Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Veslování
Kloa
| 4. 1. 2007 16:59
My jsme v zimě chodili do posilovny, kde jsme si zlepšovali kondičku a na jaře jsme šli na vodu. Na trenažeru to je makačka, taky nejde na tom cvičit hodiny, chce to mezitím dělat pauzy a posilovat na jiných posilovacích strojích na oddych. Na konci semestru byla soutěž a získala jsem první místo ve veslování na veslovacím trenažeru v kategorii ženy, těžká váha. Strašně m veslování bavilo. Dokonce jsem tam trhla svůj osobní rekord.
Na vodě jsem problém neměla, strach z vody nemám, i když jsem chvílemi uvažovala co by se stalo, kdyby se loď převrátila, protože musíte mít nohy upevněné řemínky. Ale na to člověk nesměl myslet, ono taky nasednout na tu loď není nic jednoduchého, není stabilní, jediným stabilním bodem, který ji drží nad vodou jsou vesla opřená o vodu. Tak vkládám ještě jednu fotku, našeho vedoucího, ten byl na skifu jako ryba ve vodě
veslování
lenka
| 4. 1. 2007 16:42
My máme u nás v posliovně kam chodím veslovací trenažér, párkrát jsem ho vyzkoušela a je to pěkná dřina. Ale na vodě by mi to dělalo asi problém ,já mám totiž strach z hluboké vody kde nevidím na dno.
Sníh vs. písek
Kloa
| 4. 1. 2007 16:08
Opavdu je to písek, tak otužilá nejsem Je to v Tunisku, na Djerbě, nádherná dovolená

Děkuji za zhodnocení výstřihu Ono lidé ho často hodnotí a dokonce nahlas. Jednou mi jedna paní (byla to má učitelka v první třídě ) když jsme se náhodou potkaly ho zhodnotila takto: "tééda to jsou prsa, krásná". A na Djerbě, i když to zrovna příjemné nebylo, volali "pekná prsa" tím jejich přízvukem. Ale bylo to legrační.

Zvyk s jablky taky neznám. Člověk se pořád učí.

Vendy, ta nejmladší je šikovná, takové sluníčko. A starší určitě nějaké to kilo navíc neuškodí, potřebuje to, je takové vyžle.

Tak ještě foto na dvojskifu.
Vendy
lenka
| 4. 1. 2007 16:05
Vendy, tvoje dcera je prostě sladké stvoření, ale to už jsem ti jednou psala...úplně by se třeba hodila do té vánoční reklamy na kofolu, jak je tam ten tatínek s dcerou, řezou stromek a objeví se tam ten divočák. Jo a taky má moc hezké ponožky Nedávno jsem si taky koupila ponožky s hlavou kočky na kotníku, no jako nějaká puberťačka,ale moc se mi líbily. Jinak červené křeslo z Ikei znám, je moc pohodlné, máte k něm i tu podnožku?
Fotka
vendy
| 4. 1. 2007 15:31
Zapomněla jsem tu fotku vložit tak tady je
pro Lenku
vendy
| 4. 1. 2007 15:30
To je zajímavý zvyk s těmi semínky z jablka, o tom jsem ještě
neslyšela. No ty suché měsíce by mohly vyjít a červenec a srpen -
ať nám o prázdninách neprší !

Tak tedy přikládám ještě jednu vánoční fotku - naše děti na Štědrý večer, ještě v očekávání ....
Kloa
lenka
| 4. 1. 2007 15:28
Kloo, tak takový výstřih jako máš ty bych brala taky
písek
lenka
| 4. 1. 2007 15:27
Já jsem si taky nejdřív myslela, že je to sníh a ještě jsem si říkala, že je Kloa hodně otužilá, když má jen šaty
Kloa
vendy
| 4. 1. 2007 15:22
Jé jak tak na to koukám tak to bude spíš písek a sněhu by jsi asi v těch šatech zmrzla !
Kloa
vendy
| 4. 1. 2007 15:21
Krátké vlasy ti opravdu moc sluší

