Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 3. 2. 2013 16:39
Ahoj,
používám kupi.cz:http://www.kupi.cz/?…
Šetřím, sbírám body a za odměnu dostanu poukázky do obchodů.
Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz/?…
anonym
| 2. 2. 2013 18:35
Ahoj holky,tedy já jsem utahaná jak velbloud v pouštiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dnes jsem uklízela u rodičů ten byt,,,,,,,,,,,,,,,,,,a jsem jak polámaný mravenec,zítra pokračování................všem klidný večer a hezkou neděli
anonym
| 3. 2. 2013 14:46
TO chany: u nás zase řádí bacily jako divé...dcera byla 3 dny ve škole a dneska ráno 39 horečku...mě už z toho fakt klepne
anonym
| 1. 2. 2013 20:01
Ahoj holky. Moc Vám děkuji za podporu. Je to opravdu moc těžký v dnešní době sehnat nějakou práci. Jak jsem psala. Je to jen přes sezonu do konce května ale i tak jsem moc ráda. Dnes jsem mluvila s mistrem a on mi řekl že kdybych mu neřekla o té adopci tak by mi dal smlouvu na neurčito. Ale má strach že mu uteču na mateřskou. Moc si toho váží že jsem to nezatajila. Jinak pracuji ve firmě na výrobu hnojiv a všeho potřebného pro zahrádku. Vyrábí se tam směsy trav, hnojiv a papání pro ptáčky. Je to strašně moc fajn práce a musím napsat že mě to opravdu baví. Sice děláme skoro každý den přesčasy ale stojí to za to. I zítra musím fičet do práce. Jinak jsem 2 měsíce po operaci a žádné problémy nemám. Dokonce už byl minulý týden i první *** .
anonym
| 1. 2. 2013 18:37
17. den po LAVH:
Ahoj holky, všechny zdravím. Čekatelkám přeji, ať se rychle poperou s bacily.
Lenko - k práci gratuluji, prozradíš, co jsi sehnala?

Já se včera vypravila busem do Tesca, neměla jsem v plánu dělat nějaký velký nákup, spíš pobrouzdat po slevách a tak. Jo, dařilo se. Koupila jsem si rifle, podprsenky, čepici a šál a nějaké domácí potřeby z Tescomy - za 1/4 cenu. Jenže - chtěla jsem jet zpět zase busem a nějaká pipina za pokladnami mě chtěla získat na nějakou , kreditku, oxidovala a bus mi před nosem ujel. Rozdělila jsem si nákup do dvou tašek, počítám tak po dvou, možná dvou a půl kilech (doma jsem to radši nevážila, ať se nemusím praštit kladivem) a šla pěšky - mám to asi tak 1,5 km. No a ejhle - začala jsem špinit - lehce, jen po močení, slabě růžově. A trvá to do dneška. Takže to tělo asi ví , ošidit to nejde.
Nejhorší, že přítel má pocit, že mi nic není a že jsem jen liňoučká, protože doma jsem čilá. A už plánuje zítra procházku kolem řeky asi 3 km. Asi mu ujedu busem .
anonym
| 1. 2. 2013 18:59
TO Stelička: Steli ty ty ty , hele na to, že jsi 17. dní po operaci tak jsi nějak akční, ne? Tak ale raději opatrně, jo? Ono to dnešní skoro jarní počasí asi lákalo jít ven,... ale já ne ne ne, sedím tu s marodama, střídavě polikám pilule a stříkám Bioparox a ven, i když by jsem tuze ráda, tak raději nejdu,...Musím vydržet a jaro si pak užiju až po operaci,..
A moc by jsem si přála být tak fit jako ty Steličko
Bětulka:)
| 1. 2. 2013 16:38
Dobrý Den já sem přihlášená ale nevím jak mam založit diskuzi diskuzi.
anonym
| 1. 2. 2013 17:23
TO Míša:
anonym
| 31. 1. 2013 22:08
Jana B. víš ona by mamka fakt se měla hodně šetřit,ale já sama nevím co je lepší,zda žít naplno dokud to jde a nebo se šetřit,dnes jí bylo hodně zle,tak jsem jí říkala,mami prosím Tě tak se nehon,uděláme to,byla na mě až nepříjemná,tak nevím,asi nemá cenu,abych jí něco říkala,ale pak mi volá jak je jí zle,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
anonym
| 1. 2. 2013 08:24
TO chany: takže jste nakonec tatínka přemluvili a budeš mít rodiče nablízku? S rodičema je to těžké...já mojí mamce taky domlouvám zase kvůli nečemu jinému, ale nedá si říct.
anonym
| 1. 2. 2013 12:54
TO Natule:jojo,ono to už prostě jinak nejde nezvládají to a je to daleko,takhle za nima můžu každý den
anonym
| 31. 1. 2013 19:45
Lenko ...........tak to je super,,,,,,,,

