Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Pozdrav
ryba
| 23. 1. 2007 13:32
Ahoj, všechny zdravím,ale nikdo tu zrovna nemá čas. U nás už začíná pomalu sněžit,tak uvidíme ,co z toho bude.
Mám dneska strašně práce,tak jsem alespoň nakoukla. Měte se všechny móóóóóć hezky
Milá anonymní
anonym
| 22. 1. 2007 18:53
Pořídit si dítě je jistě krásná a radostná věc. Ale pořídit si díte bez otce trochu zavání sobectvím. Mít dítě jen pro sebe. Nedat ho nikomu.
Dítě není majetek. Zamysli se nad tím...
klub třicátnic
anonym
| 22. 1. 2007 14:54
ahoj třicátnice, tak jsem se rozhodla, že si ve svých 33 letech pořídím k mé osmileté dceři v rozvedeném stavu ještě jedno dítě, ale chtěla bych ho sama, chlapa doma nechci, jsem normální??????????????
A zase je tu pondělí
vendy
| 22. 1. 2007 14:32
Ahojky holky, zdravím vás při pondělku .
Dneska jsem se do práce plížila ve slunečních brýlích, venku to tolik
nápadné nebylo ale v šeru kanceláře ano. Takže nakonec jsem brýle
odložila, ale pohled to opravdu není pěkný - ze světle fialové se stala
temně fialová až skoro černá, František konstatoval že vypadám jako
vampír. Navíc mě to oko začalo při práci u PC bolet a slzet takže jsem
se raději objednala na zítra k očnímu. Ale moje antisportovní kolegyně
byla hned na koni, a že to pořád říká, jak je sportování
nebezpečné ! No jo, ale úraz se může stát kdekoli - kdykoli.

Tak nám hlásí sněhovou kalamitu - abych se přiznala tak se na to ani
moc netěším, už jsem si na tu mírnou zimu zvykla a docela mi vyhovuje . Jsem zvědavá kolik toho sněhu napadne.

A co dětičky - drží se - nebo je zmohla chřipka ? U nás je úplná
epidemie - některé školy mají už dokonce chřipkové prázdniny a v
Pavlínčině třídě bylo v pátek jen 9 dětí ze 17. Naše děti se
zatím celkem drží, jen Pavlínka měla o víkendu zvýšenou teplotu a je
trochu nachlazená, dneska byla ale bez teploty a do školy chtěla, tak
uvidím co se z toho vyvine.
Díky
vendy
| 20. 1. 2007 19:36
Holky díky za podporu, už to moc nebolí ale oko hraje všemi barvami, zatím převládá fialová jsem ráda, že jinak mám to oko v pořádku a už si z toho spíše děláme srandu. Nevím, jestli mi v práci budou věřit, že jsem jednu neslízla. Marek je z hoto chudák celý špatný . Jo jo při sportu je opravdu k úrazu jenom krůček, ale je to poučení pro příště, nikdy se nemotat do cizího pole .
pro vendy
renu
| 20. 1. 2007 13:35
Tak to mě mrzí,aspoň na dálku posílám pofoukání na bolístku.Tak leduj,leduj,Vendísku,ať odbarvíš bebísku.Já jsem před chívlí dorazila z práce.Trochu orazim a jedem k sestřence na návštěvu.Její manžílek nám bude budovat kuchyň,dneska ho asi trochu naštvu,protože opět přijdu se změnou původního návrhu,no,snad mě nesežere .Tak jo,přeji vám všem krásný víkend, a Tobě ,Vendy,přeju,ať Tě to nebolí a máš brzo po nežádoucím makeupu.papa
pro Vendy
Petra
| 20. 1. 2007 12:37
Vendy, přeju, ať se to rychle vstřebává a očko vypadá líp a líp.

