Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 23. 4. 2013 13:29
0
0
Reagovat!
anonym
| 23. 4. 2013 22:05
0
0
Reagovat!
anonym
| 23. 4. 2013 22:27
0
0
Reagovat!
anonym
| 24. 4. 2013 09:10
0
0
Reagovat!
anonym
| 24. 4. 2013 20:48
0
0
Reagovat!
anonym
| 24. 4. 2013 09:45
0
0
Reagovat!
anonym
| 24. 4. 2013 14:55
0
0
Reagovat!
anonym
| 19. 4. 2013 21:43
anonym
| 18. 4. 2013 15:40
anonym
| 18. 4. 2013 14:28
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
tak jsem skončila z rozřezaným břichem, aby ne když mně děloha vážila 2kg. Prý to ještě na sále neviděli, ale holt jsem to já. Operace trvala skoro 4 hod, pak ARO , týden v nemocnici a teď jsem doma. Z nemocnice jsem jela bez špinění, bolesti jsem měla jak při menzes. No doma jak to znáte, tam něco uděláte , tam něco přerovnáte tak jsem začala trochu špinit, ale podle p. doktora to do 4 týdnů po operaci není vyjímečné. Cítím se unaveně, břicho bolí, ale jsem šťastná, že je to za mnou. Pokud je operace bez komplikací za 4-5 dnů jdete relativně bez problémů domů. Bát se toho nemusíte, jsou na světě horší věci. Beru Wobenzin a zdá se, že je dobrý jen a to vám taky asi nikdo neřekne, při jeho braní upozorněte v nemocnici, že ho berete. Musí to vědět kvůli zředění krve, může vám to pěkně znepříjemnit život. Navíc mně začalo bolet celé tělo, kolena , záda atzp. Po konzultaci s lékárníkem, jsem se nevzdala a dál ho brala což je dobré. Ta potvůrka wobenzin si našel záněty v těle, které postupně dává do pořádku. Držím vám všem palečky děvčata a hojte se rychle 

...já čůrat chodila i před operací,jen jsem myslela,že by se to třeba mohlo zlepšit,no třeba časem.Ještě jednou díky hezký večer 
Na neschopence jsem byla po operaci řezem přes břišní stěnu 4 měsíce a přišlo mi to tak akorát vzhledem k mé fyzicky těžší práci. Jiné to samozřejmě bude pokud pracuješ někde v kanceláři nebo nemusíš v zaměstnání moc zatěžovat tělo.......... Cvičit s námi začala v nemocnici rehabilitační sestřička už když jsem byla na jipce, přicházela každý den. Naučila nás jaké cviky jsou vhodné, na požádání mi je i přinesla napsané a poradila i jinak v tomto směru. 
Takže držím palečky ať má p.doktor rozum a nechá tě v klidu nabrat síly, ale záleží to i na tobě, člověk se musí o sebe umět vzít když je to nezbytné. Měj se hezky, ahoj
Jsem fakt ráda, že to mám za sebou. Ohledně toho posilování pánevního dna, tak já taky párkrát denně zkouším při čůrání zadržet a znovu pustit ... i to stahování svalů sem tam dělám, ale taky nevím jestli ještě není brzo. No já to dělám poměrně málo, jsem flink. Za týden bych měla dostat MS - tedy už jen teoreticky, tak pak písnu poznatky jestli budu mít nějaké předmenstruační stavy . Ale břicho mě pobolívá ještě pořád, tak to možná ani nepoznám, Jana