Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Změny po vysazení hormonální antikoncepce
DiskuzePřidat názor
:)
slunko
| 16. 4. 2009 10:25
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Při vybalování si vždycky užijeme moře srandy
S vytékáním není problém, zajdu si potom do sprchy, opláchnu se (jen zevně) a je vše v pohodě, ráno je třeba jen trošku něco na kalhotkách, ale žádná tragédie, nic co by vadilo nebo bylo nějak moc cítit, že to je nepříjemné, ráno si dám sprchu a pohoda 

Taky jsme si tím s přítelem potvrdili, že naše nová antikoncepční metoda s Pharmatexem očividně funguje, jak má 
Celkově jsem měla mnohem menší bolesti v podbřišku i v kříži a i psychicky jsme se cítila dobře-i přítel se divil, usmívala jsem se, byla jsem dobře naladěná-což první dny menstruace u mě nebývalo běžné.... Tak to už je opravdu gól! Já to mám všechno naopak - po vysazení HA mám hezčí pleť, menší menstruační bolesti..zajímavé
Nejlíp si asi tu knížku přečíst
. A pro Lucajdu, koukni se na
Pořád se "učím", že i když je něco jasné a pochopitelné pro mne, nemusí to tím pádem být jasné a srozumitelné i pro všechny ostatní, ale evidentě s tím mám stále problémy. Já vím, že má každý právo na své názory, své chyby atd., no pořád se musím učit více toleranci a pochopení druhých...Co se týče těch "duchovních" příčin všelijakých zdravotních potíží, tak ti, kdo se tímto zabývají a rozumí tomu říkají, že "my" si o sobě můžeme myslet co chceme, ale naše tělo mluví jasně a nelže. Co jsem měla možnost poznat já, je to pravda, i když většinou toto poznání nebývá příjemné. Ale na druhou stranu nám to může hodně pomoci.