Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
jira 37
rozalin
| 3. 6. 2011 11:01
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
už si to tak přesně nepamatuji, ty kontroly. Ale první byla u mé onkolo. po 14 dnech, to mě tam museli zavézt, byla jsem dost slabá. Do Jičínajsem jela až za 2 měsíce-tam mmě operovali, a tam mi po dvou měsících při kontrole i vytahovali piktejly-takové hadičky-ledvina-močový měchýř. Pak jsem měla hned na to kontrolu ultrazv-břicho. Pak kontroly ,co 3 měsíce. Teť po roce bylo CT. Bolesti jsem neměla, jedině ta noha, říkali, abych to masírovala balónkem. Brala jsem taky železo, a hlavně jsem měla moc bylin a homeopatik od léčitele. pááááá Hlavně moc odpočívat, byla jsem lepší až tak po 2,5 ,měs. nemoc. půl roku. 
.Vim boli to,ale prekonat to!!!!!!!!!!!!!
Vítám tě z lázní a díky za příspěvek. 

do práce jsem šla až po půl roce. Ze začátku mi stále byla hrozná zima. Z důvodu toho, že mi brali uzliny, mám jedno tříslo oteklé. Operace trvala 5 hod.- asi se mi poškodil nějakej nerv v noze-necítím dobře stehno, ale na chůzi to nemá vliv. Jediná bolest - bylo právě to stehno, když odumíral ten nerv, to jsem spala tak možná 2 hod.denně-děsné škubání . pa jdu spát.
, večer dám vědět, jak to dopadlo. Pa holky 
a celý jsem ho zaspala.
Probudila jsem se kolem třetí, vyspalá a tak mě nenapadlo nic lepšího, než si tady založit deníček.