počasí bez komentáře,děs a běs,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dnes jsem přebrala byt pro rodiče v Domě s pečovatelskou službou,takže mě čeká uklid a pak stěhování.Mamka by vůbec nic dělat neměla,ale je to marné,takže je jí každý večer pak špatně,ach jo.
anonym
| 31. 1. 2013 19:21
Ahoj holky. Stalo se něco neuvěřitelného. Našla jsem práci a dokonce jim nevadí ani žádost o adopci. Pokud budu potřebovat tak mi umožní i volno na ten kurz. Je to zatím jen do konce května ale alespoň něco. Už mám za sebou 2 dny a je to super.
anonym
| 31. 1. 2013 20:13
TO Lenka S: Lenííí, tak to je super, týjo slušnej zaměstnavatel, co víc si přát

TO CHany Tak to máš Chany ten obdivuhodný temperament po mamice, viď. Ono jí určitě pomáhá, že může trochu něco dělat, špatně se jí to zakazuje. Držet se obě, určitě bude líp, musí.
martas37
| 31. 1. 2013 20:21
TO Lenka S: Leni, to je skvělé s tou prací . I že ti vyjdou vstříc
Potřebují také nějakou práci. PODPORU jsem už vybrala a po mateřské byla nic moc. Včera jsem se byla ptát na dětské pridavky. Pani na sociálce mi sdělila, že nemáme nárok, protože se vypocítávají z příjmů za rok 2011 a mám přijít v říjnu, to se budou počítat za rok 2012.
To jsem trochu odbocila.
Mám ve svém okolí tři rodiny, které adoptovaly dětí. Ty kurzy a psychotesty musely absolvovat také, ale nakonec se dočkaly.
Držím vám palečky ať vám to vyjde.
anonym
| 1. 2. 2013 08:25
TO Lenka S: to je super zpráva...štěstíčko si hledá k tobě cestu a určitě už bude jenom dobře a miminko si vás taky najde.
anonym
| 1. 2. 2013 12:42
TO Lenka S: Jééé obr gratulace,... to je super, to se hned tak v dnešní době nevidí,.. s prací je to zlé,.... Moc držím palečky at jde vše jak má.
anonym
| 1. 2. 2013 15:34
TO Lenka S: Taky moc gratuluju k práci!!Můj nejstarší syn má od vyučení 2 roky a už vystřídal šest zaměstnání,všude ho vzali jen na chvíli a po zkušební době už ho nepotřebovali,tady v podkrkonoší je to bída a to je mladej,plnej síly a bez závazků...jinak holky musela jsem s výtokem na gyndu,prý nějaké kvasinky,mám šest tablet na zavádění a mast...taky jsem si doktorovi stěžovala,že od operace mám pocit,že mně to nutí chodit často čůrat,musím i v noci dvakrát...no nevím,snad se to srovná,našla jsem si cviky na posílení pánevního dna,tak uvidím...jinak pěkný víkend všem...
martas37
| 1. 2. 2013 16:11
TO růžička: prosím tě, co ti řekl gynekolog na točůrání, připadá mi, že také více chodim. Chtěla jsem začít posilovat panevni dno, ale nevím jestli to není brzy.
anonym
| 1. 2. 2013 17:00
TO martas37: No řekl,že posílení pánevního dna mně pomůže na silnější udržení moči,ale ne na pocit plného měchýře...kdyby mě to prý obtěžovalo,tak jsou léky,který posunou ten pocit,že potřebuješ čůrat,ale zatím by ještě počkal...já nevím,cítím ten močový měchýř jinak,jestli tím,že tam má víc místa,mám často pocit,že je už plný...snad se to upraví...
anonym
| 31. 1. 2013 16:22
Jejda kafíčko,... ale je tu trochu jiná diskuze, že?
Tak jak jsem moc moc moc nechtěla omarodit, tak se samozřejmě stalo!!!
Zatím to udržuju " jen" na bolení , knedlík a trochu hnisu v krku !!! Zatím se mi nerozjel ani kašel ani rýma,... do krku jsem začala stříkat Bioparox, cucám Orofar, beru tuny vitamínů a enzymů na imunitu,... a dala jsem se na modlení,... tak snad to vyjde.
V úterý mám internu a to už musím být OK.
A jak vám se daří v tomto šíleném počasí. Je to mazec, ty skoky a to teplo, tělo si s tím těžko poradí a mám tu v okolí moře marodů
martas37
| 31. 1. 2013 18:09
TO pospalena: násopustila rýma a kašel, ale oba s manžou máme průjem, čekám kdy začnou děti.
Brzy se uzdrav ať tě bez problémů vezmou na zákrok.
anonym
| 31. 1. 2013 20:06
TO pospalena: Drž se, určitě to zvládneš, trochu bolest v krku určitě nevadí, hlavně že nemáš kašel a teplotu. Bioparox mi vždy zabírá maximálně do 5 dnů, když to nemám rozjetý, tak do 2 dnů, tak určitě pomůže.
Já zatím další termín ani nemám, dnes už jsem měla být den po operaci a teď to vidím s novým termínem až tak ke konci února. No alespoň zvládnu teď 5.2. zápis synka do školy, to mě mrzelo, že bych jít nemohla. Taky jsem furt nachřapaná a bez energie, fakt děs
anonym
| 1. 2. 2013 12:41
TO Jana B.: Tak Jani vše zlé je k něčemu dobré, zápis do školy je přeci jen událost,.... já to mohla mít za sebou toho 25.1., ale chtěla jsem dceři na maturitní ples ,... byla jsme úplně v pohodě a zdravá,... a ted!!!???, ale ještě uvidím mám čas ještě tak 5 dní se dát do kopy. Bioparox zabírá, krk už moc nebolí, kašel nemám a ted se jen modlím, aby ten knedlík z krku zmizel a nerozjela se rýma,... chjo
anonym
| 1. 2. 2013 08:27
TO pospalena: pokud nebudeš úplně v pořádku, tak radši operaci odlož...mně nechtěl dělat doktor hystereskopii ani s rýmou a byla to anestezie cca 15 minut...taky je dobrý sprej do krku Tantum verde forte.
krizova.za...
| 30. 1. 2013 20:24
foto Pijete rádi kávu, čokoládu, či čaj??
Na trhu se vyskytla nová značka: Organogold, kterou seženete pouze na internetu. Obsahuje čínskou houbu Reishi (houba nesmrtelnosti), která má desítky pozitivních účinků. Většina káv dehydratuje organismus a má mnoho dalších neblahých účinků. Přidáním této houby se negativní účinky ruší a převažují jen ty pozitivní. Tím pádem se nemusíte zbavovat návyku pít kávu a ještě můžete zlepšit své zdraví.

