Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
*oprava*
charlote
| 26. 4. 2010 20:25
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

, bezva, že jsi v pořádku, pořád jsem nakukovala, zda už píšeš.. A s tou prací.. Neklepne je , neboj, každý může potřebovat dlouhou dobu na nemoc. Já nikdy v životě taky nemarodila 6 týdnů a to jsem zaměstnaná od r. 1982. Hlavně, že budeš v pořádku, uvědomila jsem si to, když mě napadlo, že půjdu za měsíc do práce a jak jsem teď ráda, že jsem ještě doma. Kolegové si poradí
Ahojky,tri tydny neni brzy,me prohlizel pri prorousteni z nemocnice,strasne jsem se bala ze to bude bolet,ale zvladla jsem to.
ale mě klepne, až se tam vrátím 

Práci neřeším, protože můžu dělat z domu přes PC.
Dělám to tak každý třetí den a jsem v poho.
). Také mě začala bolet záda. Únavu moc necítím, proto jsme začala odpočinek odbývat a o spaní přes den se u mě nadá ani hovořit - to se mi usnout nedaří.
jen odpočívej a opravdu nic nedělej.Já jsem zítra 5 týdnů od operace a včera se mi ozvalo břicho bolestí-jsem šla na delší procházku dva dny po sobě a to je moc.Už vím,že co říkal doktor v nemocnici i můj lékař,že po 6 týdnech můžu všechno,že to tak zcela není pravda.Hodně slyším názory starších žen co potkávám,že opravdu nemám nic těžkého dělat do 3 měsíců a kolo taky až potom-většina jich do dnes má problémy,protože začaly všechno dělat a v práci tahat těžké věci.
!!!