Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Ahojky!
enzilka
| 31. 3. 2010 11:23
0
0
Reagovat!
Pro Lisinku,Vincentku,Laurinku,Cikinku a další statečná děvčata.
enzilka
| 28. 3. 2010 13:17
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

do práce...Hezky odpočívej a relaxuj...Inka

přijela jsem domů a tady to začalo na 100%
Děkuju za tvou reakci na můj příspěvek,jsem vděčná všem,kdo mi napíše co a jak mají oni
už jsem trochu klidnější...kdybych ale znovu krvácela,asi už zavolám radši na gyn.a optám se.Díky moc
Na klinice mi řekli,že když to bude taková světlá krev tak hned přijet!Určitě ti to rozhodily ty ostatní nemoci.Já jsem zánět močáku měla před operací a tak to znám jak skoušíš.
Máte pravdu, jdu si užívat jara a blížících se velikonoc, nakouknu sem maximálně tak těsně před operací ...., tak zatím .....
. Vsak urcite ta opecovavaju. Chvilku to potrva a budes ako rybicka. Este nieco pre laurinku: strach nesmies zivit, ono sa to asi lachko povie, kazda sme vetsi, ci mensi strach mali, ale urcite najdes nejaky sposob ako zamestnat hlavu inymi myslinkami. Nedovol aby ta strach ovladol, uvidis ze po operacii sa budes divit, coho si sa tak bala. Drzim palce, hlavu vzhuru.....vyddrz! Maj sa kraaaasne a uzivaj si zatial jarneho slniecka
Strach je prý naprosto normální, každá jsme se bála něčeho jiného, ale ten strach tam byl...Co ti můžu říci bilesti se neboj, není to nic, při čem by člověk trpěl...Bolí to, to jo, ale dá se to snést a ten pocit, že už jsi vpořádku ze sálu, tak tu bolest zmenšuje...Neboj,
oni ti vždy něco na bolest dají, nebudeš trpět..Teď na to opravdu nemysli, je to daleko, něčím se zaměstnej, zajdi do kina, a hlavně si říkaj, že na to nebudeš myslet, protože je to datum opravdu mooooc daleko...Pa Inka
Jsem po báječném obědě,který mi uvařil můj milovaný mužíček.