Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

pro Vendy
Petra
| 12. 3. 2007 19:22
Teda Vendy, tak koukám, že mi tak krásná a důležitá věc utekla GratulujiKdypak
máte termín?? Zkoukla jsem oznámení - je moc pěkné, jemné. Taky se mi
líbí, když jsou nahoře napsaná ty dvě jména pak rozevřeš a je napsáno
co kde,kdy...(taky jsme to tak měli )
pro Lenku - svatební oznámení
vendy
| 12. 3. 2007 19:14
Leni díky, já to přesně takhle dělala, ale nedařilo si mi, asi se někde vloudila chybička - takže tady je odkaz :
http://www.fotosvatebka.cz/index.php?…
svatba
Este
| 12. 3. 2007 16:29
proč vy jste se vůbec vdávali? já mám kolem sebe dost lidí, kteří tvrdí, že ke spokojenému životu s partnerem žádný papír nepotřebují a že manželství je přežitek.
čepec
slunko
| 12. 3. 2007 15:05
Nojoooo, já jsem ještě malý píííívo . Ale víte co, svého přítele beru jako svou rodinu, takže si skoro jako vdaná připadám, ale jasně, manželství je určitě daleko složitější. Jsem ráda, že jste v něm spokojené, jestli jsem správně pochopila
čepec
lenka
| 12. 3. 2007 15:00
No Myšičko, pod čepcem ještě není naše nová členka Slunko , jinak jsme všechny komplet ve stavu manželském.
svatební oznámení
lenka
| 12. 3. 2007 14:59
Vendy...ten odkaz vložíš tak, že normálně zkopíruješ adresu nahoře v liště (Ctrl C) a pak vložíš sem (Ctrl V)....nebo nám napiš název té stránky a řekni, kde to tam najdeme...jsem moc zvědavá, cos vybrala za oznámení.
pro Petkav
vendy
| 12. 3. 2007 12:52
Tak to jsem dříve bydlela kousek od tebe, na Anenské, je to ulice která křižuje Těšínskou, dnes je tam na roku supermarket Lidl. Ale dnes bydlím kousek od Pekařské u bývalé Big Billy. Tam je to bydlení klidnější a mám to všude kousek (do města i do přírody) .
Myšičko,
anonym
| 12. 3. 2007 11:47
My máme to nakažlivé těhotenství v rodině. V létě se narodí 5 miminek a skoro všechny na přelomu července a srpna. Tak bude pěkně veselo. Až začínám mít pocit, že jediná já jsem proti tomu "těhotenskému viru" imunní.
Este
anonym
| 12. 3. 2007 11:32
Tvému nastávajícímu se vůbec nedivím. Já taky ty zvyky nemusím. kdyby záleželo jen na nás, jdem podepsat papír a žádnou hostinu nekonáme.
Ale mužíček je jediný syn své maminky, bylo by jí určitě líto, když by ho neviděla se ženit. A já jsem si "tajnou svatbu" taky dovolit nemohla, protože to už udělala moje sestra a mamka jí to dodnes neodpustila, přestože ségra je už rozvedená.
Ach jo, ta rodina...
Ale v konečném důsledku by si mladí měli rozhodnout jak chtějí svatbu. Já si umím docela dobře představit, že bych nebyla na svatbě svých synů. Nějak nemusím tyhle velké oslavy. Manželství je pak stejně o něčem jiném, než to vypadá ve svatební den.

