Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Vincentko,
Tinulinka
| 9. 6. 2010 15:08
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.
.

ale hlavne , ze jsem jinak v poho. zitra uz je to 4 tydny po o a jak jsem mela strach z hladu. Vy co tu ctete vite jak jsem dopadla z hladu. Ale vse se v dobre obratilo a nemam zadne potize. jenom ty narazene zebra se porad hlasi.
Pred odchodem z nemocnice me doktor vnitrne prohlidl a vubec to nebolelo. tak se niceho cekatelky nebojte. V pondeli jdu ke sve lekarce i s vysledkem. negativnim. A v srpnu na kontrolu do nemocnice. Sleduju, ze je to vsude jinak. Ale hlavni je, ze jsme v poradku.
. Nejdříve zánět močáku - vyléčen antibiotiky, pak problémy s močením - opět antibiotika a teď se mi udělal zánět okostice a museli mi vytrhnout zub - a zase jsem doslala antibiotika. Dr. říkala, že všechno souvisí se vším, takže to všechno může být následkem oslabení organizmu.

Ahooj důchodkyně, jsem už docela v pohodě. Přiznám se, že ceký minulý týden jsem proválela v posteli, obklopená knížkama, křížovkama, filmy na notebooku - stáhla jsem si všechny, na které jsem si nestačila poslední rok dva zajít do kina. Venku hnusně a já si to doma užívala. Mám děti velké - 26 a 20 let. obě na škole v Praze, s manželem nějaké to jídlo skoulíme. Bolesti mě přešly, jenom občas něco píchne. Dnes jsem vařila - děti přijely
Ono se zdravýma si to marná sláva takhle nerozeberete
.... Dobrou...
obcas me pichne v podbrisku, ale to beru, ze to k tomu patri. mej se hezky slunecne kdyz uz konecne sviti a preju jenom hodne zdravicka.