Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 28. 1. 2013 12:33
Steličko upřímně mě to vůbec neudivuje,spíš by mě udivovalo,kdyby Ti dali za pravdu,proto jsem si já ani nestěžovala.
anonym
| 28. 1. 2013 12:18
13. den po LAVH:
Ahoj holky, tak dnes mi přišla mailem odpověď na stížnost ohledně péče v třinecké nemocnici. Jediné, co projednali, je TICHO v dospávacím pokoji. Jinak jsem z toho vyšla "za vola" - dostalo se mi standardní péče, ale pod vilivem analgetik, sedativ atd. jsem vše "zaspala". Ostatní spolupacientky se podle vyjádření staniční sestry neměly potřebu k situaci vyjádřit.
Moje stížnost tedy vyšla jako neoprávněná.

Tak asi tak. Doufám, že mezitím tiše a nenápadně pověsili zvonek nad mou postel a sestra nezapomene přivezeným pacientkám sundat hrazdičku. A diabetici snad dostanou včas suchary, aby si jiná pacientka nevšimla, že se o ně pokouší kolaps.

No co dodat - nic. Šťárat do toho nebudu, byť argumentů bych měla dost, aby mě náhodu neumístili na psychiatrické oddělení. Pak bych mohla psát stížnosti tak na lampárnu.

Jinak se cítím jakž takž dobře, včera jsem zvládla i dvouhodinové toulání po Tescu (jsem netušila, že "zeťák" je takový nákupní maniak a já budu za pokladnami dřív než on). Jen si musím dávat pozor na vyprazdňování - když jeden den nejdu, v noci mě trápí bolestivé křeče.
anonym
| 28. 1. 2013 14:53
TO Stelička: No jo no, to se dalo čekat, že to smetou pod stůl, ale věřím, že na oddělení to probrali a dávají si ted větší pozor. Musíš to brát tak, že jsi ulevila nynějším pacietkám a za to ti patří dík,...
JInak hledím jak je ti dobře a běháš po obchodech

U mě to vypadá, že mě asi do operace klepne. Je to tím, že k nám dorazila chřipková epidemie. Leží mi doma nejmladší ,... starší bolí v krku a v práci na mě kašlalo a kýchalo minimálně 50 dětí,...a většina dětí lehla, chjo
Já beru enzymy na posílení imunity, ale bojím, bojím, že to nebude stačit a něco na mě skočí
A to mi vychází tak supr záskok v práci i to, že pomaličku končím s MS,... sakryš, sakryš,... další termín má dr. za 14 dní a to mám MS a pak zase za 14 dní a to má plno,... no s takovou se ani na tu operaci nedostanu!!!
Ale zase plaším, maluju strašáka na zed a jsem zatím celkem zdravá,... tak třeba to vyjde.
Omlouvám se, ale musela jsem si postěžovat a dostat to ze sebe,...
anonym
| 28. 1. 2013 15:41
TO pospalena:
A kdepak a copak děláš s dětma? Já učím v MŠ a vzali za mě bývalou ředitelku školy. Jeden ze dvou gynekologů - operatérů mi říkal, že do práce (i do "postele") můžu až za 10 týdnů. Jsem se divila, že za tak dlouho - prý jak mu zaručím, že nezvednu nějaké dítě... Tak nevím, co bude, můj gynekolog (ten druhý operatér) mi říkal o osmi týdnech. V práci jsem tedy raději nahlásila těch 10 týdnů. Však důchodkyně se na přívydělek jen těšila.
anonym
| 28. 1. 2013 15:51
TO Stelička: Tak já nahlásila cca dva měsíce, ale nevím nevím. Pracuju ve školní jídleně, takže momentálně mám strach z toho, že děti jsou nemocné a po operaci nevím jak se zvedáním těžkých věcí,... a že se tam toho nataháme!!! Ale to zatím neřeším, to čas ukáže.
Ted mi jde o tu nemoc, aby na mě neskočila,... a to mi zbývá ještě 10 dní do příjmu,... A doma mi to taky všechno kašle a kýchá a soplí,... a nejde se tomu nijak vyhnout,... však to mamky znáte,..
anonym
| 28. 1. 2013 15:52
TO Stelička: Steličko určitě by jsem do práce nespěchala, však sama uvidíš jak ti bude a co poví dr. Přeci jen kdyby bylo potřeba dítko zvednout,... no aby jsi si pak neublížila,..
Rebarbora
| 28. 1. 2013 08:01
Dobré ráno všem.
Pospalena - do práce jsem šla 2 měsíce od operace. Jinak mi dělohu braly spodem. Žádný řez přes břicho, jen dva malé řezy jeden na levé straně a druhý těsně pod pupkem.
Jsem opravdu ráda, že to mám za sebou, protože to věčné krvácení, bolesti, tlačení v břiše, neustálé migrény................ kdepak, s díky jsem vše odevzdala rukou lékařů.
Hezký začátek týdne. A hlavně razit heslo: Bude líp.............. což není v našem případě otřepaná fráze,ale fakt.
Rebarbora
| 27. 1. 2013 20:48
Dobrý večer,dlouho jsem tady nebyla.Jsem po hysterektomii 4 měsíce. Je mi 36 let a velmi se mi ulevilo. Hodně mi pomohly tyhle stránky,díky kterým jsem operaci se nebála podstoupit.Jsem za to moc šťastná,úleva je teda maximální. Přeji všem absolventkám a i čekatelkám pevné zdraví a hlavně čekatelky - ničeho se nebojte,potíže odezní a život bez vložek je táááááááák krásný.
anonym
| 28. 1. 2013 06:07
TO Rebarbora: Moc díky za krásný a povzbuzující příspěvek. Je vidět, že jsi spokojená. Můžu mít prosím dotaz? Na jaké operaci jsi byla- tedy jakým způsobem a za jak dlouho jsi se vrátila do práce? Díky moc
anonym
| 26. 1. 2013 23:21
Děkuju a zvládneš to neboj,když jsem to zvládla já z uskostnou poruchou a agorafobiíí a ortelem rakovina,tak Ty to zvládneš v pohodě,držím palce
anonym
| 26. 1. 2013 21:29
Holky všem moc děkuju ,je to zvláštní jak nás ženské ten malý člobrdík rozněžní,poslala mi foto ,no prostě panenka,tak ji říkáme malá prezidentová,její bráška se narodil 17.listopadu a tahle na volbu,bráška je ero ,a říkal mi máme miminko.Elišku ze mlejna a já mu říkám a ty jsi ten m,alej a šikovnej a on jo,ale hračky jí půjčovat nebudu ty jí koupíme jiný,ale o sušenky a bonbony se s ní budu dělit,tak doufám,že ne hned.