Božátko Vendulko!
anonym
| 20. 1. 2007 10:34
Ojojoj, to je moc nepříjemné.
Chudinko, to muselo bolet...:o(
Já pořád říkám, že sport bolí! A vida! Bolí!
Doufám, že Tě doma patřičně opečovávají!
Sportovní úraz
vendy
| 20. 1. 2007 09:33
Ahoj holky, tak tento víkend pro mě nezačal moc dobře , včera večer jsme byli jako obvykle hrát badmigton, hrajeme čtyřhru, takže jsme dva v jednom poli a já jsem úplně na konci hry v zápalu boje dostala pálkou těsně vedle oka. Byla to rána, že se mi úplně zatmělo před očima a chvíli mi trvalo než jsem se z toho trochu vzpamatovala. Celý večer jsem oko ledovala, ale i přes to ho mám dnes nateklé a fialové, nemůžu ho ani pořádně otevřít. Ach jo - nevím jak půjdu v pondělí mezi lidi, i sluneční brýle budou v tomto čase nápadné...
lenka
renu
| 19. 1. 2007 16:16
Nevim,co je to začít něco malého.Ale chápu,myslíš nebrat si toho moc najednou.Já nechci třeba za týden shodit 20kg nebo zdolat angličtinu,ale vždycky začnu jako že něco správného a tak do 14dnů jsem zase na začátku,neumim se ničeho držet.Jinak v práci jsem byla dneska 3.den,dobře už je mi taky,ale mám pocit,že se asi už nikdy nezbavim kašle.Zašla jsem si dneska ke kadeřnici a asi jsem to přehnala s melírem,je ze mě blondýna z Londýna,nevim,nevim,co na to poví manžílek.Zítra jdu taky do práce,takže si ani nepřispím
Renu
lenka
| 18. 1. 2007 17:30
Renu, já jsem spíš myslela konkrétně o jaké věci se pokoušíš...nejlepší je vždycky začít něčím malým, kde je šance na úspěch, to člověka povzbudí, aby se pustil do něčeho většího. A jak bylo první den v práci, už je ti dobře?
pro Renu
vendy
| 18. 1. 2007 17:16
Takové začátky taky znám, před několika lety jsem nadšeně začala s angličtinou, ale tolik se mi to pletlo s němčinou - lektorka říkala, že mluvím anglicky s německým přízvukem (asi to fakt znělo strašně) a nakonec jsem toho nechala. Teď mě to mrzí a přemýšlím, že začnu znovu, štve mě, že nejsem schopná pomoci dětem ani s úkolem !
pro Renu
vendy
| 18. 1. 2007 17:09
vy už máte ty úkoly jistě hotové a my teprve teď začínáme, Pavlínka se učí na zítra básničku a pak se ještě musíme vrhnout na čtení !
začátky
renu
| 18. 1. 2007 17:07
Pořád něco.U ničeho nezůstanu dlouho.Pořád chci něco změnit,ale vždycky po chvilce sklouznu zpátky.Jsem v tom příšerná,štve mě to a vim,že jenom já s tím můžu něco udělat.Chtít je velmi málo.Já jsem dřív taková asi ani nebyla,aspoň mám ten pocit,ale teď poslední dobou se mi to prostě vymyká.Musim to překonat.Začátky jsou sice hezká věc,ale nesmí to být začátky konce a pořád dokola.Ale třeba tenhle nový rok přinese i pro mě něco pozitivního,co mě bude posouvat dopředu a nebude mě to nutit pořád se vracet na "začátek".
anonymní
lenka
| 18. 1. 2007 15:25
ahoj anonymko, vítej mezi námi, ale prosím zaregistruj se, ať víme, s kým si povídáme, jo?
Renu
lenka
| 18. 1. 2007 15:24
Renu, tak jsem si četla tvůj profil a tam píšeš, že pořád něco začínáš...tak sem přemýšlela, co pořád začínáš ?
ahoj
renu
| 18. 1. 2007 14:55
Vítám nové přírůstky a přeji všem krásný, zamračený a větrný podvečer.Jdeme dělat úkoly,tak papa
Vendy
ryba
| 18. 1. 2007 12:59
ten airsoft je střílení .Mají team a nosí vojenské oblečení,objednávají si to přes net. Mají na to brýle, batohy ,ešusy .No je to takový malý voják. Mě se to moc nelíbí, neboť se o něho bojím ,ale prý už není malý kluk.
Tak mi nezbývá než se s tím vyrovnat.
pro Rybu
vendy
| 18. 1. 2007 12:39
Taky myslím, že je důležité aby děti něco bavilo, aby se jen tak
znuděně neflákaly. Naše děti mají taky hodně zájmů, nejmladší dělá
lidové tanečky a chodí na výtvarku, Klárka chodí na keramiku a oba pak
ještě i s Frantou dělají orientační běh. Prosím Tě co je přesně ten
airsoft, to je střelba ? Tomu se věnuje asi syn, že ?
30
anonym
| 18. 1. 2007 12:30
Jo mě už je hrozných 32.Fůůj,ale cítím se pořád na 18.
pro vendy
ryba
| 18. 1. 2007 12:25
Holka zatím ještě jde, ale s klukem je to horší. Připadám si jako nejhorší a najnemožnější matka na světě.No snad to nějak přežijeme...

