Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 22. 1. 2013 17:17
0
0
Reagovat!
anonym
| 22. 1. 2013 17:26
0
0
Reagovat!
martas37
| 22. 1. 2013 18:20
0
0
Reagovat!
Majdavy
| 22. 1. 2013 15:36
anonym
| 22. 1. 2013 10:32
anonym
| 21. 1. 2013 19:03
anonym
| 21. 1. 2013 15:00
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
No, teď je ve mně malá dušička, protože mám normální lidský strach...Jsem ze středního města, nicméně je tu v nemocnici tolik "cizích" doktorů s přízvukem, že jsem raději volila cestu náročnější, s dojížděním na předkontroly, apod. ...požádala jsem o přijetí k OP do Motola. Přístup je doposud profesionální, pořád si říkám, jestli se má něco "podělat"...oni jsou na to nejlépe připravení. Chci proto poprosit, je tu nějaká z vás, která v Motole LAHV podstoupila ? Jasně, samozřejmě bych se chtěla utvrdit v tom, že jsou to profíci, přístup personálu na oddělení , že je také v pořádku...Najde se některá, která tam byla teď nedávno?
A to se mi přihodilo do roka od poslední pravidelné prevent. kontroly....To je jedné, co mi vadí..že to šlo tak rychle. I když, co si vzpomínám, vadily mi "skákací" aktivity vždycky.....(aerobic, apod.) No ale tímto se to vyřeší, nejhorší pro mě bude se hlídat, abych někde něco nezvedala.... Jo, a jak je to s polohami při spánku? Usínám na břiše- to asi při tomhle nejde? nebo ano? Áha a ještě něco, je tam možnost si uvařit kávu? jsem závislák
Jsi skvělá, že se dělíš o info ! Díky!

.