A ta první fotka je zajímavá - to je na sněhu ?
Fotka
Kloa
| 4. 1. 2007 15:01
Při vkládání to dělalo nějaké problémy, tak teď doufám, že tu nebude foto 2x.
skif
Kloa
| 4. 1. 2007 14:54
je možné, že jsem to napsala zmateně. Tak teda učiním ještě opravu, foto, které už jsem zde jednou přikládala. Je škoda, že zde nejde vložit fotek více najednou, tak do dalšího příspěvku dám ještě jednu fotku
fotky
lenka
| 4. 1. 2007 14:49
Vendy, díky za oživení diskuze dalšími fotkami z rodinného alba...ještě nějaké pošli, prosím prosím . My jsme taky na Vánoce pouštěli loďky ze skořápek a se svíčkou...a pak jsme ještě dělali takový zvyk ,že se vezme 12 semínek z jablka a ty se hodí do hrnku s vodou a podle toho ,kolik jich vyplave, tak takvoý počet bude suchých měsíců - vyplavaly dvě. Škoda jen ,že jsme si je nějak nepoznačili názvy jednotlivých měsíců, abychom věděli, které ty dva měsíce to budou
Kloa
lenka
| 4. 1. 2007 14:45
Já jsem myslela, že jak píšeš, že pro představu posíláš foto, tak jsem myslela že když jsi psala o svém vzhledu, že přikládáš svoje foto a ona to byla fotka toho skifu
pro Klou
vendy
| 4. 1. 2007 14:42
Tak k tobě byla příroda opravdu štědrá, to máš moc fajn !

Ta fotečka je krásná, úplná idylka, ale několikrát jsem byla sjíždět
vodu a to byla docela fuška, na druhý den mě vždycky všechno bolelo,
asi jsem u veslování namáhala svaly, které na to nejsou zvyklé. Ale
jinak máš pravdu, je to moc pěkný sport.
Vzhled
Kloa
| 4. 1. 2007 14:34
Myslím, že na druhou stranu je dobře, že nejsme se sebou úplně spokojené, protože kdyby to tak bylo, měly by jsme 130 kg a mysleli si o sobě jaká nejsem kočka jako jedna paní v pořadu Jste to co jíte.
Vendy, výškou je opravdu zbytečné se trápit, je to věc, kterou opravdu neovlivníš, jen přizpůsobením šatníku. To taky dělá divy a na tomto já stavím Zamyslet se vyplatí nad věcmi, které ovlivnit můžu, vlasy, pleť, váha, svaly atd. Teda ale nějak tady mezi vás nezapadám S křivým chrupem jsem neměla nikdy problémy, naopak jsem byla vždy obdivována jak mám krásně rovné zuby. O pleť jsem se nikdy nemusela nijak starat a pořád vypadá dobře, ani akné mě v pubertě netrápilo. Celulitida mě (ještě ) netrápí. Prsa velikost 75E až 80E. Výška tak akorát (169 cm). S vlasy problém vcelku nemám, jen bych si přála mít je zase na chvíli dlouhé, ale nikdy nevydržím překonat tu kritickou délku a když si vzpomenu na to, že okolí říká, že si krátké vlasy můžu dovolit, tak se nechám stejně ostříhat. Váha tak akorát, už několik let mám pořád stejnou váhu a to i když se víc najím nebo se hlídám, takže v mém případě by nějaký ten úbytek, vysněných 5 kg, vyřešil jedině pohyb, kterému právě neholduji, teda ne, že bych k tomu měla nějaký odpor, naopak, když už sportuji, tak mě to baví, ale neumím udělat ten první krok, obléknout se a jít sportovat. Jinak ráda běhám, hlavně vytrvalostně, velkým koníčkem je kolo, ale nerada jezdím sama a někdy je těžké na projížďku někoho sehnat. Ale mou velkou láskou je veslování, je to úžasný sport, který zpevní a protáhne celé tělo, posiluje nohy, ruce, záda, hrudník ... Ale veslovala jsem jen rok, v prvním ročníku na vysoké, pořád váhám vzhledem k ceně, zda si pořídit veslovací trenažer, ale vím, že si ho stejně jednou koupím A penízky na skif (loď) také nemám. Pro představu přikládám foto.
Vánoční fotky
vendy
| 4. 1. 2007 12:14
Právě jsem prohlížela naše vánoční fotky, některé se moc povedly, takže na ukázku jedna vánoční náladovka
Výměna
vendy
| 4. 1. 2007 07:43
13-ti letá dcera mého přítele si jako předsevzetí do nového roku dala
přibrat minimálně 10 kg - ona je hrozně vysoká a hubená jako špejle,
dlouhé nohy - no prostě modelkovský typ a není vůbec spokojená, protože
nemá vůbec žádné ženské tvary - takže jsem jí nabízela, že bych jí dala
něco ze svých fondů - no jo no - kdyby to tak šlo! Ale je to důkazem
toho, že každý chce právě to co nemá

A jedna má kamarádka má nádherné kudrnaté vlasy, po kterých já jsem vždycky toužila a ona si je žehlí do rovna žehličkou
Prsa
anonym
| 4. 1. 2007 07:22
Noo, mně by dvě čísla docela stačila.. Mně by stačilo i jedno. Jsem skromná.
Uděláme výměnu?
Že vždycky lidi chtějí co nemůžou mít a to co mají jim překáží...
Možná kdyby to "ten nahoře" naděloval nějak spravedlivěji..