Jani.B.jejda tak to holka,aby ses dala do pořádku,protože jinak Tě nevezmou,já šla na žlučník a v před večer operace horečka a angína a už jsem mazala domů,užasnýýýýýýýýýýýýýý,držím palce ,zkus to pokořit,ale za 2 dny no nevím,,,,,,,,,,,,,
anonym
| 26. 1. 2013 21:53
TO chany: jojo, já tu virozku chytla od synka, ale ten byl do tří dnů taky dobrej, tak doufám, že to chrchlání přejde, trochu rýma by snad nevadila. Zrovna tu popíjím zázvorový čaj, tak budu určitě dobráááá
Tak zítra začnu balit do nemocnice, nervy už taky pracujou, ale jsem optimista a vím, že to zvládnu. No nic jinýho nám taky nezbejvá
Chany, také moc gratuluji k malé Élišce ze mlejna, bráška je fakt číslo.
Tak hlavně přeji všem ZDRAVÍČKO
anonym
| 26. 1. 2013 20:46
Zdravím
Tak nástup do nemocnice mám v úterý a od včera kašlu a frkám jako blázen. Snad se mi to zlepší a nebudou mi muset operaci oddálit
Už to chci mít za sebou, všechno mě tlačí a stojí to za prd.
anonym
| 27. 1. 2013 08:28
TO Jana B.: Jani moc moc držím palečky, hlavbně se zbav toho nachlazení, at tě vezmou a at tě pak kašel nezlobí a můžeš se pěkně hojit.
Já užívám megaenzymy a zatím dobrý,... tedy slabá rýma ale nic závratného.
Ale já to mám nástup až za 9 dní, chjo,.. to čekání grrr
Ale zase ples jsem si s dcerou užila a nelituju, že jsme operaci posunula.

Chany gratuluju k maličké, at vám dělá jen samou radost.
anonym
| 27. 1. 2013 10:52
TO pospalena: a Chany. Moc děkuji za podporu, hodně mi to pomáhá. Jste holky zlatýýýý.
martas37
| 27. 1. 2013 10:49
TO Jana B.: brzy se uzdrav, hlavně ten kaše. Já ho dostala tři dny po operací a fakt nic moc. Břicho mě moc nebolelo, ale začala jsem více špinit
anonym
| 27. 1. 2013 12:20
TO martas37: Nojo Marti, kašlu až mě bolí žebra, no v nejhorším mě to prostě oddálí, ale teď už čekám na termín měsíc a půl. Furt doufám, že budu mít průběh kašle jako synek, ten dva dny kašlal příšerně a pak už dobrý
anonym
| 27. 1. 2013 12:20
TO Anonym: = JANA B.
anonym
| 26. 1. 2013 16:42
Ale ,ale holky moje,žádné dohady,vždyt jsme na jedné lodi a já konkrétně mám psychiku v háji,ale ne z operace,ta to jen přikrmila,a je mi jedno,že nemám vše,protože ženská jsem se vším všudy a hlavně mě zajímá,aby mé výsledky byly negativní.

