Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
enzilko
Ajinka76
| 8. 4. 2010 21:57
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
ahojky vsechny holčiny moje!! Tak koukam mame tady nove clenky tak drzim palce moc moc vsem co je to ceka a drzim strasne moc palecky........Tedy Vincentko to koukam jak ty makas doma!!!!!Ja bych se tedy bala mam taky hroznej pocit,ze nikdo neuklidi tak jako ja,ale musim se krotit a byt opatrna na sebe a ty bud take!! Opravdu hrozi dost komplikaci ktere se ukazou treba za mesic to ze nic neboli neznamena ze ze uz to je zcela zahojene tak se holka moje setri a vzpomen jak strasne jsme se bali operace....to uz nikdy preci nechceme zazit tak V klidu prochazky a hlavne netahej ty vody!!!!!To je strasne nebezpecne,ja vim je to tva vec jen pisi svuj nazor tak snad se nezlobis.
.......

.Na procházky chodim v naši čtvrti okolo domu a přidávám ulice.Pomalu.Neboj však mi to překonáme.
Jakýkoliv dotaz máš, napiš, rádi ti poradíme, odpovíme, co máme za zkušenosti my 

.Včera Dr.říkal,že když se totam utrhne jsou stím veliké komplikace.Poševní pahýl drži jakesi úpony,ktere při operaci přišili a podpínají i močák.Tak bacha!!!!!!!!!!Jsme chytré holky a tak si nebudeme ničit tělo co?!Pá jdu dělat rýžový nákyp.enzilka
!