Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Co s "tím" po "tom" :)

Diskuze

sperma:-)
LadyGaGa
| 11. 5. 2009 12:41
ahoj..beru 2. měsic antikonecepci..ze začatku me to docela štvalo..a ale je to logicke..kam jinam by to (vy)teklo Takže občas to vyjde tak že mam přitavene kapesničky..ale vetšinou to nevyjde Tak když ho ze mě přitel vynda tak si udělam jakoby svičku..a přidržuju a přitel skoči pro kapesničky nebo toaletak..a paks se utřem.. Blby je že mi to taky vyteka po ruznych intervalech...proto si dam do kalhotek kapesniček..nebo intimku..A do do rana je klid
Také
lolka
| 9. 5. 2009 20:55
jsem se toho z prvu obávala, ale měla jsem hned na poprvé sakra zkušeného chlapa, takže po ruce musíš mít prostě spoustu kapesníčků, nebo toaletního papíru a nebo ta sprcha, co už někdo radil. Ale co je lidské se přece nemusí řešit.
=)
Evan
| 28. 4. 2009 18:34
Ahoj, tak tohle já s přítelem řešíme hodně často. Pokud se milujeme po ránu a já pak musím do práce, tak to ze mě neustále vytíká, i když se vysprchuju. Proto používám intimku a je mi fajn..
Spejlatko
jituliiik
| 12. 10. 2008 13:53
Ahoj
Pokud užíváš antikoncepci tak jak máš, tzn. že ji bereš pravidelně každý den přibližně ve stejnou dobu, tak těhotná nebudeš. K selhání může dojít když si zapomeneš vzít jednu a více tabletek, když užíváš zároveň nějaké léky, které účinnost antikoncepce snižují, např. ATB, třezalka tečkovaná aj. anebo když máš zažívací potíže-zvracení, průjem.
Přečti si pozorně příbalový leták anebo se zeptej svého lékaře
antikoncepce
Spejlatko
| 12. 10. 2008 13:38
Ahoj, chci se zeptat, nemám zatím zrovna moc zkušeností. ... Když se do mě tedy přítel udělá a užívám antikoncepci - budu těhotná? Může dojít k nějakému selhání??
co s tim potom
barunka1985
| 7. 10. 2008 21:52
sice už tu dlouho nepsal ale třeba na to ještě někdo reagovat bude....

asi mám přítele který to tak nějak řeší, ale tim zase nechci říct že mi to vadí.
jako antikoncepci užívám prášky tak kondom nepoužíváme.
po milování si bereme oba kapesníček i když on tedy víc já moc ne. já pak jdu asi co nejrychleji na toaletu, vadí mi totiž jak to pak ,,teče´´ jenže ono to ,,teče´´ ještě třeba až druhý den ráno.
i když taky se mi ze začátku stalo že jsem to nějak neřešila, ale přiznejme si že ono pak v tom hned spát taky není nějak moc příjemný i když vim že to je naše....
už tak nějak jako nevim co jestli po milování si pak brát hned intimku nebo tak.

je to pro mně docela ošemetné téma...
konec řešení blbostí
Pilotka007
| 2. 12. 2007 19:01
Zuzi: Také me to moc mrzi.Přeji hodně štěstí... držím palce.

