Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
ACH JO...
vincentka
| 19. 5. 2010 14:36
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
zlatej porod!!!! a ještě navíc mám šílené stavy nálad,chvilku jsem v poho za 10minut se mi vše na prsou sevře a jsem vzteklá za každou maličkost,tak od zítřka začnu dlabat estrogen,snad se to srovná,tak jsem psala hurá ***,po prvé supr další dny nemám sebemenší chut,ještě že ten muj drahouš je tak chápavej
Dneska jsme byli vybírat svatební prstýnky a já myslela,že to mého tam snad uškrtím,oni mu je tam začali prubovat a on měl takovej bordel za nechtama tak nevím jestli na to ten estrogen zabere
Takže mám měsíc po operaci, klasické, ale teď poslední dobou se necítím zrovna nejlíp. A navíc mám stále pocit plného podbřišku . Co to může být? 
, vítám Tě doma, už včera jsem nakoukla, jestli napíšeš. Přeji hezké dny, ty budou, protože jsi už doma..
. Není dobré se přepínat, taky jsem chtěla jít do práce už po měsíci, naštěstí mě dr. nepustila a teď jsem ráda. Běží mi 9-tý týden poo a pořád nejsem v pohodě. Včera mě začalo bolet na pravé straně podbřišku, dnes dopoledne mě bolelo celé břicho a právě teď mě pro změnu bolí levá strana podbřišku. Vůbec nevím, co to může být... Tak se šetři a do práce se nežeň. Pa pa
.jsem unavena, tak vice napisu jindy. mejte se vsechny moc fajn a preju jenom radost z dalsiho zivota.
??? Holka neblázni, řekni že Tě bolí podbřišek, že se Ti točí hlava nebo cokoli, mě se to zdá strašně brzy... Já jsem byla na LAVH 15.března a stále nechodím do práce, teprve 26.května jdu na kontrolu a to doktorka říkala, že uvidíme, jestli mě pustí. Vím, že se každá hojíme jinak, ale přece jenom, zdraví máme jen jedno. Nevím, co na to řeknou ostatní holky, ale myslím si, že by ses neměla přeceňovat 
. Jitka