Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 6. 7. 2012 18:27
Anonyme a kde tě léčí,to není moc legrace,vid?

Zkoušela jsi na přibrání Nutridrink,B12 injekce?Já jsem před léty po autonehodě také šíleně zhubla,dopadlo to tak,že mi v nemocnici píchali inzulin,abych jedla,no hrůza,já přibrala za měsíc 1kg,mám ověřené,že docela slušně přibrala dcerka po potahvaném pangaminu,žádné drahé přípravky,bašti večer,jak ráda bych ti alespon 5kg dala,a co Ti řekli za další léčbu s tímhle nálezem??????
anonym
| 7. 7. 2012 08:07
TO chany: sledujou to v hradci a pardubicích nikdo to operovat nechce mám i volnou tekutinu douglasu, vysokou serimantaci 53/90. a crp 29. rada bych ti napsala víc nechceš napsat spíš. jiak já jím celkem dost přesto hubnu . ty máš bratra lékaře ne ? co on by mě poradil neví o někom kdo by se zaobýral mou diagnozou ? děkuji
anonym
| 7. 7. 2012 08:09
TO chany: jo a nutridrink jsem zkoušela a ještě při něm zhubla měřím 160/a važím 45kg.
anonym
| 7. 7. 2012 12:09
TO Anonym: jestli chceš napiš mi na meil hanyjanurova@seznam.cz
holky bolí někoho srůsty rok po celkové hysterektomii???????????????
anonym
| 7. 7. 2012 12:23
TO chany: já mám po 2 císařích jeden v roce 1985 a druhý v roce 2003 a břícho mi bolelo hlavně při změně počasí téměř vždy...a ty srůsty se vytvoří vždy a jsou vidět třeba na ultrazvuku?
anonym
| 5. 7. 2012 11:24
Ahoj holky, především přeji všem , co mají krátce po operaci, bezproblémové uzdravování. Já jsem byla na operaci v lednu, ponechány vaječníky, vše bez problémů, jen mě trápí , že nabírám na váze a i přestože cvičím, nemám sedavé zaměstnání, hlídám si, co jím, váha nejde a nejde dolů. Nemáte některá zkušenost, poadíte mi? Děkuji a přeji krásné léto všem.
anonym
| 5. 7. 2012 12:14
TO peggy: Ahoj, já nedám dopustit na stravování podle Havlíčka...vždy jsem podle něj zhubla, mám vytištěný z netu jeho doporučení a vážně to funguje. Jinak hodně mých kamarádek hubne podle stobu, kde se dají zapisovat gramáže jídla a ono to počítá kj. Nevím, kolik je ti let...já mám hodně pomalý metabolismus, protože jsem diety držela celý život a jen tak něco na mne nefunguje. Taky se bojím, abych nepřibrala, protože s mírnou nadváhou bojuju celý život. Podařilo se mi od ledna zhubnout téměř 7 kg a moc ráda bych si to udržela.
anonym
| 5. 7. 2012 14:02
TO Natule: Díky za odpověď. Je mi 43, také mám za sebou řadu diet, které mi většinou nějaké kilo pomohly dát dolů. Ale teď, po operaci, to nejde a nejde, cítím se celkově " těžká ", neforemná, nespokojená. Známá mi říkala, ať se nedivím, když nemenstruuji, že se to musí pojevit i na váze. Což si myslím, že pravda nebude. Každopádně jdu bojovat a za chvíli vyrazím na kolo. Hezký den
anonym
| 5. 7. 2012 19:44
Ako veľmi mi pomáha keď si prečítam vaše názory.Ja som momentálne 20 deň
po operácii a nie som veľmi schopná sa zapájať do chodu domácnosti, aj to pobolieva.Niekedy si hovorím či som už neni aj lenivá, ale ono to asi chce naozaj svoj čas.Prechádzky mi trvajú krátko, lebo už nevládzem.Hnevá ma najmä to aké mám stále oduté brucho.Prajem vám všetkým rýchle uzdravenie.
anonym
| 6. 7. 2012 08:52
TO dada: Ahoj, neboj já taky nejsem moc schopná toho doma udělat...dám do pračky, projdu zahradu, otrhám ovadlé muškáty a jsem ko. Venku mimo dům jsem ještě nebyla, to nechávám na příští týden...jsem taky hodně unavená a ještě mi trápí dost silné přechodové potíže...návaly a přidává se nespavost. Bříško odulé nemám a už bolí jenom málo...jsem dnes 16. den po operaci.
