Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro myšičku
pety2
| 18. 1. 2011 16:56
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

tak to tě obdivuji s tím malým dítětem. To já jsem byla 10 dnů v nemocnici, a pak doma jsem polehávala, manžel nakoupil, a já se jen belhala po baráku a zahradě. Až tak po 3 týdnech jsem byla trochu lepší , ale k lékaři jsem jezdila autem-asi bych to nedošla. Nepřemáhej se - chce to nabrat sílu , tělo samo najede. Pij bylinky, a jiné. pa
holky kašlete na ty hormony, jsou to problémové věci, jedna má strach , že přibere, některé působí rakov.na prsa a stále se jede ve stejných kolejích. Všechno se na světě mění, tak i medicína by se měla inovovat. Tak aspoň vy si uvědomte,. že máte své tělo rády a neničtě je hormon.léčbou. Je tolik přípravků , které to nahradí. Hormony zabírají hned, ale....Já jsem po operaci měla 8 kg dole. Sice jsem už to skoro přibrala, ale neberu hormony. Musíte něco díl vydržet a vše se dá dopořádku samo. Naše matky taky nebraly nějaké hovadiny a žily . paaaaaaaaa
moooc se bojím aby to vše dopadlo dobře a mělo to bez problémů, mám spoustu plánů v životě a dvě studující děti a hlavně se těším že zas konečně budu moc sportovat, což jsem musela omezit na minimum, každou chvíli a i nečekaně jsem začla krvácet

nebo budeš pořád prát prostěradla. Pan primář mi říkal, že je to pravda tato rada.