Jinak ty koně ,není opravdu nic levného. V jedné vesnici blízko nás má jeden pán koně a platíš si tam buď hodiny a učí Tě jezdit a nebo tam máš ustájenýho svého koně a platí se krmení,veterinář atd. Moc ji to baví,má tam kamarádky a vypadá hrozně spokojeně.
pro Rybu
vendy
| 18. 1. 2007 11:55
Omlouvám se za překlep v předchozím příspěvku !

Koně to je krásný koníček, ale asi hodně náročný. Děti mají nějakého svého koně, nebo chodí někam na jízdárnu ?

To už máš už docela velké děti - a co puberta, ještě nic ? Taky
mám doma 13 letou slečnu, je to dcera mého přítele a puberta už se na
ni značně podepisuje
pro vendy
ryba
| 18. 1. 2007 11:43
Mám 14 letého kluka a téměř 13 letou slečnu. jsou 16 měsíců po sobě,tak někdy vypadají jako dvojčata. Syn je na základní škole a dcera je v sekundě na církevním gymnáziu. Jinak mají docela dost zájmů airsoft, aerobic,a teď hlavně koně.
pro Rubu
vendy
| 18. 1. 2007 09:38
vítám další třicátnici, napiš nám něco o sobě, v profilu jsem vyčetla, že máš dvě děti - kolik jim je ?
Ikea
lenka
| 18. 1. 2007 09:02
To je zvláštní, že Ikeu má každý rád, ještě jsem se nesetkala s nikým, kdo by řekl, že tam mají škaredé věci. Třeba když ten obchod zařizovali, tak si tam vzali poradce na Feng shui - čímž docílili, že se tam lidi cítí dobře Já mám na poštovní schránce nápis Nevhazujte reklamní letáky, ale katalog Ikei dokonce po prolistování vozím rodičům jako vzácné zboží .
nakupování
ryba
| 18. 1. 2007 07:21
Jsem z 10 tisícového města, takže u nás není žádný velký obchoďák, za to spousta viet.obchodů. Takže na nákupy oblečení jezdíme většinou do většího města,protože jinak všichni nosí podobné oblečení. Teď v sobotu se chystám s dcerou do Prahy a chtěly bychom využít slevy. Tak uvidíme.Jinak si nedokážu představit,že bych trávila víkendy v hypermarketu. Stačí mi jeden den a mám toho dost.
nakupování
renu
| 17. 1. 2007 17:07
Ikeu mám taky ráda,zkusili jsme i Kiku,ale to neni uplně to pravé,i když se tam taky dá vybrat.U nás na jihu ale žádnou nemáme,jen Roller a to jeslabý odvárek obojího.Ale mám kamárádku v Praze,tak si jednou za čas děláme výlet a to potom prohlídku nevynecháme.Jinak trávit celý den v centrech je nad moje síly a chápání.
Supermarkety
vendy
| 17. 1. 2007 07:51
u nás je to
zrovna tak, supermarkety rostou stále nové a nové jako houby po dešti,
a malé obchůdky zanikají. Nerada v těchto hyper obchodních centrech
nakupuju, vadí mi že nevím co kde najdu, ta spousta lidí a také to že
většinou koupím více než jsem původně chtěla. Mám dva oblíbené markety
střední velikosti, pečivo napuju v malé pekárničce, ovoce a zeleninu v
sezóně nejraději v tržnici od soukromníků. Ale znám spoustu lidí, co si
v těchno hypercentrech libují, vyrážení třeba to Futura na celodenní
výlet - jdou tam do kina, obcházejí obchody, dají si tam oběd - no
takhle zábava není pro mě . Občas se tam taky vypravíme, ale většinou když jdeme za nějakým konkrétním zbožím. Jo ale ráda jezdím do IKEI - to zase jo .
nákupní centra
renu
| 16. 1. 2007 18:45
Lidi,taky máte pocit,že nás chtějí zaválcovat nákupní centra?Já jsem ze 100tis.města,máme tady zastoupené asi všechny velké hyper a super markety a staví další a další.Ve středu města pak člověk nenarazí na normální krámek,a když se tu někdo rozhodne podnikat,tak to brzo vzdá,protože lidi prostě nakupujou v megaprodejnách.Měla bych asi mlčet,právě v 1 z center pracuji,ale co je moc, to je příliš.
kloa
lenka
| 16. 1. 2007 18:31
Já to vůbec neberu jako výtku ani se nezlobím, prosím tě, taková prkotina . Jen mě na to zajímalo, jak jsi na to přišla. Já taky myslím, že to utáhne, trochu se holt uskromní a až se rozkouká v novém městě, tak se může postupně třeba porozhlédnout po něčem lépe placeném.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
5. 11. 2025 19:02
15456
Petu La
15. 10. 2025 17:29
3
Ivan Zeman
3. 10. 2025 16:40