anonym
| 6. 7. 2012 13:27
TO chany: já bych právě potřebovala alespon 5kg přibran važím už jen 45kg . ale nevím zda to není tí, fibromem v břiše při operaci mě ho tam nechali ated má 11cm na 9cm ana 9 cm utlačuje kyčel a nemůžu chodit potřebovala bych poradit co s ním mám hlavní diagnozu morbus recklinghausen neuofibrematozu 1 typu
anonym
| 7. 7. 2012 12:24
TO dada: tak jsem včera dopoledne vařila, pekla a poo už jsem si musela lehnout, jak mi bolelo břicho...to uzdravování jde hodně pomalu...dokonce jsem i 2 hodiny spala...já takový nespavec
anonym
| 7. 7. 2012 20:08
TO Natule:
AHOJ DĚVČATA, MŮŽU MEZI VÁS. NÁHODOU JSEM NAŠLA TYTO STRÁNKY A JSEM RÁDA. pŘED MĚSÍCEM JSEM BYLA NA LAPAROSKOPII S CYSTOU NA LEVÉM VAJEČNÍKU. BYL ODEBRÁN CELÝ VAJEČNÍK A JÁ MĚL RADOST, ŽE JE VŠE ZA MNOU. JENŽE NAJEDNOU TELEFON ...PROSTĚ HYSTOLOGIE VYŠLA BLBĚ V TOM VAJEČNÍKU BYL ZHOUBNÝ KARCINOM. KREV V POŘÁDKU. A ZAČAL KOLOTOČ A ŠOK ODESLÁNÍ NA MOÚ BRNO. PANÍ BUD PROVEDENA RADIKÁLNÍ OPERACE ODSTRANĚNÍ DĚLOHY, VAJEČNÍKU, VEJCOVODU,SLEPÉHO STŘEVA, ODEBRÁNÍ UZLIN, BŘIŠNÍ STĚNA PRÝ PROTO, ZDA NĚKDE NĚCO NENÍ. DĚLALI MI ODBĚRY KRVE, DNES CT PŘÍŠTÍ TÝDEN PŘEDOPERAČNÍ V PÁTEK KOMSILIUM...JSEM ÚPLNĚ NA DNĚ. JE MI SKORO 49 LET A MÁM STRAŠNĚ VELKÝ STRACH !!!!! VÍM, ŽE MI TO NEPOMŮŽE ALE STRAŠNĚ SE BOJÍM OPERACE PRÝ TRVÁ 5 HODIN, BOJÍM SE CO TAM NAJDOU A CO MĚ ČEKÁ. JSEM SRAB.PROMIŇTE, ŽE SE TAK ROZEPISUJI.bUDU RÁDA ZA KAŽDOU ODPOBĚĎ. DĚKUJI
anonym
| 5. 7. 2012 19:45
TO peggy: ahoj já jsem po operaci od ledna, děloha i vaječníky fuč ale od ledna hubnu a nedaří se mě přibrat, už mám o 11kg mín. nevím jak přibrat. hezký den
anonym
| 5. 7. 2012 20:10
TO peggy:já jsem po operaci rok a nabírám také ,ale nevím co s tím............... ale hlavně ,že jsme trochu fit
anonym
| 3. 7. 2012 19:05
Natule, buď naprosto v klidu, 13 den po operaci je úplně normální, že tě to bolí. Tohle je velký zásah do těla, vím to dobře, mám stejnou operaci břišní cestou také už 4 roky za sebou, řez jsem měla asi 15 cm. V břichu mě různě bolelo hlavně při vstávání z postele nebo i jakékoliv změně polohy třeba při vstávání ze židle kolik měsíců, nakonec mi od těch nepříjemných bolestí pomohl jeden skvělý léčitel. Takže se neboj, že není něco v pořádku, buď na sebe hodná, hýčkej se, šetři se a hlavně na nic nespěchej, chce a potřebuje to opravdu teď čas a klid, aby se tělo dalo zase postupně do pořádku. Každá jsme jiná a naše tělo vše vnímá velice individuálně a rozdílně.
