Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
chany
rozalin
| 3. 6. 2011 10:57
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.Vim boli to,ale prekonat to!!!!!!!!!!!!!
Vítám tě z lázní a díky za příspěvek. 

do práce jsem šla až po půl roce. Ze začátku mi stále byla hrozná zima. Z důvodu toho, že mi brali uzliny, mám jedno tříslo oteklé. Operace trvala 5 hod.- asi se mi poškodil nějakej nerv v noze-necítím dobře stehno, ale na chůzi to nemá vliv. Jediná bolest - bylo právě to stehno, když odumíral ten nerv, to jsem spala tak možná 2 hod.denně-děsné škubání . pa jdu spát.
už dost dlouho, byla jsem v lázních. Když jsem projela nové případy, tak ty jsi holka s tím samým , co jsem byla já. Bylo to 13.5.2010. Už je to rok a něco. Taky jsem měla operaci -nad pupkem jizva až až .... Pak jsem jako ty čekala na verdikt, co dál i ten sám karcinom jsem měla ten dlažd... Byl to jeden s mých nejšťatnějších dnů, když jsem seděla na zhradě a paní v tlef. mi sdělila, že následovná léčba není nutná. Nemusela jsem ani ozářky , ani chemu. Jizvu tu vnitřní i na břiše mám v poho. Močení je sice trochu jiné ale O.K. Nejhorší jsou ty návaly , hormony neberu, lékař mi je nedoporučil, jen přírodní přípravky. Říkám, ať to příroda řeší , jak umí. Nevzpom. si , ale ty máš myslím vaječníky. Já ne, Tak se měj a napiš, jak jsi dopadla. pa
, večer dám vědět, jak to dopadlo. Pa holky 
a celý jsem ho zaspala.
Probudila jsem se kolem třetí, vyspalá a tak mě nenapadlo nic lepšího, než si tady založit deníček.