Takže docela pohodička. Ale, kdybych měla děti, tak nevím, jestli bych do toho šla.... Pro mě ta škola byla a je to nejlepší, co mě v poslední době potkalo a co se mi povedlo. A po naprosto šíleném roce 2005 mi vlila novou krev do života, takže já na tom vidím zatím jen samá pozitiva. Ale počkejte v květnu, to budu mluvit jinak, jen co mi začne zkouškové období.
svatby
anonym
| 11. 3. 2007 19:44
Jé, já oscanuji fotky ze svatby a zkusím je sem dát. To je úsměvné. Mladí a krásní...člověk si rád zavzpomíná!
Měla jsem bílé šaty (satén+krajka), úplně jednoduché.
Tatík je objevil v jednom sekáči, ale byly úplně nové!
Stály 500 Kč.
hvězdičky
lenka
| 11. 3. 2007 19:37
Já ty svoje hvězdičky zapomněla sledovat, takže ani nevím, že mám dvě, ani jak dlouho už je mám
moje svatba
lenka
| 11. 3. 2007 19:36
Já jsem ještě bioholka nebyla . Bylo kuřecí maso s různou přílohou, polívka nevím jaká a velký dort, který zadarmo upekl náš známý cukrář. Na svatbě byla rodina a dva páry našich známých plus jedno dítě a ještě jeden známý. Měla jsem půjčené šaty, které byly dost drahé, ale měla jsem je na sobě jen po dobu obřadu, protože byly děsně nepohodlné Dneska bych to pojala celé jinak, vdávala bych se v létě, na sobě nějaké obyčejné bílé šaty z obchodu, jen já, manžel, dva svědci a svatební hostina by byla někde na louce (teda ne že bysme se tam pásli, jen by byla v přírodě ). A co vaše svatby?
Foto aktivity?
anonym
| 11. 3. 2007 19:30
Tys byla v "zakázané diskusi"?

Heč, už mám taky dvě hvězdičky u ikonky, jako Ty.
než příjde Vendy
anonym
| 11. 3. 2007 19:28
A Lenko, co jste měli na svatbě vůbec vy? Už jsi byla tehdy "bioholka"?
Jak vypadá racionální svatební bio menu?

My jsme měli mikrosvatbu-jen svědci a rodiče. Oběd u našich, hovězí polévka s dom. nudlemi, to já můžu . Druhé už si nepamatuji. Odpoledne jsme šli do práce. Blázni, co?
Ale ne, bylo to v červnu, bylo krásně, jeli jsme hrát s divadlem na hrad Hukvaldy, taková malá svatební cesta.
Jak vy jste prožili svůj svatební den?
Myšička
lenka
| 11. 3. 2007 19:27
Myšičko, dneska jsem si prošla další tvé fotky, tak ti píšu jedničku s hvězdičkou za foto aktivity na Viktorce . Jen tak dál .
Petka
lenka
| 11. 3. 2007 19:24
Petko, holka, já na tebe musím pořád myslet...víš, ohledně té školy jak studuješ. Vždycky jak slyším že někdo, kdo už je dávno že školy, začal znovu studovat, tak se to ve mě hne, že jsem to měla udělat taky. Jsi fakt skvělá, žes zvládla příjimačky a vůbec jak zvládáš studium.
Wendy
lenka
| 11. 3. 2007 19:21
Wendy, už dlouho jsi nic nepsala o svatbě, je něco nového? Už máte třeba svatební menu? Zajímá mě, co budete baštit dobrého. A jaké svatební oznámení budeš mít? Dneska jsem četla, že do toho praštila i Verešová, tak teď jsi na řadě ty .
naty
lenka
| 11. 3. 2007 19:19
Ahoj Naty, taky tě u nás vítám, tvou ikonku jsem na Viktorce už zaregistrovala v nějakých jiných diskuzích, tak jsem ráda, že jsi našla cestu i k nám do třicítek
Kloa
anonym
| 11. 3. 2007 19:15
Jsi fakt už trapná, jdi k šípku!!!!!!!Snažíš se očistit hlavně Ty, ale už tady nikoho nezajímáš!!!!!!!!!!!!!!!Víš co, kandiduj na nějaký post do politiky, možná, že tam by jsi byla platná, takhle kdyby jsi se brala za nějaké zákony, republika by na tom byla lépe, ale tady, holka, holka........
Natyno
Kloa
| 11. 3. 2007 18:18
Ještě jsem chtěla dodat, že takových slušných romů jako jsi ty je jen pár. Už jsi někde psala, že ti to hodně lidí předhazuje. Jako bys za všechny mohla ty.
Naty
anonym
| 11. 3. 2007 18:12
Vypadá to, že nelituješ a jsi spokojený člověk. Takže jsi o nic nepřišla.
Teď máš děti větší a můžeš si začít užívat!
Taky dobrý!
Dítě v 16 letech
Kloa
| 11. 3. 2007 17:39
Obdivuju tě, že jsi to zvládla a dodělala si tu školu Vím, že na naší škole taky holka otěhotněla a školu si myslím nedodělala i když ji všichni dali velkou šanci, nakonec do školy přestala i jezdit.
Jak jsi to pak měla ze zábavou? Asi jsi musela předčasně dospět.
Taky jsem myslela, že je to mezi romy běžné mít dítě tak brzo, že to tak chtějí, protože běžně vidím v okolí romské holky, které nevypadají ani na patnáct a už mají mimčo. Myslela jsem, že je to jakási "tradice". Ale to, žes to všechno zvládla má teď tu výhodu, že jste s dcerou spíše kamarádky než matka s dcerou, máte k sobě blíž
Pro Naty
anonym
| 11. 3. 2007 17:22
Je to super, že ses přidala. Já jsem se přidala k holkám pár dní před Tebou, tak aspoň nebudu sama nováček. Teda mít dítě v šestnácti fakt musí být záhul. Máš můj obdiv. Upřímně, já když si vzpomenu, co jsem dělala v šestnácti. No nevím, jestli bych byla schopná mít takovou zodpovědnost. Ale, kdyby to přišlo, tak asi jo.
pro Natynku
vendy
| 11. 3. 2007 17:22
Teda tak to klobouk dolů, to tě fakt obdivuju, že jsi to takhle zvádla a dodělala si i školu . Máš asi moc fajn maminku, když ti takhle pomáhala . Píšeš, že jste byli s manželem 10 let, už spolu nejste ?
Folk mám taky moc ráda, zrovna ve čtvrtek jsem byla na koncertu Žalmana, Pavlíny Jíšové a Tondy Hláváče - bylo to suprové . Moc krásný zážitek !
Já mám osmiletou dceru, žiju s přítelem co má v péči dvě děti (10,13) takže máme taky veselo
anonymní z 10.3.2007 22:56:46
Kloa
| 11. 3. 2007 14:29
Naznačovala jsem smír, protože se mysicka v jedné chvíli jakoby snažila přiznat, že její útoky byly neoprávněné a skoro jako by se snažila přiznat chybu, ale snad se bojí, že by se zesměšnila nyní na plno to přiznat.

Zde (http://www.victorie.cz/…iskuze/tema.aspx?…) v příspěvku Ano o tom jsem psala 10.3.2007 21:20:01
souhlasí s tím, že mě na diskuzi napadla a urážela že jsem kdosi jiný, souhlasí, že mě v osobním vzkaze opět kontaktovala s další urážkou - "Myslím, že jsi i zpracovala a pomluvila mě u některých nových "Viktorek". Cítím víc, než bys možná chtěla. Měla jsem pocit, že jsi některým řekla, že jsem nebezpečná osoba..."

Tak proč si pořád všichni myslí, že vinna jsem já, že mysicka je ten chudák?
Komu vadí, že se to řeší veřejně, tak si opět stěžujete na špatné adrese, bylo to její přání.

Zkuste se nad tím všichni na chvíli zamyslet, že je to jak tvrdím.
Víte, nedivím se, že měl v historii Hitler takový úspěch, toto je srovnatelná situace. Jako ovečky jdete za člověkem plným intrik.
vendy
natyna
| 11. 3. 2007 14:09
Snadný to vůbec nebylo a nebýt mojí mamky,nevím kde bych dnes byla.Protože jsem byla vlastně v druháku,tak mamka šla místo mne na mateřskou než si dodělám školu,ráno normálně vstát k holce,jet 30 km do školy,když jsem se vrátila kolem 16.hodin přebírala jsem péči o malou já.Do toho se učit atd.Největší problém jsem měla s mlíkem,protože jsem měla nalitý prsa,tak jsem musela při hodině na záchod,prsa opřít o umyvadlo a stříkat a stříkat.Dneska se tomu směju.Ale zvládla jsem to.Otce jsem si nakonec vzala přemluvil mne,ale to doslova.Bylo mi 17 let.Byl tenkrát na vojně a vyšel zákon,že kdo má odsloužíno šest měsíců a je ženatý tak půjde domů.Chudáčka tam šikanovali a mlátili,tak mě ukecal a šel domů.Byla jsem sním 10 let.Miluju knížky,folk,vaření,procházky,kolo a svojí rodinu.A taky svojeho psa
pro Natynku
vendy
| 11. 3. 2007 12:19
Ahojky, taky tě tady mězi třicítkama vítám ! Máš osmnáctiletou dceru - téda - tak to jste skoro jako ségry ne ? No určitě to má také své výhody, že už máš děti takové velké, jak sami píšeš - máš více času pro sebe ! Ale starat se o dítě v šestnácti, to jistě nebylo jednoduché - pomáhali ti rodiče ? Napiš něco více o sobě - co děláš ráda, co tě baví ?
děti
natyna
| 11. 3. 2007 11:34
Jo jo holka už je to tak.Byla jsem strašně zamilovaná a jak to bývá tak i blbá!Holku jsem měla v 16 letech,strašnej šok!Ale co!Školu jsem udělala s vyznamenáním jsem signalistka.Vychovala jsem jí jak jsem nejlíp dovedla a myslím,že dobře.Studuje stavárnu a v červnu jí bude 18let.Víte jaká to je výhoda!!Přijdu z práce domů,mám uklizený byt,můžu si jet kam chci a já si ten život užívám pořádně teď!Mám ještě 13 syna,takže se nenudím.Pestrý život že?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 12. 2025 16:35
15796
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26