Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
saláty
lenka
| 20. 12. 2006 10:45
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
bez toho se klidně obejdu.
.Před pár dny nám manželova maminka oznámila, že pro nás napekla spoustu vánočního cukroví -vůbec to nechápu, ona dobře ví, že tohle já ani manžel nejíme a to jsme ji ještě pro jistotu na to upozorňovali a ona říkala, že to ví a přesto to napeče. Jinak po sněhu ani památky, to mě docela mrzí, bez toho to nějak není úplně ono. Jsem pro myšlenku,aby na Šterdý den povinně politici uzákonili umělé zasněžování v případě, že nenasněží 
.
....dnes se chystam na nepecene jahelne kulicky a spaldove susenky, tak doufam, ze to pujde od ruky
a jo,taky jsem dříve jako malá milovala mléčnou kolekci a teď když už mlsám,tak tu hořkou .Mléčná je divně voňavá a přeslazená.Stále dostáváme v práci,mléčnou i hořkou,takže je nekupuji,ale stále věším.Velký úspěch u nás mají (jak se jen jmenují,dříve jsme jim říkali Honzíci)ty bombony balené v barevných pozlátkách,na konci mají bílé krajíčky,tak ty co mají příchuť margot a banánku v čokoládě,tak ty zaručeně nezbývají,ale zmizí jako první.
jako by ty tvoje bolavé záda byly málo. Tak ať jsi co nejdříve zase fit !!!
Doufám ,že mě to do neděle pustí,nemůžu ani koukat na televizi a i ten počítač mě bolí.
Jinak jak jste prožili víkend?My moc hezky,Terka hrála na vánočních trzích koledy a tak jsem opravdu nasála vánoční atmosféru.Jinak holčičky jsou s tím chlebem vynalézavý,tu mojí to naštěstí zatím nenapadlo,ale kdo ví?Začíná být mírně nervní,jak se blíží ježíšek,zlobí a vymýšlí blbiny,tak se možná podobných kousků taky dočkám.I když nerada!Zatím jen chodí a 20x za den loudí,aby jsme už ustrojili ten stromek co je v kůlně,aby jsme prý potom neměli takový fofr!
Naštěstí letos snad poprvé mám dárky nakoupené,
....a pak zkusim v tydnu ten chleba, jsme zvedava, poradte mam zkusit dynovy nebo slunecnicovy
ahoj holky, já mám dneska dovolenou a vyrážím ke své mamce péct cukroví, takové ty hlavní druhy pečeme vždycky společně, ve dvou to jde rychleji a navíc si s mamkou vždycky v klidu pokecáme