A akorat se potvrzuje co tu všichni celou dobu říkáme.Lidi se sem chodí bavit, odreagovat se prijít na jiné myšlenky.Místo toho tu naleznou takovou spoušť... nemá cenu to dále pitvat, stalo se... a doufám spolu s ostatními že se ti, co tu jaksi vyšilují uklidní, přestane se to řešit a navrátíme se k tématu této diskuse.Nikoho z ničeho neobviňuju...ale tohle je příliš i na mě.Je to pakárna...
Zuzi a Dedeckova
Miky
| 1. 12. 2007 19:03
Zuzi, taky se ti omlouvám. Hlavně, abyste to doma zvládli. A přišel ti ten poslední mail? My se zatím držíme v nevědomosti, ale prý v pondělí, dnes mi to manžel říkal, by tam měl zajet - ( do nemocnice). Bude to na celej den, ale hlavně, aby se vědělo co a jak.
K tématu: Tak já jsem vážně slyšela, že je to dobrý na pleť, ale přijde mi to jako hloupost. Nemám to vyzkoušené, haha a ani to zkoušet nebudu.
No a teď k tématu Na obličej
Dedeckova
| 1. 12. 2007 14:46
Nikdy mě to nenapadlo a když jsem se ptala přítele, tak jemu se takový nápad taky nelíbí. Ale viděli jste Sofiinu volbu? Sofie si tam maže sperma na tváře, takže možná ta verze o pleťové masce nebude úplně mino
Ahoj zuzi777a a všichni ostatní
Dedeckova
| 1. 12. 2007 14:45
Máš naprostou pravdu. Už je mi hrozně z toho, jak se k sobě lidé chovají. Poslední dobou se kolem mě objevují smutné lidské osudy a tím víc si všímám, jak si lidé pomalu přestávají vážit věcí, ale i sami sebe navzájem.
stane se
Kozlik
| 30. 11. 2007 20:35
To mě mrzí a určitě všechny ostatní. Přeju brzké uzdravení. taky jsem si řikal co se to tu děje, když jsem sem vlez. Nakonec jsem taky musel napsat. To se nedá ničím omluvit ani vysvětlit. Miky já na ní prdim z vysoka, ať si o mě myslí co chce. Nejsem jednoduchej ale asi sem se přiklonil špatným směrem podle dotyčné Kloi. Jsem rád, že jí neznám a znát netoužim tyhle lidi.
holky, co blbnete??
zuzi777a
| 30. 11. 2007 19:58
Teda mě se chce zrovna brečet, měla jsem teď zoufalé dny s ujasněním diagnózy mého muže a tak jsem se moc těšila na diskuzi, že si počtu , odreaguju se . Když jsem zjistila, že nejvíc příspěvků má tahle diskuze, řekla jsem si to bude asi nějaká super odvaz požvatlanda. Nakoukla jsem a je mi z toho smutno jak se pošťuchujete, naprosto iracionálně, místo přátelského pokecu.
Má takový dojem, že ať se kouknu kamkoliv, lidi jsou na sebe hrozně divní. Teprve až jim zaklepá Zubatá na někoho z blízkých, nebo jim na rameno, třeba pochopí, že by bylo lépe jedy nechat v kapse, rýpaly ignorovat a zkusit si poklábosit.
Zkusím si proběhnout ostatní diskuze, třeba je někde předvánočně a hezky vyladěno.
oslavička
Miky
| 30. 11. 2007 19:46
Dneska bumbáme vínečkoV osm přijdou kamarádi a bude oslavička. Už se moc těším. Teda ale že mě to víno nutí k reakci na tu puntíčkářku Ještě že tady už nebudu.
kajda
Miky
| 30. 11. 2007 19:30
Kajdo, všimla sis, že uráží dalšího člověka, který pochopil to, co ona ne? No, není to už vážně k smíchu?
kajda
Miky
| 30. 11. 2007 19:26
Kajdo, pokud možno, nereaguj. Takhle to zase rozpitvá do šílených rozměrů. Ona chce pořád dokola vědět to, co je tady už několikrát napsané.
Miky
Kloa
| 30. 11. 2007 19:23
Miky, ty jsi fakt úžasná. Co to tady zase tvrdíš? Že jsi nereagovala? Ale já jsem odpovídala na tvůj příspěvek, tak to je asi zvláštní, v tom případě tady někdo píše za tebe a ani o tom nevíš, nebo že by rozdvojená osobnost Stejně jako jsem odpověděla na tvůj příspěvek jsem odpověděla i na ten od adelaidy, byl určen mi, protože mi zase předsouváte něco co jsem nenapsala. Až tady napíšu, že jsi Miky řekla o papežovi, že je gay, asi by se ti to taky nelíbilo, a proč, protože jsi to nenapsala?
A kdy toho necháš ty. Kdybys ses místo urážek věnovala faktům, tak se to vyřešilo v klidu.
Kajda
Kloa
| 30. 11. 2007 19:14
Kajdo, víš ty vůbec co chceš? Dušovala ses jak je nejlepší toho druhého ignorovat a nevšímat si ho a tohle je podle tebe ono? Nevšímám si tě, přesto, že bych o tvém charakteru a tvých příspěvcích měla co napsat, ale ty jen rýpeš a rýpeš. Tohle je právě podle mě nemoc. Takže se chovej podle toho jaké rady druhým uděluješ. Mi to problém nedělá, nevyhledávám tě, tak se podle toho taky chovej.
Kozlík
Miky
| 30. 11. 2007 19:09
Nic jí nepiš, začne to zase nanovo. Je nemocná. Píše úplně o něčem jiném.
Kozlík
Kloa
| 30. 11. 2007 19:08
Já tě taky neznám a asi ani nechci.
Pokud si myslíš, že uvedená tabulka vypovídá o důvodu selhání antikoncepce, tak budeš asi stejně "jednoduchý". No to mi právě pověz proč psala Miky o něčem co je jasné, že tabulka neříká.
lidičky
Miky
| 30. 11. 2007 19:05
Taky si myslím. Moje kamarádka by se k tomu vyjádřila tak, že je zakomplexovaná. Všimli jste si, že já nereagovala a ona zase napsala? Dokonce rovnou i Adelaidě, aby se mohla, pro jistotu, hádat s někým jiným.
Kozlik
Miky
| 30. 11. 2007 19:02
To neřeš. Ona toho nenechá, víš. To je celá Kloa.
NEUVĚŘITELNÉ!!
anonym
| 30. 11. 2007 19:01
Já ji sice znám, ale až teď také opravdu jen zírám.... Toto už musí být nemoc, ta holka musí být snad chorá nebo co...
ke kloa
Kozlik
| 30. 11. 2007 18:10
Hele holka já tě neznám, ale co sem tady četl zíráám. Podobáš se jednomu spolužákovi a na toho teda nerad vzpomínám. nevim z čeho si vytvořila ten svůj rozběr, ale já jsem teda pochopil smysl tý věty jako adelaida. proč by někdo psal o něčom co je jasný všem, tak bylo úplně logický o čem mluví.- Zdar a sílu
adelaida
Kloa
| 30. 11. 2007 18:00
Adelaido, i pro tebe, pokud Miky tvrdí, že je tabulka závislá na důvodu selhání antikoncepce, tak to opravdu nechápe, asi stejně jako ty, protože tam o důvod selhání antikoncepce vůbec nejde. Takže si ty urážky do hlupáků nechej pro sebe. Větu jsem pochopila jak byla napsaná, za to, že to Miky špatně napsala ale já nemůžu

