Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 21. 1. 2013 09:25
Ten smajlik tam nema byt nejak se me tam dostal.to je na prd pres ten telefon
anonym
| 21. 1. 2013 09:22
Ahoj holky dneska jdu do indukcni poradny tak jsem zvedava co me tam reknou.bolesti bricha mam uz tyden sice nejsou uz tak velky ale jsou ta bolest me jde az do ledvin a boli me mocak jako by me na nem neco kezelo.uz nemu nic delat proto ze pak trpim to je fakt na budku.jak se mam pak porane starat o deti.jinak me segra s mamkou ukamenovali ze bych si mela deluhu mela nechat ze jsem mlada a ze to k zene patri to me fakt dostalo takovy nazor pritom mamka ji uz taky nema.nebudu preci cekat 20let aby me ji vzali ve spravnym veku kdyz mam ted potize.uz tyden jsem procitala 190stan tady a je me smutno kdyz jsem se do cetla jak to dopadlo s kve tuskou sice jsem s ni nikdy nespala ale mela jsem ji rada.snad me ted neukamenujete ze jsem to vytahla.preji vsem brzke uzdraveni.
anonym
| 21. 1. 2013 10:07
TO Lucka: Ahoj Luci,když jsem přišla po operaci z nemocnice,tak jsem taky začala číst diskusi od úplného začátku,dost jsem se tím zabavila a hlavně hodně poučila,protože jsem byla ze všeho vykulená a všechny rady mně moc pomohli,protože poučení jsem domů moc nedostala,jen mně řekli,dělejte to,na co se cítíte,což bylo hodně všeobecné.Určitě souhlasím s Tebou,když máš tak velké problémy a děti už neplánuješ dát dělohu pryč,právě proto,že si mladá,aby se Ti ulevilo a mohla sis užívat víc života,přeju Ti hodně sil a dej vědět,jak si dopadla.
anonym
| 21. 1. 2013 10:27
TO růžička: me ta diskuse hodne pomohla v rozhodovani jestli tu operaci postoupit a ted diky vam vsem vim ze se to da zvladnout ze to neni tak hrozny jak me znami licili vypraveli me to jak horor.vim ze to bude bolet ale treba uz budu mit klid a budu zit na plno.vi vite jake. je to zit v bolestech.deti fakt neplanuju mam 3.i kdyz bych jeste si dala s jednim fict jenze uz bych tehotenstvi nezvladla kvuli bolestem a hlavne kvuli trombocitopenii.u druhyho jsem byla i v ohrozeni zivota a treti ditko bylo na pul chtene ale nedoporucili me to ja bych si to nenechala vzit ale je fakt ze jsem trpela v silenych bolestech a 4 mesice jen na luzku.ale to sem nepatri pak dam vedet jak jsem dopadla zase tam na me budou koukat jak na hypochondra jako pokazdy kdyz jsem tam skoncila na kapackach skrz bolesti to jsem nemohla ani chodit jen co me rekli at si necham vysetrit pater a kycle to je logika.
anonym
| 21. 1. 2013 13:35
TO Lucka: Lucko určitě se nevzdávej a bojuj za tu operaci. Hodně se Ti uleví. Já jsem na ní byla před dvěma měsíci a ničeho nelituji. A to je mi 30 let a děti nemám.
anonym
| 21. 1. 2013 11:14
TO Lucka: Luci,přece nemůžou být ve všech nemocnicích ve tvém okolí tak necitliví. Já to nechápu,vždyť,když máš pořád bolesti a nezabírají ti léky a navíc hodně krvácíš,neplánuješ děti tak proč ti nechtějí pomoct.Doufám,že dnes pořídíš líp a konečně ti tu operaci navrhnou.Já si nedokážu představit,že bych se takhle trápila.