Jo, rovnátka, další můj handicap-mně se do pusy všechny zuby nevlezou, museli by mi nějaké vytrhat. Rovnátka nemůžu mít kvůli své profesi (hraji na dechový nástroj) a proto to nešlo řešit ani v pubertě, když se mi zuby začaly křivit. Hold svému povolání musím něco obětovat.
Hezký den, děvčátka!
změna
vendy
| 4. 1. 2007 07:18
Tak já svůj vzhled už taky neřeším, dříve jsem se trápila tím, že jsem
malá (159 cm), ale pak jsem zjistila, že ať mě to bude trápit sebevíc,
stejně už nevyrostu a tak na to prostě kašlu. Vlasy taky nic moc -
jemné, rovné - doma si je pečvivě vyfoukám a sotva vyjdu na ulici, jsou
hned zase splihlé - marná práce. Rovnátka by mi taky bodly - ale když
jsem se na to ptala u zubaře - tak se na mě usmál a říkal - no ve vašem
věku už bych to nechal být ! Takže to neřeším, přítel mi tvrdí, že jsem
krásná - tak mu to prostě věřím - teda alespoň se o to snažím !!!
změna
packa
| 3. 1. 2007 20:56
No holky,až na ty prsa,z kterých bych mohla rozdat aspon dvě čísla a pořád bych měla dost,asi jsme na tom podobně,i s těma zubama.Rovnátka mě teprve čekají.
jak vypadáme
Katka
| 3. 1. 2007 13:23
Myšičko, nebudeme my dvě jednovaječné dvojčata? Taky mám malá prsa, hrozné vlasy, celulitidu a vysoké čelo. akorát ty zuby už křivé nemám, nosila jsem rovnátka, ale jinak jsem celá ty No není nad to si číct tyto diskuze, to je výborné, hned se mi zlepšila nálada .
běh
lenka
| 3. 1. 2007 13:15
Jinak dneska jsem byla běhat a ty endorfiny jsou vážně jako nějaká droga- naštěstí zdravá droga Teď přes svátky jsem neměla skoro žádný pohyb, na běhání se mi zdálo už moc zima, takže jsem nebyla a ani v posilovně ne....celou dobu co jsem se doma jen tak válela- byly přeci svátky, takže jsem se válet chtěla- jsem ale byla taková nějaká ne úplně spokojená a pořád jsem nevěděla, čím to je. ¨Dneska je venku devět stupňů, tak jsem byla běhat a hned jsem s uvědomila, co mi bylo- chyběl mi ten pohyb. Chybělo mi to přijít domů s vyplazeným jazykem, spocená až za ušima, vlízt si pod sprchu a pak je tak blaženě tam spát a nechat si proudit endorfimy. Jsem teď jako znovu nabitá, s veselou náladou a mám chuť změnit svět. No jo, já vím, že zase otravuju s tím svým běháním, ale když ona je to tak skvělá věc a já mám touhu to říct všem ,kdo ještě neběhají, ať jdou do toho, protože jim to strašně pomůže.
vzhled
lenka
| 3. 1. 2007 13:07
Myšičko, já nehodlám dělat změny svého vzhledu ve stylu chodit do solárka, malovat se i když jdu vyhodit smetí, dělat si pěticentimetrové nehty, voperovávat si silikony a podobně. Snažím se být spokojená s tím, jak mě příroda stvořila a jsem s tím někdy více někdy méně spokojená. Ale dělá mi dobře takové to rozmazlování se přírodními věcmi. jako dát si na obličej voňavý ***ový olej, udělat si masku z jogurtu, jít si zaběhat , pak se osprchovat , natřít semeduňkovým olejíčkem a tak podobně, dělá mi to prostě dobře na duši. Už jsem zjistila, že krása je někde jinde než ukrytá pod tunou makeupu a jde hlavně o to být spokojená se životem, jaký člověk žije, protože se to se pak odráží ve tváři a takový člověk vypadá hezky.Holt někdy jsou ale lepší a někdy horší dny...
Změny?
anonym
| 3. 1. 2007 12:40
Holky, jaké změny?
Jsme krásné tak jak jsme. Vždyť tak si nás ty naše protějšky vybraly, tak ať si užívají!
Já osobně se cítím naprosto dokonalá a není na mě co vylepšovat (no, možná až na žádná prsa, křivé zuby, vysoké čelo, baculaté bříško, celulitidu, hrozné vlasy...)
Ale to asi změní pouze plastická chirurgie a já svou energii a peníze hodlám investovat zcela jiným směrem!
Takže kerásný nový rok všem, ikdyž nejsme dokonalé!
Změny
lenka
| 3. 1. 2007 09:43
Vendy, tak si čtu to tvé novoroční předsevzetí a říkám si, že my holky je máme tak nějak stejné, prostě podobné věci, které chceme dělat jinak. Většinou se to týká našeho vzhledu. Taky jsem přemýšlela, co bych mohla dělat jinak, v čem se zlepšit, protože zlepšovat je pořád co. Já bych chtěla zapracovat na svém sebevědomí....někdy mi totiž dělá problém poznávat nové lidi a hlavně komunikovat s někým, kde je v mých očích sebevědomější. Ale u mě je to v takových vlnách, někdy jsem úplně v pohodě a mohla bych jít třeba na hrad pokecat si s prezidentem a naopak někdy mi dělá problém vyřídit něco po telefonu. Někde ve mě je zakořeněný pocit, že se nechci ztrapnit, taký zvláštní pocit studu v komunikaci. No, takže bych chtěla zapracovat na tomto. A co vy ostatní byste na sobě chtěly změnit? a nestyďte se to říct naplno, pokud vám něco trápí, sem s tím, vždyť už jsme si v hodně věcech dokázaly vzájemně pomoct a podpořit se .
Novoroční přecevzetí
vendy
| 3. 1. 2007 09:12
Holky dáváte si nějaká novoroční přecevzetí ? Já to nikdy nedělám, ale
když nad tím tak přemýšlím určitě bych chtěla začít chodit častěji
cvičit, v loňském roce jsem to stíhala 1x a někdy 2x týdně - takže si
říkám, že bych chtěla chodit 2x minimálně. Leni docela přemýšlím o tom
tvém běhání, že by to mohlo být docela fajn, alespoň bych se nemusela
vázat na určitý čas, jako je to ve cvičení. Ale u nás v okolí, žádné
běžce nepotkávám, tak nevím jestli na mě nebudou koukat jako na blázna.
Zkusím přesvědčit přítele, jestli by to toho nešel se mnou .

