Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Pro vendy
kacenka
| 2. 1. 2007 17:50
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Prostě takový vánoční internetový půst
Pokud mám popsat, jak jsme se měli, tak v podstatě bych to shrnula, že jsme nic nedělali, jen se váleli a koukali na dvd -nebylo to špatné, akorát jsem celá taková nějak zpomalená a přespalá
! 
chyběl nám jen ten sníh !
.Tak jak jste prožily Silvestra?My celkem normálně,až na to,že 5letá Markétka se ráno 31.12pořezala ,ne tak moc,do prstu,ale krve teklo dost.Manžel,který celý rok není nemocný,ráno 31.12vstal s chřipkou.No a já?Já jsem si 31.12 pro změnu až večer zlomila prst.No ale o púl noci jsme si připily,a byly rádi,že ten silvestr nedopadl húř.Předsevzetí si nedáváme,ale od středy jsem měla jít cvičit,k vůli zlomenině to asi odložím.
.
O mnoho lepší by bylo, kdyby se s námi nepral, ale to děcku těžko vysvětlíte... Dostal ATB , prospal odpoledne 2 hodiny a bude dobře. Doufám.
- přjeju Jiříčkovi aby se co nejdříve uzdravil a užil si alespoň zbytek zimních prázdnin.
tak at se z toho brzyčko dostane
To BY JSI SE ZCVOKLA,UVIDÍŠ ŽE JE TO JEN NĚJAKÁ OŠKLIVÁ VIROSA,NEBO STŘEVNÍ CHŘIPKA A ZA PÁR DNÍ BUDE JÍRA BĚHAT A ZLOBIT,JAKO NORMÁLNĚ.JAK JSTE SI UŽILI VÁNOC?VYCHUTNALI JSTE SI TY ROZZÁŘENÝ OČIČKA?Je to divný,myslím počasí.Děti místo sáněk a bruslí na led ,zkouší kola a kolečkový brusle.Tak se zatím mějte hezky a brzy ahoj!
To koukám!
) a ony každý rok. Ikdyž si píšem v dopisech přání, pošlou zvlášť ještě pohled...