Ségra s mamkou by měly být na tvé straně a ne tě ještě od operace odrazovat.I bez dělohy budeš pořád ženská a hodně se ti uleví.Všechny tady víme,že po operaci nám je lépe.Lucinko držím palečky a ozvi se.
anonym
| 21. 1. 2013 11:27
TO Martina: tak ja zatim byla jen v ceske lipe a to bude naposled pak zkusim liberec.ja ti vubec nepremyslim ze povindani delohy nebudu zena.je fakt ze mam vic casu se pripravit psychicky na to nez jiny holky .ale tak by me to nezasahlo kdyby me ji zvali hned ja si uz uzila horsi veci treba kdyz jsem byla pokusnej kralik v hradci kvuli te krvi vrtali me. do kosti za ziva jem me umrtvili kuzi a to byla bolest vyndani delohy o proti tomu bude hracka.
martas37
| 21. 1. 2013 15:21
TO Lucka: já bylo na Mělníku /myslím, že je to zhruba 50km od ČL/. Měla jsem doporučení od svého gynekologa, kde bylo napsáno, ze doporučuje hysterekt. Pani primářka mě zkoušela premluvit na nějaké nové tělíska, já jsem řekla, že nemám zájem a tak jsme se domluvily na termínu a do měsíce jsem šla. Přeji ti hodně štěstí a ať v Liberci dobře poridiš.
martas37
| 21. 1. 2013 15:22
TO Lucka: já bylo na Mělníku /myslím, že je to zhruba 50km od ČL/. Měla jsem doporučení od svého gynekologa, kde bylo napsáno, ze doporučuje hysterekt. Pani primářka mě zkoušela premluvit na nějaké nové tělíska, já jsem řekla, že nemám zájem a tak jsme se domluvily na termínu a do měsíce jsem šla. Přeji ti hodně štěstí a ať v Liberci dobře poridiš.
anonym
| 20. 1. 2013 19:05
Ahoj holky, no koukám co všechno musíte zvládat a klobouk dolů. Já jsem v pohodě. Všem, kteří jsou po operaci přeji bezproblémové uzdravování a těm, kteří na operaci čekají pevné nervy a ať vám to rychle utíká. Všem přeji pěkný týden
anonym
| 20. 1. 2013 18:31
Ahoj holky. Omlouvám se že jsem se dlouho neozvala ale měli jsme doma docela blázinec. Předěláváme barák a aby toho nebylo málo tak ve čtvrtek jsme málem vyhořeli. Nebýt kluků kteří jsou u dobrovolných hasičů tak by bylo po všem. Zvládli jsme to na výbornou ani jsem nemusela volat profíky. Pořád mám ten děs před očima ale jsem opravdu moc ráda že to dopadlo tak dobře. Jinak u mě hojení naprosto v pořádku a práci stále ne a ne najít. Když uvedu že jsem žadatelka o adopci tak se nikdo neozve. A když to neuvedu a řeknu to až na pohovoru tak je jim moc líto ale práci mi nedají. A pak že to máme jednoduchý. Nemáme. Ale hlavní je, že jsme zdravý a krásný...
martas37
| 20. 1. 2013 19:43
TO Lenka S: ahoj Leni, to teda máš starosti
Já, si také hledám práci, ale já si zase pripadam děsně stará, když vidím ty holčiny na pohovorech. A to je mi 39. I když bY se zamestnavatel neměl ptát, tak se ptá na děti. V rámci dobrých vztahů mu řeknu, že mám dvě. Ze slušnosti řeknu, ze je jedno malé. Tak nemám moc šanci
Navíc se malá nedostala do školky, moc děti. Ale hlídání bych měla. Obě babičky jsou ochotny hlídat.
anonym
| 21. 1. 2013 07:49
TO Lenka S: ahoj Leni,Vám se teda daří,ale hlavně,že to všechno dobře dopadlo a nevyhořeli jste.S praci je to na nic,už mi také volala kolegyně z práce a ve velkém se propouští,nejsou zakázky.Takže zatím jsem doma,ale nevím jak dlouho,doktor se zatím nevyjádřil,nemám ještě všechna vyšetření.Jak to vypadá s tou adopcí?Moc Vám to přeju.Tak se drž a přeju hodně štěstí.
anonym
| 21. 1. 2013 13:39
TO Martina: Ahoj Martinko .