Držím palce a přeji co nejlepší uzdravování.
anonym
| 4. 7. 2012 08:08
TO Anonym: moc děkuji za hezká slůvka...šetřím se hodně, však už taky nejsem nejmladší...hodně ležím, občas tady pošmajdám, ale doma ještě nic nedělám...musím to vyležet, protože 2.8. letíme na dovolenou a to musím být alespoň trošku fit
anonym
| 4. 7. 2012 09:42
TO Natule: To je dobře, že se šetříš, nemá smysl v tomto směru nic uspěchat. Hlavně také nezvedat a nebrat za nic těžkého, mně hned při první návštěvě po propuštění z nemocnice moje paní doktorka důrazně varovala, že bych si to jinak mohla v břiše pěkně pochroumat a nikdo by mi to prý už nedal do pořádku. :-\ Tak na to pozor, ale jinak zkus pomaloučku chodit na procházky, pamatuji si, že mi hned na JIPCE už říkali, ať co nejvíc chodím, že je to moc potřeba a mimo jiné dobré také pro správnou funkci střev. Tak jsem se opravdu snažila chodit a mezi tím zase odpočívala a bylo to čím dál lepší. I když zpočátku ještě i doma na procházce jsem byla taková podivně "lehká" a nejistá při chůzi někdy, ale všechno se postupně srovnalo. A při domácích pracech jsem od začátku co nejvíce zapojila rodinku. Tak se opatruj, ale hlavně se neboj a ber ten život s nadhledem a všechno bude zase dobré.
anonym
| 4. 7. 2012 11:27
TO Natule: opravdu to je krátká doba ,já měla ještě hadičku z moč.měchýře přes břicho,asi 2týdny doma,a břicho mě bolelo tedy také i když jsem nic nebrala,ale mám bráchu dr,takže mi vždy radil,hojí se to vnitřní šití,takže to fakt trvá,netahat nic ,ale zase ne jen ležet,tak rozumně tělo si řekne,držím palečky ,to bude dobré,u mě to byl trošku delší díky té moči co neodcházela ,takže já bych určitě nemohla jet na dovolenou po 6 týdnech,to jsem šla teprve na kontrolu další,ale každý to máme jinak,moc ti držím palce a neboj bude to ok.
anonym
| 4. 7. 2012 15:32
TO chany: já jsem se před operací ptala, jestli máme dovolenou zrušit a operatér i můj gynekolog řekli, že ne...prý to zvládnu už v pohodě...ne budu nic dělat jenom relaxovat...letíme 2 hodiny do Řecka, tak snad budou mít pravdu :-\
anonym
| 4. 7. 2012 11:35
TO Natule:
Jestli chceš být rychle fit a užít si dovolenou, zajdi si k homeopatce. Taky jsem byla po operaci na dně, bolelo mne to šíleně. Kamrádka mi poradila zajít si k homeoaptovi. Moc jsem tomu nevěřila, ale byla jsem zoufalá, tak jsem šla. Dala mne do kupy takovou rychlostí, že jsem se nestačila divit . Vřele doporučuji. najdeš ji na www.homeopatie-praha.com
Hodně zdaru a krásnou dovolenou
anonym
| 4. 7. 2012 15:34
TO Zdena: já tedy na dně nejsem vůbec, šíleně to taky nebolí...jenom prostě v určité poloze bolí...dneska se mi zdá první den bolest jakoby menší...ale děkuji za odkaz
Susan591
| 5. 7. 2012 09:28
TO Natule: Zvládneš to, já jsem jela ihned po šestinedělí do lázní (ne gynekologických). A to mi špatně srůstalo břicho, 5 neděl jsem měla rozšklebenou jizvu. Odpočívej, poslouchej své tělo, ono se ozve, když něco přeženeš. Na dovolené budeš v klídku a uvidíš, že Ti bude fajn
anonym
| 5. 7. 2012 12:17
TO Susan591: já si myslím, že to taky zvládnu...od včera je už jenom mírná bolest břicha, jizvu mám krásně zhojenou, stroupky už jsou oloupané, myslím, že dobrou službu mi dělá Wobenzym...sice jsem hodně brzo po nějaké činnosti unavená, ale to je normální. Pak mi ještě trápí nízký tlak, ale chybí mi asi pohyb...to už jsou drobnůstky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 6. 2025 19:44
14528
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
19. 6. 2025 00:23