Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 30. 1. 2013 12:30
0
0
Reagovat!
anonym
| 29. 1. 2013 23:54
anonym
| 29. 1. 2013 21:59
anonym
| 29. 1. 2013 12:04
anonym
| 29. 1. 2013 11:46
anonym
| 28. 1. 2013 17:58
anonym
| 29. 1. 2013 11:48
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

ne vážně 2x jsem byla na G4 a pak kvůli vánočním svátkům jsem byla na G1. A pravda ukrajinské sanitářky byly dost dobrý, nemůžu si na ně stěžovat. Ale i sestry byly fajn, v tomhle ohledu bylo vše v pořádku. Jen těch doktorů je tam poněkud hodně a to mě pak pomalu každý den viděl někdo jiný. Přečetl si fofrem při vizitě chorobopis a juknul na ránu a za minutu nevěděl že existuju. Až po delší době kdy moje komplikace už byly závažnější, za mnou přišli i ti velcí páni doktoři a začali to víc řešit. Ale beru to teď už víc s nadhledem, protože se cítím celkem dobře, i z toho břicha to teče míň a míň, tak doufám, že už se to chýlí ke šťastnému konci a počítám tak za rok to bude jen nepříjemná vzpomínka.
ahoj
. Všem vám přeji dodatečně krásný nový rok a všem čekatelkám a strachujícím se děvčatům přeji optimismus...všechno dobře dopadne...když jsem to dala já, tak už každý 

jsem ráda, že jsi se ozvala...já jsem v pořádku, ale v únoru mi čeká kontrola na gyndě a mamograf...bojím bojím, protože mamce se přesně po roce vrátila rakovina prsu a musí opět na operaci
Ale co už,... můžu jen čekat a třeba během týdne nic nechytím. Zítra mě čekají odběry,....