No s tou adopcí to zatím nevypadá nijak. Od ledna jsou nové zákovy tak musíme čekat než je úřednice nastudují aby jsme mohli na kurz. A to bude nejdřív v dubnu. Takže minimálně do dubna se nebude dít nic. Pořád musíš na něco čekat a pak to trvá tak dlouho. Ale kdo si počká ten se taky možná dočká
anonym
| 20. 1. 2013 11:06
5.den po LAVH:
Dnes ráno jsem si uvědomila zvláštní pozitivní následek operace. Poslední roky, nevím, tři, čtyři - jsem musela v noci chodit čůrat. Nenapadlo mě to přisuzovat myomům. Teď jsem si uvědomila, že dnes, včera, .... jsem prostě v noci nemusela a ráno jsem taky zrovna nemusela spěchat. Zavzpomínala jsem, že na začátku (a pak na konci) těhotenství jsem to měla taky. Tak mi došla souvislost - měla jsem teď dělohu velikosti 8 týdenní gravidity,takže tlačila na močák. Pozorovaly jste některá také takové potíže před a úlevu po operaci?
Jinak v břiše, ale spíše výše, v mezeře mezi žebry pod hrudní kostí mi něco
tepe - je skoro jako pohyby plodu. Je to vždy při nadechnutí. Pozorovala jsem to spíš v klidu ráno, teď nevím, už se více hýbu a není tu takový klid.
anonym
| 20. 1. 2013 11:28
TO Stelička: Moc Ti držím pěstě,seš silná osobnost,když ses proti nim postavila a stěžovala sis,i když proti přesile....moc Ti fandím,i kdyby to smetli ze stolu,pár lidiček si tuhle diskusi přečte a bude to dobré aspoň k tomu,že tam nepůjdou..a hlavně,pomůže to Tobě,líp se s tím vnitřně vyrovnáš,když ses ozvala a nenechala sis to líbit...pěkný den
anonym
| 20. 1. 2013 15:30
TO Stelička: já jsem taky moc ráda, že jsi se ozvala...nemůžeme si přece všechno nechat líbit...platíme si řádně pojištění, další 100 za den v nemocnici a nemůžou se k nám chovat, tak jako k tobě...jenom doufám, že si to tam vezmou trošku k srdci a péči změní...tobě přeji pohodovou rekonvalescenci.
anonym
| 20. 1. 2013 15:33
TO Stelička: já lítám na wc i v noci, ale hodně piju...u mne je to tím, když zmírním večer pití, tak je to dobré...a je dobře, že operace měla i další pozitivní dopad.
martas37
| 20. 1. 2013 19:26
TO Stelička: já, tedy chodim v noci na wc, ale ja hodně piju. Dnes jsem se začala hodně potit, napadlo mě kouknout do kalendáře mela bych to dostat, tak to bude asi tím
screppycoc...