Ale hlavně : gratuluji. Rozšíříš řady vdaných paní. To už tu budem všechny "pod čepcem"? Nebo ještě některá zbývá?
Třeba je to nakažlivé , to jako u nás v práci, tam bylo nakažlivé těhotenství. Všechny holky zapadly během roku a v orchestru skoro neměl kdo hrát.
Vendy
anonym
| 12. 3. 2007 11:24
Na Těšínské, naproti Bivoje. Sice ten zápech byl občas šílený, ale jinak se nám bydlelo skvěle. Kousek do přírody, k řece.... A kde bydlíš Ty? Já jsem hrozně ráda, že tam můžu aspoň jezdit do školy. Už jen ta procházka po městě je jak balzám na duši.
pro Petkav
vendy
| 12. 3. 2007 11:09
Já mám taky Opavu moc ráda, ani si neumím představit, že bych měla žít jinde. Na Hradec často jezdíme na kolech i s dětma - z Kylešovic podél řeky. Je to moc pěkná trasa ! Opava je teď hodně příznivě nakloněna in-line bruslařům, máme v městském parku hodně nových in-line stezek .
A kde přesně jsi v Opavě bydlela ?
Vendy
anonym
| 12. 3. 2007 11:02
Raduň znám, vždycky jsme tam jezdili s manželem na kole, a pak seděli u rybníka u zámku. Je tam fakt moc krásně. A nebo jsme jezdli do Hradce nad Moravicí a pak dál do Žimrovic a tam nahoru do lesů. Ty jo, mě ta Opava tak chybí.
pro Petkav
vendy
| 12. 3. 2007 10:46
Svatbu budeme mít na zámku v Raduni, jestli ti to něco říká, je to kousíček za Opavou. Je tam moc krásně !
Ahoj holky
anonym
| 12. 3. 2007 09:37
Všechny zdravím a přeju hezké slunečné pondělí.
WENDY: Kde se budete brát? My jsme se brali v Opavě v Bezručáku.
ach ty chyby !
vendy
| 12. 3. 2007 09:31
alespoň mi můžete napsat
Člověk něco odešle bez přečtení a pak se na to nemůže koukat !!!
Svatba
vendy
| 12. 3. 2007 09:28
Holky, vy jste se teda včera činily, alespoň mám po ránu co číst !
Leni, svatební menu ještě nemáme, nemáme totiž ještě ani vybranou restauraci , žila jsem totiž v domění, že to má čas a včera jsme jsme si to šli dohodnout a zjistili jsme že restaurace o které jsme uvažovali se bude rekonstruovat,takže bude v době naší svatby zavřená. Takže musíme hledat jinde, a teda už co nejdříve !!!
Na svatbu pozveme jen rodinu a svědky - což obnáší 23 lidí z toho je 9 dětí . Svatba bude v zámeckém parku, včera jsme si to tam byli obhlídnout a bylo tam nádherně ! Jen aby vyšlo počasí ! Pak oběd a kafe - a pak šup do civilu - večer se chceme sejít s rodinou u rodičů "ženicha" na zahradě. S kamarády to oslavíme týden po... taky formou zahradní párty. Tak snad nám to všechno klapne.
Oznámení vybírám na internetu, hodím sem odkaz, alespoň my můžete napsat, jak se vám líbí !

Nějak se mi to s tím odkazem nedaří - poradíte mi někdo jak ho sem správně vložit ?
:)
slunko
| 12. 3. 2007 09:03
Zdravím holky a děkuji za vtáhnutí do diskuse :). Všechny tu hodnotíte svatby nebo je očekáváte a já si ji zatim je vysnívám a moc se na ní těším. Je to ještě otázka pár let. Já se přiznám, že také nejsem příliš na masové zvyky. Představuji si svatbu pod nebem (představa radnice mě neskutečně odpuzuje) na louce nejlépe a hostinu taktéž. Ale dnešní úřady nemají moc v lásce alternativy, takže kdoví, jak to nakonec všechno dopadne :).
Všem,které chystají svatbu držím palce ať se vše vydaří a je to ten pravý den D :). Páá
Lenko
anonym
| 12. 3. 2007 08:25
No, však my jdem taky na takový "romantický" nákup bot.
Při té příležitosti se stavíme "na Stodolní " na snídani. Nezdravou.