Neustále se také přesvědčuju o tom jaké "jednoduché“ osoby se na diskuzích vyskytují.
Miky
Kloa
| 30. 11. 2007 17:58
Jen doufám, že vás mé urážení uspokojilo
Miky, píšu ti to doufám už naposled, než mě začneš z něčeho zase obviňovat, ničí názor ohledně tématu jsem nikomu nevyvracela. Pouze jsem chtěla uvést na pravou míru to co jsi o té tabulce pronesla a tím nemyslím to, že je tabulka zkreslená, protože ženy lžou. Napsala jsi o ní, že spousta žen nepřizná důvod selhání antikoncepce. A opakuji, důvod selhání antikoncepce z tabulky nevyčteš. To je nezvratný fakt, na základě kterého jsem ti napsala, že pokud toto opravdu tvrdíš, tak jsi nepochopila smysl tabulky. Obyčejné konstatování, žádný útok, výsměch. Netvořila jsem si žádnou svou verzi, takto jsi to prostě napsala. Do tvé hlavy nevidím, tak můžu těžko vědět, že jsi tím myslela úplně něco jiného a to, že žena nepřizná pravý důvod otěhotnění. To jsou ale dvě rozdílné věci. Taky ses mě na nic neptala, jen ses začala smát a urážet.
na obličej s tím
Kozlik
| 30. 11. 2007 16:57
Mě to taky neláká. ***herečky jsou lehký holky a je mi fuk proč to dělaj. Zajímall mě názor holek jak se na to udělání na obličej koukaj. Ta moje o tom nemluví, ale jak jí znám tak by to nechtěla. Takže si vyhovujem.
Angelwoman
Miky
| 30. 11. 2007 14:22
To je fakt. Vzpomínám si, že jednou jsem viděla ***, kde ona se hrozně bránila, ale on ji nutil, ale to asi bylo schválně. Nebo opravdu nevím. Některé scény mi hlava nebere.
Miky
angelwoman
| 30. 11. 2007 14:06
Právě, že já jsem párkrat viděla i jak chtěly třeba uhnout, ale nestihly to A bylo prostě vidět i přes sebelepší snahu, že jim to je nepříjemné...
Tak já jsem ráda, že takhle pracovat opravdu nemusím, resp. nechci. Naštěstí si na chleba umím vydělat i jinak.Ale když si to holky vybraly, musí vydržet vše
Angelwoman
Miky
| 30. 11. 2007 13:58
Takhle jsem nad tím nepřemýšlela, ale asi jo, no. Možná bych to brala jako nějaký zneuctění nebo nevím. Já taky nevím, co na tom ti chlapi mají a ženský už vůbec.
Holky
Miky
| 30. 11. 2007 13:56
Teda co ale ty ***herečky musí vydržet....Myslím to všeobecně. Ale samy si to vybraly, že jo...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 8. 2025 20:40
14876
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18