| 19. 1. 2013 23:26
Pekny,vecer děvčata preji vam vsem,dlouho jsem se neozvala a nedala o sobe vedet ,ale jak uz je clovek ve sve kuzi a bezi ten cas,cas co se neda zastavit tak si ani neuvedomi jak dlouho zde nebyl.Jak se vam vsem dari????rada na vasi diskuzi a na vase rady vzpominam a jsem kazdemu zvas vdecna za vasi podporu a radu.Je to uz 4 mesice co jem po hysterektomii delohy s naslednym a tvalim postizenim.Urcite si par z vas vpomina nato jake jsem mela opravdu velke pooperacni komplikace s naslednou lecbou.Devcata rada bych vam timto zdelila ze jsem podavala stiznost na nemocnici pro poderzdreni za nedbani pece a vyhrala jsem.Nemocnice zacala reagovat a resit celou situaci.Byla jsem odskodnena mimosoudene aby nebyla nemocnice pozkozena,ale co stoho nebudeme si lhat.Deformace bricha mi zustane po cely zivot.Dala jsem na radu sveho ginekologa a zacala jsem s psichologickou terapii.Opravdu jsem potrebovala pomoc, divat se nato jak se vam zacina menit zivot pred ocima by nebylo lehke pro zadnou tady znas.Me velke diky patri memu manzelovi,za veskterou jeho podporu.Rikal mi a stale rika nezalezi na tom jak je kdo krasny,ale coskryva v sobe a jak je krasny tam hluboko v sobe.Alesku moc ti děkuji za kazdou tvoji minutu kterou si hned po me operaci stravil vedle me a drzel si me a byl si semnou a stale sespo mem boku tvoje Vladuska
anonym
| 20. 1. 2013 10:51
TO GrigerkovaVLaduska@seznam.cz: ahoj Vladuško,to je fajn,že jsi se ozvala a jsi v pořádku.Máš super manžela,proto jak se k tvým problémům postavil,to dokáže hodně povzbudit.Moc ti to odškodnění přeju a je dobře,že jsi se proti nemocnici ozvala,ale asi ne každá nemocnice to takhle vyřeší.
Jak se ti jinak daří a co v práci??
screppycoc...
| 20. 1. 2013 16:20
TO Martina: Ahojky a pekny deti preji a zaroven ti dekuji ,že ses ozvala no vpraci se musim jeste setrit nebo me to jeste v jistych mistech stale pícha víš???a dolehla na nas krize,ale snazime se to nejak zvladnout a co u tebe noveho???Jak se dari ????a co zdravičko???Měj se krasně zatím pa pa
anonym
| 20. 1. 2013 17:30
TO GrigerkovaVLaduska@seznam.cz: Vladuško u mně nic nového,zatím jsem pořád na marodce poříjnové operaci nadledviny.V únoru mně čeká CT mozku kvůli hypofýze a,kkdyž jsem se ptala dr kdy to vidí na návrat do práce tak se nevyjádřil,ale zatím ne.Jinak mně dost často bolí břicho a podle dr mám po všech těch operacích břicho plné srůstů,ale se srůsty nás tady má problém určitě více.
Hlavně se v práci šetři a dávej na sebe pozor.
anonym
| 20. 1. 2013 11:24
TO GrigerkovaVLaduska@seznam.cz: Ahoj,jsem ráda,že se Ti dobře daří a Tvoje vyznání manželovi je nádherné,dojalo mě..psychologická terapie je fajn,taky na ni chodím,potřebovala jsem ji,po tom co jsem přišla kvůli mimoděložnímu těhotenství o zárodek i dělohu....moc Ti přeju,aby Ti bylo líp....
anonym
| 20. 1. 2013 15:32
TO GrigerkovaVLaduska@seznam.cz: jsem taky moc ráda, že jsi se ozavala a nemocnice svojí chybu uznala a odškodnila tě...snad už se ti teď daří dobře a psycholog ti pomůže.
Byla jsi to ty, jak jí jizva pořád mokvala a brala jsi atb?
screppycoc...
| 20. 1. 2013 16:14
TO Natule: Ano to jsem ja Nerada nato vsechno vzpominam.Mejte se moc krasne.
anonym
| 19. 1. 2013 18:18
Steličko,mám tam bráchu lékaře a jeho žena je také lékařka a ve FM bydlí,nezlob se sem na portál to psát nebudu,zná ho tam každý je tam mnoho let a je to hrozně hodný člověk a dobrý lékař.Když tak lidně na soukromý,ale sem ne
anonym
| 19. 1. 2013 15:41
Steličko tedy oni tam i bydlí a jsou doktoři oba,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 12:44
14812
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
8. 8. 2025 17:47