Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro nadku
vincentka
| 15. 4. 2010 10:31
0
0
Reagovat!
Koukám, že nejsem sama, kdo má z počasí špatnu náladu...
vincentka
| 15. 4. 2010 09:52
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Místo, abych si to užívala, tak jsem strachy celá stažená, pozoruju se, zda se mi tam něco netrhá. Muž už je ze mne na nervy, naštěstí mám super chlapa, takže dělá, že to chápe a dává mi čas.
Ale nevím, kolik času budu potřebovat. nevíte někdo, za jak dlouho je v bříšku vše zhojeno? Fakt mám starch abych si ještě nějak neublížila a neměla do budoucna problémy...Asi jsem posera, ale nemůžu si pomoci...
Inka

Nadka, co ti ja mozem napisat je, ze ja som mala prvy styk az po 8 tyzdnoch a nic moc, bolelo to, tak som sa bala ze to mam tam nejako zle upravene / plastika prednej a zadnej pos.steny/. ale chvilu sme pockali a potom to bolo ok. Ovsem je to urcite individualne, kazda sa hojime inac. Samo ta frekvencia u nas ja menej casta, vzhladom k veku
, takze to zahojenie malo svoj priestor. Ladymorava zdravim ta, bohuzial je to tak ako pise saskia, hormony naraz vymiznu, takze ten prechod ta prepadne raz naraz, poznam to na sebe, nocne budenie, potenie atd. To ja este nemozem brat hormony. Takze sa s tym perem, uzivam fytohormony, ktere mi doporucila moja gynekologicka. Damy, majte sa krasne, zdravim vas vsetky....bude lip
.Lia
.
.Tak sem dnes 3týdny po operaci a žádná sláva. Včera mi bylo tak mizerně ,že se mi chtělo ze všeho brečet.V břiše mě bolelo snad všude,chtělo se mi zvracet a motala se mi hlava.Špinila jsem něco tmavě hnědýho a měla jsem strach že se mi tam něco utrhlo.