Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 19. 2. 2015 14:23
0
0
Reagovat!
Vehorka
| 20. 2. 2015 13:46
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

(vtip - doufám, že jsem tě neurazila- neznáme se....
)

. No určitě byla i klika, že nenastaly žádné komplikace. Teď se musím snažit, abych si nějaké nepřivodila nevhodnou aktivitou. Nejsem zvyklá polehávat. Ještě že je zima a zahrada spí
. A ještě k hormonům, co tady probíráte - mně pomáhal Sarapis. Ale já jsem přechod prodělala už dávno před operací, ve "správném" věku, tak nevím, jak to všechno probíhá při "vynuceném" přechodu. :-\ Každopádně přeju všem hodně zdraví a rychlé hojení. Ten půlrok, co prý trvá zhojení vnitřních jizev mi připadá v nedohlednu...
Tys nebyla na JIPce?? Já měla taky nadstandard, ale tam mě dali až po 24 hodinách hlídání a monitorování.
) ani nevím, že jsem někde byla... Pro jistotu jsem si nechala na ruce nemocniční náramek, abych pamatovala já i moji drazí na to, že se mi to nezdálo
. A velký dík mojí paní doktorce, která mě s kolegyní operovala ! V nemocnici jsem pobyla 7dní a ke svému úžasu jsem vložky kromě prvního dne po vyndání tamponády nepotřebovala. Když jsem se asi 4.den ptala pana doktora, kdy teda jako se začnu "čistit", koukal na mě jak na trubku
Děkuji