Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
edita
blanicka
| 25. 5. 2010 14:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
1 měla být s otcem mé dcery to mi bylo 18let,nějak jsem si to rozmyslela a řekla že si ho vezmu až porodím,to nevyšlo(díky bohu),po druhé to mi bylo asi 22 měla jsem fajn chlapa,a opět vše zaplaceno,no rozmyslela jsem si to 14před svatbou,byl na mě až moooc hodný,no a pak tu 3 jsem měla naplánovanou s mým drahýýým,ale jelikož přišly všechny prašule až 3týdny před svatbou tak jsem se zasekla a řekla,že to teda ne aby to šel všude všechno odvolat
Kazda to proziva jinak. budu drzet palecky a myslet na tebe. hodne stesti.

v
preju dobrou noc
Těch prvních pět hodin bylo pro mě hrozných, sestřička na JIP byla vyplašená, tohle u nikoho nezažila. Měla jsem hrozné křeče všude od pasu dolů - v břiše, v kyčlích, v nohou, lýtkách, cokoliv mě píchli vč, morfia, nezabralo. A pak večer jako když utne, bolesti už opravdu jako při menzech nebo i menší, našla se poloha a konečně jsem byla v klidu.
a přeju ti také co nejrychlejší uzdravení
.

. to byl ctvrtek a ja byla ne lacno a co pry se mnou. no naslo se mistecko a ja frcela odpoledne konecne na operaci.
. v utery me prohlidli a naznali, ze se to krasne hoji a muzu domu.
ja se vdavala po druhe v 55 a nemuzu si vynachvalit. konecne se mam opravdu dobre. hodne stesti
, to mě to tlačí dolů do podbřišku nejvíce. No a spaní mám po narkóze taky nějaké rozhozené, už v nemocnici jsem spala maximálně 6 hodin v noci - po prášku!, přes den vůbec. To samé, bez prášku je i doma. No, asi se to trochu povleče, musím být ráda, že TO mám za sebou. Ten první týden doma fakt ležím, ono to ani jinak totiž nejde, projít se po zahradě se neodvážím, ale je to taková nudááá
Vrácím se tu u PC zpátky k vašim příspěvkům, které dny a týdny jste na tom která jak byla,ale bříško dole zase bolí, musím do hajan. Tak zatím, mějte se všechny co nejzdravěji. Čekatelky nebojte se, je to určitě o polovinu lepší, než si před operací doma v nervech představujete