Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Laurince
cikinka
| 3. 6. 2010 16:47
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Noi tak to je moc dobře, že bylo všechno v pořádku, Flori!!! Ono taky záleží hodně na lidech a případ od případu se to různí i u nás, pacošek, jak to neseme. Teď mám sice pořád v podbřišku pocit, jako bych mi tam všili čtvrtkilovou bramboru, ale už ne pořád... jen mě ještě trochu trápí jizva po drénu, nějak to pořád mokvá, dezinfikuju si to Betadinem a prostřídávám to s propolisovou tinkturou, na noc mažu Bactrobanem (atb mastička)... ale mně se na tom mém ducatém panděru vždycky všechno blbě hojí. Jizvu - tu velkou - mám krásně zahojenou. Ta je, jak píšou "odborníci", na linii bikin (tak ty bych se teda už několik let navlíknout neodvážila
), v jizvě po císaři. Takže úplně největší problém je pro mě teď zarostlý jahodový záhon 

děkuji za odpovědi a hezý den všem.
Já mám ke sportu odpor, ale jezdíme na vodu a budu se muset zeptat, jestli si to letos mohu dovolit. I když nevím nevím, jestli informacím svého dr. důvěřuju... O ničem mě nepoučuje (nošení těžkých věcí, posilování, cviky na břicho, sport, ***), jenom odpovídá, když se náhodou nezapomenu zeptat. Ještě že mám tady tu diskusi!!!

. jinak, preju hezky vecer.
Pročítám zpátky zkušenosti ostatních tady v tom vlákně a říkám si, snad jsem v normě
!!!