Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
nikule
sl9
| 14. 5. 2010 07:36
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
no jo tak jsem dneska byla u mého drahého gyn. a skro jsem klečela jestli už můžem(chlap jezdí na kamionu,tak jsem nahlásila dřív aby nejezdi až budu mít po 6ned)no tak to mám opatrně dovolené,urááááá,vždyt je mi 33 tak se holky nedivte,ale jelikož mi to operate rval spodem tak se mi mimo jiných komplikacích ,začal zánět na koncích toho sešitého, tak si zatím vkládám do vnitř 2prášky ,mám na to 4dny než se drahouš vrátí.žijme spolu 10let a poté hrůze ,mě požádal o ruku ,takže 14.srpna se vdávám po prvé i on já mám jen 15letou dcrerušku,a můj zlatý gyn.mi jde na svatbu

, chtěla jsem Ti poděkovat a nejen Tobě, že jste psaly naše "předchůdkyně" o svých problémech, potížích i těšeních po operaci. Přečetla jsem na tomto serveru všechny příspěvky a opravdu byly pro mě velmi poučné. Alespoň jsem věděla, s čím můžu počítat a co se může zkomplikovat. Žádný doktor, žádné letáky nemohly nahradit Vaše zkušenosti. A tak ještě jednou díky....
,hodně zdraví a pohody

Říkala jsem, že mám pořád pocit nafouknutého břicha, říkal, že to je normální, ale že to přejde. 

, jsem osmý týden po operaci, kromě malinkého zánětu téměř bez komplikací, ale dnes je tedy den...
Vzpomeňte si prosím zítra na mě, ale nevěřím, že dostanu na něco zelenou, já věčná potížistka, zase tady budu zítra odpoledne slzet u počítače.