Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
žehlení
lenka
| 12. 1. 2007 14:02
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
, a jestli právě obědváte,tak dobrou chuť
.Je mi líp,takže jsem si stoupla k žehlení-činnost,kterou opravdu nemám ráda
-pustila jsem si TV,asi jediné pozitivum při žehlení-takže jdu na to,ať žehlička nezahálí,papa
téda vy jste toho v
Vyjeli jsme už brzy ráno, projeli se pendolinem, což doporučuju, děti budou určitě nadšené, prošly památky a místa, které byly v našich silách a finančních možnostech, protože na turismu pražáci chtějí vydolovat zlatý důl, ceny oproti cenám před třemi lety tak vzrostly, že i když jsme vážili takovou cestu, tak jsme si některé raději nechali ujít.
Nádherný pohled na Prahu je z brány Karlova mostu. Dalšími krásnými památkami je židovský hřbitov, Loreta, ale to už jsme si nechali ujít, židovský hřbitov z toho důvodu, že za vstupenku chtěli hříšné peníze a k Loretě jsme se už nedostali. A pokud vám zbyde čas i peníze, tak se projeďte na loďce po Vltavě. Pak jsme se už jen navečeřeli v KFC
a vydali se na Florenc, odkud nás do Ostravy zavedl autobus Student agency. Rozhodně varuji v Praze před kapsáři, jsou na každém kroku. Výlet to byl vyčerpávající, protože jsme měli v nohách spoustu kilometrů a byli jsme vzhůru 28 hodin. Pokud můžu doporučit, tak najít vhodné ubytování nebude na škodu, stihnete tak toho víc, protože druhý den můžete navštívit zoo. My jsme si ale nemohli dovolit zůstat v Praze přes noc z důvodu pracovních povinností. Koukám, že jsem se rozepsala, ale opravdu na Prahu ráda vzpomínám.

Ale i tak jsme se skvěle bavily. Je to taková jiná atmosféra, tombola atd. Jen mě mrzí, že v tomto směru partner moc společenský není, ale nevnucuju mu to, mám tu svou skupinku, kde stejně chodíme všichni povinně bez partnerů a připomeneme si tak naše taneční. Ale jinak plesy nevyhledávám, už jsem taky skoro dva roky na žádném nebyla, protože plesová sezóna vychází většinou na zkouškové období
A tak to mám i se školními srazy, protože tu naší plesovou skupinku tvoří spolužáci ze základky.