Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Všichni pozitivní lidé
anonym
| 11. 3. 2007 11:08
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Pak mám sraz z kamarádkou ze základky, tak se těším. Ale, aby to zase nebyla až taková idylka na mě po návratu čeká seminární práce do školy.
). nicmene, ac nejsem zucastnena, doufam, ze zitra (vlastne dneska, koukam, kolik je hodin) budes uz mit klid. pres tvou zjevnou snahu o smir a vyvarovani se tematu, porad je do tebe "sito" a stale jsi provokovana k reakci...
tak, preji zitra klidny den, pripadne pevne nervy, pokud to bude pokracovat...papa.

Skoro bych řekla, že jsi trumfla mýho manžela, kterému se dneska zdálo o tom, jak ho kdosi zavřel do domova důchodců a místní obyvatelky ho skoro utancovaly k smrti.

.
, já bych to snad ani nevydržela, nikdy jsem noční nedělala a v 10 hodin jsem většinou totálně grogy. Tak ať ti to tam utíká ! A co po noční - dokážeš spát přes den ?
.máme hodně práce,a zaměstnavatel nám to dal příkázem
.Už 3týdny děláme nepřetržitě,a zákony jako že se nemúže dělat 16 hodin podnikatele vúbec netrápí.A že máme mezi směnama třeba jen6hod.nikomu nevadí.Ale musíme držet "huby"pokud chceme mít práci.Takže,kdo má volný výkend užijte si to,a ti co jdou do práce,přežijme to bez újmy
, tak mi to teď, když je to aktuální, ani nepřijde. Ale jednu změnu jsem zaregistrovala - cítím se klidnější, neřeším věci z kterých bych si ve dvaceti dělala hlavu. Vlastně by nebylo špatné, kdyby to takhle zůstalo