Ty astrologické kursy jsou záznamy z živých přednášek. Jednak základy (to neva, ráda si to zopakuji a upevním, však i tak vždy v pojetí někoho jiného najdu něco nového),a jednak další věci, které se chci doučit:
partnerská srovnávací astrologie, a pokročilé rozbory do hloubky, taky úvod do karmické astrologie. Některé přednášky jsou v dobré kvalitě, jinde je šílený šum. Je to asi 150 h přednášek. Tak si asi umíš představit, jak jsem ukojila svůj informační mamon!
Re:Este
Este
| 12. 3. 2007 08:24
tak nějak k těm zvykům nemá vztah a nesnáší dělat něco jen proto, že to po něm někdo chce.
varianty jsme samozřejmě promýšleli různé. jen ve čtyřech nechceme, protože bychom tam rádi byli i s našimi přáteli.
jedno jsme ale věděli jistě-žádná radnice....
Este
lenka
| 12. 3. 2007 08:18
Ahoj Este, my tu na Třicítkách máme taky jednu nastávající nevěstu , viď Wendy?
A proč ty zvyky nesnáší? A nepřemýšleli jste teda o nějaké jiné alterntivě, jen vy a dva svědci? Pak byste se těm zvykům vyhli a mohlo by to taky být pěkné.
myška
lenka
| 12. 3. 2007 08:15
Myško, s tou porcelánovou panenkou jsem ti to neřekla proto, abych ti mazala med kolem pusy, ale prostě to byl okamžitý první dojem z té fotky.
Ty kurzy astrologie jsou o čem?
My jdeme s manželem taky na "rande" na nákupy, ale nic romantického nekupujeme ...jen pár věcí na zahradu a pak jdeme na oběd do zdravé restaurace.
svatba
Este
| 12. 3. 2007 08:14
já když koukám na to společné krájení dortu...
za 3 měsíce se budu vdávat a můj nastávající nesnáší všechny ty zvyky typu rozbíjení talíře, tak jsem zvědavá, jak to dopadne
Ahooj
anonym
| 12. 3. 2007 08:06
Holkýýý!
Mužíček šel opravit tychýnino auto (tedy jel ho dát do servisu, popsulo se tam centrál. zamykání a minule vystupovali okýnkem ), tak než přijde, trápím zase klávesnici.
Dnes dopoledne spolu jdeme na rande do města! Mužíčkovi koupit boty a já jdu na poštu zaplatit kursy astrologie, který jsem dostala.
Chlapík (A.Baudyš jr.) mi ho poslal, jen tak, jako dopis, bez dobírky(3 DVD a jednoCD), tak to musím zaplatit složenkou. No to je ale odvážný muž, když mi věří, že mu těch pět tisíc pošlu! Ale když já jsem tak poctivá....chá chá.

S tou porcel. panenkou jděte někam! Ne ne ne. Proto jsem to tu nedala. Jen jsem si zavzpomínala na mládí...

Slunko, jsi vítána, vždy a všude na Viktorce.
fotky
lenka
| 12. 3. 2007 07:55
Já jsem si prohlídla fotky a hned na té první ve svatebním jsem si řekla, že Myšička vypadá jako porcelánová panenka...no a pa jsem si přečetla příspěvek Slunka a vidím, že nejsem jediná, kdo si to myslí

Sluníčko, nepiš, že sem nepatříš, my jsme rádi, že jsi tu .
hezké sny
natyna
| 11. 3. 2007 22:44
Tak jsem se těšila,že tady pokecám,ale od 17.hodin tu byla jedna návštěva a před chvílí odešla druhá.Uf mám návštěvy ráda,ale dnes jsem nebyla naladěná.Vstávám brzy do práce a vůbec se mi nechce.Zítra se tady snad ukážu,tak holky dobrou noc.
Chá
anonym
| 11. 3. 2007 22:05
Zdání klame. To byl anděl před 13-ti lety.
Dnes jsem stará, strhaná a protivná.

Ale většinou stejně moc šťastná manželka a máma.

Ale díky za kompliment, samozřejmě potěší.
:)
slunko
| 11. 3. 2007 22:01
Teda já musím reagovat, i když sem "nepatřím" /tím zdravím :)/, to je andělská tvář Dášo!! Vypadáš jako jedna moje kamarádka, které jsme vždycky říkali panenka. Sluší
A další
anonym
| 11. 3. 2007 21:56
Jak nám při hostině chutnalo :o))
A další
anonym
| 11. 3. 2007 21:55
fotky
Heč, zprovoznila jsem scanner! Jen to neumím zvětšit. Mělo by to jít ale zvětšit prokliknutím. Mně to funguje..
Kluci
anonym
| 11. 3. 2007 21:52
No, já se to skoro stydím říct, ale já jsem jich před svatbou moc nestihla.
Měla jsem kamaráda od školky, s tím jsem v 16-ti rok chodila. Ale bylo to spíš kamarádství, než láska. Pak jsem se na kursech v Bechyni bláznivě zamilovala do ženatého chlapa a půl roku se z toho léčila. Pak pár měsíců pauza, a objevil se můj "princ s bílým psem" (to je alternativa bílého koně)
No a takhle to dopadlo, viz příloha

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 12. 2025 16:35
15796
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková