Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Laurince
cikinka
| 4. 6. 2010 14:41
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
I ten poslední půlrok jsem šílené krvácení chtěla zahnat ještě čínskými čaji. Ale sám terapeut mi řekl, že myom 4 cm je už hraniční a poslal mě na gyndu. Můj lékař se sice na odmítnutí operace moc netvářil, ale slíbil mi, že zkusí nejdřív kyretáže a uvidíme. Mezitím dva myomy srostly a jsem ráda, že v nemocnici na ultrazvuku celkem nekompromisně zaveleli - na sál! Stejně tak si zahrávám těch pět let i s mamografem, ale slíbila jsem si, že až se dám teď do kupy, zajdu si konečně i tam a už budu co se týče pravidelných prohlídek vzorná i tady.
Mě je 45, ale kamarádka nemá dělohu už od 33 let a nemůže si to vynachválit, žádné měsíční ubývání energie a všechny potíže s tím spojené, v ***u taky skvělý. Vůbec nechápala, proč jsem operaci tak dlouho odkládala. Hlavně, že to máme za sebou
Teď budu chodit každého 1/2 roku na kontroly. 
), v jizvě po císaři. Takže úplně největší problém je pro mě teď zarostlý jahodový záhon 
Já mám ke sportu odpor, ale jezdíme na vodu a budu se muset zeptat, jestli si to letos mohu dovolit. I když nevím nevím, jestli informacím svého dr. důvěřuju... O ničem mě nepoučuje (nošení těžkých věcí, posilování, cviky na břicho, sport, ***), jenom odpovídá, když se náhodou nezapomenu zeptat. Ještě že mám tady tu diskusi!!!

. jinak, preju hezky vecer.
Pročítám zpátky zkušenosti ostatních tady v tom vlákně a říkám si, snad jsem v normě
!!!