Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Ahoj holkýýýý.
enzilka
| 8. 4. 2010 08:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
a to je asi jediné, co trápí, protože jinak všechny potíže postupně zmizly. Zítra to už bude 21. dní po operaci a špinění je jediné, co mě může zabránit nastoupit do práce
. Celý den sedím, nechtěla bych to břicho mít nějak stlačené.... Ať se všem dnes dobře daří
to je skvělá zpráva,tak tak,taky se snažím to dodržet 
..
Ahojky, hlásím, že mi dnes dr. na kontrole udělal radost... důkladně mě prohlídl a kýval si při tom hlavou a zvesela si pobrukoval "dobrý, dobrý, dobrý..."
Takže další kon. mám až na začátku května. Prý musím bezpodmínečně odpočívat celých 5 týdnů. Zdůraznil, že NESMÍM nic zvedat a nosit, že se mi to moc pěkně hojí, tak ať si to nezkazím. K tomu pobolívání v podbřišku a otékání říkal, že je to normální proces hojení.... Jediné co mi vadilo, byla fronta, kde jsem strávila 90minut 
.enzika-Jiřka
Opravdu jsem na Tebe myslela. Já jedu v pátek pro výsledky z histologie a v úterý ke svému gynegologovi. Je to fajne chlap, na všechno se zeptám a zase sem napíšu.občas mě píchne v podbříšku, velmi ostře a myslím, že to patří k hojení. To je tak jediné, co mě teď trápí, dokonce přešlo už i nadýmání a problémy se stolicí.