Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Vincentko,
Tinulinka
| 14. 6. 2010 21:26
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Tak teď jsem na rozpacích úplně...

Čekala jsem, že mě vezmou krev, protože na operaci jsem šla s anémií. Ale nestalo se tak, ony se prý červené krvinky dotvoří za delší dobu a tak budu muset o rozbor požádat až svého gynekologa,ke kterému mám dorazit tak do půl roku. Držím Ti palečky 

, dokonce i kolo , víceméně po rovině mohu jet do 20 km, zahojení je takové, že se již prý nic neutrhne !!! . Jsem ráda, že jsem na operaci šla, a šla bych znovu než se trápít se všemi možnými potížemi s myomy. Všem čekatelkám vzkazuji, nebojte se. Já se bála jak málokdo, úplně zbytečně jsem se nervovala. Dá se to vše v pohodě vydržet a to jsem velká citlivka a bojsa všech doktorů a lékařských vyšetřeních. Mějste se všechny KRÁSNĚ 

Co mě potěšilo, že už v noci spím normálně, to mě trápilo určitě 6 týdnů - nemohla jsem hodiny usnout, budila se od svítání, měla kruhy pod očima. Teď je to dobré.
je tu vela dievcat co vajecniky uz nemaju, z roznych dovodov. Ja napriklad kvoli rodinnej anamneze. Hormony brat nemozem, len prirodne, a citim sa dobre. Ziadna informovanost a pozeranie operacii z nas odbornikov neurobi. Kazdy ma svoju diagnozu odlisnu, to moze posudit len odbornik-gyneolog. Preto si myslim ze varovanie pred odobratim vajecnikov, kazdeho iba rozhodi. Je urcite este vela sposobov ako predist komlikaciam vyplivajucich z odobratim vajecnikov. Samozrejme ked netreba, tak je asi dobre ich nechat, to ale zalezi na pacientke a gynekologovi, ktory ju pozna. Takze chcem povzbudit tie damy, kore vajecniky uz nemaju a ktore ich musia dat prec zo zdrav. dovodov-ziadna tragedia to neni.Prajem vsetkym vela zdravia, pohody a veselu mysel.