Taky bych chtěla celou rodinu naučit stravovat se zdravěji, jíst více
zeleniny a ovoce, luštěniny, celozné pečivo, zařazovat Bio potraviny -
u přítele se mi to daří, horší to bude s jeho dětma, ale snad se to
taky zlomí.

A pro sebe bych chtěla více duševní pohody, aby mě kdejaká maličkost
nevyvedla z míry - já totiž od mala nemám ráda změny a když s něčím
počítám o ono se to najednou všechno změní, tak mě to úplně vykolejí a
trvá mi než se s tím srovnám, ale určitě se na tom dá pracovat a
naučit se tyto situace lépe zvládat .

Jé a taky bych se chtěla zdokonalovat ve své němčině, ale pořád se k tomu nějak nemůžu dokopat !
pro Kačenku
vendy
| 3. 1. 2007 08:35
Kačenko taky tě moc zdravím v novém roce, už jsem si říkala, že jsi se tady dlouho neukázala .

I já doufám , že snad nějaký ten sníh napadne - už máme všichni
připravenou výbavu na lyže a děti dostaly na vánoce běžky, tak
snad je budou moci brzy vyzkoušet.

A co ten tvůj malý u vánočního stromečku ?Určitě měl z dárků velkou radost !
kloa
kacenka
| 2. 1. 2007 19:55
To máš teda pravdy. Děti vydrží daleko více než my starší. Já už jsem byla unavená skoro v 10hod, že bych šlá spát a malý poletoval jako splašený a těšil se na ohňostroj.
Taky bych chtěla hodně věcí letos splmnit. No snad se mi to aspoň trochu podaří.
Svátky
Kloa
| 2. 1. 2007 19:09
Taky zdravím v novém roce! Vánoční svátky, Silvestr a celkově to volno uteklo strašně rychle. Ale i já jsem byla jednou z těch, která musela navštívit lékaře. Na druhý svátek mě začaly bolet mandle, dostala jsem angínu, do toho se mi začal opět prořezávat osmý zub, takže nešlo žvýkat ani polykat A tak jsem Silvestr oslavovala rychlými špunty, protože alkohol byl kvůli antibiotikům tabu. Ale i tak jsem si to užila, ve 23 hodin jsem se sešla se svou mamkou a přítelem v poměrně nové kavárně ve městě a na půlnoc jsme šli domů
Kačenko, tříletý syn mé sestřenice se na nový rok ve dvě hodiny ráno rozhodl koukat na Karkulku
Přála jsem si, aby byl letošní rok lepší než ten loňský, protože to nebyl nejveselejší rok, tak snad se mi to vyplní.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
5. 11. 2025 13:52
15454
Petu La
15. 10. 2025 17:29
3
Ivan Zeman
3. 10. 2025 16:40