__Některé účinky kávy: __
• antialergenní účinek
• snižuje negativní účinek kofeinu a uvolňuje svaly
• snižuje hladinu cholesterolu
• antivirální účinek
• podporuje metabolismus
• pomáhá snižovat tělesnou váhu
• zabraňuje tvorbě bronchitídy
• zlepšuje hemodynamiku (tok krve) v koronálních žilách
• antitusívně (zmírňuje kašel) – uvolňuje hleny
• chráni játra před jedy
• antibakteriální účinky
• snižuje krevní tlak
• má neutrální PH mezi 7,2 – 7,5
• obsahuje pouze 9 mg kofeinu (klasická káva 135 mg!!)
• účinná v boji s nádorovými onemocněními
• podporuje detoxikaci organismu
• pomáhá při vyrovnávání krevního tlaku
• vhodná při léčbě průduškového astmatu
• tlumí bolesti
• příznivě působí na regeneraci organismu po chemoterapii
• pomáhá při alergiích
• pozitivní vliv na plodnost a potenci
• potlačení projevů stárnutí
• pomáhá při poruchách spánku

__Stránky: __http://www.pijeme-kavu.organogold.com/r/CZ/CZ/

-v případě že by se Vám nějaký produkt líbil, chtěli jste vědět více,v horní části je email, na který pište..Kafe je malinko sice dražší,ale když si vezmete, že v obchodě koupíte kávu za 200 Kč a ještě je škodlivé, tak není nad čím uvažovat..já s ním mám velmi dobrou zkušenost..:) Ochutnala jsem všechny
anonym
| 30. 1. 2013 19:07
NATULKO.........ani ne rok,ale po pravdě ,ale nechci to tu rozepisovat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a to jsme lékařská rodina
anonym
| 30. 1. 2013 16:55
Natule no koukám,že také radosti,moje mamka má také nádor,ale na ledvině,metast.v plicích,ledvinu jí ozařovali,operace se nepovedla,metast.zatím nechávají v klidu,museli by je pouze ozařovat,takže uvidíme,naděje umírá poslední.

Vnučka to je už 7 let,blbci jí nechali přenášet a pak když jí tam mladý dovezl byla už mrtvá v ní,tak jí ještě nechali porodit,byla to zdravá holčička,mají už 3 děti,ale všechny císašem a vzdy na termín ,samozřejmě jinde a vše ok
anonym
| 30. 1. 2013 17:28
TO chany: to je tedy strašné a člověk by řekl Apolinář tková vyhlášená nemocnice...na mne nepůsobí dobře ani ta budova zvenku...vevnitř jsem nikdy nebyla.Tak máš taky pořád starosti viď? Já myslela, že budeme mít chvíli v rodině klid, ale kdepak...no uvidíme zítra, jak dopadne ct. Jak dlouho to má tvoje maminka?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
13. 8. 2025 12:36
14857
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18