Růžičko vše se poddá uvidíš,držím ti palečky

A jinak hlásím,že má
me od 0,4hod.Elišku 3700,takže docela puclík,šla sice zadečkem,ale rychlovka,obě v pořádku,takže já od 0,2h.rodila s mladou na telefonu,a jen co jsem se ráno probudila ,tak zpráva,že umřel manžela bratranec,u nás to tak je uplně vždy,Takže jupí mám radost,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a je tu hrozná zima............................
anonym
| 26. 1. 2013 17:02
TO chany: ahoj Hanko,tak gratuluju babčo.Malé přeju do života jen to nejlepší a oběma přeju ať jsou brzo doma.
Já už jsem načesaná a pomalu se chystáme na ples.
anonym
| 26. 1. 2013 17:35
TO Martina: tak se pěkně vytancuj a pozor na bacily...
anonym
| 26. 1. 2013 17:35
TO chany: velká gratulace k vnučce....na tom světě je to bohužel tak zařízené...jeden malý človíček se narodí a druhý záhy odejde...
martas37
| 26. 1. 2013 18:25
TO chany: gratuluji ti k narození vnučky. Přeji oběma hodně zdravíčka aa ať jsou brzy doma.
anonym
| 26. 1. 2013 18:39
TO chany: Ahoj Haničko. Strašně moc a moc gratuluji a Elišce přeji do života hlavně hodně zdravý a aby jí doprovázeli jen takový lidé kteří jí pomůžou když v životě klopýtne. Vše špatné ať se jí obloukem vyhne. Manželovo maminka vždy říkala že něco musí skončit aby něco jiného a daleko lepšího mohlo začít. Tak na zdravý naší Elišky.
anonym
| 26. 1. 2013 21:33
TO Lenka S:neboj však ty nám taky napíšeš,že se vám to už blíží,a to bude radosti,Leni mám kamarádku je sice o dost mladší než já ,ale x uměl.oplodnění a problém nic,je jí 38,tak chtějí zkusit adopci,můžu tě poprosit o tvé poznatky na můj meil hanyjanurova@seznam.cz a děkuju,když tak bych Vás třeba propojila má šílený děs z uřadů atd..............ale čas chvátá
anonym
| 27. 1. 2013 21:56
TO chany: Ahoj Hanko,už jsme si kdysi psaly, máme stejnou diagnózu, my také žádáme o adopci, kvůli mé hysterektomii kvůli karc.nálezu, všechny pohovory, kurzy a testy už máme za sebou, tak jestli chceš, napiš mi na mail: japonato@seznam.cz a můžu poskytnout nějaké info.
Majdavy
| 27. 1. 2013 12:29
TO chany: Ahojka ! Gratuluji k vnučce !!!! My máme dvě nádherné vnučky, 4 a 2 roky,.... jsou to naše princezny....a taky je s manželem pořádně rozmazlujeme! Užij si každou chvilku, nám vyrostly nějak moc rychle....není to tak dávno, co byly miminka
anonym
| 27. 1. 2013 13:18
TO Majdavy: děkuju já už jich mám opravdu dost ,to je deváté a na dlouho poslední,jsme hodně velká rodina,vlastní mám jen 2,ostatní jsem tzv.adoptovala ,ale miluju je všechny stejně,ale uznej že je to nářez
věk 10,7,6,6,4,3,2a půl,rok,a mimi..................no když se sejdou všichni,,,,,,,,,,,,,,,,tak se to tu jen třese............no a samozřejmě já říkám rodiče jsou ,aby vychovávaly a babičky a dědové aby je hýčkaly,dělaly s nima lumpárny,aby měly na co vzpomínat..............naše rodina rozhodně populaci vyvažuje

Jana B. v nejhorším Ti to oddálí,já vím,že je to o nervy,ale zase zdravá to budeš líp snášet,neboj jsi šikula,to je to vadný počasí ,zima jak blázen a ve středu má být v Praze +11C,,,,,,,,,,,,,,,,a dnes mi hlava praská,je uplněk,štve mě,že každý měsíc jsem jako barometr.
anonym
| 25. 1. 2013 20:24
Růžičko bud ráda,že to dopadlo takhle,že to nebylo nic rakov.,já sama mám 3 děti ,a jedno jsem musela dát dost pozdě pryč kvůli operaci žlučníku,ale tenkrát to ještě neuměli,dnes by to asi zvládli a tak jsem měla třetí v 39letech.A když na mě vysypali rakovina a celková hysterektomie ,opravdu nic mooooooooc...........tak se zbytečně netrap,já si jen přeju at mám kontroly ok,nic víc
anonym
| 25. 1. 2013 21:01
TO chany: Seš moc silná a statečná.....jinak holky,jsem ráda,že vás tu mám,i když nepíšu každý den,poctivě Vás pročítám....já vím,jsem moc ráda,že žiju....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
12. 8. 2025 19:25
14852
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18